LARSSON: CHCI ZŮSTAT DO KONCE SEZÓNY

21.01.2007, 13:04
Aktuality
Henrik Larsson se poprvé veřejně vyjádřil k možnému prodloužení hostování v Manchesteru United. Švédský útočník by se 12. března měl vrátit do Helsingborgu, rád by však na Old Trafford zůstal až do konce sezóny...

"Přišel jsem United co nejvíce pomoci do března. Pochopitelně bych rád zůstal až do konce sezóny, ale to záleží na Helsingborgu a já do toho nebudu zasahovat," prozradil 35letý útočník.

Manchester by se možnému prodloužení Larssonova pobytu zřejmě nebránil, a že se nejedná o zrovna nereálnou záležitost, nedávno potvrdil předseda švédského klubu Sten-Inge Fredin. "Pokud bude chtít zůstat, budeme s United jednat. Rozhodně mu nebudeme stát v cestě," řekl Fredin.

Larsson v létě ukončil putování po Evropě a vrátil se domů, k ještě jednomu velkému přestupu ho ale přemluvil manažer Sir Alex Ferguson, který nemá útočníků zrovna na rozdávání. Bývalý kanonýr Celtiku Glasgow a Barcelony se na Old Trafford uvedl skvěle a hned ve svém premiérovém zápase přispěl jednou brankou k postupu United přes Aston Villu do čtvrtého kola FA Cupu.

35letý někdejší švédský reprezentant má letos obrovskou možnost rozšířit svou již tak bohatou sbírku o titul z Premier League. Manchester United je v tabulce zatím na prvním místě, a pokud by dnes vyhrál na půdě Arsenalu, odskočil by druhé Chelsea již na devět bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když od nás v létě utíkal, tak to chtěl tak strašně moc domů, teď se mu zase nechce. Chjo, to to s tou láskou k Barce asi nebylo tak horké, jak říkal...

Reagovat
HOST*

To vis kamarade Barcelona neni Manchester...vsude dobre na Old Trafford nejlip

Reagovat
plechi

asi ho to doma nebaví....

Reagovat
Pharrell

jj, kdo by nechtek zustat do konce! asi si nechce nechat ujit mistrovske oslavy!

Reagovat
HOST*Skibe

ze Sahy opět náhradník

Reagovat
HOST*mattci

jeste rekni ze patri to zakladu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě řekni, že ne...

Reagovat
HOST*mattci

my jsme ale rekli NE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele