Liga mistrů - 1. zápasy 2. předkola

31.07.2007, 23:18
Komentáře a souhrny
Čtrnáct týmů za sebou má první zápasy druhého předkola letošního ročníku Ligy mistrů. K očekávanému postupu nakročily Šachtar Doněck, Steaua Bukurešť a Glasgow Rangers, vrásky na čele naopak mají fanoušci Levski Sofia...

Šachtar Doněck zvládl vstup do soutěže bez problémů a ze hřiště Pyuniku Jerevan si veze dvoubrankový náskok. Hosté svými brankami orámovali poločasovou přestávku. Ve 42. minutě se trefil Glatkij, pojistku pak krátce po návratu z kabin přidal Brandao. Pouze na lavičce zůstal český reprezentant Tomáš Hübschman.

Vítězství hostujícího týmu se čekalo rovněž od Levski Sofia, bulharský celek ale pohořel na půdě Tampere United. Fotbalisté finského celku se postarali o překvapení a svého bulharského soupeře porazili 1:0. Jedinou branku zápasu dal v jeho 16. minutě Petrescu.

Jedna branka padla rovněž v souboji FC Kodaň s Beitarem Jeruzalém a rovněž v tomto případě se radovali domácí. Dánský klub dokonce potřeboval na vstřelení gólu kratší časový úsek, než Tampere, Allbäck všechno stihl již za devět minut. Za domácí se na hřišti nakonec neobjevila čerstvá posila Libor Sionko.

Belgický Genk loni dlouho útočil na mistrovský titul, novou sezonu ale odstartoval špatně. Racing si nedokázal poradil se Sarajevem a v odvetě ho tak bude čekat velice složitý úkol. Na branku Rasčiče z 15. minuty ještě odpověděl Cornelis, na trefu Muharemoviče z 86. minuty však již domácí odpověď nenašli.

Rovněž v dalších dvou duelech si domácí značně zkomplikovali situaci. Maďarský Derbecen nestačil na švédský Elfsborg a po trefě Mobaecka podlehl 0:1. Stejný výsledek se zrodil rovněž na hřišti polského Zaglebie Lubin, odkud si nejtěsnější vítězství zásluhou Goiana odváží favorizovaná Steaua Bukurešť.

Manažer Glasgow Rangers Walter Smith měl před utkáním se Zetou Golubovči obavy a ty se hodně dlouho naplňovaly. Ibrox Park rozjásal až v 55. minutě obránce Weir, druhou a zároveň poslední branku utkání pak přidal v 73. minutě McCulloch. Tou dobou již domácí hráli bez vyloučeného Huttona.

Výsledky


Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
Slejdy

co to FK Sarajevo ?? coo ??

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

nj..prekpavko trosku no..

Reagovat
HOST*

dnes žilina - slavia 1:1 to vám říkám vsadil sem na přesný výsledek je to tutovka

Reagovat
Slejdy

jako prase .. priste mi zase porad jak pujdes vsadit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele