Liga a další elitní soutěže se v Anglii nepřeruší

31.10.2020, 21:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (92)

Přidat komentář
fabec1222

Amatérský sport bude po cestovním ruchu dost možná největší oběť Koronakrize. Tady si myslím, že opravdu spousta lidí chuť provozovat různé amatérské spolky, popřípadě si chodit někam zahrát, když se při tom bude ještě muset testovat nebo tak. A ještě s tou nejistotou, že třeba za pár měsíců zas příjde stopka.

Reagovat
Freedo

Asi ukončím Hanspaulka kariéru, no.

Reagovat
pobody's nerfect

u profi sportu je to zcela pochopitelné, hráči jsou tam protestování výrazně více, než běžní lidé, o to nepochopitelnější je zákaz u nás

Reagovat
jk

Ten zákaz v ČR jsem fakt nepochopil.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jako vždy jsme vyjímka, ožralý prezident, premiér co vysává republiku, střídání ministra zdravotnictví v době krize a samozdřejmě stupidní zákazy od sportu přes školy až do nočního vycházení.

Reagovat
smazaný uživatel

+ estébák v čele fotbalový asociace

Reagovat
Arnar Resmusonn

Už bych skoro zapomněl ještě naše TOP fotbalová liga

Reagovat
pobody's nerfect

je překvapivé, že u druhého estébáka nevyjednal pro fotbalu privilegia

Reagovat
andrew96

Ani ne výjimka, spíš jen předvoj post-komunistické Evropy.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Modi6

Tak snad ten příklad z Anglie pomůže i u nás. Především při tom vyjednávání je třeba klást důraz na to testování. Pokud se nepodaří vyjednat znovu spuštění soutěží od příštího víkendu, tak to svědčí o amatérismu vyjednávačů. Musí se to podařit

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky celý svět je již promořen. Ukončete to covid divadlo, zruste veškerá opatření a nechte lidi normálně zit.

Reagovat
jk

Podívej se na výsledky plošného testování na slovensku ty konspirátore

Že se u nás zavádějí hloupá opatření je jedna věc, ale kdyby k tomu lidi přistupovali trochu s rozumem a ne jak kokoti, tak by se nám všem žilo lépe.

Reagovat
Freedo

Který vypovídá jen a pouze o tom, jestli právě tu nemoc aktuálně někdo má a nereflektuje stav protilátek?

Reagovat
jk

No vzhledem k tomu, kolik zachytili PCR testy před testy antigeními, je ta věta "Prakticky celý svět je již promořen." furt blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej se, jak k tomu přistupují v Bělorusku. Žádna opatření nezavedli a apokalypsa nenastala, zdravotnictví nekolabuje. Každý, kdo není zmasirovan médii, musí vidět, že se jedná o gigantický podvod.

Reagovat
jk

Ano v Bělorusku, tam bychom chtěli žít všichni Jen se tedy zeptám co konkrétně je podvod. Nemocní lidi, covid je celý vymyšlený nebo jak to je?

Reagovat
dave30

Myslíš, že nějakých 200 zemí světa se dohodlo na nějakém celosvětovém podvodu? Vždyť se nedohodne ani pár desítek zemí v Evropě na jakémkoliv zásadním problému.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč třeba minimálně ve 2 firmách, které znám...lidi mají doma pozitivní na Covid partnery nebo děti, ale firma nikoho na testy nepošle, ani to neřekne...ty lidi si to řeknou jen mezi sebou. A každý nemá prakticky žádné příznaky...stejně tak v rodině už máme na Covid člověka v karanténě, ale bez přáznaků. Teď dokonce ta jedna firma má člověka pozitivního přímo a nic se nemění. A to bych mohl mluvit a psát o dalších a dalších věcech. Například o tom, jak lidé, kteří mají strach, jak se s nimi jedná. Ať už v případě zájmu o test, volázní RZS apod. Takže ne, nevím, jak to udělali, kdo se na tom domluvil, zda někdo chce ekonomickou krizi nebo reset bankovního systému nebo co...ale píčovina to je. Při skutečné epidemii nebo smrtelné nemoci by se ty lidi museli chovat opravdu jinak. A info mimo média a masírování by sedělo. Takhle je to spíš, že média něco cpou, ale realita je k smíchu.a jiná. Je mi jedno, že ze mne někdo bude dělat lháře. Ať si každý věří, čemu chce. Píčovina to je.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jsi mimo. Sám sem si Covidem prošel a to jsem zdravý, aktivní sportovec a ver mi, ze to úplně příjemné nebylo. Stejně tak dost mých blízkých, někteří jsou na tom dokonce dost spatne. Mediální masirka tady sice je, někdy přehnaná, ale covid opravdu není “vymyšlená picovina”.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za zkušenost. Jako musím říct, že já mám poslední roky imunitu stále lepší. S největší pravděpodobností jsem to měl na jaře s lehkým průběhem, protože v rodině jsme měli těžkou chřipku, před vyhlášením Covidu a kolega se stejnými příznaky skoro skonči v nemocnici. Covid necovid...v rodině máme průběhy chřipek rok od roku těžší a těžší. Je to individuální.

Reagovat
GjøvikFF

Moje zkušenost je ta, že to přinesla manželka z práce, jakmile se jí to potvrdilo, šel jsem i já a pak děti. Kromě dcery všichni pozitivní včetně prarodičů, tchyně pracuje s manželkou. Bylo naprosto bezproblémové se s lékaři na všem domluvit,nikde ani náznak problému. Já jsem celoživotní sportovec, přes 30 let chodím 3x týdně plavat, prakticky nikdy nejsem nemocnej a tohle svinstvo jsem docela cítil...žádný extra cážný průběh, ale rýmečka to fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám. Rodina chodí do práce. Ti mají pozitivní partnery nebo děti. Buď jsou v karanteně, ale tutlá se to. Firma dál neinformovala lidi, kteří s nimi byli ve styku. A nebo chodí do práce dál. A jeden člověk, co zkolaboval, tak chtěl jít na testy, ale jestli je má, nevím. Každopádně kdyby si to ty lidi v práci neřekli mezi sebou, tak jim to firma neřekne a nechá je být. A přístup místních lékařů též u některých hodně špatný. Jedna kolegyně si dokonce stěžovala na hygienu a pak jí test udělali, protože zastupující lékařka její praktičky, protože má Covid, jí práskla s telefonem, že jí to nezajímá. Děkuji za zkušenost. Jak píšu níže. Můžeme si psát na Facebooku smutné statusy, ale jako národ neumíme táhnout za jeden provaz.

Reagovat
Golasso

Já zas koho znám, tak měl minimálně velký horečky. Sám jsem si tím prošel a jako žádná legrace. Několik dní v horečkách, které se navíc i dál periodicky vracely. Bylo mi brutálně zle, ztratil jsem čich, chuť a bolelo mě v krku + suchý kašel. Tohle trvalo 3 podělaný týdny a i měsíc po vyléčení se pořád necítím úplně dobře.

Jinak k těm bezpříznakovým ... stává se, že máš lehký průběh a rozhodneš se to přechodit. Pak někoho v práci nakazíš, hygiena tě přes něj vytrasuje a co jí řekneš? Jooo, já jsem měl horečky a kašlal jsem, tak jsem šel v době pandemie makat... určitě no. Zajímalo by mě, jaký podíl je doopravdy těch "bezpříznakových"...

A že by se lidi chovali jinak, to je bullshit. Většina je sice zodpovědná, ale blbci se najdou vždycky. I kdyby tu řádil mor, tak se najdou idioti, kteří to budou bagatelizovat. Si něco přečti třeba o tom, jaké dezinformace se šířily v době španělské chřipky nebo jak se část lidí i tehdy chovala. Lidi jsou furt stejní, někteří prostě nepoučitelní...

Reagovat
Nihilister

Reagovat
fabec1222

Problém ale je, že ty velký fabriky na to fakt serou. Tam je nějakej kašel nezajímá. Prostě jestli chceš prachy, tak makej, nás nezajímá, jak se cejtíš. Jediný, co řeší, jsou horečky, a i tak se to určitě budou snažit ututlat, aby mohl provoz dál pokračovat. A pokud budeš nakažený, a někoho nakazíš, tak maj určitě tak dobré právníky, že to celé hodí na tebe, že je to tvoje vina.

Reagovat
aragorn

Tahle to funguje pokud vím úplně všude. Velký firmy malý firmy. Dokonce i státní firmy.

Reagovat
Golasso

Jo tohle je určitě problém a právě na tohle narážím částečně, jen jsem to pro svůj příklad pojal tak, že ten dotyčný nemocný člověk chce makat, ale určitě je tu i ta možnost, že prostě nemá na výběr a musí. Každopádně výsledek je stejný, část lidí určitě raději zpětně zapře příznaky, než aby se přiznala. Tím prakticky řekne, že o tom nevěděli a jsou z obliga. Hygiena nemá moc možností jak zjistit, jestli kecáš nebo ne.

Reagovat
kvasha16

mas aj osobnu skusenost alebo si to len myslis? ... borim v relativnej velkej firme a ked som bol v kontakte s pozitivnym a oznamil som to na HR, tak ma hned poslali domov a na testy a vsetci z kancelarie s ktorymi som bol v kontakte, mali nariadeny homeoffice a cakali kym mi neprisli vysledky

Reagovat
fabec1222

Osobní zkušenost mám jinou, protože jsem OSVČ, a založil jsem ho na home office, tak mě to zas tak netrápí Ale spolupracuju třeba s jednou firmou, která je ve vlastnictví města, a tam mají teď všichni povinnou dovolenou na týden, a v pondělí se zas bude rozhodovat co dál... Jinak to info o velkých firmách mám od lidí, co dělají ve Škodovce, tam že odbory chtěli, aby se omezil či úplně zastavil provoz, ale vedení z Německa je poslalo do hajzlu, že jestli chtěj, tak ať nejdou do práce, když je bolí v krku, a oni mají spoustu jiných zájemců na jejich místo.

Reagovat
aragorn

Hygiena vytrasuje prd když jim všechno tak trvá. Vlastní zkušenost. Jít na testy po 8 až 9 dnech a pak trasovat 7 dní dozadu od potvzeneho pozitivního testu je úplně zbytečný.

Realita je taková, že buď budeš svědomitej občan a při každým zakaslani, rýmě, průjmu, teplotě nebo zvracení a jiném příznaku zůstaneš okamžitě 14 dni doma. Tudíž za ten rok neodracujes ty ani manželka půlku z toho co bys měl a budeš pořád na neschopence bez peněz. Tvá firma asi skončí protože tam nebude mít kdo dělat. Celek rok neuvidis rodinu, kamarády atd... Nebo to řešit nebudeš a bud to fakt dostaneš až tě to fakt dostane do postele to vylezet nebo na testy.

Reagovat
Golasso

Jo, trvá jim to, když se necháš testovat na pojišťovnu. Já než bych čekal týden na testy, tak jsem si to raději zaplatil sám. A právě to s tím taky souvisí... když tě vytrasují tejden zpátky a ty jsi třeba chodil do práce, tak jim asi neřekneš, že jsi měl příznaky.

Ten druhej odstavec je dost extrémní. Většina lidí nekašle, nemá teploty, rýmu a neztratí chuť a čich na větší část roku...

Reagovat
iamek

Já se objednal v sobotu, úterý 13:40 testy a stejný den v 18:00 jsem měl výsledky. A to jedou na 100% kapacity. FNO. Organizace precizní a chování precizní. A hlavně to vůbec neboli a ani to není nějak nepříjemné. Jsem měl strach jako svině z toho

Reagovat
Golasso

To je dobře, jestli to jde tak rychle. V půlce září byly v Brně ty čekačky přes pojišťovnu cca na týden.

Taky jsem se bál, než jsem šel na test , ale bylo to v pohodě. Jak říkáš, organizace i chování super. Ani nemám nutkání hodit macbook z okna, takže čip od Billa Gatese jsem nejspíš nedostal

Reagovat
iamek

Navíc od pondělí budou mít nové masiny, které zvládnou více testu, takže zase toho bude o něco více. Když se do toho nesere stát, tak si poradi sami. Ona ta organizace se dost ladila za pochodu a už to mají vymakane do detailu. Hodně pomáhá i MP při organizaci dopravy. Jinak je fajn, ze během celého procesu se ptali 3x, kdo jsem s neustále ověřovali údaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

No není extrémní. Ta nemoc má příznaky naprosto ve všem. Včetně průjmu a zvracení. U mamky v práci jich takhle bylo asi 15. Bez teplot všeho ale měli střevní potíže. Jeden člověk pak šel na testy a do týdne zjistili, že to má většina oddělení. Hygiena pak řekla, že ty příznaky byly právě v tomto. Mimochodem pracuje s důchodci.

Takže mě to nepřijde nějaká přeháňka. Jednou za měsíc prostě máš nějakej teoretickej příznak protože jich je fakt hodně. A co s tím chceš dělat? Doma pořád být nemůžeš. Já jsem tohle už přestal řešit. V práci roušky nemáme. Domluvili jsme se tak všichni. Cca 50 až 100 lidi. Pokud to chytne jeden stejně to chytneme i když budeme mít roušky...

Reagovat
soukup

Ten druhý odstavec není vůbec extrémní. Když je příznakem i rýma, bolest hlavy nebo únava. To má každý člověk v republice každý měsíc a většinou i několikrát.

Takže pak bude člověk buď opravdu poctivý a už nikdy v životě nebude pracovat a žít nebo to prostě vezme tak nějak lidsky, že na testy půjde, když se mu sejde horečka a kašel zároveň a je mu fakt zle.

Ale je naprosto nereálné chodit na testy při každém drobném a samostatném příznaku. To je utopie a kdyby to takto někdo řešil, tak je paranoidní a po chvíli by spíš skončil na psychiatrii.

Reagovat
aragorn

Reagovat
fenixLFC

no, zalezi kedy. teraz uz ano. ale ked som im v polke septembra hlasil ja zoznam, tak som este ani nedovolal a uz boli kontaktovani ti na ktorych som daval cisla

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě bych asi mohl jít na test, když jsem měl 2 dny průjem. Jakože ne moc ostrý, ale bolest břicha a řidká stolice. Sorry, ale na to nemám žaludek, abych při každé kravině chodil na test. Pak budu doma, nic mi nebude, protože mi někdo řekne, že "jsem pozitivní"....v tom případě skončíme všichni doma z domácnosti a nájem, nakupovat apod. bude platit a vydělávat kdo...vláda? Jako jsem rád, že někdo opravdu nasdílí příběh, že byl z toho Covidu v piči. Ale ať mi nikdo neříká, že při sebemenším kýchnutí mám volat hygieně...jak píšeš...to bude půla národa brzy v exekucích.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

já měl 37,2 teplotu, vzal jsem si paralen a byl jsem v pohodě. Popravdě lehčí nemoc jsem nikdy neměl, byl jsem brutálně unavenej, chodil spát po obědě a naspal každý den deset hodin, normálně naspím sedm Tohle u mě trvalo čtyři dny, když už jsem pátej den nešel po obědě spát, tak jsem věděl, že jsem z toho venku.

Problém byl když jsem šel běhat a po 100 m, jsem byl úplně vyřízenej. Objednal se na plicní měsíc po covidu a naštěstí plíce ok, zkrátka doktorka řekla, že měsíc po covidu to ještě dělá problémy, ale časem to odezní. 14 dní po covidu jsem dal 60. minut na fotbale a docela ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu. Na jaře před vyhlášením Covidu jsme měli v rodině nemocného a neuměli mu zjistit, co mu je, průběh děsný. Nakonec dostal antibiotika a vylízal se z toho. Nicméně můj kolega z práce, úplně stejné příznaky, komplet vše...pozitivní na Covid. A já samozřejmě se nakazil taky na jaře, ale nic vážného. Jak píšeš ty. Takže je to hodně individuální.

Reagovat
iamek

Ten běh mě zaujal. Já běhal Před měsícem 10km v tempu 4:30 a při průměrném tepu 160. Teď dva týdny mi nejde běhat. Dneska 7km v tempu 06:00 a průměrný tep 170! Tempo schválně pomalé, protože teď až do února jedu pomalé kilometry, ale ten tep masakr. Kvůli toho jsem byl na odborech a krev mám luxusní, c19 negativní, gastro žaludku taky dobrý. 12.11. jdu na komplet vyšetření srdce, tak uvidím co mi řeknou tam a pristi týden jdu na odběry krve do labiny a zjisti mi jestli jsem C19 neměl už před 2-3 týdny, kdy mi najednou neslo běhat. Uvidím, co kardio a krev a pak to vidím taky na plicní. Tak ať se brzo zase dobre běhá.

Reagovat
aragorn

Přetrénovanost není možná? Něco podobnýho jsem jak popisuješ jsem měl taky. Ty časy a tep jsou dost podobný tomu jak jsem běhal já a jak jsem výkonnostně spadl.

Reagovat
iamek

Měl jsem Říjen už dopředu naplánovány jako odpočinkový měsíc, kdy jsem dal jen 100km za měsíc. Pak snad dva týdny pršelo a nebehal jsem. Pak par výběhu a katastrofa a zase jsem dal týden pauzu a dneska poprvé takový trapný výkon :/.

Reagovat
cristiano.K.

pokud si myslí,že si to měl, tak se objednej pro jistotu na plicní. Pak další kontrola po covidu by se měla dělat za tři měsíce, já jdu v lednu. Co se týče běhání, tak vůbec nevím, jaký má být správný tep, takže k tomu ti nic neřeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že fakt spousta lidí mi řeklo, jak s nimi lékaři vyjebali. Nechali je doma, odmítli jim dělat test, ten si nakonec museli platit, skoro 3000 a čekali několik týdnů...na test a výsledky...a nebyli to jen lidi, co mi to řekli...z práce, ale i kolegové a kolegyně blízkých...nehledě na to, že firmy na to serou...mají nemocné, například pozitivní v rodině a nejde na testy, chodí do práce a firma to neřeší....takže...neříkám, že ti nevěřím. Ale je vidět, jak je to hodně individuální. Na jednu stranu jsou lékaři nasraní za fake news a lidi, co věří konspiracím, ale na druhou stranu jako národ rozhodně netáhneme za jeden provaz. To samé vláda, která si háže klacky pod nohy. Místo toho, aby se semkli proti něčemu, co je tolik nebezpečný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Greny

To takhle ale chcete žít další rok? Dva ? Deset?

Vždyť to nedává smysl... Pokud se budou dělat opatření podle počtu nakažených tak zde budeme zavření zase tak do dubna.... To bude paráda...pak si užijeme čtyři měsíce celkem normálního života a zas znovu... Vždyť to je šílené...

Reagovat
Golasso

No, to je právě ono. Opatření by se měla dělat preventivně, ne podle počtu nakažených, protože to většinou znamená, že je pozdě a navíc se musí nasadit mnohem tvrdší opatření. Při ex post opatřeních vždycky rostou náklady.., ale to je fuk.

Na cestě je snad vakcína, takže tu fakt nemusíme nutně žít 10 let v karanténě. Promoření je krajní možnost a překvapuje mě, kolik lidí to tak nevnímá. Celá ta idea promoření vznikla v době, kdy si odborníci mysleli, že na COVID vzniká imunita a že rychlost šíření zmírní, až nebude koho dalšího nakazit. To je ale víceméně vyvrácené, teď se spíš objevují studie, které pracují s možností dostat COVID opakovaně v relativně krátkém čase, roste počet tzv. "středních" průběhů (většinou mladí lidé, které to neohrozí na životě, ale i tak mají nezanedbatelné problémy) a dokonce se mluví o možných trvalých následcích. Tzn., pokud se ta nemoc nepovede zastavit, tak tu stabilně budeme mít novou nákazu, která přinejlepším zvýší nároky na kapacity poskytování zdravotnické péče – o tom se taky vůbec nemluví, protože každý řeší jen ztráty skrz opatření. Nikdo se nezamyslí nad tím, že když přidáme další zátěž do už teď podfinancovaného zdravotnictví, může to vést akorát k tomu, že zkolabuje (ta míň pravděpodobná možnost) nebo že se do něj bude muset nalít víc peněz... což jsou zase náklady, které ale nikdo neřeší, protože tak daleko v úvaze málokdo dojde.

Reagovat
Greny

Já se k vakcínu teda neupinam ... Vzhledem k tomu jak se v ČR dlouhodobě očkuje minimum lidí to asi nebude výhra... Já sám osobně bych si to určitě píchnout zatím nenechal

Reagovat
jk

Ale mě ty opatření přijdou úplně mimo. Přece kvůli tomu, že se v restauraci může nakazit důchodce, nezavřu restauraci. Mě nedává smysl to, abych ochránil zdraví jednoho člověka ale posral život pěti. To radši nechám důchodce doma a zaplatím člověka, který ty obědy bude rozvážet, i ekonomicky ta druhá varianta dává větší smysl že.

Ty opatření jsou nastavené tak blbě asi proto, že se předpokládá, že lidi se budou chovat jak kreténi. Což se ve větší míře taky děje. Upřímně si myslím, že víc než spoléhat v tomto ohledu na stát by lidi měli na ten svůj vlastní rozum a ohleduplnost k ostatním.

Reagovat
fabec1222

Musíš to brát víc ze šiřoka. Ty opatření tu nejsou jen kvůli tomu, abys ochránil důchodce přes Koronavirem. Jde primárně o to, abys ochránil obecně co nejvíc lidí, aby nedošlo k tomu, že lidi s Covidem zaplní nemocnice, potažmo, že se Covidem nakáži všichni doktoři. To je pak ta situace, kdy lidi nebudou umírat na Covid, ale budou umírat na všechny ostatní nemoci, protože se o ně nebude mít kdo starat. A tohle prostě spousta lidí nechápe. Oni si řeknou, hm, ten Covid, to je chřipka, tak to seru, to přechodim... Ale nechápou ty souvislosti, kdy je tu karanténa, potažmo možnost horšího průběhu, která zamezí tomu, aby se léčili lidi s dalšími nemocemi, jako je rakovina... To se ti pak prostě může stát, že příjdeš do nemocnice se slepákem, a nebude tě mít kdo ošetřit, protože prostě nebyli opatření, a doktoři zrovna leží všichni s koronou, a ty tam někde vykapeš na recepci v nemocnici.

Reagovat
jk

No a to je to o čem mluvím.

Nemám žádnou statistiku, ale řekněme, že v nemocnici je 80% lidí z té rizikové skupiny, která by se měla primárně chránit. I za cenu toho, že třeba budou po nějaký čas bez kontaktů s nejbližšími, na nemocenské a tak dále. Pokud by jsi lidi z té rizikové skupiny izoloval, covid se bude dál šířit, ale ty lidi, kteří by nakonec skončili v nemocnici zasáhne minimálně. Z toho plyne nižší tlak na zdravotnictví, na nějaké lockdowny nebo potřebu rušit lidem podnikání i když s šířením nákazy to nemá nic společného, že..

Upřímně nevím proč jsou někteří lidi natolik dementní, že nedokážou omezit na nějaký čas svoje sociální styky, zejména pokud jsou v té rizikové skupině. Tohle by pomohlo víc, než zavřené knihovny.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to taky nechápu

Proč se nezavře a neizoluje riziková skupina/ti co se bojí a zbytek zdravým kterým to víceménéně nic neudělá nechaji normálně žít a promořit to mezi sebou, to nemocnice nezaplní.

Další věc, proč se testuje že jsem nakaženej a ne že jsem infekční??? Pokud nemůžu nakazit ostatní a je mi dobře, neexistuje ŽÁDNEJ důvod abych nemohl normálně žít.

Těch řešení se nabízí víc bez toho aby se ničila ekonomika a vyhnal jsi podnikatele a obyčejný lidi do existenčních problémů, o zbytku ani nemluvě... proto se spousta lidí nemůže zbavit pocitu že tenhle stav někomu prostě vyhovuje.

Reagovat
Greny

A víš co je největší pecka... Všichni jsou omezení .. důchodci nejméně a oni jim dají 5000 a nazvou to rouskovne s tím že byli také postižení covid... Ok možná byli ale nejméně a o peníze nepřišli ... Samozřejmě mě to nevadí že jim to dají jednorázové ty důchody jsou malé ... Ale aspoň to mohli nějak jinak nazvat a neschovavat to za Covid protože pracující lid kolikrát není doma ani na 100 % jsou omezení na životě mnohem více a dostanou akorát ceres že to nedodrzuji

Reagovat
jk

Těch 5000 pro důchodce je naprostý výsměch všem lidem, kteří kvůli opatřením téhle vlády přišli o živobytí.

Já mít třeba restauraci tak bych někomu ve vládě nejraděj nakopal prdel.

Ženská co sama vychovává děti a například uklízí v restauraci nebo pracuje v hotelové prádelně je ráda za každou korunu. Teď sedí doma za kolik, 60 nebo 80% svého platu? To asi nebude žádná hitparáda, vzhledem k tomu, že než ty opatření odezní už možná žádnou práci mít nebude.

Jako podmínku bych k těm 5k dal, že nesmí vylézt z bytu ať těch 5k použijí na donášky potravin. Aspoň se ušetří za lékaře...

Reagovat
aragorn

Reagovat
fenixLFC

a ako to maju nazvat? predplatba za to ze nam date hlas?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

U nas hlasi tretinu nakazenych z testovanych. V posledni dobe neexistuje zdroj, ze ktereho se lze dozvedet relevantni informace. Svet je v anarchii.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Tak oni by zakázali i PL. Ale kdo by jim platil 80% mzdy. V Anglii (nejen Anglii) jsou totiž hráči zaměstnanci a postiženým firmám stát hradí 80% mzdy zaměstnance.

Reagovat
fenixLFC

tak v stredu bude zasadanie parlamentu ohladom dalsich opatreni. PL to asi neovplyvni ale mohol by nastat problem s europskymi sutazami, najma s tym, ze zahranicne timy mozu mat zakaz vstupu do krajiny. takze uz tak sialeny december/januar sa moze este viac nahustit

Reagovat
Greny

Pak je třeba aby kluby odehráli zápasy venku, na neutrální půdě a nebo zkontumovat no

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Csaplárova past

Peníze až na prvním místě

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitalizmus

Reagovat
Witcher

Nevim proč to hrajou bez diváků stejně to je vo hovne jako byla poslední LM , vítěze stejně nikdo nemůže brát vážně

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne titul v PL za minulu sezonu je nepodstatny uplne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kincl

Jseš mimo

Reagovat
eder

To je těžké. Je jasné, že ty sezóny (minulá i současná - zatím) jsou tím poznamenané a není to ono. Sám jsem byl na jaře pro anulování ročníku. Ale dnes si myslím, že je lepší fotbal bez diváků na stadionech alespoň v televizi než fotbal žádný. Tím spíš, co se teď děje všude kolem nás...

Reagovat
fabec1222

Mě už příjde divný, když někde diváci jsou, takový nezvyk... Teď, jak hrála Chelsea v Rusku, tak to byl až šok, najednou takový rachot z TV

Reagovat
fenixLFC

ono ta absencia divakov normlane az tak nebije do oci. to az v momente ked ukazu nejaky zostrih golov alebo highlights z minulej sezony a tam vidis vsetkych tych ludi, vtedy si to uvedomis

Reagovat
smazaný uživatel

Situace se v Anglii rapidně zhoršuje a oni nechají hrát fotbal? Nepochopitelné

Reagovat
eder

Proč ne, když na něj nechodí diváci? A ti hráči mají takovou lékařskou péči a dohled, o jakém se normálnímu smrtelníkovi ani nezdá...

Reagovat
fabec1222

Tak ti hráči teď jsou stejně dost možná většinu času v izolaci. Mají uzavřené bubliny atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf keby zrušili futbal malo by to oveľa väčšíe negatívne následky nez pozitívne

Reagovat
cristiano.K.

drž hubu

Reagovat
iamek

Takže liga U18 i s FA cupem a B týmu včetně EFL Trophy pojede dal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele