Lavička má navzdory tristním výsledkům důvěru vedení Sydney

18.10.2010, 10:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lavička zápasí s klokany, kteří jsou rychlejší než hráči Liberce nebo Sparty

Reagovat
homeles8

Reagovat
mike.84

nevim nechapu co to je za "trend" snad žadný českxy kouč nedokáže na mistrovskou sezonu navazat solidními vysledky ale vždy se druhou sezonu pachtí v suterenu viz komnacky

Reagovat
smazaný uživatel

budu drzet palce vito

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tehdy nezůstal ve Spartě. Mohl jí po Hřebíkovi převzít nastálo a začít budovat tým podle svého gusta. Jarabinský tam stejně potom dlouho nevydržel.

Reagovat
mike.84

at se na to vykašle - at jde do repre a at tam dostane duvěru aspon na 4 roky !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Horcmen

má to těžké, když mu před sezónou odešla polovina základu a do teď hrál bez komplet útoku Bridge-Brosque, kteří byli fakt komplet až s Melbourne, zaskakovala je "posila" Cazarine, ne špatně, ale nestačilo to ... každopádně teď jede do Perthu, který prohrál posledních 5 zápasů a měnil trenéra + další domácí zápasy se silným Brisbane, ale potom slabý Newcastle, takže 1.výhra by měla být v nejbližších týdnech přijít

Reagovat
smazaný uživatel

když má trenér po špatných výsledcích nadále důvěru,znamená to že ho do 14 dnů vyhodí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele