Las Palmas potvrdilo jmenování Jiméneze

26.05.2018, 16:54
Aktuality
Manolo Jiménez se stal oficiálně novým trenérem Las Palmas. To se chce po sestupu okamžitě vrátit mezi španělskou elitu, načež zkušený lodivod dostal roční smlouvu s opcí...

Čtyřiapadesátiletý kouč velkou část své hráčské i trenérské dráhy spojil se Sevillou, působil také na lavičce Realu Zaragoza anebo AEK Atény, se kterým letos vyhrál titul.

Konečnou první příčku by potom jistojistě rád obsadil i s Las Palmas, které po třech letech sestoupilo z nejvyšší španělské soutěže a nyní se chce okamžitě do LaLigy vrátit.

Ostrovní celek má za sebou hodně nevydařenou sezónu, což nejprve odnesl trenér Paco Ayestarán, kterého vystřídal jmenovec Jémez. Tomu se však záchranu vybojovat nepodařilo, a přestože měl zájem na pokračování, nebyla mu prodloužena smlouva.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (6)

Přidat komentář
CHONG

2. španělská > 1. řecká

Reagovat
gunner123

Reagovat
Jeňa

Jak to bude s Lemosem? Má Sassuolo opci? Pokud ne, tak předpokládám, že ve druhé lize nezůstane

Reagovat
Messiáš

Nemyslim si, co jsem cetl, tak poradne nehral..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nezustane asi se poseru , jedinej kdo u nas trochu brani

Reagovat
smazaný uživatel

doufam v rychlej navrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele