Lagerbäck odejde, pokud Švédové nepostoupí na MS

11.10.2009, 16:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
Kongo

Hm,myslim,ze uz muzes jit

Reagovat
smazaný uživatel

Mají stejné postupové šance jako my.....

Reagovat
smazaný uživatel

Malta je silnější než San Marino. Tím pádem je ta šance větší než u nás

Reagovat
kubys

A Portugalsko je silnější než Slovinsko...bože, to je argumentace jak řemen.

Reagovat
kardous

stejny jako v turecku.od tech co se cekalo,ze postoupi a nepostopili,tak prvni kdo potahne je vzdycky trener.skoda jen,ze Rada neodesel driv

Reagovat
Andis

To je docela směšný

Reagovat
smazaný uživatel

No tak už si bal kufr. Zvláštní že toto MS bude bez mnoha favoritů svých skupin.

Reagovat
kardous

Reagovat
milan78

možná lepší, kdyby se ani nehrálo to MS, kdo souhlasí ?

Reagovat
kardous

zrusil bych jenom ty,kde bychom nehrali my

Reagovat
Liquid

to by jich moc nezůstalo ale stejně sou týmy, který se dostali od roku 90 třeba na 3 MS ale žádný ME a pak taky, který se dostali téměř na všechny ME a MS jen jednou jako my. Mám dojem, že třeba Bulharsko bylo na více MS než ME v posledních letech, možná že i Skotsko a Irsko.

Reagovat
Liquid

Jmenovitě který? Napadá mě jenom ČR, Francie a Portugal půjdou přes baráž.

Reagovat
domingo

Dost možná Kamerun, třeba. Saúdská Arábie. Argentina...

Reagovat
kubys

Tak Saudi nebyli v žádném případě favority skupiny a Kamerun Maroko rozbije, takže není co řešit (a když ne, tak pomůže Togo )

Reagovat
domingo

Kamerun v Maroku vůbec nemusí vyhrát... a jestli bereš jako favority skupin ČR nebo Francii, tak musíš i Saúdy :) oni sice venku nehrajou nic, ale to je arabskou mentalitou, oni jsou v nemuslimských zemích poloviční...

Reagovat
kubys

No dobře, ale když měli ve skupině Koreu a Írán (mimochodem taky nepostoupivší), tak podle mě maximálně třetí místo. A hle třetí byli ale za KLDR a Koreou.

Reagovat
domingo

Korea, Írán a SA - tři favoriti na dvě a čtvrt místa, postoupil jeden - jestli to ratthy srovnává se Švédskem, tak je to úplně to samý

Reagovat
Liquid

Místo toho ukazováčku může mít klidně nabitou pistoli a tvrdit, že mine svojí hlavu a vyznělo by to stejně jako to, že zůstane. Takže ve čtvrtek ráno na pracák chlapče.

Reagovat
domingo

Nikdy mi nepřišel na chuť, s tím týmem, co má, by mohl bojovat o medaile... nemám rád trenéry, kteří postoupí na každý turnaj a tam pokaždé hrajou houno a vypadnou, zvlášť s Ibrou vepředu - u něj mi přijde, že ho ani Lägerback se Söderbergem, ani Lägerback sám neuměli využít...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele