Leonardo o titulu: Jsme favority

29.03.2010, 11:40
Aktuality
Čelo tabulky Serie A je mimořádně vyrovnané, AS Řím porazil vedoucí Inter a přiblížil se mu na jediný bod. Všechno mohlo být ještě zamotanější, kdyby AC Milán porazil Lazio, to se však nestalo a na první místo ztrácí tři body. Trenér rossoneri Leonardo si přesto myslí, že se na konci sezóny bude z titulu radovat právě jeho tým.

"Jestli je favoritem na titul AS Řím nebo Inter? Ani jeden, je to Milán," prohlásil Leonardo po nepříliš povedeném utkání s Laziem. Jeho tým včera večer vedl, hosté ale vyrovnali a Milán tak zůstal se ztrátou na třetí příčce.

"Tohle je mimořádně těžká sezóna. Každý zápas znamená obrovskou výzvu a rodí se spousta překvapení. Do konce sezóny zbývá sedm zápasů, stát se může cokoliv," pokračoval brazilský trenér. "Inter má tým, se kterým je možno bojovat a trofeje ve všech soutěžích, Řím je ve skvělé formě, ale i my jsme už dokázali, že něčeho můžeme dosáhnout. Teď se nám vrátí několik hráčů, kteří nám v boji o titul pomůžou."

Milán čeká na výhru v italské lize už tři zápasy, poslední výsledky nemá dobré ani Inter, který vyhrál jen dvakrát z deseti zápasů. O něco málo jasněji může být po dalším ligovém kole. AC čeká utkání proti Cagliari, AS Řím hraje v Bari a Inter se představí v utkání proti Boloni.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (422)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele