Lička má nové angažmá, převzal druholigový ruský Orenburg

29.08.2020, 12:28
Aktuality
Marcel Lička si po téměř devíti měsících našel nového zaměstnavatele. Někdejší český fotbalista se po ukončení aktivní kariéry vrhl na dráhu trenéra a nyní bude působit ve druhé nejvyšší ruské soutěži, smlouvu s ním podepsal FK Orenburg...

"Český odborník Marcel Lička přicestoval do Orenburgu a byl představen jako nový trenér prvního týmu," oznámil druholigový ruský klub.

Lička byl od ledna 2018 zaměstnancem Dinama Brest, v běloruském klubu pracoval jako asistent, dočasný kouč a od začátku minulého roku také jako hlavní kormidelník. S týmem vyhrál Superpohár a především jeho historicky první mistrovský titul, ani to ovšem vedení nestačilo a s někdejším záložníkem Ostravy, Slavie, Blšan, Žižkova, Zlína či Kladna neprodloužilo spolupráci.

Orenburg v úvodu nové sezony dočasně vedl Ilšat Ajtkulov a měl velmi dobré výsledky. Tým ani jednou neprohrál, z pěti duelů vytěžil třináct bodů a je na druhé příčce tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík / fcorenburg.ru

Komentáře (14)

Přidat komentář
Imos

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se Mario vykrmil

Reagovat
TheMally11

třeba zkusit číst a zjistíš, že to není Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil

Reagovat
Shevchenko

Tak snad postup

Reagovat
cink

Jaké maji cíle?

Reagovat
Stannis Baratheon

Návrat mezi elitu, poté setrvání

Reagovat
db18

A to nedavno ještě trénoval Blšany, než se po tý rozepři po jeho odchodu rozpadli.

Reagovat
Elliasson

Orenburgu a Torpedu bych přál nejvyšší soutěž. Hezky ale taky loni vylétlo Čertanovo Moskva.

Reagovat
sajmon10

Mrzí mě, že trenéři co trénují v zahraničí hlavně bílek, Vrba a teď Lička, že si tam nevezmou s sebou nějaké české hráče, nejlépe do 25ti let.. Hlavně v astane a ludogorci by se mi líbil někdo z českých hráčů

Reagovat
lubik

Vrba chtěl Brabce, co jsem někde četl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele