LAUREN NA ODCHODU Z ARSENALU

12.01.2007, 21:35
Aktuality
Kamerunský fotbalista Lauren Etamé s největší pravděpodobností v lednu opustí řady londýnského Arsenalu. Muž, který se v minulosti podílel na zisku dvou anglických titulů a tří trofejí FA Cupu, už nemá v plánech Arséna Wengera místo. Vážným zájemcem o jeho služby je West Ham United.

Lapálie fotbalisty, bez nějž si příznivci Arsenalu nedokázali sestavu ani představit, začaly loni v lednu. V semifinálovém utkání Carling Cupu s Wiganem si pravý obránce vážně poranil koleno a léčba si vyžádala bezmála rok. Mezitím se v sestavě Gunners zabydleli mladíci Justin Hoyte a především Emannuel Eboue. A pro Laurena najednou nezbývá místo.

"Problém je, že zatímco byl Lauren zraněný, Hoyte i Eboue udělali obrovský pokrok. Na stejném místě může hrát navíc i Johann Djourou. Prostě cítím, že máme na tuto pozici moc hráčů. Mladíci dostali šanci a využili ji," komentuje přetlak na postu pravého beka manažer Gunners Arséne Wenger.

Jako první projevil o služby bývalého kamerunského reprezentanta zájem West Ham United. Lauren by se tedy přesunul jen do jiné části Londýna. "Nevím, jestli s nimi jedná, ale brzy mu končí kontrakt a my mu v odchodu nebráníme, takže nás nemusí o svých záměrech informovat," vyjádřil se Wenger, kam povedou další Laurenovy kroky.

Zatímco Lauren dostal k odchodu zelenou, další hvězda se zářivější minulostí než přítomností, Freddie Ljungberg, pravděpodobně Emirates Stadium neopustí. Další pohyb v kabině Gunners mají na svědomí mladíci. Z hostování v druholigovém Birminghamu se vrací Fabrice Muamba, hostování Sebastiana Larssona ve stejném klubu se pravděpodobně změní v přestup.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*españa

jedno smolný zranění..

Reagovat
Pharrell

nn, at prosim neodchazi! Wenger by udelal velkou chybu ,kdyby odesel.

Reagovat
HOST*Makelele

No ty jsi blazen ne? Eboue uz je mnohem lepsi ne Lauren a bylo by pro ty mlady kluky mnohem lepsi kdyz budou hrat...navis pokud Eboue bude podavat takovy vykonyy jako doposud tak uz se Lauren do základu jen tak nepodiva.

Reagovat
HOST*españa

mohl by hrát na stoperu, tam by se arsenalu hodila trocha zkušeností..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že je to výborný hráč ale podle mě by mu přestup do např West Hamu sedl víc protože ho Eboue v Arsenalu zastínil a jen tak ho asi do sestavy nepustí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele