LARSSON V MANCHESTERU NEZŮSTANE

20.02.2007, 12:51
Aktuality
Dny Henrika Larssona v Manchesteru United se krátí, švédský útočník neprodlouží své hostování a 12. března se vrátí do Helsingborgu. Dohady ohledně své budoucnosti ukončil jasným prohlášením.

"Sezóna ve Švédsku začíná koncem března a já musím být zpátky. Neříkám, že nejsem potěšen možností prodloužit své angažmá tady, ale jsou tu jiné věci, na které musím myslet," prohlásil 35letý kanonýr. "Přišel jsem v lednu a v březnu se vracím do Švédska. To mi perfektně vyhovuje."

Mimo to pro Larssona určitě není ideální cestování mezi Anglií a Švédskem, kde má rodinu. "Jezdím tam a zpátky, to není ideální situace," přidal další důvod k dodržení původní dohody.

Přiznal ale, že se mu v Manchesteru líbí: "Je to pro mě skvělé dobrodružství." V dresu Rudých ďáblů nastoupil zatím k osmi zápasům a dal dvě branky. Není to světoborná bilance, ale jeho přínos výsledkům United je neoddiskutovatelný. Jinak by na něj Sir Alex Ferguson nesázel - a Larsson dnes zřejmě nebude chybět v základní sestavě proti Lille.

Autor: Petr Starý / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Toff

Je to Pan fotbalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele