Lewandowski vyhlíží odchod z Bayernu, hledá novou výzvu

30.05.2018, 10:04
Aktuality
Bayern Mnichov má nového trenéra a v nejbližších týdnech by mohl hledat nového nejlepšího střelce. Odchod z Bavorska vyhlíží polský kanonýr Robert Lewandowski, německým médiím to sdělil jeho nový agent...

"Robert cítí, že potřebuje změnu a novou výzvu ve své kariéře," sdělil v rozhovoru pro Sport Bild agent Pini Zahavi, jehož Lewandowski zaměstnal v průběhu února.

"Manažeři Bayernu o tom vědí," dodal.

29letý útočník přišel do Bayernu v roce 2014 z Dortmundu a smlouva mu běží ještě na tři roky. V průběhu čtyř sezon nastoupil ke 195 zápasům, nasázel 151 gólů a v uplynulých třech letech byl hned dvakrát nejlepším bundesligovým střelcem.

O Lewandowského stály Chelsea nebo Manchester United, zájem má Paris Saint-Germain a situaci okolo něho bude jistě monitorovat i Real Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (360)

Přidat komentář
EarTher

Do Juventusu s ním!! Dáme Vám Mandužikiče a Piguaína.

Reagovat
Frantszek

Piguaín ty jsi vůl

Reagovat
atlee

Pinguaín

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako Dybala-Lewa-Cuadrado... Z toho by šel strach.

Reagovat
smazaný uživatel

DLC

Reagovat
TheTopFootbaler

Taky to bude pěkně drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

LCD v obou případech vidíš samé herce ...

Reagovat
El Fáňos

mě napadal jen Leonardo DiCaprio a to by bylo LDC

Reagovat
smazaný uživatel

LSD

Reagovat
smazaný uživatel

Tím Cuadradem jsi to absolutně zabil.

Reagovat
Pinturicchio

Costa, Dybala, Bernardeschi - Lewandowski ... to by soupeři Juve radši ani nešli na hřiště.

Reagovat
TheTopFootbaler

No to jo no.

Reagovat
CHONG

Pokud nevyjde Icardi ani Mariano, tak bych ho možná zkusil.

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz uz nech ide do prdele. Mal prestupit pred 2-3 sezonami, ked bola nanho ponuka. 30 rocnu a drahu nahradu za Karima nepotrebujeme. Icardi musi vyjst.

Reagovat
CHONG

Mně by se asi nejvíc zamlouval Mariano.

Reagovat
CHONG

Ale pokud nevyjde on ani ten Icardi, tak už moc není kde brát a klidně bych toho Lewu zkusil, teda za předpokladu, že by nestál nějakou nesmyslnou raketu.

Reagovat
Frantszek

: Mariano. Dobře jste si ho nechali sami zhodnotit a teď ho odkoupíte

Reagovat
Lifted

Nemáme na něj předkupní právo ani klauzuli. Takže si za něj může říct Lyon třeba 150

Reagovat
CHONG

Předkupní právo bychom na něj právě mít měli, mělo by to být tak, že Lyon nám ho musí prodat za cenu, za kterou ho od nás koupil zvýšenou o 35% (tedy asi 11 mega) a v případě, že za něj nabídne někdo jiný, tak nás o tom Lyon musí informovat a můžeme ho koupit za nabídkovou cenu toho druhého zájemce sníženou o 35%.

Reagovat
Lifted

Tak aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze tohle info je z merengues.cz, ale imho je to hrozna hloupost. Nikde jinde se o takovejch cachrech nepise, dokonce ani na Marce, ktera je tam uvedena jako zdroj. Pravdou je, ze Real ma pravo na 35% z pripadnyho dalsiho Marianova prestupu. A Lyon ho taky musi o nabidkach informovat.

To znamena, ze ano.. pokud jiny tym neco nabidne, tak Real muze defakto nabidnout o 35% min a tu nabidku dorovna. To o tech 11 mega (cili 8 mega zvysenych o 35%) ale zcela urcite neni pravda a fakt nevim jak na tohle na ty strance prisli. Sorry ze jsem takovej kazisuk.

Reagovat
CHONG

To mám z toho, že jsem si to neověřil na marce, tak to fakt nevím, jak na to chlapci z merengues.cz přišli, no uvidíme, co se z toho vyklube.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja doverujem ich profesionalite

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o spatnej preklad, dle myho.

http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2018/05/29/5b0c78e2e5fdea5f508b456e.html

Ja puvodne koukal jen na anglickou verzi, ktera tam ma o tech 35% jen jednu vetu. Spanelska verze je obsahlejsi, ale furt se tam nic takovyho nepise. Co se tam pise je, ze diky dobrejm vztahum mezi Aulasem a Perezem by se ten transfer mohl pohybovat nekde nad 10 mega. Coz je ale pouha spekulace a ja tomu stejne moc neverim. Lyon nebude prodavat 20 golovyho strelce za takovy drobny. Kor kdyz jim pravdepodobne odejde i Fekir.

Reagovat
janinho

snad mas pravdu

Reagovat
Langi

Tohle je uplny nesmysl mate akorat to predkupni pravo a zbytek jsou procenta z dalsiho prodeje...a vubec, co resite...dejte nam zpet Benzemu a Aulas vam Mariana posle i s masli ...zrovna na tomhle by se dal udelat pro vsechny strany paradni obchod...Benzema stejne v PSG nikdy nepodepise...sice je mu teprv 30, takze by to byl trochu predcasny navrat domu, ale s ohledem na Mariana, rozhodne ne nerealizovatelny

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Za 11 milionu je to skoro zadarmo.

Reagovat
janinho

ten jeho predaj nepochopim do smrti! vraj francuzi nepovoluju tie klauzuly o spatnom odkupeni ale vedenie na toto malo mysliet a osetrit to nejako.

predat ho za 8 mil. a kupit po roku za 40 bude fakt krasne vysvedcenie.

Reagovat
Ed_Hazard

Citaj Chonga. Ono tam vlastne je lavny sposob ako ho kupit naspat, len sa to nevola klauzula o spatnom odkupe V principe to ale ona je.

Reagovat
janinho

dikes. ak je to pravda tak som ovela kludnejsi

ja som vedel o tom ze mame mat nejake percenta z dalsieho predaja (az okolo 35%) ale tak toto je lepsie. real nejakych 15-20 mega viac v pokladnici nespasi ale za ten rok mariano ukazal ze kludne moze plnit ulohu min. 2jky v reale (nieco ako morata pred rokom).

Reagovat
vladino10

A hodil by sa vám tam vôbec? Ronaldo už je hráč čo viac menej iba čaká na dobrú nahrávku a potom neomylne skóruje, Lewandowski je presne to isté..neviem, mne k vám benzema sedí o dosť viac aj napriek všetkej tej kritike..

Reagovat
CHONG

Benzín si svoje odvede, ale ty jeho gólové statistiky jsou tragické a potřebujeme i někoho jiného než Ronalda, kdo umí střílet góly, ale jak říkám, radši bych Icardiho nebo Mariana.

Reagovat
Benedict

to v Bayernu prostě umí, podržet si je dokud jim mají co nabídnout. Mullera k nám taky nepustili a Bastien si šel už jen přivydělat. Jedinou výjimkou je asi Kroos, ale to se jim vrátilo gentlemanskou dohodou přes Jamese.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už sem z vás a těch kydů vážně hotovej. Furt melete o Icardim a ten přitom jde do Juventusu. Už týden píšu Real oslovil Lewu místo Karima který jde do Monaka a vy furt Icardi. K..va vyserte se už na blesky z ef co daj expresku po týdnu a věřte víc lidem od fotbalu. Ale co chtít od pubošů no

Reagovat
Puskas

Real ho chtěl už vloni.

Reagovat
Greny

i United ma zajem? k cemu?

Reagovat
smazaný uživatel

United má zájem všude kde se dá, dokud tam maj Mourinha tak jim nepomůže ani Messi s Ronaldem

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tyhle žvásty. Jen jen málo současných trenérů, co toho vyhráli více než José Letos druhé místo v lize před Kloppem i Pocchetinem

Reagovat
Frantszek

Už je trošku profláklej. Všichni už ví jak na něj. EL sice pěkná, ale co tam je za týmy, že...

Reagovat
langosh

No u Josého je to už hodně fousaté. Příjde mi, že poslední dobou mu trochu dochází dech. A když ho dá s trofejema i borec co trénuje v Realu áčko tři roky....

Reagovat
janinho

nehnevaj sa ale to ze predbehli tham a lpool by pri tych ich vydavkoch nemalo byt nieco co by si mal zoze davat do zivotopisu... ved tie 2 kluby maju za poslednych 5 resp. 10 rokov takmer plusovy net spend. pozri sa na platovu strukturu v thame a v manu. to co manu plati alexisovi tak maju v thame 3 najlepsie zarabajuci hraci dohromady...

zoze bol najlepsim trenerom na svete ale pomerne silno zaspal na vavrinoch a jeho futbal mi pride hocijaky len nie moderny a atraktivny. a jeho titul s chelsea bol nieco ako nateraz posledny vykrik do tmy. na to kolko za muziku plati tak jej nehra az tak vela.

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

S týmem, co je horší než Sevilla, klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

No v Realu Mourinhovi Ronaldo hodně pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United mají zájem vždy o každýho

Reagovat
FC Porto FC

United mají zájem o každého už jen z principu že je to někdo koho nemají :D chcou všechny a když jim někdo vyjde tak prodají někoho ze stávajícího týmu protože novéj je vždy lepší protože je novéj :D :D

Reagovat
66pepo66

Daj si kavu ak si este nahodou nijaku nemal a precitaj si aspon 3x co si to tu vyprodukoval. United ma realny zaujem mozno o polovicu, ak vobec polovicu hracov, ktori sa dennodenne v mediach spominaju. Media, bulvar samotny, spajaju klub s hracmi uz iba z principu, ze ide o velkoklub. Taktiez niektori hraci a ich agenti vyuzivaju velkost a meno klubu pre vyjednanie lepsich zmluv alebo navysenie prestupovej sumy.

Reagovat
smazaný uživatel

vysvetluj to tady tem chytrolinum ale co vidi fotbal jen sestrihy nebo livesport a o prestupech maji info z EF

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá budou mít Mertense

Reagovat
TheTopFootbaler

Hlavně ne další levý křídlo/útočníka, ty samozvaný skaute.

Reagovat
smazaný uživatel

Real nebo PSG, maximálně ještě Chelsea, ve všech případech by to znamenalo další rošády

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by sranda, kdyby se povedla další super výměna a ziskem Lewy be se Chelsea zbavila Moraty

Reagovat
mayday

Tak výměna Lewandowakýho za Moratu, klidně s nějakým doplatkem, to by byl masakr. Hlavně ať zmizí Morata, jakkoliv.

Reagovat
Kolarik12

Co by v Bayernu delali s Moratou prosimte? A s tim jakym zpusobem Chelsea v poslednich letech nakupuje a prodava, tak budou jeste radi, kdyz jim tam Morata zustane. Manazersky nejhur vedenej klub jakej znam. Salah, DeBruyne, Lukaku prodani z Chelsea za par sestek, a co by dnes dali za to, kdyby meli aspon jednoho...

Reagovat
icemike

Reagovat
mayday

Asi máš problém se čtením textu. Já jsem psal, že by to byl masakr, ne že se to má uskutečnit.

Reagovat
bayern987

To bych asi nepřežil

Reagovat
mayday

Tak to věřím

Reagovat
Kolarik12

Stejne tak, jako ja nerekl na plnou hubu, ze se to nemuze stat. Spis to melo vyznit tak, ze Bayern by Lewu za Moratu urcite nevymenil, ale neznamena to, ze Lewa nemuze jit do Chelsea, ale v Bayernu nejsou hloupi a urcite by si ho nechali tezce zacvakat, Moratu by vam nechali a pokusili se pritahnout adekvatni nahradu. 15 golu Moraty za sezonu a 40 golu Lewandowskiho, ktery je dava uz nekolik sezon po sobe je trochu rozdil...

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli novou výzvou myslel EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si myslím že pro Lewandowskiho ideální čas na odchod

Reagovat
matZz

Lewandowski --> Real

Benzema --> PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Cavani --> Sparta Praha

Reagovat
Stannis Baratheon

Bakambu ---> Bayern

Reagovat
El-Pistolero-68

Jako backup za Cavaniho, proč ne.

Reagovat
Stannis Baratheon

To se Bakambu v Číně moc dlouho neohřeje

Reagovat
dinss

Pojď do CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

V 29 letech už není perspektivní, měl by jít do Ameriky nebo Číny

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, nebo rovnou skoncit karieru. Pls.

Reagovat
Ed_Hazard

O 2 mesiace (na zaciatku novej sezony) mu uz bude 30. Radsej nieco mladsie ako riesit len najblizsie cca3 roky..

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale během těch tří let s ním můžeme vyhrát dvakrát PL. On je tím vyloženě rozdílovým hráčem. Byť mi máme útok pořešený hodně solidně, takže k nám ho nechci. Radši ať jde jinam, kde si zahraje hezčí fotbal.

Reagovat
tunkic

No jasně, všichni hráči před třicítkou by se už měly chodit zakopat někam do Číny

Víš v kolika šel třeba takovej Zidane do Realu?? Světe div se...ve 29.

Reagovat
Benedict

na to má 4 roky čas. S tímhle bude mít spíš problém Salah nebo Vardy, kteří spoléhají převážně na rychlost. Lewák je myslim dost v pohodě ještě může vybírat. Matičovi je taky 29 a jakej se mu povedl přestup v podzimu kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není FM

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůůůl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak neni perspektivní ? frajer da ve 190 zapasech 150 golu, kam by jako mel víc růst ? :D jde o to jestli svoji úroveň udrží třeba 5 let a jestli jo, je pro hodně klubů velkým lákadlem .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Je to nereálný, ale hned bych ho bral. Vykopnout tu španělskou padavku by bylo ideální. Popřípadě ať jde do PSG a k nám Cavanus.

Ale to nehrozí. Teďka měsíc budeme řešit trenéra, druhý měsíc budeme monitorovat trh a v posledním týdnu přivedeme nějaký anglický kopyta.

Reagovat
dinss

Už teď by jsme měli mít podepsanýho trenéra. Naše koncepční práce stojí ještě za větší vyliž prdel..

Reagovat
mikelinos

Šanci si ještě zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

a do Barcelony Hazard bane toho vám čapne Real... Ale i tak dobře, nemam Chelsea rád.

Reagovat
Whitemedia

Je dobře, že si se s námi o to podělil

Reagovat
mayday

Bohužel kádr Chelsea mi přijde dost špatnej, špatně sestavenej, v porovnání s top konkurencí prostě slabej. Vývoj asi bohužel bude, jak píšeš.

Reagovat
M0rb1D4S

Fakt už běž do prdele s Cavanim

Reagovat
Baronne

Cavani tyvole to snad ne

Reagovat
mickey mouse

Teprv 29

Reagovat
Riviera Kid

195 zapasu/151 gólů. To je aspoň vizitka útočníka.

Reagovat
Frantszek

U českých to většinou bývá 195 zápasů/30 golů

Reagovat
Amarino

Z čehož vyplývá, že česká liga je na jiném levelu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase v lehčí lize..

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávat nej útočníka s nejhoršími

Reagovat
Frantszek

fakt hnidopich. Poukazuji na to, jak je to s naším fotbalem smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je nesmysl, co jsi napsal. Proč ho neporovnáváš s Lafatou nebo Kollerem? Taky můžu vzít Lafatovy statistiky a porovnat to s týpkem z Mainzu, kde má nejlepší střelec 8 branek a útočník 4...

Reagovat
vladino10

No, dúfam, že nebudeme chcieť ukazovat svaly- z niektorých vyjadrení vedenia to vyzerá, že Bayern na ňom bude chcieť ukázať, že je klub čo nepredáva kľúčových hráčov (tiež nejaké narážky na Dortmund, že v Bayerne si nenechajú skákať po hlave ako tam)..na rozdiel od dortmundu však Bayern nebude musieť kupovať nádejného hráča, nemali by sme mať problém kúpiť okamzitu top kvalitu- a v prípade ak chce niekto ísť, tak nevidím zmysel ho nasilu držať..ak príde dobrá ponuka, nech ide

Reagovat
Setwo

kto by bol podla teba adekvatna nahrada? mna napada Werner mozno Icardi ci Cavani.. ale najvhodnejsi zrejme Werner

Reagovat
vladino10

Nikto netuší..

My hlavne ani nevieme ako bude chcieť kovac s nami hrať, čiže..

Vo frankfurte mal na hrote behaveho a rýchleho hráča, tak možno ten Werner, ale aj to je taká prognóza postavená na ničom, keďže predpokladať, že budeme chcieť hrať tak ako Frankfurt je asi vedľa..

Ale vzhľadom na to, že po návrate hoenessa nakupujeme najmä nemcov by to vyzeralo ako logická volba.. Na druhej strane okolo neho je dosť veľké ticho..

Možno by sa dalo skúsiť aj toho griezmanna- avšak tam asi proti Barcelone nebudeme mať veľmi šancu (predsalen, je zvyknutý na la ligu atď)..ale tak ktovie, ja byť tam tak by som ho určite aspoň skúsil zlanarit..

Reagovat
celeb

bez ohladu na to, kde Griezmann skonci, v Bayerne by vam bol na 2 veci. Vy potrebujete vysoky atleticky hrot. Griezmann by akurat zavadzal Mullerovi na podhrote. Ako hrac je to bezpochyb super, vyuzit by ste ho zrejme nejak vedeli, ale urcite nie ako nahradu Lewu.

Reagovat
vladino10

Myslíš, že by to bez druhého útočníka (repre giroud, ATM Costa) nezvládol?

Aké plány s ním vlastne má Barcelona?

Reagovat
blackhawk88

absolutny suhlas, drzat hraca, ktory stratil motivaciu hrat za Bayern, je zbytocne a podla mna aj hlupe. Aj napriek vyjadreniam vedenia si myslim, ze sa dohodnu a uvolnia ho.

Reagovat
Rich

Nemá smysl ho držet, pokud chce jít, tak ať si jde. Ale vedení Bayernu by mělo trvat na hodně velké částce za něho. Adekvátní náhrada by byl asi Icardi, ale problém je, že Bayern by si měl pospíšit než podepíše kontrakt a prodlouží. Icardi má navíc výstupní doložku za nějakých 96 milionů, což za Lewu by ještě něco zbylo.

Reagovat
ZJEV

Kam jinam by mohl jít? Skoro 30 let nevím no ve Španělsku asi jedině Real, ale to už asi zaspal dobu... Možná PSG, ale to má teď problémy s tím FFP, i Juventus by si ho asi mohl dovolit, ale ti dva jsou v zemích podobně dominantní jako Bayern, takže to by asi nebyla taková změna a nová výzva, jak tvrdí.

Tím pádem jedině Anglie, když počítám s tím, že nepůjde do Číny. MU nic ti mají Lukaka, Arsenal ten má v útoku taky plno, stejně tak Totáč a ke slepicím by stejně nešel. Takže zbývá City, Chelsea a Liverpool. Nejvíc ho potřebuje Chelsea, ale v City a Live má zas trenéry, které zná, ví co od nich čekat a byl s něma úspěšný. U Liverpoolu, ale nevím jestli by Klop přivedl novou jedničku do útoku, když mají Firminha, to by se vidělo, co Salah, kdyby šel, tak by se trojka dala nějak jinak rozházet a smysl by to mělo, ale s tím moc nepočítám. Takže pro mě velký kandidát asi City, místo Aquera, který to tam má takové všelijaké, nebo se teda nějak zmátoří Chelsea.

Reagovat
cetto

Zmiňuješ Real, PSG, Bayern, City, Chelsea a Liverpool. Ale u jedinýho Tottenhamu napíšeš "Totáč" a "slepice" Proč? Ještě bych to možná pochopil jako fanda konkurenčního celku, ale Ty zde máš United

Reagovat
Benedict

je to nejdelší a dost pravděpodobně to nenapíšeš správně.

Reagovat
Nihilister

Co Ti je do toho?

Reagovat
cetto

Třeba to že je to hanlivé a uráží to můj oblíbený klub?

Reagovat
smazaný uživatel

mas tolik oblibenych klubu ze te nemuze ani srat kdyz ti urazi nekdo jen jeden klub

Reagovat
cetto

Tak v každý zemi něco

Reagovat
Nihilister

Tak se z toho hned nepo ...

Reagovat
ZJEV

Jej no to je hrůza teda, to se může ozvat jen potrefená slepka

Reagovat
smazaný uživatel

máš krámy?

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu. Nejjednodušší je psát KFC.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

4-2-3-1:

salah, firmino, mane - lewandowski

bylo by to pěkný, ale určitě to neklapne, osobně tipuju real nebo city.

Reagovat
TheTopFootbaler

Firmino na AM by nedělal dobrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládl by to, ale po letošní sezóně by ho tam bylo škoda

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
RadekVonCZE

Já ti dám slepice!

Reagovat
smazaný uživatel

Do City za Pepem

Reagovat
Jardman

Náhrada se bude hledat těžko, je to skvělej hráč, ale jeho odchod mi nikterak nebude vadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Realu ho nechcem ani za 30 mil. Typologicky sa nehodi k CR a su mladsi utocnici typu Kane/Icardi.

Reagovat
janinho

aj moj nazor. ak mal prist tak min. 2-3 roky dozadu. bayern za neho navyse isto bude pytat sialene peniaze...

Reagovat
tunkic

A takovej Icardi se k CR typologicky hodí jo??

Reagovat
smazaný uživatel

K CR tak možná Kane.

Reagovat
Giginek

CR jde pryč z realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Příjde mi právě, že Icardi je typově dost podobnej Lewovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Zahavi je brán za špičku ve svém oboru, tak se dá předpokládat, že mu ten transfer domluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne by aj mohol

Reagovat
Puskas

Tak pokud s ním teď čerstvě uzavřel dohodu, tak to myslí vážně, má ostatně snad poslední šanci na opravdu velký přestup, navíc na MS se zase ukáže pár borců...

Reagovat
blackhawk88

myslim, ze s nim ma zmluvu do konca augusta, cize je jasne preco s nim uzavrel dohodu pred letom :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu to prajem, v Bayerne ukazal ze goly vie davat a z toho jak zdrhol z BVB bolo jasne, ze aj Bayern pre neho nebude klub do konca kariery. Klauzulu ma vysoku tak ked to za neho niekto vysoli tak nech kludne ide, nahrada sa vzdy najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Navyse Bayernu svojimi golmi dost pomohol tak naco ho nasilu drzat? Ved posledne mesiace na nom bolo vidiet ako ho Bayern nebavi.

Reagovat
Elliasson

Zaháví z Číny do Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

A joo - koukám. Moje chyba.

Reagovat
raduinho

Strašný kokotko. Snad nepůjde do Chelsea.

Reagovat
Bakary3

Pro Bayern docela nešťasný, už není nejmladší (vím, že 29 není žádnej věk, ale...) a nikdo za něj tak asi nebude ochotnej dát nějakou závratnou sumu, která jeho kvalitám odpovídá...

No jsem zvědavej, třeba se utrhne Paříž, MU nebo Real... Atletico jako náhrada za Griezmana? Nikoho jinýho asi nevidím.

Reagovat
r.mrazik

on prisel z BVB zadarmo ze jo? tak snad se jim vrati aspon plat

jinak MU asi ne...to by slo leda pred Lukakem...ted uz je pozde...ale u nas nikdo nevi a navic nezahraje levy kridlo vlastne

Reagovat
Bakary3

Jo, zadarmo přišel, z tohohle pohledu ok

Nojo, pokud odejde Martial, má MU do útoku k Lukakovi už jen Rashforda, ne? Ale je fakt, že Lewa není typ, co by dělal mladšímu klukovi trpělivou dvojku A na dva čistý hroty Mourinho hrát nebude..

Reagovat
r.mrazik

presne tak,navic on toho lukaku odehral vetsinu...rash jako back up bude stacit nejspis

martial?kdo vi...

Reagovat
smazaný uživatel

Sancheze

Reagovat
smazaný uživatel

mě docela sedí útok Lukaku Lewa...Lewa by se třeba zhostil role alá Koller a sklepával by Lukakovi balony ..ale ne, mě se to jeví celkem zajímavě tihle dva vedle sebe.. Myslim si že každej centr do vápna, mít tam tyhle dva, by byla celkem slušná šance na gól hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

a za prdelí kdyby měli třeba Isca (jestli ho ManU koupí) nebo jiný podobný šikuly, která jim to nasadí přímo na palici...Třeba i takovej James chce odejít z Bayernu, ne ? Mou po něm sáhne. V záloze Isco s Jamesem a vepředu ti dva - podle mě slušný... Plus ještě nějaký dobrý wingbacky.

Reagovat
blackhawk88

Nemam info, zeby James chcel odist z Bayernu, praveze sa vyjadril, ze je spokojny v bayerne. A Bayern planuje vyuzit opciu

Reagovat
smazaný uživatel

asi mam hodně starý informace, měl jsem za to, že je neskopojenej s jeho herní vytížeností (dříve) a chtěl by odejít.

Reagovat
blackhawk88

s hernou vytazenostou bol nespokojny v reale. v Bayerne hral pod Juppom skoro vzdy, ak nemal nejake zdravotne problemy.

Reagovat
r.mrazik

vsadim vsechny svoje organy,ze takhle to opravdu nedopadne

Reagovat
smazaný uživatel

noa bral bys to jako fanoušek United ?

Reagovat
vladino10

Nefungovalo by to (bez ohľadu na to, že pravdepodobnosť že by to tak skončilo je nulová)

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, podle mě by prostě fungoval jednoduchej starej dobrej anglickej systém - centry do vápna a tam mít dobrý hlavičkáře..Navíc James a Isco by jim to fakt cpali krásně na palici.

Reagovat
smazaný uživatel

Na palici seš ty

Reagovat
r.mrazik

pred Lukakem ano...ted uz ne

jamese bych fakt nechtel..isca bych urcite bral hned

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proč, ale James by mi v United, resp. v anglii, prostě seděl.

Reagovat
celeb

uz to nehul

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe tak ty seš dobrej iluzionista asi si zapomněl kdo to tam trénuje a že hra na dva útočníky je naprosto nereálná natož aby pod nimi ještě hráli další dva ofenzivní hráči... To si se úplně pomátl

Reagovat
smazaný uživatel

Za Higuina dali 96 mil...tak za neho kludne mozu pytat tolko isto

Reagovat
Giginek

Doufám, že si za Lewu řekneme alespoň 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdíku jednej!

Reagovat
smazaný uživatel

Do Chelsea by sedl jak prdel na hrnec.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zpět do BVB!

Reagovat
Rip

Nedivil bych se kdyby skončil v Interu místo Icardiho.

Reagovat
Free_player

tam by nešel

Reagovat
Elliasson

Taky mě to napadlo jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná za 5 let

Reagovat
celeb

akoze hlada vyzvu, tak pojde do Serie A do 4. timu? Nic proti Interu, projekt navratu na vyslnie im zatial vychadza lepsie nez AC, ale nemyslim, ze to je to, co Lewa myslel. IMHO skonci v PL, pripadne v PSG (a Cavani out).

Reagovat
smazaný uživatel

Tady většina komentářů ho posílá do Chelsea. Teda do 5. týmu a EL...

Reagovat
celeb

oh, zabudol som, ze pred rokom bol Inter majstrom v SA a v poslednych 10 rokoch vyhral LM.

Co sa tyka PL, tak CFC je za poslednych 10r najuspesnejsi tim, presne ako Inter v SA?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 30 letech ti je podle mě jedno, co bylo v minulosti, když ten tým nehraje LM. Super vyhráli titul před rokem, to Inter nevyhrál. LM vyhrál, což ty jako největší znalec fotbalu na EF určitě víš... Navíc mají mají majitele s ambicemi, který dokonce i může do jejich země a nechce jim většina klíčových hráčů odcházet. Neříkám, že je Inter lepší než Chelsea, ale takový rozdíl tam není. Aspoň mu nabídne LM a s velkou pravděpodobností i za rok, což Chelsea nemůže jistě říct...

Reagovat
celeb

No neviem veru, kto ma vacsiu sancu hrat aj o rok LM, ale nechajme to tak. Ak sam Lewa povedal, ze hlada novu vyzvu, asi nemyslel Inter. Pre hraca jeho formatu, ktoreho sleduju najvacsie europske timy by to bolo zahrabanie sa v SA. On si fakt moze vyberat medzi MU, CFC, PSG, Realom, mozno JUVE. Nemyslim si, ze by si vybral zrovna Inter, ktory sa so stastim prebojoval do LM v poslednych minutach zapasu s Laciom. Je to ale samozrejme vsetko na nom, ako sa rozhodne a koho si vyberie a asi to my dvaja v diskusii neoplyvnime.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že si vybere Inter, ale když ve třiceti hledáš novou výzvu, tak to těžko bude EL s Chelsea. V Anglii mají City, United, Arsenal, Liverpool, Tottenham a Chelsea na boj o LM. V Itálii takovou konkurenci mít nebude, proto jsi asi napsal "zahrabat". Letos to měli těsně, ale mají De Vrije z Lazia. Navíc má odejít Milinkovič Savič, Felipe Anderson a za rok to tak vyrovnaně nevidím. Neapol má mít taky výprodej a Inter naopak spíš posílí. Neříkám, že se tak rozhodne, ale určitě to není takový nesmysl v porovnání s Chelsea. Už ani ta se moc nedá počítat mezi Real, PSG a MU. Ještě teď, když má Abramovič problémy a nikdo neví, jak to bude. Courtois chce odejít, Hazard dlouhodobě taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowski out werner in, thiago out sane in, Vidal a bernat out Arp in, to by bolo pre mňa ideálny prestupak

Reagovat
Lifted

Jakože by Sané šel ze City jo?

Reagovat
Mates_Matesović

Za takovejch 190 mega by ho možná pustili.

Reagovat
ADM

Aj keď u tých Nemcov jeden nikdy nevie

Reagovat
smazaný uživatel

sane je nereálnej, finančně se bundesliga nemůže PL vůbec rovnat takže podle mě v podstatě nikoho z PL přivézt nemůžeme

Reagovat
smazaný uživatel

Keď bude záujem o thiaga zo strany guardiolu myslim ze výmena plus samozrejme nieake financie a mohlo by to vyjsť. A keby to bol hocijaký iný klub z nemecka tak smiešne by to možno bolo ale smiať sa pretoze som vyslovil svoj názor plus niaky súvis tam je je strašne na úrovni. Reagujem na tých vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

To by pak asi realny bylo... ale neverim ze by city saneho pustili

Reagovat
celeb

0 sanca. Navyse Sane sa vyjadril, ze sa mu pod Pepkom dobre hra (a je to sakra aj vidiet), ma super zazemie, plat, uznanie ... no chance.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedal by som ze nulová spokojný možno je ale okrem guardiolu čo ine ho tam drží. Naopak bayern je domov už so schalke mal tam blízko plus kimmich a goretzka. Už menej pravdepodobne prestupy boli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nieje to nereálne síce je to len moje prianie ale fakt by mi tam on pasoval no ktovie ako bude kováč hrať? Za mňa ideál neuer alaba hummels boateng(sule) kimmich martinez(tolliso) goretzka muller(james) coman werner( wagner arp) sane (gnabry) do budúcna

Reagovat
smazaný uživatel

Do buducna a Boateng s Martinezem jsou na odchodu

Reagovat
p-e-t-k-o

Prosim ta ty co tu trepes? Bundesliga sa mozno PL rovnat nemoze ale bundesliga sa = Bayern a ten ma penazi az az, 190 mega by nebol problem vobec len otazka znie ci su ochotni tolko zaplatit, na 99% nie.

PS: To co som povedal hore v prvej casti druhej vety sa nebojim vyslovit nahlas a plne si za tym stojim, diky

Reagovat
celeb

snad ti to s tym Thiagom vyjde a vrati sa naspat do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

hráč je to fantasticky ale nie v bayerne verím že taký goretzka alebo sule aj keď kvalitatívne na thiaga nemajú bayernu budú prospesnejsi. N3verim že by thiaga kedykoľvek zamakal natoľko ze by ho chytali kŕče a to v tom bayerne chýba.

Reagovat
vladino10

Sule bude ideálna náhrada za thiaga

Reagovat
smazaný uživatel

Kde som napísal že sule je náhrada za thiaga? Písal som o celkovom prinose pre bayern. Čo keby si pred komentovanim trošku skúsil použiť rozum a nie hneď hlúpe ironicke poznámky?

Reagovat
Spalovač šancí

Jestli hledá výzvu, tak do Příbrami nebo na Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna takhle šel do Beneventa

Reagovat
BílíAndelDrcKo

A čo tak Lewandovski do City a Aguero preč? Podla mna by toto Guardilovi viac sedelo...

Reagovat
celeb

ak Pep nieco vycital Kunovi, tak to bolo to, ze by mal viac pracovat aj pri rozbiehani utokov a nie len pasivne cakat na loptu. Lewa by bol v tomto IMHO este horsi. Typologicky by vsak Lewa bol velmi zaujimavou alternativou, predsa len je Jesus Kunovi dost podobny a Lewa by mohol ohrozovat superov viac zo vzduchu, pripadne sa pretlacit silou cez obrancov.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Tak ale Kun nemoze pasivne cakat lebo je vzhladom na fyz parametre lahko branitelny ked stoji na 16tke a super to zavrie. Lewa si to moze divolit a v Bayerne im to sedelo

Reagovat
Phillipinho

As i Marca psali o zajmu Atletica a ze pry Aguero se chce vratit.

Reagovat
celeb

to by musel byt nejaky velmi dobry deal zo strany City. Mozno tak za 2 roky, ked uz Kun pojde dole aj koli veku. Atleti aj ak dostanu dobre peniaze za Griezmana, ci Gimeneza, tak ich neoplieskaju za starsieho hraca (si myslim). Navyse atleti vedeli vzdy nahradit hrot fantasticky.

Reagovat
celeb

*hrot -> vynikajuceho utocnika bude asi presnejsie

Reagovat
Phillipinho

Za Costu, kterymu je 29 se zaplatilo 60 mega. Jestli odejde Griezmann, tak bude potreba okamzita kvalita, tam nebude prostor pro zadny experimenty. Ja si myslim, ze to je celkem realny, protoze Kun neni pro Pepa klicovy hrac a nemusel by mu v odchodu moc branit.

Reagovat
celeb

uz Costa bol na pomery ADM dost drahy. Navyse kupovat dalsieho velmi draheho tridsiatnika ... to nie je ich sposob. To je cesta do pekla. To si moze dovolit Juve v svojej lige, ci CFC pod Mourinhom s cielom vyzmykat zo starsich hracov max a nechat ich svojmu nastupcovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked prichadzal, velmi som ho nechcel, nebol mi sympaticky, navyse vtedy sme vyhrali LM, nebolo ho tak treba. Uz vtedy som to bral, ze zadarmo super, ked sa bude predavat, co bolo jasne, ze nezostane 10 rokov ako Franck, bude to so ziskom. Za tie roky si vsak golmi vynuloval tie negativne posobenie na mna. No aj tak, nech ide, za 100 + mil. to pre Bayern moze byt len dobre, pozerat sa dlsi rok ako sa znudene prechadza, nervozne gestikuluje, neoslavuje goly spoluhracov...a pritom, goly proti Mainzu a podobnym (bez urazky) da aj Wagner. Proti Realu niekolko vylozenych sanci a zlyhal...nech ide...a aj nespokojny Thiago, ak ma hrat tak ako posledne mesiace...aj ked ten je moj oblubeny...no crta sa pre Bayern zaujimave prestupove leto

Reagovat
Benzema

Jasné, pôjde za 100+ mil. Max. za 60 mil. ,no aj to preháňam

Reagovat
blackhawk88

trhova hodnota okolo 90 mil a pojde max za 60 ? to jedina tak do Realu kvoli vztahom ake medzi klubmi su.

Reagovat
r.mrazik

a kdes tu trhovou hodnotu sebral?

Reagovat
Benzema

To by aj mňa zaujímalo

Reagovat
blackhawk88

samozrejme, ze je to len odhad a cenu urci az samotny trh, ale 60 je malo

https://www.transfermarkt.de/robert-lewandowski/marktwertverlauf/spieler/38253

Reagovat
Svatej

60 je furt vcelku dost

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blackhawk88

dik za stranku

Reagovat
vladino10

Higuain šiel za koľko?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem...ako si tak premyslam...este 3 roky zmluva, v najlepsich rokoch, jeden z najlepsich hrotovych utocnikov vobec, pravidelne 30+golov za sezonu...a spojim si so zaplatenou cenou za takeho Moratu...a neviem comu sa cudujes

Reagovat
smazaný uživatel

resp.cenou za Higuaina...

Reagovat
Benzema

Ale ma už 30 rokov a nie 25 , nikto im nedá 100 mil. za 30 ročného hráča. No veď za pár týždňov uvidíme za koľko nakoniec prestúpil.

Reagovat
vladino10

Za higuaina nedali 100 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

ved ano, ma skoro 30, ale to mal aj Higuain...realne to aj ja vidim na cca 60-70, tych 100+ je len nazor, ze vtedy to bude pre Bayern vyhodne. Navyse Bayern nezvykne podojit ked predava...

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain šel v 28 za 90mil. A to ještě nebyl trh tak v loji jako teď. 100+ není nereálný.

Reagovat
blackhawk88

Bayern vraj je ochotny nacuvat aj ponukam za Boatenga, kedze Kovac by si rad dotiahol Vogta. Kedze sa hovori o odchode Bernata, Thiaga a aj Vidala, podla mna by mal ist aj Rudy, tak to moze byt fakt docela zaujimave prestupove obdobie alebo sa, naopak, nestane nic a bude to nuda.

Reagovat
vladino10

A ten Vogt čo?

Ja som ho videl hrať len tri krát, ale neoslnil ma ani raz..bol rýchly a to bolo snáď všetko

Na druhej strane na Boatenga nie je spoľah, top hráč, ale čo z toho keď je tak často na maródke..ale ten Vogt..ma o ňom dakto viac info?

Reagovat
blackhawk88

neviem, tiez ho nejako neregistrujem, ale Kovac by si mal uvedomit, ze v Bayerne su trosku ine standardy a mal by zvysit svoje naroky na hracov

Reagovat
andycek1

Do Juve s ním!!! On alebo Icardi jeden z nich musí prísť

Reagovat
smazaný uživatel

Do Chelsea, Giroud zpet a Welbz do prdele

Reagovat
Feind

Do realu mel jit 2-3 roky zpatky. Ted uz se nevyplati.

Max tech 20-30m dat, ze jeste 2-3 sezony ukope

Reagovat
Giginek

120 dá real

Reagovat
smazaný uživatel

Yes!

Reagovat
Elliasson

Proč máš radost jako fanda Bayernu? Zajímá mě to.

Reagovat
Pinturicchio

Když odejde Higuaín, tak do Juve, vystřílí LM a pak v klidu zarobit do USA.

Reagovat
smazaný uživatel

No Levandule je pro mě pořád zástupce klasického golového hroťáka, Spolehlivý kladivo na konec. Návrat do BVB by se mi líbil, ale asi to není moc realný. Juve by mu asi taky sedlo jen tam bych cekal, ze uloví nekoho jineho. Do Realu by to asi nebyl uplně ten spravny typ, když maji CR. Možná výměna s Interem za Icardiho+velkej kufr peněz. Do PL asi nejvic do Chelsea, ty maj na hrotu nejvetsi slabinu.No kazdopadně by to mohl hezky roztočit. Ostatně to čekám po MS celkově, že letos bude přestupák hodně zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na čase, právě týmy jako Bayern či Real poslední dobou co se týče nějakých větších přestupů dost stagnovali tak snad to letos bude stát za to

Reagovat
blackhawk88

SPORTBILD: The #FCBayern bosses had a meeting with their new coach Niko Kovac last week in Munich. Decision: no new stars!

Reagovat
vladino10

Tak vlastne ak lewa odíde tak na hrot máme stále Wagnera

Reagovat
blackhawk88

ale predpokladam, ze najprv musia odist hraci a az tak budu riesit novych

Reagovat
smazaný uživatel

Bild je ten nejserioznější plátek, takže musíme hold počítat s touhle skutečností

Reagovat
blackhawk88

Uli sa vyjadril pocas oslav, ze neplanuju ziadne nakupy, len v pripade ked niekto odide. Cize informacia chybna nie je. A Falk tiez nedava do sveta kadejake nezmysly, k Bayernu ma blizko.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool?

Reagovat
RadekVonCZE

To by se mi líbílo Ale nereánlé

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ne, líbí se mi nás herní styl do kterého Lewa absolutně nezapadá a byl by využitelný jen jako střídající proti zavřeným obranam

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard - Lewa - Wilian noooo...tak ještě stopera a můžou poškádlit MC

Reagovat
Kovi81

to urcite ne, chybi nam poradne zaloznik a kridlo.a stopery nepotrebujeme kdyz budeme hrat na dva tak Rudiger-Christensen, na tri Rudiger-Christensen a Azpi a Cahill se Zoumou na lavicce. Potrebujeme i wingbacka na pravou stranu, pokud se bude hrat na tri stopery.

Reagovat
Whitemedia

Willian má formu jeden měsíc v sezoně, jinak to na základ není.. navíc bych ho za to, jaký je to fracek, nejraději nakopal do prdele.

Reagovat
icemike

Reagovat
spider_8

Reagovat
Noustress

Hazard - Lewa - Bale Morata, Pedro out

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo zajímavé, ale možná i trochu risk přivést dva nové hráče kolem 30 dopředu + Baleovo nejisté zdraví

Reagovat
sylarko

uz ma seru tie keci okolo veku. noaco ze ma pomaly 30? sak je to vrchol kariery kazdeho hraca. toto nieje nejaky futbalovy manazer, kde sa kupuju 19 rocny chlapci na 10 rokov dopredu

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
vladino10

Je to vrchol a nikto netvrdí, že nie, ale je brutálny rozdiel či si kúpiš za 100 mega hráča čo ti bude hrať na vrchole 3 roky a hráča čo na tom vrchole bude ešte 6 rokov, takže cenu to logiky ovplyvní, keďže popri výkonnosti je aj druhý dôležitý faktor- ako dlho si tu výkonnosť udrzi

Absolútne nechápem čo je na tom na nepochopenie, ani ja by som nechcel aby "moj" klub kúpil za nejakú palku hráča na 3-4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Však stejně málokterý hráč vydrží v jednom klubu déle než 4 roky, tak o co jde? Neymar přestoupil za 200 mega a stejně se už po půlce sezony diskutovalo o tom, že odejde. Nebo si myslíš, že ho PSG kupovalo na 10 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už nic jinýho, tak za Lewu už pak těžko dostanou nějaký prachy.

Reagovat
vladino10

Skús trochu zapnúť mozog a možno na to prídeš

Keď teraz kúpiš 25 ročného hráča, tak na ňom aj keby za 4 roky odíde neprerobis toľko ako keď kúpiš tridsiatnika- ten pôjde za 4 roky za pár šupiek do Ameriky

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem fanoušek, ne účetní klubu, jejich prachy mě nezajímají

Reagovat
vladino10

tak ako fanúšik by si mohol zistiť, že čím viac peňazí bude mať klub, tak tým viac ostane na posily ktoré potešia aj teba

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil jsi o výkonnosti a o tom, jak dlouho si ji hráč udrží. Většina špičkových hráčů si výkonnost udrží i do 34 let, viz Modrič apod. Tzn, pokud je na vrcholu výkonnosti, tak je jedno, jestli bude v klubu 4 roky od 25 let nebo od 29 let.

Reagovat
vladino10

Písal som aj o cene a nie, práve vzhľadom na ten predaj to jedno nie je (+ ďalšie faktory- o niečo vyššie riziko zranení, u niektorých hráčov ten pokles príde už tesne po 30 atď..)

Reagovat
sylarko

Lewa je istota, ze ti tie goly bude sypat zaradom tie 4 roky. Aku mas istotu, ze ci nejaky werner, ktory este nehral v top klube, bude davat 30+ golov za sezonu?

Reagovat
vladino10

Nejaký Werner

Fajn

Reagovat
sylarko

no dobre icardi by bol o kusok lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

U Icardiho je ta jistota celkem solidní

Reagovat
sylarko

no ved je, mna len stvu tie keci o veku

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu, týpek dá za sezonu 38 gólů a už je podle místních pedofilů za zenitem

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani dal 40 a taky se facepalmuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Salah dal 44 a je overrated a one season wonder

Reagovat
smazaný uživatel

To já neříkám Poukazoval jsem tady jen na toho Cavaniho, že to není moc ukazatel pro místní fanoušky

Reagovat
Free_player

CFC ----► FPL díky

Reagovat
smazaný uživatel

Len sa neunáhliť. a nepreplácať.

Na MS sa vždy ukáže nejaký nový talentovaný hráč.

Reagovat
SunFells

Který se pak neprosadí ve Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně je Lewa s Harrym nejlepší hroťáci na světě

Reagovat
Adyss

a Icardi?

Reagovat
Adyss

plus Cavani?

Reagovat
smazaný uživatel

itálie není top liga takže sorry,(pro idioty myšleno že je to liga o jednom a pul tymu a zbytek ligy nemá takovou uroven,snad pochopite kafíčkáři)

Reagovat
andycek1

A preto AS vyprevadilo Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

jeden podceněnej zápas no

Reagovat
blackhawk88

tuto sezonu bola aj anglicka liga o jednom time

Reagovat
smazaný uživatel

nojo ale ten zbytek by hral v italii o titul asi tak kámo

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Pán namachrovaný nekafíčkár, BL je o koľkých teamoch?

Reagovat
smazaný uživatel

spočítej si je,ale prsty na rukách ti stačit nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

V kontexte toho čo si písal o talianskej lige a reagoval na príspevok o lige anglickej, samozrejme boli myslené teamy s potenciálom hrať o titul s Bayernom.

P.S.Takže BRIT94 bohorovne tituluje ostaných ako idiotov, aby sa o pár príspevkov neskôr sám prezentoval idiociou par excellence...

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern tam slaví titul většinou okolo 30. kola, krom Dortmundu tam někdo stěží projde ze skupiny LM a když, tak dostane 7 od Realu/Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

a BL je liga o víc týmech?

Reagovat
technecium

Jen před nima je Ronaldo, Suarez, Griezmann, Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham má velký zájem o Mertense za 25 mil liber? nebrat ani za 10 micu,hlavní cíle:prodloužit smlouvy,prodat sissoka,tobyho,wanyamu,llorente,n´koudou,= 80-90 micu= prachy na martiala/bale + přivést de ligta + jednoho stredaka(shelvey),v přípravě dát šanci onamohahovi + edwards a poslat hostovat kyle walker peterse a jednoho z dua ccv nebo foyth a jdem si pro titul nebo LM nebo pro obojí

Reagovat
smazaný uživatel

Na Martiala si nech zajit chut, nikam nepujde a i kdyby jo, tak nikdy v zivote v ramci ligy.

Reagovat
vladino10

Reagovat
RadekVonCZE

Chelsea jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Mamdukic zpet pls

Reagovat
mul

back up mate Sandra, nechceli by ste vacsie meno dopredu ? pripadne niekoho mladsieho ?

Reagovat
Rich

Pokud odejde, tak místo něho prosím Icardiho.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
Rich

blackhawk88: Co myslíš ty? Icardi nebo Verner jako náhrada?

Reagovat
blackhawk88

ja som skor za Icardiho, neviem Werner sa mi akosi nepozdava, zda sa mi moc hype, nepride mi taky kanonier a mam pocit, ze nedokaze nahradit Lewandoskeho, ale je to len moj nazor. Este ked ma problemy hrat na hlucnom stadione, tak dakujem pekne za taku posilu Z Icardiho mam pocit, ze on by Lewu mohol dostojne zastupit. Akosi mam z neho lepsi pocit. Ale najviac by som bral Griezmana

Reagovat
vladino10

Hlučný štadión..mal otras mozgu pokiaľ viem

Reagovat
Rich

Tak další jména spojená jako náhrada za Lewu. Cavani, Morata a Rodrigo, abych pravdu řekl, tak pokud nebude moc Bayern vzít Icardiho, tak Morata by byl nejlepší volba.

Reagovat
valloire

hlavně ne k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Jako pod pojmem nová výzva si představím pomoc klubu, který se chce dostat zpátky na vrchol po mnoha letech. Což určitě není Real, PSG atd ....

V Realu moc motivovaných spoluhráčů nenajde po hattricku v Lize Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

To je věc Zidana a těch jeho simulantů. Třeba budou chtít. A když nebudou moct, pomůže sudí nebo hráči soupeřů udělají zas nějakou tu chybičku.

Reagovat
Kaspar

vyhral s bayernem co se dalo, dava dost golu, ale stejne ho vlastni fanousci nijak extra nemusi

Reagovat
Bastaron

Tak LM nevyhrál.

Reagovat
blackhawk88

Ide aj o to ako sa sprava, posobi dost arogantne. A ja osobne, taky postoj nemam rad. V kuse sa len stazuje, ked mu neprihraju tak je zle. U mna si to dost posral min. sezonu ako skritizoval spoluhracov, ze mu nepomohli vyhrat tabulku strelcov, pricom mal v poslednom zapse x tutoviek a nebol schopny dat gol a vinil za to spoluhracov.

Reagovat
smazaný uživatel

běž se kam chceš ale vyhýbej se Madridu, především Santiagu Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Místo té divadelní děvky Ramose, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nějak v tom chybí souvislost

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. Jen jsem koukal na záznam finále znovu a zvedl se mi kufr z Rámose. Ani ne tak z toho zákroku na Salaha, ale těch jeho simulantských eskapád v dalších soubojích, třeba s Manem a tak. Takže tím jsem si rýpnul.

Já se na LM letos šíleně těšil, protože sezóna to byla od skupin vynikajíící, ale nakonec to vyhraje bílá simulantenbande. Asi se normální člověk nedozví, co za tím úspěceh těch 3 titulů stálo. Možná to bude pokračovat a doví se to má vnoučata. Ale takových náhod, štětí od sudích, omylů gólmanů apod. Je to hodně, hodně, hodně divné. A na to, že to je opravdu nejkvalitnější tým Evropy, tak ještě musí hrát divadlo.

Musím říct, že MS v hokeji mne vůbec nezajímalo a nakonec jsem ho přece jen sledoval. A nechápu, co na fotbalu vidím. Akorát se po těchto zápasech naštvu, ale s charakterem hokejových zápasů a přístupů hokejistů se ty herečky nedají srovnávat. A kdybych měl tu LM vyměnit za NHL na ČT4, neváhal bych.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě jsi sám dal sobě odpověď s tím hokejem na kterém jsem "odkojený"......a tudíž nechápu co tě překvapuje na tom všem...koukni se na Busquetse, Suareze, Neymara a řadu dalších stovek fotbalistů.....jak Real postupoval tak tady byly vymluvy na rozhodčí, nepísknuté nebo písknuté penalty atd...a ve finále nebylo nic tak se pozornost zaměřila na Ramose....je to uplna blbost kdyby jen trochu jinak Salah dopadl tak dneska o tom souboji nikdo nic neví, Ramos nikoho zranit nechtěl, jedině co chtěl bylo Salaha zastavit to že to dopadlo takhle je souhra náhod...Ramos je jinak srdcař a občas to trochu řeže ale je to fotbal ne balet a i přes ty blikance je to ikona, která drží tým pohromadě......a vést spekulace ještě o tom, že golmani ty goly dostali snad schválně to už je hodně scifi....Real si to zasloužil, bohužel tahle zlatá generace, která taky chvíli dozrávala už bude pomalu ztrácet dech .....ale at si skeptici a kritici stěžují, je to frustrace nic víc....

Reagovat
Giovanni

Roberta poznám osobne,kedysi bol ubytovaný na celý týždeň v mojom penzione vo V.Tatrách,je to pohodový chlapík,ktorý nikdy nezabudne poslať pohľadnicu alebo pozdrav k vianociam a do Nového roka,prajem mu len to najlepšie,lenže najlepšie roky ma už zrejme za sebou...FCBayern existoval pred ním a bude aj po ňom,a v Mnichove si určite poradia kto príde na jeho miesto,môj tip je Doost,ten by tam pasoval...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

čobol z tater promluvil,jdu si dát panáka nebo dva ,tohle je moc prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uznej, že pobavil.

Reagovat
Inter Eterno Amore

A prečo by ho nemohol poznať ? Veď je to Poliak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebráním se tomu, i když tomu moc nevěřím. A vypadá to, že právem. Pokud by to byla pravda, mohl podat nějakou námitku. Každopádně s tím Doostem to zabil

Reagovat
Rudnevs

Ja tomu trebárs verím... Prečo by si to vymýšľal?

A pokiaľ myslel Basa Dosta zo Sportingu, tak asi trochu zaspal dobu, no. Ale ako strelec je dobrý, ja osobne ho mám rád a je možné, že keby sa jeho kariéra vyvýjala trochu inak, tak by sa na tú úroveň i dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Co když je to pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty radšej do Tatier nikdy nechoď, magor ako ty by sa už nikdy nevrátil, ako mnoho Čechov pred tebou.

Reagovat
nani92

Hnus, za také názory by sa malo chodiť do väzenia alebo minimálne na liečenie

Reagovat
Giovanni

Počúvaj chlapec,zrejme si zakomlexovaný cocot,určite by si čumel "Ty vole",kto všetko tu chodí inkognito,niekedy stačí aj predlžený víkend na menší relax,bez medií a podobných zmrdov ako si ty,cipe...

Reagovat
Giovanni

si debil,zakomlexovaný cocot,bol by si veľmi prekvapený zoznámom naších hosti,ticho,kľud,relax v krásnej prírode bez medií a takýchto zmrdov ako si ty...

Reagovat
smazaný uživatel

co Verešová nebyla u tebe tato sexbomba ? a fakt si nedělám srandu myslím to zcela vážně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to v Anglii..

Reagovat
Bayern +

Tak diky, zmizni a nazdar, chýbať nebudeš

Reagovat
20fredy20

Najviac ma dostal , minuly rok posledne kolo , vraj muzstvo nespravilo moc toho aby bol najlepsi strelec a pritom zahodil asi 5 tutoviek. Namiesto neho tento rok ak by bol aj Luca Toni tak sme vo finale LM my.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na 442 bylo ve videích sarkasticky ukázáno, jak pomohl v některých situacích k postupu Realu. A musím říct, že při dnešním charakteru těch beček bych se nedivil, kdyby prostě to semifinále "odchodil". Většina fotbalistů je opravdu odpad a charakter se musí hledat.

Reagovat
20fredy20

No mne to tiez tak napadlo mu mohla byt slubena lukrativna zmulva s realom za vykon co proti nim predvedie

Reagovat
smazaný uživatel

Když pak vidím, jak se ti fotbalisti chovají, aby si vybrečeli přestup do "milovaných" klubů, tak už čekám všechno. A Lewa umí hrát lépe. A aby neměl motivaci v semifinále LM proti Realu? Tím pádem co by za motivaci hledal teď? Zapadá to do sebe pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam se to dá ale čekat u těchle hráčů, co odejdou zadarmo z klubu, kde je "vychovali" k hlavnímu konkurentovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď synu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ma nekdo zkusenosti ze koupil zajezd na slevovem portalu a pak normalne odletel a mel hotel a jidlo a tak? A cena za all inklusive do Egypta na 7dnu na 2990,- ok nebo to bude nejaky podvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Za takovou cenu by ti utrhli ruce a to jsem realitní makléř a nedělám v cestovce. To je vocasovina, ne. Nebo je to s teroristickým útokem jako bonus?

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, jestli je to i s letenkou, tak je to fakt podezrely

Reagovat
Mönchengladbach

A nemáš to náhodou s vlastní dopravou?

Reagovat
celeb

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to neni pro me ja bych mezi ty teroristy nikdy nejel. Ideal bych koupil 10 zajezdu a pak bych je preprodal za 4990 za 1. Mozna bych koupil i dvacet zalezi jestli by mi pujcil kolega v praci. Jde mi o to aby me pak ty lidi nenahaneli ze sem jim prodal podvod.

Reagovat
Alan_Shearer

Skoda, ze tu neni emotikon srdicka. Zaslouzil by sis ho

Reagovat
Maresma

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
celeb

ubytko je v Egypte velmi lacne. Pri Cervenom mori bejvavalo cez 70% Rusov. Po tom, co im alahu-akbaristi zostrelili lietadlo nad Sinaiom, tak sa zrusili vsetky priame lety Rusko-Egypt a Rusi tak chodievaju do Egypta s medzipristatim ... a chodi ich menej = vela volnych kapacit = velmi lacne ubytko aj v 4-5* hoteloch. K tomu vzdy nejaka afera ako vystrielanie mesity plnej sufistov na Sinai, ci prepady konvojov a tak = dalsi tlak na znizenie cien. Do Egypta sa oplati ist, akurat nechod na Sinai. Ta cena je vsak zrejme fakt len za ubytko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí to být poděl. Když se podíváš tak dovolený jsou teď hodně levný. Ale takhle cena je spíš na nějaký mega last minute Tak třeba Fisher nabízí nejlevnější Egypt 4 hvězdy s all za 7 tisíc.

Reagovat
Jordi Alba

Trolling btw.

Reagovat
smazaný uživatel

nemohol by chciet bayern ozila?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

Reagovat
vladino10

Podhrot- Thiago, James, Muller, zahrá tam aj goretzka, vidal a tolisso.. Bez šance, najpreplnenejsi post u nás..

Reagovat
Giginek

Thiago jde pryč

Reagovat
jednou

Za Carlem do Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden tam chyba

Reagovat
Liquid

pojď do Chelsea, je to nejlepší klub pro tvůj rozvoj

Reagovat
nani92

Roberta osobne nepoznám, nikdy mi žiadnu pohľadnicu neposlal, ale myslím si, že ešte má najlepšie roky pred sebou a Bayern po jeho odchode zanikne

Reagovat
blackhawk88

ziaden hrac nie je viac ako klub a Bayern urcite nezanikne..Lewandowski je nahraditelny.. keby neodisiel a isiel do dochodku tak tiez by Bayern zanikol ?

Reagovat
vladino10

robí si srandu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele