LAHM: ZÁPAS S ČECHY MŮŽE ROZHODNOUT

24.03.2007, 12:54
Aktuality
Němci před dnešním zápasem evropské kvalifikace proti České republice oplývají sebevědomím a do Prahy si jedou pro tři body. Zápas s výběrem Karla Brücknera však pro ně bude zřejmě nejtěžším v kalendářním roce 2007 a moc dobře to ví i obránce Phillip Lahm...

"Mají stejný počet bodů a dobrý tým, takže tenhle zápas může už teď rozhodnout, kdo vyhraje skupinu," upozorňuje zadák Bayernu Mnichov na fakt, že oba týmy v dosavadních čtyřech zápasech posbíraly deset bodů.

"Mají skvělé hráče jako Tomáše Rosického a zápas venku není nikdy jednoduchý, ale my také nejsme tak špatným týmem a pokud budeme hrát naší hru, můžeme Čechy porazit," věří 23letý Lahm, který na sebe upozornil především na loňském světovém šampionátu.

Utkání v Praze na Letné není jediným zbývajícím do konce kvalifikačního cyklu o postup do Rakouska a Švýcarska. Na Česko a Německo poté čeká ještě dalších sedm zápasů a je tak potřeba stále počítat i s ostatními soupeři.

"Nebude to vůbec jednoduché, i když lidé říkají opak. Nemůžete podceňovat ostatní týmy, my jsme jenom remizovali na Kypru. Je třeba soustředit se na každý zápas. Já samozřejmě věřím v to, že se nakonec kvalifikujeme," uzavírá Phillip Lahm.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele