Laudrup na cestě do Spartaku

07.09.2008, 09:13
Aktuality
Hlavní kandidát na lavičku Spartaku Moskva, dánský kormidelník Michael Laudrup, včera dorazil do Moskvy na finální jednání. Pokud se obě strany dohodnou, kontrakt podepíše příští týden.

Podle Sport-Expressu bude Laudrup s vedením Spartaku Moskva jednat v průběhu neděle. Cestovní vízum už má údajně vyřízené i jeho manželka s dcerou. Tiskový mluvčí klubu Eduard Nisenbojm se k jednáním odmítl vyjádřit. "Bez komentáře," řekl stroze.

Spartak po odvolání Stanislava Čerčesova přebral trenér rezervy Igor Ledjachov. Generální ředitel klubu Valerij Karpin mezitím hledal vhodné aspiranty po celé Evropě, kontaktoval kupříkladu slavné Italy Roberta Donadoniho nebo Roberto Mancini i Nizozemce Franka Rijkaarda.

Michal Laudrup naposledy působil ve španělském Getafe, které dovedl do finále španělského poháru a čtvrtfinále Poháru UEFA.

Autor: David Kubáň / Sport-Express

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mohl by spartaku pomoct aspon v poháru UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

To právě ne... Baník je musí vyřait

Reagovat
Shevchenko

Táhni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele