Lazio schytalo debakl v Dánsku. Celkově nám chybí pokora a skromnost, míní Sarri

16.09.2022, 15:31
Aktuality
Výprava Lazia přicestovala zpět do hlavního města a po příletu do Říma se především hráči měli na co těšit, čekal je totiž zřejmě dlouhý pohovor s trenérem Mauriziem Sarrim. Biancocelesti včera v rámci Evropské ligy selhali na půdě Midtjyllandu, v Dánsku prohráli 1:5...

Pro Lazio se po hříchu nejedná o jediný podobný výsledek během uplynulého roku. Už loni hodně bolela vysoká prohra v derby s AS Řím, nezdar v Neapoli nebo porážka 1:4 ve Veroně. Římský klub ve čtvrtek po první půli prohrával o dvě branky a krátce po návratu z kabin inkasoval potřetí, k lepšímu výkonu a výsledku ho nenasměrovalo ani snížení Sergeje Milinkoviće-Saviće.

"Jednou za čas se nám něco takového bohužel stane a v Evropě je to ještě bolestivější, přitom jsme na tom pracovali," posteskl si Sarri.

"Celkově nám chybí pokora a skromnost. Mysleli jsme si, že se nám povedlo tento problém vyřešit, ale s podobným přístupem se ho jen tak nezbavíme," pokračoval.

V kabině Lazia byl ve čtvrtek večer klid, Sarri se rozhodl počkat a jednat až po návratu na Apeninský poloostrov.

"Je to moje odpovědnost. S hráči o všem budu teprve mluvit a budu po nich žádat vysvětlení, protože na trávníku jsem od nich viděl aroganci a nechuť. Vůbec jsme nezachytili tempo, od začátku do konce jsme hráli tak, jako kdybychom o čtyři branky vedli my," divil se někdejší kouč Juventusu, Chelsea nebo Neapole.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Mikesh

Celkově ste to brutálně prodali ty kokote. Klasická Itálie v EL.

Reagovat
Hachim Mastour

Sarri dolítal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele