LAUREN PŘESTOUPIL DO PORTSMOUTHU

18.01.2007, 19:31
Aktuality
Z Arsenalu do Portsmouthu míří v relativně krátké době druhý obránce. Po Solu Campbellovi odchází k Pompey také Lauren, s nímž již nadále nepočítal manažer Arsene Wenger. Kamerunský obránce dal Portsmouthu přednost před West Hamem a upsal se mu do léta 2009...

"Lauren je vynikající hráč. Je to skvělý atlet a profesionál a také mu nechybí rychlost a síla. Jsem nadšen z toho, že si nakonec vybral nás, i když o něho měly zájem i jiné kluby," ropzplývá se nad novým přírůstkem manažer Harry Redknapp.

Kamerunský obránce dlouhá léta patřil do základní sestavy "Kanonýrů". Zlom přišel před rokem, kdy si vážně poranil koleno a musel vynechat téměř celý rok. V Arsenalu se po dobu jeho zranění na pravém okraji obrany zabydleli Emmanuel Eboue, Johann Djourou a Justin Hoyte a manažer Arsene Wenger se tak již několikrát nechal slyšet, že Laurenovi v odchodu rozhodně bránit nebude.

Lauren strávil na Highbury a Emirates Stadium celkem šest a půl roku. Svým dnešním přestupem si dal předběžný dárek ke svým zítřejším třicátým narozeninám.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Skibe

Přes Eboueho by se do základu těžko dostal...Portsmouthu se opravdu nákupy z Arsenalu daří,už se na Portsmouth těším příští rok na mezinárodní scéně

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně oni si vykopou Uefu protože na LM to asi stačit nebude ale i přes se na ně taky těším

Reagovat
HOST*XxX3J3

Portsmouth bude mit silnou obranu a mohla by jim hodne pomoct

Reagovat
HOST*

jj........Primus,Campbell,Johnson sou rozhodně dost dobří a Laurenovi se začne brzy dařit jen se zas musí dostat do tempa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele