LARSSON NA OLD TRAFFORD AŽ DO LÉTA?

08.01.2007, 11:56
Aktuality
Hostování Henrika Larssona v Manchesteru United se možná protáhne až do konce letošní sezóny. Švédský útočník má na Old Trafford smlouvu jenom na tři měsíce, vedení Helsingborgsu, jehož je kmenovým hráčem, ale rozhodně nebude bránit jejímu prodloužení...

"Pokud bude chtít zůstat, budeme s United jednat. Rozhodně mu nebudeme stát v cestě," prozradil stanovisko předseda švédského klubu Sten-Inge Fredin.

Již 35letý útočník za sebou má snový debut v rudém dresu. Larsson ve včerejším utkání třetího kola FA Cupu proti Aston Ville zaznamenal svou první branku za Manchester United a výrazně tak přispěl ke konečné výhře 2:1, k možnosti protáhnout si své působení na Old Trafford se ale zatím moc vyjadřovat nechce.

"V tuhle chvíli za sebou mám jenom jeden zápas, na tohle je ještě brzy," nechce bývalý útočník Celtiku Glasgow a Barcelony předbíhat událostem.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*pan tau

prima usiluje o získání práv na euro 2008 a je blízko!!

http://www.kampanzafotbal.wbs.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Na teletextu psali, že je t již hotovou věci a EURO bude na primě to je špatný kdo to bude komentovat

Reagovat
HOST*1860

Reagovat
smazaný uživatel

No jo starý dobrý Henrik se včera trefil hodně štěstí

Reagovat
HOST*Honzyk

Přesně: Strý dobrý Henrik, super hrač

Reagovat
smazaný uživatel

Igor Gluščevič do Heracles to je docela dobrý pamatuju si jaký to byl slavný utočník ve Spartě jeho mladší brácha byl lepší než on. A v prvním západe proti Teplicim dál Góla a každý řikal "Igor je přesně ten hráč jaký jsme potřebovali " A nebo jeho gól v předkole LM když brankář stavěl zeď a on to probil a gól ten dokonce postupujicí Nebo jak někdo střílel na bránu a trefilo to Igorovy ledviny a bylo z toho břevno Fakt výbornej utočník

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší s ním byly ty spoty,co běželi na Nově

Reagovat
Bender

JJ. Gluscevic byl opravdu podařenej nákup

Reagovat
HOST*tojejedno

Larsson forever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele