Lewandowski už má v Lize mistrů na dohled třetího Raúla

04.11.2020, 12:04
Aktuality
Robert Lewandowski (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (67)

Přidat komentář
Puskas

Aneb jak Poláci přicházejí o Zlaté míče.

Reagovat
Pablos

Doufám, že ho získá ještě než skončí ...byla by to škoda, kdyby né. Ale bude to mít složitý, v sezónách kdy se hraje EURO a MS nemá šanci dle mého a pak už bude asi moc starej

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by mu náležel víc než loni Modrákovi

Reagovat
pantondavo

Bez Modráka by nebyl ani Real, ani Chorvati tam, kde byli, takže ne, zlatej míč prost není jen za góly, od toho je zlatá kopačka.

Reagovat
Puskas

Ten to dostal plně po právu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Messi, Ronaldo, Mbappe a Griezmann byli ten rok lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Modric tam měl podobně hrající Rakitice, Perisice, Mandzukice, Rebice, respektive Mazice, Cakira, Kuiperse, Olivera, Brycha a Rocchiho.

Reagovat
pantondavo

Nesrovnávej prosím už nikdy, nikdy, nikdy Modriče s Raktičem, Perišičem, kterej měl jeden moment na MS, Mandžukičem, Rebičem, nesrovnávej ho s nikým v tý sezóně prosím, je to úplně zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS měli všichni jeden moment, každý v jiným zápase. Ale vyzdvihovanej je za to jen Modric, když ostatní nehráli hůř.

Reagovat
pantondavo

Uz nic nepis pls

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
janinho

neviem preco to mas potrebu porovnavat. kludne ti mozem povedat ze si tu zlatu loptu zasluzil viac nez Messi alebo CR minimalne 2 z nich a nebola by to nepravda.

Modric si vtedy GB zasluzil a takisto Lewa si ju zasluzil tento rok a to uplne jednoznacne. Modric hral vtedy fantasticky za Real a na MS ktore su kazde 4 roky asi hlavny faktor pri udelovani GB patril k najlepsim hracom a relativneho outsidera pomohol dotiahnut az do finale. Lewa minulu sezonu kraloval v kazdej sutazi ktoru hral, za mna bez pochyb ze bol najlepsi.

Je malo hracov ktorym "prepacim" ak v tejto statistike predbehnu Raula ale Lewovi to asi ozaj doprajem, lebo je neuveritelne aky je aj po tych rokoch stale hladny po uspechoch a ako na sebe stale maka. navyse je to velky sympatak, takze mu drzim palce nech mu to pali aj nadalej.

Reagovat
Jardman

Ribery si to taky zasloužil za rok 12/13, bohuzel ta cena uz davno neni o zásluhách...

Reagovat
janinho

ked uz tak skor sneijder za ten rok kde vyhrali treble. ribery mal tiez velku sancu ale tam CR pomohlo ze posunuli uzavireku po baraz o MS2014 kde viacmenej sam prestrielal Svedsko. s tou GB za 2013 nemam vobec problem aj ked ten rocnik bol podla mna jeden z najtesnejsich.

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamatuju jak tenkrát byla velká sláva, když Del Piero jako první přelezl nějakou 40 nebo 45...

Reagovat
Unique

Bohužel má slabší marketing jak Messi a Ronaldo.

Reagovat
pantondavo

A o trochu míň gólů no

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně loni no

Reagovat
janinho

Unique asi nehovoril o marketingu za minuly rok

Reagovat
pantondavo

Nejlepší nejseš po jedný sezoně, zbytečná poznámka, nenabíhej si.

Reagovat
Reggie

Super, tenhle článek se mi akorát hodí. Myslíte si, že Haaland je schopný být historicky nejlepší střelec LM? Samozřejmě je to strašně předčasný a může se stát cokoliv. Ale pokud se ni vážnýho nestane a bude pokračovat v tomhle tempu, tak to klidně může dát. Leo a CR to tam začali ve velkým sypat oproti němu relativně pozdě, samozřejmě musí hrát v top týmu, což jistě bude, pokud se nic neposere, tak se bude dostávat minimálně do ČF, takže to myslím dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se člověk podívá na ty čísla, tak jsou úplně šílený. Ronaldo měl v Realu 105 gólů ve 101 zápasech, 7krát za sebou dal přes 10 gólů, nevěřím, že tohle může někdo napodobit. Haaland by musel být na vrcholu tak 12-15 let a nemít víc než 1 nebo 2 slabší sezóny. Dokud ta čísla nepotvrdí dlouhodobě, tak to nemá cenu řešit.

Reagovat
Reggie

No tak Haaland při tom jak údajně trénuje, co tomu dává a tak, tak na to vrcholu bude, pokud se nezraní nebo se nestane něco jinýho. Ronaldovi čísla jsou šílený, ale Haaland má zatím 10 zápasů v LM a 12 gólů. Neskutečný. A to má z toho 6 zápasu za Salcburk. Když odbočím, tak v repre má 7/6 a Norsko je teď možná průměr, ještě nedávno podprůměr. Napamatuju borca, kterej má takový zakončení ve 20 letech. A je vidět, jak ho to strašně baví. Ten to dá.

Reagovat
mayday

Je dobrej, ale 130 gólů v LM nedá podle mýho. Ronaldo ještě něco přidá, to by musel dávat Nor skoro 15 let osm devět deset branek za sezonu a mít špatnou tak maximálně jednu. Ronaldo má čísla naprosto šílený, to se bude těžko někomu překonávat.

Reagovat
Reggie

Já osobně jsem na to hrozně zvědavej a věřím mu, ten to bude sázet o sto šest, ale je to strašně daleko.

Reagovat
Reggie

Samozřejmě je to hrozně předčasný, ale to je jasný, když teď v LM teprve začal. Jenom mě to tak napadlo prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba budeme sledovat za pár let souboj Haaland vs Mbappe jako nyní Ronaldo vs Messi..

Reagovat
Reggie

Je to možný. Haaland je asi docela podobný dříč jako Ronaldo a oproti němu má Mbappe občas záblesk geniality jako Messi (skoro ). Samozřejmě k tomu mají ještě takových 10 sezón daleko, ale stát se to může. V těch gólech mají výhodu v tom náskoku, záleží, co bude dál.

Reagovat
Müllered

S Mbappém jsou asi jediní, kteří na to můžou alespoň teoreticky přemýšlet, ale bude to těžké vydržet takovou dobu na vrcholu.

Reagovat
Reggie

To každopádně. Ale mám ten pocit jenom já nebo dneska prostě ti útočníci dávají víc gólů, než tomu bylo třeba 15-20 let zpátky? A to byli taky skvělý hráči samozřejmě.

Reagovat
F.Torres

Tak do budoucna asi strelcum pomuze var. Kdo bude kopat pencle, tak si dost pomuze.

Reagovat
Reggie

To je taky pravda, by mě zajímala statistika, v kolika procentech zápasů je od VAR penalta. Mě to přijde, že snad v každým druhým.

Reagovat
Müllered

To jim nahrává, současný fotbal je rychlejší, v té době byly na vrcholu italské kluby se svou taktikou a je menší konkurence mezi top kluby, je lehčí se dostat do závěrečné fáze.

Reagovat
Reggie

Souhlas. Dneska je skoro jistota, ze ve ČF bude Bayern, Live, Barca, Real (i když u Španělů to zní zvláštně, vzhledem k tomu, jak na tom jsou , ale je to prostě tak. Pak dejme tomu Juve, City, PSG, Atletico... No a ČF je téměř obsazený. Cca těch 5-6 týmů se tam točí pravidělně. A souhlasím i s tou první částí.

Reagovat
smazaný uživatel

Real ve ČF nebyl 3 roky a letos to zatím taky nevypadá.

Reagovat
Reggie

To já vím, to je krásně pravidelně pojebával Lyon . Ale je to skoro 10 lez zpátky, aktuálně je to trochu jinak. A je to fuk, dával jsem příklad, byla řeč obecně o konkurenci v LM. I to píšu, že u Španělů je to letos všelijaký. Ale Real tam i tak bude.

Reagovat
Bakary3

Tu latķu povytahli Messi a Ronaldo - ti ukazali, ze hranice je jinde.

Reagovat
pantondavo

Hlavně CR má z těch 130 gólů 131 ve vyřazovací fázi. Z toho 105 proti Atletům

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
janinho

nemaju ho provokovat po 1.vitaznom zapase

Reagovat
Aldeano

Benzema ho v celkovém počtu gólů v LM překoná.

Reagovat
ttopi

Stejně je vtipný, když si vzpomenu, jak jsem si v éře Raula (když ještě nevybuchli Ronaldo s Messim) říkal, jak je jeho rekord v LM dobrej, že ho těžko někdo překoná

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pantondavo

Byly to dost nedostizny cisla no

Reagovat
F.Torres

Hlavne bych nikdy nevsadil na ronalda vzhledem k jeho golovym pocatkum v LM. Kdy ho snad nekdo proklel

Reagovat
Bakary3

Taky si pamatuju , jak jsem koukal na magazin LM, kde rikali, jak se Ronaldo v LM trapi

Reagovat
Reggie

A proto i celkem věřím tomu, že ty dva v LM někdo překoná. Dneska Raúla překoná určitě ještě Lewa a Benzema. V kolik Lewa začal hrát LM? V 24? Nevím přesně. Připadá mi, že dneska útočníci dávají víc gólů a taky hrají na vrcholu déle, ale to je samozřejmě individuální.

Reagovat
Ociš

Letos by Lewa už ten zlatý kopačák mohl získat. Messi se trápí a Ronaldo se trápí s covidem.

Reagovat
pantondavo

A proto dal po navratu dva goly. "LOGIC"

Reagovat
Jardman

Yzomandias

Reagovat
Ociš

To ti neberu, ale covid ho potrápil dost.

Reagovat
smazaný uživatel

A bum Ibra Kadabra

Reagovat
risk je zisk

Ibrahimovic může být sebevíc lepší, ale nikdy nebyl na vrcholu víc jak jednu sezónu. Ať si říká, že je nejlepší na světě, tak i on v koutu duše ví, že lže :). Čísla má teď hezký, to mu nikdo nevezme, ale je mu už 39 let. Kariéra parádní, prošel si Evropou, byl hvězda v Americe, ale to je tak všechno. Je tu Ronaldo a Messi, pak dlooooouho nikdo a až pak ti ostatní.

Reagovat
Reggie

To by byla dobrá prdel, kdyby to vyhrál v tomhle věku . Ale já bych mu to přál, pořád je super. A navíc patří do skupiny hráčů, který si GB stopro zaslouží, ale měl smůlu na Messiho a CR.

Reagovat
F.Torres

Letos to bude hodne otevreny a lewa je favorit. Pokud se ale uskutecni Euro, tak s tim dost zamava.

Reagovat
Anacron

Vždyť letos se neuděluje

Reagovat
janinho

asi mysli sezonu 20/21 (ked hovori o Eure), nie?

Reagovat
Anacron

Ale zlatej míč se dává za kalendářní rok, takže to co předvádí Lewa teď na podzim je mu docela k ničemu.

Reagovat
janinho

reakcia omylom nizsie v novom vlakne

Reagovat
janinho

ok, tak este raz. ja chapem to "Letos to bude hodne otevreny" akoze mysli tuto sezonu 20/21 a nemam dovod si mysliet ze (ak sa nezrani) na jar Lewa prestane davat goly.

okrem toho v zlatej lopte hlasuju ak sa nemylim reprezentacni kapitani, treneri a novinari a ja si myslim, ze vacsina z nich v tom hlasovani zohladni aj jeho vykony v tejto sezone. aspon ja by som to na ich mieste urobil a dufam, ze takto budu rozmyslat aj hlasujuci. za tento rok by mal mat lewa aspon 30%tny naskok.

Reagovat
bayern987

Reagovat
DieryVonry

Čím to, že z 20 nejlepších historických střelců této soutěťe hraje ještě stále 9 z nich aktivně? Mimořádná generace? Dominance slavných klubů, která přinaší hráčům zapasové příležitosti tu byla přece vždy...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele