Leonardo opustil Antalyaspor kvůli chystanému odchodu prezidenta

13.12.2017, 11:07
Aktuality
Podruhé musí v průběhu první poloviny sezony hledat trenéra Antalyaspor - turecký klub se zmítá ve výsledkové krizi a vře to rovněž mezi členy vedení. Na současnou situaci tak odchodem zareagoval Leonardo, jehož k rozhodnutí přiměl chystaný odchod prezidenta Aliho Safaka Öztürka, ten oficiálně skončil v pondělí...

Leonardo koncem září nahradil Rizu Calimbaye a ve funkci vydržel jenom něco málo přes dva měsíce. Antalyaspor pod jeho vedením vyhrál jen dva zápasy a v tabulce je třetí od konce.

"Z Antalyasporu jsem odešel, jelikož na odchodu byl prezident," oznámil důvod své rezignace Leonardo.

Leonardo v minulosti trénoval AC Milán i Inter Milán a pracoval i jako sportovní ředitel PSG. Práci v Turecku mu přitom znesnadnil vlažný přístup několika fotbalistů. "Tři z nich moc často netrénovali a nebrali tým vážně," prozradil Leonardo, který odmítl trojici konkrétně jmenovat.

Barvy Antalyasporu hájí i český obránce Ondřej Čelůstka, jeho spoluhráči jsou například Samir Nasri, Samuel Eto'o nebo Jérémy Ménez.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
salm0n

Antalyaspor je Leonardovo příjmení ? Chybí tam předmět.

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo ty dvě slova prohodit

Reagovat
maxton

cize vlastne Leonardo Antalyaspor opusta prezidenta, kvôli chystanému odchodu niekoho, kto nieje spomenuty.... to bude nejaky inside job

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele