Lazio chce van Buytena nebo Kompanyho

31.08.2007, 10:27
Aktuality
Lazio Řím se ve středu probojovalo do Ligy mistrů a italský klub se chce na prestižní soutěž dobře připravit. V Římě by rádi přivítali významnou posilu do obrany, kterou by se mohl stát Daniel van Buyten nebo jeho krajan Vincent Kompany.

Postupem do Ligy mistrů přes rumunské Dinamo Bukurešť zbohatne pokladna Lazia minimálně o patnáct milionů eur. A jelikož chce italský klub sehrát důstojnou roli, vyhlédl si posilu do obrany.

Jednou z možností je podle italského tisku Daniel van Buyten. Belgický reprezentant už prošel během své kariéry pěknou řádku klubů, nyní působí v Bayernu Mnichov. Tam však v současné době zastává pouze pozici náhradníka a přednosti v základní sestavě dostávají jiní.

Druhou možností má být Buytenův krajan Vincent Kompany. Mladý talent působí v Hamburgeru SV, kde nahradil právě do Bayernu odcházejícího Buytena. Kompanyho často pronásledují zranění, prakticky celou loňskou sezónu vynechal, málokdo však pochybuje o jeho kvalitách.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*borecnakonec

to by byla dobra posila...hlavne aby se jim chtelo

Reagovat
HOST*matZz

myslim že bys sem jim i chtěla ale minimálně v případě Kompanyho Bude klub proti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kompany je super stoper ješte nedavno se o něj zajímala pulka Evropy ale ty zraneni mu brzdi karieru . No a Buyten je taky dobrej bek ale minulou sezonu v Bayernu mel tragickou...

Reagovat
HOST*borecnakonec

no buyten si moc nelibi ale v laziu by byl dobrej

Reagovat
HOST*

Van Buyten nemá moc slabin,podle mě jeden z nej obránců bundesligy,a ještě k tomu je dobrý při standartkách,loni byl tragickej celý Bayern,v Laziu by byl jedna z hlavních postav týmu.

Reagovat
HOST*pensmi

Nevim, nevim, videl jsem ho v utery s curychem a kazil mnoho prihravek a v soubojich 1 na 1 si nechaval soupere utikat. V minule sezone hral Bayern spatne ale on byl ze vsech hracu asi nejhorsi. Centry ze strany podskakoval a dost micu odrazel pred vapnem protihracum. Je ale pravda, ze pri standartkach ma velmi dobry vyber mista. Demichelis je oproti nemu mnohem lepsi, technictejsi stoper. Bayern ovsem Buytena nepusti, nebot ma hodne problemu se zranenimi, ale myslim si ze v soucasne situaci je az ctvrty stoper za Ismaelem, ktery se pomalu dostava do formy. Kdyby v zime Bayern koupil nejakeho mladeho stopera, tak by me vubec jeho odchod nemrzel.

Reagovat
HOST*podolski

van Buyten musí zůstat

Reagovat
sansiro

Corradi do Parmy, Adailton do Bologni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele