LA LIGA - SOUHRN 1. KOLA

27.08.2006, 23:47, aktualizováno 29.08.2006, 10:57
Komentáře a souhrny
Getafe zřejmě i letos budou příjemným překvapením ligy, když zvítězili na půdě Osasuny Pamplona. Venku vyhrál i nováček Gimnastic Tarragona a to na půdě Espanyolu, dobrý start se povedl i Atlétiku výhrou v Santanderu. Real Madrid remizoval bez branek s Villarrealem, Valencia zdolala Betis. Baskické derby Bilbaa se San Sebastianem skončilo remízou.


Real Madrid - Atlético Madrid   2:1
Branky:  15. Raúl, 80. Wesley Sneijder - 1. Sergio Aguero

Real Madrid otočil nepříznivý vývoj utkání a z derby proti Atléticu vytěžil všechny tři body. Los Colchoneros opět nedokázali překročit svůj stín a i přes údajnou lepší formu nedokázali dojet dobře rozjetý zápas do konce. Bílý balet pro změnu ukázal, že se s ním i letos musí počítat.

Předsezónní výsledky Atlética byly výborné, naopak Real se trápil. A úvod prvního ligového zápasu byl ve stejném duchu. Již v první minutě zahrával Pernía roh, Raúl García byl u míče dříve než van Nistlerooy aby centr prodloužil, na vzdálenější tyči zase Aguero rychlejší než Guti a bylo to 1:0. Na této akci byla názorně vidět slabina domácích při standardních situacích, soupeř na tom však je ještě hůř. Atlético je směrem dopředu výborně složený tým, avšak jeho defenzíva je mnohem slabší, o absenci spolehlivého štítového záložníka nemluvě. Každopádně to byli hosté, kteří drželi úvodních pár minut otěže hry ve svých rukou, neboť Realu trvalo nějakou dobu, než se vzpamatoval z úvodní rány. Náznak zlepšení přišel po akci Robinha, krátce na to už bylo dokonce srovnáno. Raúl, který dal zapomenout na nevýrazné výkony během přípravy, využil chyby celý zápas špatně hrajícího Pabla Ibaňéze, nejlépe si naběhl na výborný centr Sergia Ramose a přesnou hlavičkou srovnal skóre. A náhle bylo vše jink. Pánem na hřišti byl Real a k vidění byl viděn atraktivní fotbal "nahoru-dolů", plný hezkých útočných akcí a děr v obranných řadách. Během tohoto zápasu se také potvrdilo, že Royston Drenthe nezvládá hru na pozici levého obránce, že Cannavaro zůstal tím chybujícím Canavarem z loňské sezóny a že pravý bek je pozice pro Sergia Ramose jako stvořená. Mladý Španěl byl jistý v obraně, ale zároveň umě podporoval útočné snažení svých spoluhráčů, krom centru vedoucího k prvnímu gólu Realu byl pro hosty nebezpečný i v řadě dalších akcí, jednou dokonce orazítkoval tyč. Los Rojiblancos v obraně hořeli jak papír, v nastaveném čase jen přihlíželi, jak Diarra selhal ve vyložené brankové příležitosti.

Druhý poločas byl ve znamení Gutiho se Sneijderem. Ten se po první části hry přesunul do středu hřiště, což byla změna, která mu očividně prospěla. Nizozemský reprezentant zaujal pozici před Gutim a tato nově vytvořená dvojice naznačila velký potenciál. Nicméně to mohli být hosté, kdo se mohli dostat do vedení, ale Pernía v obrovské příležitosti neuspěl, a tak se trestalo. Nejdříve Gutiho přímý volný kop olízl tyč, ale napodruhé už se hostům obrátilo štěstí zády. Guti přihrál Sneijderovi, jeho střela se odrazila od Raúla Garcíi a skončila až v sítí bezmocného Lea Franca. To běžela 79. minuta a Bílý balet už si vedení nenechal uniknout.

Jak už bylo řečeno na začátku, Real ukázal, že se s ním musí počítat. Na druhou stranu také ukázal mnoho slabých míst, na kterých bude potřeba zapracovat. Možná vše vyřeší nově příchozí Heinze se Robbenem, možná je jen potřeba trochu času, aby se nově vytvořený tým dostal do správného rytmu. To samé si mohou říci příznivci Atlética, i když jeho situace měla být zcela odlišná. Zklamáním bezpochyby byly výkony Maximo Rodriguéze se Siamem, Aguero se po gólu také vytratil a Forlán na vše v útoku sám nestačil. Útok však není ani zdaleka hlavním problémem Los Colchoneros, tím zůstává tragická obrana. Javier Aguirre má rozhodně nad čím přemýšlet...


Real Murcia - Real Zaragoza   2:1
Branky:  18. Alvaro Mejia, 64. Fernando Baiano - 30. Ricardo Oliveira

Fantastický návrat do nejvyšší soutěže zaznamenal Murcia, která si doma překvapivě poradila s vysoce favorizovanou Zaragozou. Domácí byli svému soku po celý průběh zápasu vyrovnaným soupeřem a jakmile se nechal vyloučit hostující Matuzalem, pevně převzali otěže hry.

Murcia nastoupila s velkou dávkou odhodlání a bojovností, což se nakonec ukázalo být spolu s fantastickým výkonem Pabla Garcíi klíčové. Ale pojďme po pořádku. Zápas začal nebezpečnou akcí hostů, když hlavou mířil nepřesně Sergio Fernández. Domácí hrozili spíše z brejků, ten první nedokázal zužitkovat Regueiro, který taktak nedosáhl na přihrávku Ivána Alonsa. Tato akce byla předzvěstí akce následující, již gólové. Exmadridská spojka zafungovala naplno, když si na skvěle zahraný přímý volný kop Pabla Garcíi nejvýše vyskočil Alváro Mejía a poslal nováčka soutěže překvapivě (ale zaslouženě) do vedení.

Po inkasovaném gólu se museli Los Maňos pustit do ofenzívy a z toho plynuly šance na obou stranách. Na jedné straně byl blízko vyrovnání Sergio García, na straně druhé mohli pojistit vedení Baiano s Richim, ale uspěl až Ricardo Oliveira. Brazilec svým geniálním gólem oslavil návrat do španělské soutěže a naznačil, že by mohl dát zapomenout na nevydařené angažmá v AC Milán a naopak zopakovat své výkony v dresu Betisu Sevilla. Poločas tedy skončil 1:1.

Z počátku druhého poločasu byli nebezpečnější hosté, ale doplatili na velmi špatnou koncovku, zvláště Sergio García byl blízko vstřelení vedoucího gólu, poté však byl vystřídán Diego Militem, jenž rozhodně neodehrál dobrý zápas, za což pravděpodobně mohlo lehké zranění, které argentinského útočníka zužovalo. S postupem času začala Murcia opět získávat na sebevědomí, Pablo García sice ještě o kousek neuspěl, ale Baiano po Uruguaycově přihrávce už ano. Pokud mysleli svěřenci trenéra Víctora Fernández na zvrat, tak jim tyto naděje sebral svým ostrým zákrokem zezadu na Regueira debutant Matuzalem. Od té doby už Murcia diktovala tempo hry a svého soupeře k ničemu nepustila, naopak zdvojnásobit gólový rozdíl mohli postupně Abel, Goitom a Pignol.

Kaňku nad jinak skvělým večerem pro Murcii udělala akorát zranění útočníků Ivána Alonsa a Fernanda Baiana. Věřme, že budou co nejdříve v pořádku.


Sevilla FC - Getafe CF   4:1
Branky:  46. Jesús Navas, 67. Luis Fabiano, 70. Frederic Kanoute, 82. Alexander Keržakov - 2. Pablo

Diváci na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán zažili během utkání hned dva nepříjemné šoky. Nejdříve se dostalo hostující Getafe do vedení , aniž by si většina z přihlížejících stačila sednout, a poté na hřišti zapadl jazyk Antonio Puertovi. Vše pro domácí nakonec dobře dopadlo, Sevilla výsledek otočila a Puerta z trávníku odešel po svých...

Úvod zápasu byl šokující. Uběhly sotva dvě minuty, když byl faulován útočník Uche v nebezpečné blízkosti Palopovy brány. Absence Casquera znamenala šanci pro Pabla Hernándeze, aby se ujal zahrání přímého volného kopu a své příležitosti se zhostil na jedničku. Mladý záložník tak oslavil svůj debut v Primera División gólem a poslal Getafe do vedení. Ze strany Sevilly se nebyl čeho bát. Je to kompletní celek s nemírnou kvalitou, celý zápas měl před sebou. Jenže tentokráte vše nějak nefungovalo. Je otázkou, jak moc tým dolehly spory Daniela Alvése s prezidentem,únava z náročného léta či snad už měl hráči v hlavách boj o Evropský superpohár? Tak jako tak se Andalusané takřka nedostávali do šancí, svěřenci Michaela Laudrupa dokázali velmi pozorně bránit a poté se čím dál častěji dostávat do nebezpečných brejků. Když už se začínalo zdát, že je to Getafe, kdo plně kontroluje zápas, přišel nenadálý zvrat. Po šanci, při které se hosté vehementně dožadovali odpískání pokutového kopu, byl vyloučen Sousa (který již měl jednu žlutou), pravděpodobně za protesty. Byla to chvíle, kdy měl nastat tlak Sevilly, místo toho museli diváci sledovat dramatickou a zcela nefotbalovou událost při které tuhla krev v žilách.

Po akci Getafe po pravé straně se bez cizího kontaktu položil k zemi Antonio Puerta. Se zatajeným dechem sledovali diváci na stadionu i u obrazovek, jak se spoluhráči snaží, aby Puertovi nezapadl jazyk. Alespoň na chvíli se vše uklidnilo, když mladý obránce opět nabral vědomí a odešel ze hřiště. Bohužel následující zprávy nebyly tolik optimistické, Puerta několikrát ztratil vědomí i následně v kabině, a proto byl odvezen do nemocnice. Věřme, že se zdravotní stav nadějného fotbalisty dá zase rychle do pořádku.

Těžko se hráči dokázali soustředit ve zbytku poločasu na fotbal, a tak bylo k vidění "jen" další vyloučení hostujícího hráče, tentokráte uviděl přímou červenou Cortés za ostrý faul na Capela.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky vstupovaly o devíti hrající hosté s takřka utopickým cílem - udržet vedení. Plány svěřenců Michaela Laudrupa vzaly za své již po 37 sekundách, kdy si na centr výborně hrajícího Dudy nejvýše vyskočil Jesús Navas a netradičně hlavou srovnal skóre. Sevilla se nadále tlačila dopředu, ale větší množství vyložených šancí si vytvořit nedokázala. Poté ovšem přišel Dudův další vynikající centr, který chytře hlavičkou prodloužil Kanouté a poté přesně zakončil Luis Fabiano. Zápas tím prakticky skončil, bylo jen otázkou času, kdy přijdou další góly do sítě zdecimovaného Getafe. Třetí přišel v 69. minutě, kdyže prosadil Kanouté a na listinu střelců se zapsal i střídající Kerzhakov, opět po přesném centru Dudy...

Každopádně Sevilla nezanechala zrovna ideální dojem, až do vyloučení Sousy byla horším týmem a v příštích zápasech by s podobným výkonem mohla narazit. Hosté pro změnu musí zapracovat na disciplíně, neboť právě nedisciplinovanost ji sebrala všechny body, přesto madridský celek naznačil, že se s nimi musí počítat i v nové sezóně s novým trenérem...


Athletic Bilbao - Osasuna Pamplona   0:0

Baskické derby na San Mamés skončilo bezbrankovou remízou. Nyní hráč Bilbaa David López hrál minulý rok ještě za Osasunu, debut v domácím drersu si ještě odbyli Iraizoz, Aitor Ocio či Koikili. Pamplona představila Héctora Fonta, Portilla a Pandianiho. Příště by mohlo dojít i na čerstvou posilu Jaroslava Plašila. Hosté zahrozili jako první, Juanfranův volej ale zlikvidoval Gorka Iraizoz. Athletic odpověděl šancí Exposita, jeho centr směřoval do branky, ale Ricardo jej vytáhl. Pak se ale hra utápěla v osobních soubojích ve středu hřiště, další příležitosti nepřicházaly. Nějaké pološance pak spálil hostující Héctor Font. V nastaveném čase byl vyloučen domácí Aitor Ocio.


Racing Santander - FC Barcelona   0:0

První zápas a první propadák. Barcelona se svou plejádou ofenzivních hvězd nedokázala najít recept na obranu Racingu Santander a nebýt výborného Victora Valdése, mohla se domů vracet s prázdnou. V Santanderu naopak bude veselo, tým obstál ve zkoušce ohněm a byl svému slavnějšímu rivalovi více než důstojným soupeřem.

Katalánský velkoklub začal v očekávané sestavě s Henrym na lavičce a obrannou dvojicí Thuram - Oleguer. Ta rozhodně nefungovala ideálně a už ve čtvrté minutě se v jasné šanci ocitl domácí Óscar Serrano a vše musel výborným zákrokem řešit až Valdés, který si následně poradil i se střelou Duschera. I směrem dopředu to byla od Blaugranas tragédie. Prapor hostů nesl akorát aktivní Lionel Messi, sám ale na všechno nestačil. Těch pár tisíc diváků (více neumožnil spor televizních společností) tak místy sledoval nezáživný fotbal bez vyložených brankových příležitostí. Barca kontrolovala míč, chyběla ovšem finální myšlenka, zvláště trojice Abidal - Etoo - Ronaldinho naznačila, že by jejich spolupráce nemusela být špatná, avšak dál než k pokutovému území se prakticky nikdy nedostali. A mohlo být pro hosty hůř, Racing v jednom ze svých protiútoků prolomil obranu soupeře a Colsovu střelu z bezprostřední blízkost zastavila až tyč barcelonské brány. Katalánci se probrali ke konci poločasu, po nebezpečných výpadech Messiho vymyslel Ronaldinho přihrávku na Xaviho, který tváří v tvář brankáři volil lob, jenž však na poslední chvíli vykopl z brankové čáry vracející se Luis Fernández.

Krátce po změně stran se Frank Rijkaard rozhodl vsadit na své nové útočné eso a stáhl Lionela Messiho. Tento tah nizozemského kouče se bude asi ještě hodně dlouho probírat, neboť to byl právě Messi, který byl jasně nejlepší hráč na hřišti. Henry nicméně vyloženě nezklamal a nakonec mohl být hrdinou. Ale nepředbíhejme. Blízko vstřelení gólu byl z nařízeného volného přímého kopu Ronaldinho, jeho střela ovšem mířila těsně nad. Krátce na to mířil Henry vedle, navíc se pískal ofsajd. Obavy pro domácí fanoušky připravil absurdním zákrokem na Abidala Smolarek, který šel po shlédnutí červené karty pod sprchy. Racing se málem ujal vedení, když se užuž dostával do vyložené šance Munitis, Valdés však stihl včas vyběhnout. Náznaky bývalé formy ukázal Thierry Henry, který se ladným pohybem zbavil obránce a jeho kroucený míč zastavila až tyč. To chyběly zhruba tři minuty do konce a poté už se nic zajímavého nestalo. Bod pro oba týmy, pro každého však má úplně jinou hodnotu...


Recreativo Huelva - Real Betis   1:1
Branky:  26. Florent Sinama-Pongolle - 40. Victoriano Nano

Recreativo Huelva dominovalo zápasu s Betisem, získalo ale jen bod za remízu. Celek opustilo v létě několik opor a tak si čtyři hráči odbyli debut. Caceres, Marcos, Martins a Camuňas. Betis by letos rád napravil nepovedenou loňskou sezonu, představil Ricarda a Babiče, pro zranění nemohl ale hrát Mark González. Ve 14. minutě zahrával domácí Marcos roh a Bouzonova střela proletěla nad břevnem. O pět minut později střílel Martins ale zasáhl gólman Ricardo. Domácí byli lepší, Camuňas přihrál do šance Sinama-Pongollemu a ten dal první gól zápasu. Recre vedlo.

Ve 32. minutě střílel hostující Ilič, ale míč proletěl nad břevnem. Nad pálil i domácí Marcos. Druhá šance hostí skončila vyrovnáním. Jesus Vazquez fauloval Pavoneho, z trestného kopu centroval Sobis a Nano hlavou srovnal. Domácí gólman Sorrentino si pak poradil se střelou Caffy. Na druhé straně střílel z trestného kopu Martins, ale toho zase vychytal Ricardo, poradil si i s hlavičkou Cacerese. Poslední šance utkání měli domácí Varela a hostující Pavone, ale skóre se již neměnilo.


Deportivo La Coruňa - UD Almería   0:3
Branky:  19. Álvaro Negredo Sánchez, 35. Fernando Soriano, 51. Albert Crusat

Začal nová sezóna a některé týmy mají nad čím přemýšlet. Jedním z nich je rozhodně i Deportivo La Coruňa, výprask 0:3 na domácím hřišti od nováčka soutěže se jinak než naprostým selháním nazvat nedá. Říká se, že nováčkovské nadšení dělá divy, ovšem o takovémto nástupu pravděpodobně v Almeríi ani nesnili.

Svěřenci trenéra Miguela Ángela Lotiny předvedli naprosto tristní výkon a velký podíl viny na tom nese sám kouč domácích. Obranná formace vůbec nefungovala, levák Manuel Pablo García se na pravé straně marně hledal, stoper Rodri nestraně levé taky neoplýval jistotou. Jedinými světlými momenty pro domácí byly některé akce a pohyby nově příchozího útočníka Guardada, který v sobě ukázal velký potenciál ale na vše sám nestačil. Ještě v lepší světle se ukázal útočník hostů Alvaro Negredo, který navázal na své výkony z druh ligy, když se v devatenácté minutě zbavil bránícího Colocciniho a pozemní střelou překonal Dudú Aouateho. Úvodní gól vnesl další vlnu neklidu na kopačky Deportiva, trávník zcela ovládli hosté. Netrvalo dlouho a rozdíl už byl dvougólový. Další hrubku obranných řad La Coruňi využil Soriano deset minut před odchodem do kabin.

Jestliže bylo nějaké odhodlání ze strany domácích s výsledkem něco udělat, pět minut po přestávce asi na dobro zmizelo. To se totiž prosadil Albert Crusat a rozhodl tak o dělbě bodů, přestože do konce zbývalo ještě 40 minut. Lotina se poté ještě pokusil s výsledkem něco udělat učiněním několika střídání a změnou herního stylu, avšak na zvrat to nestačilo. Almería odehrála první prvoligový zápas po 27 letech ve velkém stylu a její fanoušci mohou doufat, že návrat nebude jen krátkodobý....


Real Mallorca - Levante UD   3:0
Branky:  24. Ariel Ibagaza (pen.), 56. Daniel Güiza, 72. Ariel Ibagaza

Mallorca si s přehledem poradila s posílenými Levante, dva góly vstřelil playmaker Ibagaza, třetí přidal letní posila Guiza. Výborná forma na domácím hřišti tak ostrovanům zůstala i do další sezony. V jejich dresu se představily v základní sestavě i další dvě posily a Webó a Vélez. Za Levante poprvé hráli například Storari či Savio. Naopak hrát nemohl Arveladze a bude zraněný ještě šest měsíců. Hrát nemohli ani Courtois s Leonem. Lépe začala Mallorca, nad pálil Tuni. Na druhé straně zase zamířil nepřesně Bruno Cirillo. I v další situaci byl Cirillo, ale fauloval Tuniho a Ibagaza poslal z penalty domácí do vedení.

Za hosty střílel slabě Desgarga, zvýšit na dvou brankový náskok pak mohl opět domácí Tuni. Po centru Guizy pak Tuni spálil levačkou další šanci. Hosté se snažili vyrovnat, mimo střílel Riga, ten samý hráč se osmělil i v druhé půli ale zakročil gólman Moya. Druhý gól naopak přidali domácí po přihrávce Aranga a střele Guizy. Domácí gólman Moya si pak poradil i s nebezpečným rohem Tommasiho. Třetí gól Mallorky přidal po další přihrávce Aranga dělovkou Ibagaza.


Espanyol Barcelona - Real Valladolid   0:1
Branka:  55. Joseba Llorente

Další překvapivé zaváhání favorita bylo k vidění na stadionu Olímpico, kde Real Valladolid slavil návrat do nejvyšší soutěže vítězstvím nad Espanyolem. Katalánský celek měl před sezonou velké ambice, jestli se však bude prezentovat takovými to výkony, může na solidní umístění hodně rychle zapomenout. Naopak po třech letech navrátivší se Valladolid zanechal v Katalánsku velmi dobrý dojem. V první šanci utkání byli domácí, Valdo však nedokázal svojí střelu z deseti metrů usměrnit mezi tři tyče. Na druhé straně vychytal brankář Kameni Borju. V závěru prvního dějství vytlačil Kameni s námahou střelu Llorenteho na roh. Domácím hodně chyběla uderná ofenzivní trojice – De la Pena, Rufete a Tamudo. Ve druhém poločase poslal záložník Kome pěkný míč na vysokého útočníka Realu Llorenteho, jenž si tentokráte věděl rady s Kamenim - 0:1. Trápící se Espanyol do konce zápasu nevyzrál na pozornou obranu Valladolidu, a tak si nováček odvezl z Katalánska cenné tři body.


Valencia CF - Villarreal CF   0:3
Branky:  16. Jon Dahl Tomasson, 63. Giuseppe Rossi (pen.), 73. Santi Cazorla

Nedělní program nejvyšší španělské soutěže byl samé překvapení, nebylo tomu jinak ani na Mestalle, kde si v derby poradil Villarreal s Valencii vysoko 3:0. Netopýři tak vstoupili do sezony plné očekávání tragicky, za to Villarreal svým výkonem mile překvapil a ukázal, že to půjde i bez opor – Diega Forlána a Juana Romana Riquelmeho.

Domácí naskočili do útoku překvapivě s Angulem, střelec Fernando Morientes tak zůstal jen na lavičce. Ve středu obrany dostal přednost Marchena před Helguerou a Alexisem. Trenér hostů Pellegrini dal v útoku šanci Tomassonovi a dánský ostrostřelec se španělskému trenérovi odvděčil již v šestnácté minutě, kdy Javi Venta výborně vyvezl balón a předložil ideální přihrávku ex-milánskému útočníkovi, jenž se v tváří tvář Canizaresovi nemýlil. O pár minut později střílel v těžké pozici mimo David Villa. Ve 40. minutě dostal druhou žlutou kartu za simulování Villa a velmi tak oslabil svůj tým. V nastaveném čase prvního poločasu střílel z hranice velkého vápna Senna jen doprostřed branky, kde stál připravený Canizares. V samém závěru ještě hlavičkoval těsně mimo branku Tommason.

V 62. minutě prošel až do pokutového území střídající Fernandez a v něm ho nedovoleně zastavil Carlos Marchena. K penaltě se postavil nová posila Villarrealu, Giuseppe Rossi, který s přehledem zvýšil na 2:0. Špatný večer Los Ches pokračovat dále, za protesty byl vyloučen Joaquin. Valencia tak hrála v devíti a hosté se velice snadno dostávali před branku Canizarese. Tak jako v 74. minutě Fernandez pěknou přihrávkou vysunul Santiho Cazorlu, který podél Canizarese završil skóre na konečných 3:0.


Tabulka:
1. Real Madrid22007:16
2. Real Mallorca21104:14
3. FC Barcelona21103:14
4. Real Valladolid21103:24
5. Real Murcia21102:14
6. Sevilla FC11004:13
7. UD Almería21014:23
8. Villarreal CF21013:53
9. Valencia CF21012:43
10. Real Betis20203:32
11. Recreativo Huelva20202:22
12. Racing Santander20201:12
13. Osasuna Pamplona10100:01
14. Espanyol Barcelona20112:31
Atlético Madrid20112:31
Real Zaragoza20112:31
17. Athletic Bilbao20111:31
18. Deportivo La Coruňa20112:51
Getafe CF20112:51
20. Levante UD20110:31

Příští kolo
01.09.2007
22:00Levante UD - Real Murcia
22:00Real Zaragoza - Racing Santander
02.09.2007
19:00Getafe CF - Recreativo Huelva
19:00Real Betis - Espanyol Barcelona
19:00Real Valladolid - Deportivo La Coruňa
19:00Osasuna Pamplona - Sevilla FC
19:00UD Almería - Valencia CF
19:00FC Barcelona - Athletic Bilbao
21:00Villarreal CF - Real Madrid
21:00Atlético Madrid - Real Mallorca

Autor: Radek Nosil

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já jsem tragéd, španělskou tipligu jsem zatím pěkně projel, sice muj soupeř nehraje, ale i tak je to slabý výkon, až budu v té první lize, tak mi nedají soupeři nic zadarmo. Musím se zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si tě z odpuštěním našel... a je to velká slabota. Máš štěstí, že hraješ proti neaktivnímu... tipování je sice o nějakých znalostech, ale štěstí je rozhodující. Fotbal je nevyzpytatelná hra!

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si tě z odpuštěním našel... a je to velká slabota. Máš štěstí, že hraješ proti neaktivnímu... tipování je sice o nějakých znalostech, ale štěstí je rozhodující. Fotbal je nevyzpytatelná hra!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vím, ale to jsem tipoval z fleku, bo jsem veděl, že je to neaktivní uživatel. Nedal jsem si zaležet a takhle to dopadlo. Ale uvidíš, příští kolo už bude o něčem jiném.

Reagovat
Shevchenko

s toho si nic nedělěj, v druhém kole anglické ligy jsem měl jen 10 bodů

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Já 13 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky tipoval z fleku, ale dopadlo to líp... Chce to víc sledovat 2.ligu, tam se pak láme chleba...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, pak se podívej jaký výsledek budu mít v druhém kole...Protože jsem se taky tak trochu podíval na druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Baiano převzal pas", kdepak, Vincente, Nené převzal pas... Baiano už jen dorážel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle titulní stránky deníku Marca, by to mohlo být duo Cannavaro - Ayala.

Sevilla prý zablokovala vysílání svého zápasu s Levante, že prý s vítězem evr.Superpoháru a poháru UEFA nebudou televizní společnosti takhle vyjebávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro-Ayala..? To by Vám nepomohlo, pouze krátkodobé řešení..S tou Sevillou jsem zvědavý, jak to celé dopadne..

Reagovat
Xavi

Právě že mezi těma dvěma by se snad nedalo ani projít! Jinak co se týče Sevilly, tak říkám, že to v každým sportu dřív nebo později krachne všechno na prachách, tak jako třeba v NHL...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je obnova kádru, jak má být.

Zvláště obrana ve "složení" 32 - 33 - 33 -33 , dává tušit, že Real myslí na budoucnost. Útok 30 30, taky dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

Opět sis vytáhl no nejstarší složení podložené drbem jednoho deníku...jak typické...

Reagovat
smazaný uživatel

Salgadovi bude 31 v říjnu, ale co chtít od ignorantského cula...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, tak to mění celou situaci, obrana realu bude rychlá a perspektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna pravý bek problém není, to bys taky mohl vědět...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc sis, podle svého zlozvyku, vytáhl to nejhorší. Při současném stavu by to mohlo být 25-32-20-33 a takový průměr nemáte ani vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na průměr ti každý sere, to nemá vliv, vy musíte obměnit aspoň tři posty, my jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak na průměr každý sere, ale tys ho přesto neopomněl vytáhnout Tři posty? Příští rok přijde zpět Woodgate, vyhraje se Ramos a Cicinho, takže mi to vychází pouze na angažování náhrady vředu č.3. Takže kde vidíš ty tři posty? A být tebou tak přemýšlím, jaké krajňasy doplnit k 60i milionovému Oleguerovi. O zamřelém LB ani nemluvě...

Reagovat
smazaný uživatel

...vředu č.2...

Reagovat
smazaný uživatel

...vředu č.2...

Reagovat
HOST*Mista

No na Ayalu zapomeňte. Valencia ho možná prodá, ale rozhodně ne do realu. Tam by se zakopal. Nepomůže vám ani Capello. Skončíte jak sparta.

Reagovat
antimadrista

Vydařené to kolo

Reagovat
Mr.Jindros

Titul přeju jen jednomu týmu a to je Valencia!!!

Reagovat
antimadrista

Přát můžeš..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele