LA LIGA PREVIEW - 37. KOLO

09.06.2007, 13:11
Aktuality
Už jenom dvě kola zbývají do konce španělské nejvyšší soutěže, jejímuž pelotonu vévodí dva odvěcí rivalové. Barcelona dnes v městském derby přivítá Espanyol a pokud prohraje, může to znamenat konec nadějí na obhejobu titulu. To v případě, že Real Madrid vyhraje v Zaragoze. Šanci na to stát se mistrem má i Sevilla, v předposledním kole se ve dvou zápasech střetnou adepti na Pohár UEFA s kandidáty sestupu...








FC Barcelona - Real Mallorca (neděle 00:00)
Valencijské derby bude postrádat dramatičnost, domácí již mají prakticky jisté setrvání v soutěži, hosté zase ztratili šance na titul a mají už pouze teoretickou šanci na třetí příčku.

Valencii čeká druhé derby, v minulém kole totiž doma přivítala Villarreal a příliš dobře si nevedla. Inkasovala tři branky a porážka 2:3 znamenala konec nadějí na mistrovský titul. "Chceme sezónu zakončit tak, jak jsme jí začali, tedy vítězně. Derby vám vždycky dodá motivaci a my chceme skončit na nejlepší možné příčce, bylo by pěkné posunout se na třetí pozici," dává trenér Quique Sanchez Flores najevo, že Levante nedostane nic zadarmo. Floresovi možná budou chybět Morientes s Del Hornem, vyloučeny jsou starty Edua a Vicenteho.

Levante se ze sestupové zóny dostalo nenápadně a k jistotě setrvání v soutěži mu v závěrečných zápasech stačí získat jeden bod. Ani ten ale nakonec nemusí potřebovat, to v případě, že San Sebastian a Celta Vigo zaznamenají nějaké ztráty. "Je dobré, že máme vše ve vlastních rukou. Máme velký potenciál a za sebou skvělé fanoušky. Záchranu si chceme pojistit vítězstvím," upozorňuje trenér Abel Resino, že rovněž jeho tým bude hrát na vítězství.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.15 - 2.10
Tip eurofotbal.cz: 0
Levante UD - Valencia CF (neděle 00:00)
Jedno vítězství nad Osasunou a v Seville může tamní Betis začít slavit. Momentálně si totiž drží od osmnácté pozice náskok čtyř bodů, záchrana je blízko, nikoli však jistá. S jistotou a klidem naopak může nastoupit Pamplona, 43 bodů na čtrnácté pozici je jistota.

Betis se pokusí přetrhnout svou až děsivou bilanci na domácím stadiónu z poslední doby (11 zápasů bez vítězství!) a naopak potvrdit historickou převahu z domácího prostředí nad týmem z Baskicka - 14 vítězství, 5 remíz a jen jediná porážka, to je bilance, která dává příznivcům "los Beticos" mnoho nadějí. Lodivod Luis Fernández opět nemůže počítat se zraněnými Johanem Vogelem a Nanem.

Osasuna, jak už bylo řečeno, může hrát uvolněně. Bude jistě zajímavé sledovat, jak se k zápasu postaví, obecně každopádně plánuje přesvědčení, že jsou hráči profesionálové a na trávník vyběhnou jako vždy - s odhodláním vyhrát. Navíc pro mnoho z nich se jedná o jeden z posledních zápasů v pamplonském dresu a rádi by se rozloučili se ctí. Několik hráčů na trávník nevyběhne vůbec. To je případ zraněných Cruchagy, Delporteho a Soldada, nenominovaných Miloševiče, Romea a Corralese a na Asijský pohár se připravujícího Neoukomana. Mimo hru je rovněž Gómez Juanlu, jenž je v Pamploně na hostování právě z Betisu.
Pravděpodobné sestavy: Levante UD: Contreras - Ilič nebo Miguel Angel, Melli, Juanito, Isidoro - Juande, Assuncao - Odonkor, Sobis, Edu - Robert.  Valencia CF: Ricardo nebo Elía - Izquierdo, Cuéllar, Miguel Flaño, Monreal - Puñal - Juanfran, Raúl García, Héctor Font, David López - Webó. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 4.75
Tip eurofotbal.cz: 1
Atlético Madrid - Deportivo La Coruňa (neděle 00:00)
Souboj Atletika se Celtou připomíná duel Villarrealu s Bilbaem, síly totiž změří kandidát na účast v Poháru UEFA s adeptem na sestup. Vigo je v hodně obtížné pozici, na stadionu Vicenteho Calderona totiž musí nutně zvítězit.

"Když jedeme ven, nemusíme se ničeho obávat. Pokud ale tentokrát prohrajeme, bude po všem," uvědomuje si vážnost situace Nene, který loni sestoupil s Deportivem Alaves. "Tlak bude i na soupeři, chtějí se dostat do Evropy a rovněž oni potřebují vyhrát. Bude to o nervech, kdo je zvládne lépe, ten vyhraje," dodává Nene. Mezi jeho spoluhráči na hřišti by neměl chybět Jesus Perera, jehož trápí bolavý kotník.

Trenér Atletika Madrid Javier Aguirre řešil jeden velký rébus - jak nahradit Fernanda Torrese. Kapitán týmu si z reprezentačních povinností odnesl poraněný kotník a zápas s Vigem měl podle původních odhadů vynechat, jeho stav se však rapidně zlepšil a není vyloučeno, že dnes večer nastoupí. Pokud se tak stane, měl by se vedle něho v útoku objevit Maxi. "Jestli budou oba v pořádku, budou hrát. Spolu jsou velice silní," ví Aguirre.
Pravděpodobné sestavy: Atlético Madrid: Leo Franco - Seitaridis, Pablo, Eller, Pernía - Galletti, Maniche, Luccin, Petrov - Fernando Torres, Maxi Rodríguez.  Deportivo La Coruňa: Pinto - Angel, Lequi, Contreras, Placente - Pablo García, Borja Oubiña - Gustavo López, Canobbio, Nené - Baiano. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.65 - 4.95
Tip eurofotbal.cz: 1
UD Almería - Recreativo Huelva (neděle 00:00)
V Barceloně se schyluje k městskému derby mezi slavnějším FC a Espanyolem. Domácí nastoupí bez suspendovaného Ronaldinha, hosté mají obrovskou motivaci, protože pokud vyhrají, nejspíše definitivně pohřbí šance Blaugranas na ligový titul.

Barca ve svém posledním zápase na Nou Campu v této sezóně nebere nic jiného než zisk tří bodů. Ani ty jí stačit nemusí, ovšem díky faktu, že Real Madrid hraje proti silné Zaragoza, má docela solidní šance. Krom již zmíněné absence Ronaldinha nebude k dispozici ani další vykartovaný - Brazilec Edmílson. Otázkou tedy je, kdo obsadí pozici defenzivního záložníka. V úvahu připadá jednak Rafael Márquez, nebo pravděpodobnější varianta s Thiagem Mottou. Třetí možností pak je tvořivá záloha Deco - Xavi - Iniesta, ta se ale v průběhu sezóny trenéru Rijkaardovi několikrát vymstila. Iniesta by naopak měl obsadit místo Ronaldinha na levé straně. Další možností je přesunutí Lionela Messiho na levou stranu a nasazení Ludovica Giulyho (či právě Iniesty) na stranu pravou.

Pokud pohlédneme na tabulku, na první pohled Espanyol už příliš nemá o co hrát. Avšak chyba lávky. Není nic sladšího než připravit o titul svého největšího soka přímo na jeho stadiónu. Když k tomu připočteme pravděpodobné "dotace" od barcelonských soupeřů, přijedou "los Blanquiazules" nažhavení ažaž. Proti svěřencům trenéra Ernesta Valverdeho ovšem stojí nepříjemná skutečnost - od sezóny 1981/1982 se jim na Nou Campu nepodařilo vyhrát. Kouč Valverde se bude muset vypořádat s nepříjemnými absencemi v podobě obránců Davida Garcíi a Pabla Zabalety, mimo hru je taktéž Maročan Moha a kanonýr Pandiani. "Naťuknutí" přijedou Torrejón a Luis García, jejichž start není stoprocentně jistý.
Pravděpodobné sestavy: UD Almería: Valdés, Zambrotta, Puyol, Thuram, Gio, Motta, Xavi, Deco, Messi, Iniesta, Eto'o.  Recreativo Huelva: Kameni, Lacruz, Torrejón, Jarque, Chica, Moisés Hurtado, De la Peña, Rufete, Luis García, Riera, Tamudo. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.65 - 11.00
Tip eurofotbal.cz: 1
Real Valladolid - Getafe CF (neděle 00:00)
Zápas sezóny pro Real Madrid je zde. Po velkém trápení se dostal do výborné formy a titul je nyní nadosah. Zbývají dvě kola, je ale asi jasné, že rozhodne právě tento zápas. Pokud si Bílý balet odveze tři body, má prakticky vyhráno, prohra i remíza přinesou naopak zklamání. Na odpor se postaví silný tým Zaragozy, která si vzhledem ke svému postavení v tabulce nemůže dovolit vypustit jediný souboj, pravděpodobná je i možná finanční motivace ze strany madridských soupeřů.

Historie se opakuje. Je to dvacet let, co Real Madrid nastoupil proti Zaragoze dvě kola před koncem, aby dvěma góly Emilia Butragueňa a vítězstvím 3:1 došel až k titulu. Ta novější historie už tak růžová není. Málokomu vypadl z paměti nedávný debakl 1:6... Velký otazník nad táborem merengues je stav Davida Beckhama. Anglický internacionál se zranil během reprezentační přestávky a jeho start je vážně ohrožen. Všechno nicméně nasvědčuje tomu, že "Becks" nastoupí. Nejistý je i střed zálohy, kde je naopak možností vrchovatě. Capello pravděpodobně vsadí na dvojici Emerson - Diarra, alternativou za Diarru je potom Gago. Pokud by mladý Argentinec skutečně nastoupil, bude zajímavé sledovat, jak se vypořádá s jedním z nejdůležitějších zápasů své kariéry.

To stejné se dá říct o celém týmu Zaragozy. Domácí sice mají ve svém středu několik zkušených hráčů, avšak jako celek snad nikdy nezažili tak medializovaný zápas. V něm navíc nejde jen o zatrhnutí madridských ligových nadějí, ale také o zajištění účasti v Poháru UEFA v další sezóně. Náskok na sedmý Villarreal jsou nyní pouhé dva body. Celá situace je o to obtížnější, že kouč Víctor Fernández nemůže počítat se zraněnými Sergiem Garcíou a Juanfranem, vykartovaný pak je Diogo. Toho nahradí pravděpodobně Chus Herrero (popřípadě nastoupí na místě Juanfrana), další alternativou je veterán Aranzabal. Jisté by mělo být složení útoku, dvojice Diego Milito - Ewerthon děsí snad všechny týmy v La Lize, tím více madridský Real, proti kterému si s chutí zastříleli v již zmiňovaném pohárovém debaklu (dva góly si připsal Ewerhon, dokonce čtyři nastřílel Milito).
Pravděpodobné sestavy: Real Valladolid: César - Zapater, Sergio García, Gabriel Milito, Chus Herrero nebo Aranzabal - D'Alessandro, Piqué, Celades, Aimar - Ewerthon, Diego Milito.  Getafe CF: Iker Casillas - Miguel Torres, Cannavaro, Sergio Ramos, Roberto Carlos - Beckham, Emerson, Diarra, Robinho - Raúl, Van Nistelrooy. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.85 - 4.00 - 1.55
Tip eurofotbal.cz: 2
Osasuna Pamplona - Real Murcia (neděle 00:00)
Mallorku čeká klidný závěr sezóny, Sevilla stále živí naději na titul. Na ten bude po dnešku moci myslet pouze v případě, že na Baleárských ostrovech uspěje a odveze si domů tři body.

Nejsledovanější postavou bude záložník Christian Poulsen, který se zbytečným vyloučením přičinil o ostodný konec kvalifikačního utkání o postup na ME 2008 mezi Dánskem a Švédskem. Poulsen dostal za úder do břicha Markuse Rosenberga červenou kartu a navíc byla proti jeho týmu nařízena penalta. To neunesl jeden z fanoušků, který se rozhodl napadnout sudího Fandela a ten zápas předčasně ukončil. "Byl jsem hodně kritizován, nyní se chci soustředit na Sevillu," říká dánský záložník.

Sevilla potřebuje k zisku titulu vyhrát zbývající dva zápasy a zakolísání vedoucího dua Real Madrid, Barcelona. "Největším favoritem je Real, druhým pak Barcelona. Bude to obtížné, stále ale máme šanci," ví Poulsen. Trenéru Juandemu Ramosovi se rozpadl útok, zranění až do konce sezóny vyřadila Frederica Kanouteho a Alexandera Keržakova, zdravotní problémy navíc mají Duda a Dragutinovič.

Mallorka prohrála poslední dva zápasy a připravila se tak o možnost bojovat o účast v Poháru UEFA. "Můžeme být spokojeni. Doufám, že zde budu i příští rok, rád bych i nadále pracoval s těmito hráči. Někteří mladí fotbalisté si zaslouží šanci a my jim jí v posledních dvou zápasech dáme," naznačuje trenér Manzano, že v jeho týmu dojde k několika změnám.
Pravděpodobné sestavy: Osasuna Pamplona: Moyá - Héctor, Nunes, Ballesteros, Navarro - Varela, Pereyra, Ibagaza, Jonás - Arango, Víctor Casadesús.  Real Murcia: Palop - Daniel Alves, Javi Navarro, Escudé, Puerta - Jesús Navas, Poulsen, Renato, Adriano - Luis Fabiano, Chevantón. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.90 - 1.50
Tip eurofotbal.cz: 2
Real Betis - Sevilla FC (neděle 00:00)
Oběma celkům jde o hodně, Villarreal díky obrovskému zlepšení v závěru sezóny hraje o Pohár UEFA, Bilbao zase o záchranu. K té má hodně blízko a rozhodnout o ni může již dnes, pokud vyloupí El Madrigal.

"Naše předešlé zápasy byly důležité, tento ale bude rozhodující. Víme, že vítězství nám dá jistotu záchrany a také na něj budeme hrát," říká před zápasem záložník Joseba Etxeberria. Tým trenéra Joseho Manuela Esnala sice má čtyřbodový náskok na Celtu Vigo a San Sebastian, je ale pod velkým tlakem. Ještě nikdy z nejvyšší soutěže nesestoupil a případný sestup by pro Basky znamenal hotovou tragédii. "Věříme, že se nám to podaří. Musíme být soustředění a hrát naplno celých devadesát minut. Potřebujeme především proměňovat šance," myslí si dále Etxeberria.

Už se zdálo, že Villarreal zažije hodně průměrnou sezónu a po semifinále Ligy mistrů zakotví pouze ve středu tabulky. Jenomže v posledních týdnech přišel zlom, Žlutá ponorka začala vyhrávat a směřuje k cíli se jménem Pohár UEFA. "Mnoho lidí nás již odepisovalo. Fotbal vám často dává lekce a tento případ ukazuje, že naděje umírá poslední," směje se trenér Manuel Pellegrini, jehož tým poskočil na sedmou příčku a na šesté Atletiko Madrid ztrácí pouze jeden bod.
Pravděpodobné sestavy: Real Betis: Viera - Venta, Fuentes, Gonzalo, Jose Enrique - Josico, Tacchinardi, Pires, Cani - Guille Franco, Forlán.  Sevilla FC: Aranzubia - Iraola, Sarriegi, Amorebieta, Casas - Murillo, Javi Martínez - Etxeberria, Yeste, Gabilondo - Aduriz. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 4.75
Tip eurofotbal.cz: 1
Real Zaragoza - Real Madrid (neděle 00:00)
V každém případě musíme ocenit heroický výkon Realu Sociedad San Sebastian v druhé polovině sezóny. Asi málokdo by před pár měsíci čekal, že ještě dvě kola před koncem budou Baskové mít matematickou šanci na záchranu. Leč je tomu tak. Není to nic snadného, ale stáhnout 4 body ve dvou zápasech rozhodně není nemožné, zásadní je ovšem nejdříve vyhrát nad nebezpečným Racingem Santander. Krásnou sezónu zažívá tento kantábrijský celek, současné desáté místo je velmi příjemným překvapením pro kandidáta na sestup.

Trenéru domácích Miguel Ángel Lotinovi bude chybět zraněný Xabi Prieto, návrat ale hlásí Gaizka Garitano, jenže kvůli zdravotním problémům nemohl nastoupit minulé kolo proti Osasuně. Baskové by jinak měli nastoupit v nejsilnější sestavě a hlavně s ohromnou dávkou motivace být se za svůj klub až do úplného konce. Hráči získali během posledních kol tolik potřebné sebevědomí, otázkou je, zda už není příliš pozdě.

Hlavním novinkou v táboru hostů je návrat kanonýra Pedra Munitise, jenž si už odpykal svůj dvouzápasový trest za červenou kartu proti Mallorce. Munitis bude o to důležitější, že trenér Miguel Ángel Portugal nebude moci nasadit Zigice. A srbský obr není jedinou absencí. Stopeři Maratón a Garay si v této sezóně už nezahrají vůbec, pro tentokráte je mimo i brankář Toňo, nejistý pak je start Álvareze a Scaloniho. Na Kantábrijcích je v posledních zápasech cítit jisté sebeuspokojení, od chvíle, kdy bylo potvrzeno jejich setrvání, už šest zápasů v řadě nevyhráli...
Pravděpodobné sestavy: Real Zaragoza: Bravo - Gerardo, González, Víctor López, Garrido - Garitano, Juanito, Savio, Estrada - Herrera, Kovačevič.  Real Madrid: Calatayud - Pinillos, Rubén, Oriol, Cristian Fernández - Balboa, Vitolo, Colsa, Serrano - Munitis, Juanjo. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.75 - 5.40
Tip eurofotbal.cz: 1

Autor: Tomáš Pavlík, Petr Kilian / soccernet.com, marca.es

Komentáře (238)

Přidat komentář
HOST*Jakub19

Jelikož lze předpokládat, že v posledním kole Barca ani Real nezaváhá, tak dnes se rozhodne o titulu. Doufám, že Zaragosa sebere body Realu a Barca vyhraje nad Espaňolem a bude titul tam kam patří - v Barceloně

Reagovat
HOST*

real rozbije zaragozu a barca bude rada ked vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to chci vidět jak Real rozbije Zaragosu. Real bude rád za bod

Reagovat
HOST*

Bude to zajime sledovani dvou aspirantu na titul,kdo zavaha bude platit horkou dan,ale bily balet si to uz nejspis ujit nenecha a titul konecne ziska na stadion Santiaga B. Pokud nastoupi D.Beckham tak se o Real nebojim,pokud ne,bude to slozitejsi. V bojich o zachranu urcite zvitezi Real Sociedos a Betis S. Takze vzhuru k Tv kanalum a fandit svym... Sazkari mnoho stesti. Ja jsem mezi nimi,tak vzhuru na to. P.B.

Reagovat
HOST*

real pojde dopice

Reagovat
HOST*

a do poradne velkej

Reagovat
HOST*

a do poradne velkej

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to napsat i slušně

...Ale dalo by se říct, že máš pravdu.

Reagovat
HOST*

kezby to tak bylo

Reagovat
HOST*pichichi

,,Capello pravděpodobně vsadí na dvojici Emerson - Gago." ale v předpokládané sestavě máte dvojici Emerson-Diarra

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj no jo.

Reagovat
HOST*Ondras

jsem fanousek Valencie..ale preju to ted Realu!!prestoze v Zaragoze je muj oblibeny hrac driv pusobici prave v Zaragoze..Aimar.A navic neslusi se,aby jeden tym vyhral trikrat po sobe titul...Barca hraje tuto sezonu bidne.karta se otocila,ted uz je Barca tym hvezd,ktere netahnou za jeden provaz.A Real jsou ti,kteri bojujou.Preju jim titul!

Reagovat
smazaný uživatel

"A navic neslusi se,aby jeden tym vyhral trikrat po sobe titul"

"Barca hraje tuto sezonu bidne.karta se otocila,ted uz je Barca tym hvezd,ktere netahnou za jeden provaz.A Real jsou ti,kteri bojujou" .

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně potěší, že to někdo čte.

Reagovat
HOST*

neni tam Emerson-Gago , ale Emersom-diarra....tak ako to ma byt..ale bodajby ral Gago....to je vacsi kokot....mohol by nieco dojebat

Reagovat
smazaný uživatel

Mám docela nervy v kýblu a vzhledem k tomu, že po 21 už nebudu schopen mluvit, natož pak něco normálního a objektivního napsat, tak to udělám už teď.

Strašně si přeju titul, hlavně to přeju všem slušným fanouškům Realu, kterých je jak jsem zjistil spousta a ti by si ho za ty roky neskutečných bolestí zasloužili.

Pak je tu ale sportovní stránka a když se zdržím komentářů typu "liga je hrozná, titul si nezaslouží nikdo" a měl bych říct, kdo byl letos opravdu tím nejlepším týmem, tak musím jmenovat Barcu.

Pro Real je zázrak, že ještě 2 kola před koncem o tu nejvyšší metu stále bojuje a pokud hráči odevzdají to, co na jaře roku 2003 v podobné situaci na Atléticu, tak jednoznačně smeknu a garantuju vám, že sousedi se dneska nevyspí. Pokud ne, tak budu aspoň rád za ty poslední měsíce, ve kterých jsme se snad odrazili k lepším zítřkům.

HALA MADRID!!!

Reagovat
HOST*

Ja fandim Realu uz strasne dlouho...v posledních letech mě dost štvaly,ale ted se mi libi jak bojuji a davaji do toho srdicko.Dneska musi tu Zaragozu rozdrtit a oni na to maji tak Lets go Real!!!!

Reagovat
HOST*R9

Lidičky prosím vás to už je tento týden podruhé co někdo použil můj nick...prosím moc prosím zkuste nějakej jinej...mám ho dlouho a rád bych byl přihlášen, ale cookies...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Komu přejete titul?

Barca

2. Kdo myslíte, že titul nakonec získá?

Real, nemsuíse ohlížet na výsledky jiných, zápas v Zaragoze je pro něj v této sezóně jak stvořený - venku, silný soupeř

3. Kdo si nejvíce zaslouží titul?

Nejlepším týmem je Barca, titul si asi nejvíce zaslouží Sevilla za íceméěn vyrovnané výkony po celý průběh sezóny a boj na několika frontách.

Reagovat
HOST*Polykač hoven

a hele vtipálek!!

Reagovat
smazaný uživatel

1. Real

2. tohle říkat nebudu, mám svůj tip, ale nechcu být za namyšlence nebo naopak alibistu

3. Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Jen prozraď tip.

Reagovat
Radin

1.Real 2.Real 3.Real-nejvíc bojuje,nejvíc si jde za titulem,nikdy nepřestali věřit aji když ztráceli pět bodů

Reagovat
HOST*

Hlavně Calderon bojuje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

1. Sevilla

2. Real

3. Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

1. Barca

2. Barca

3. Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní, když u vás na fóru tipuješ, že v Zaragoze vyhrajeme... takže zaváháme doma s Mallorcou? nebo dáváš jiné tipy u vás a tady jsi za tvrďáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož to v průběhu celé sezóny skoro pořád netrefuju o góla, tak jsem zkusil vaše vítězství 1-2. Dělal jsem to tak hodněkrát během celého jara.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dobrý, teď už můžu prozradit svůj tip, který byl 2-2 (psal jsem ho u zápasu ), ale zároveň jsem čekal vaši výhru a titul

Reagovat
smazaný uživatel

1. Barca

2. Barca

3. Barca

Děkuji, děkuji, děkuji.

Reagovat
Radin

Jsem hrdej na Real letos,nebylo a není to lehké,obrovskej tlak a co na to hráči?Bojují jako nikdy,kterej jinej tým by to nezabalil s Espanyolem když prohrával 2:0,hráli jsme až do konce s Huelvou,smáli se nám,když nám to nešlo.Zvláštní dík patří ale Beckhamovi,v jeho situaci by se leckdo na fotbal vykašlal a začal až v novém angažmá,přehlíželi ho v reprezentaci ,v Realu už se koukal jen z tribuny,přesto makal dál a držel pusu a dřel ,prostě asi to nebude zase takovej narcis co vidí jen sebe .Ať to dopadne jakkoliv,můžem být pyšní na bojovnost našich hráčů,narozdíl od Barcelony,každej objektivně to vidí :-))

Reagovat
HOST*

Hlavně že ty jsi objektivní ...

Reagovat
Radin

jo jsem a podepiš se už jednou,neschovávej se za hosta furt :-D.Nebo to neumíš napsat napřímo pod svojím nickem sterdo,spanheli?:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Paranoia je strašák lidstva, já to říkám pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je vyloženě na facku.

Reagovat
Radin

jo měl by sis jí dát :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Oh, tak to bylo odzbrojující.

Reagovat
Radin

Nebul hned :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Seš fakt nehorázně mimo. Možná sis myslel, že si "setřel" mě či spanhela, ale seš hodně na omylu. A taky bych ti chtěl poradit, že jsou tady smajlíci, takže nemusíš dávat nějaké svoje úchylácké.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, furt s tou otevřenou držkou, co asi chce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tato sezona mě za éry Rijkaarda chytla za srdce za všech nejméně. Částečně to může napravit to může jen šestibodový finiš + klopýtnutí Realu, ale i tak budu na vážkách, jak tuto sezonu hodnotit a po vyprchání euforie se přikloním k té kritické straně.

Protože kdyby nebylo laxního přístupu hráčů, kteří si mysleli, že Barca poráží soupeře bez jakékoliv dřiny, mohl by se teď Real starat jen o to, jestli na nás v konečném součtu ztratí rekordní počet bodů. Takhle mi Real připadal skoro celou část sezony. A stejně to na nás stačí. Na hráče bohužel postupem času spadla psychická deka a jsme tam, kde jsme - v prdeli. V neuvěřitelné prdeli. A není to jen chyba hráčů, svůj díly si nese i realizační tým.

Odepisovaný Real za Capella udělal v závěru sezony velké kroky a myslím si, že v součastnosti jsou bohužel bojovnější a hladovější tým, než my.... Což se musí změnit. Taková už je realita, co si budem nalhávat. Rok 2007 je z naší strany neuvěřitelně srandovní.

Takže pokud neobhájíme, můžu s klidem říct, že sezona stojí kompletně za hovno. A to nejen kvůli tomu, že jsme nezískali žádnou trofej. Ale hlavně proto, jak se ti, co mají klub reprezentovat, k této zodpovědnosti postavili.

Uvidíme, jakou se vydáme cestou příští sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak španělský superpohár máme.

A já mám z jsitých důvodů radosti z Copa Catalunya.

I když nepopírám, že bez ligového titulu to bude otřesná sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Na superpohár jsem v návalu vzteku na to, jak si může Real vůbec dovolit mít něco ve svých ŠPINAVÝCH rukách, úplně zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to Al Pacina na pár slov do kabiny před každým zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla hrala v tejto sezone dobre. Ich vitazstva boli presvedcive, hrali pekny futbal, dali mnozstvo peknych golov. Je to tim neopozeranych, ale napriek tomu kvalitnych hracov, kde jeden dokaze bojovat za druheho, hraju so srdcom.

Vidiet dobru pracu trenera i vedenia klubu a to nemaju take financne zazemie ako Real alebo Barca. Nefandit Barce, tak titul prajem asi im.

Barca hrala 3*4 mesiace bez hviezdneho dua Messi-Etoo, co znamenalo malo bodov hlavne z ihrisk supera. Treba lutovat aj mnozstva nepremenych sanci a golov vo vlastnej sieti po individualnych chybach. Napriek tomu, ze hraci nedali zo seba uplne maximum, tak boli podla mojho nazoru v tejto sezone najlepsi a titul by mal putovat na Nou Campe. Maju najlepsie skore, viedli vacsinu sezony La Ligu.

Super vacsinou doma i vonku hral s 8mi hracmi 40-50 metrov od vlastnej 16ky a v predu spoliehal na jednu dve vydarene akcie, ktore bohuzial castokrat prichadzali po individualnych chybach nasich hracov. Barca vsak bola v tych zapasoch lepsia narozdiel od ...

...od Realu, ktoreho futbal bol 3/4 sezony skor k smiechu ako k obdivu. Super sa mnohokrat nebal s nimi hrat otvorenu partiu, mal sance, ale Real bol v niecom lepsi...bol produktivnejsi.

1. Barca 2. Barca 3. Barca

Reagovat
Radin

jo jo hlavně volej Ruda proti Valencii byla k smíchu,aji zápas Realu na Nou Campu,kdy Barcelona vydřela bod v závěru,taky krásné akce ,patičky atd ,prostě real byl k smíchu,ale Barcelona udivovala celou sezonu krásným fotbalëm,bavila nás diváky a fanoušky,mě osobně bavila hlavně těma hrubkama v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy spíše Realu zachránil rozhodčí bod v samém závěru (a vlastně v celém zápase).

Reagovat
smazaný uživatel

To mas pravdu, ze Real bol na Nou Campe k smiechu...teda myslim tym toho cinknuteho rozhodcu.

Myslim si , ze to skor Real vydoloval bod, i ked posledny gol strelila Barca.

Reagovat
Radin

jo to určitě a doma taky že?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak odbocujes.

Reagovat
Radin

neodbočuju,přece bylo vše zaplacené ne?:-DPrávě proto vyrovnala Barcelona v závěru .kdyby to bylo cinklé jak říkáte,tak by rozhodčí nedovolil aby Barca v závěru dala gol :-))

Reagovat
HOST*

No nedovolil, když si nevšimnul penalty na Ronaldinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Real má vše zaplacené,proto se bojuje do posledních kol

Reagovat
smazaný uživatel

O to viac si to zasluzi Barca, ked bojuje do konca sezony o titul s timom, ktory ma vsetko zaplatene. Tak dik za tuto nepriamu pochvalu.

Reagovat
Radin

Jo jo to určitě

Reagovat
Radin

a co ještě povíš?že Slováci vybojovali druhou světovou?

Reagovat
smazaný uživatel

Že byla pro něj čest sledovat tvou kariéru prostřednictvím médií.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase odbocujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo dal už 18. gól, skoro to vypadá, že Soldada můžeme v klidu prodat...

Reagovat
Radin

ale podívej se aji tak kde je bečko v tabulce

Reagovat
HOST*

Na padáka! Ale ještě se snaží. Minulé kolo soupeř dvě červené, dnes zatím jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé kolo soupeř dvě červené, dnes zatím jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spadne no, s tím už jsem půl roku smířenej a ani mi to nějak moc nevadí...

Reagovat
Radin

docela škoda ,přece jen druhá liga je lepší průprava než třetí

Reagovat
smazaný uživatel

ti lepší půjdou na hostovačku (už se o ně perou), a ti mladší to holt budou muset vybojovat zpátky...

Reagovat
HOST*

ten sestup neni jeste tak jistej dnes vyhra jista a pristi a bude to o jeden bod , a posledni kolo se muze stat vsechno, snad se tam nepodplaci

Reagovat
HOST*

Podplácí. A proto se možná Castilla zachrání.

Reagovat
HOST*

Reagovat
Radin

jo jo kdyby podpláceli tak by to nechali zajít až tak daleko

Reagovat
Shevchenko

Kolik sestupuje? 4? Jinak Alaves taky vede.

Reagovat
smazaný uživatel

sestupují 4, je hotovo

Reagovat
HOST*

Reagovat
Radin

Koukáš každej den na Real madrid tv?:-D

Reagovat
HOST*johny traava

vypada to ze gabriel heinze prestupuje za 7 milionu liber do realu madrid

Reagovat
HOST*

v reale su sami dedovia...este 2 sezony a mozu opat prebudovat cely tim....kde je perspektiva......v gagovi a higuainovi? odkedy prestali nastupovat v zaklade tak zacal real hrat lepsie...ci viac platit? a dalsie hviezdy..marcelo...pojde prec na hostovanie....no a viac ich ano neznam...tak to tam maju ubohe .....a Barca??? ti maju Messiho, Dos santosa, Bojana, Iniestu....a ani Eto´o a Valdes a dalsi nie su stari.....tak co..\barca je naj naj najlepsia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*johny traava

no kdyz uz se mluvi o talentu tak vam na to odpovim dvoumi slovy Manchester United

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

viete ze dnes o 22,15 sa hra Luis Figo Foundation vs All-Stars ? Kde by to mohli vysielat okrem netu?

Reagovat
HOST*

viete ze dnes o 22,15 sa hra Luis Figo Foundation vs All-Stars ? Kde by to mohli vysielat okrem netu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*pantondavo

Nenávidím Barcu a tenhle gél Messiho mě v tom ještě utvrzuje...uznávám jeho kvality, ale tohle je neregulérní

Titul bude nakonec stejně doma- HALA MADRID

Reagovat
HOST*Jakub19

No jo, je to nový Maradona se vším co k tomu patří, teda kromě drog doufám

Reagovat
pantondavo

však uvidíme jak se vybarví

Reagovat
HOST*Jakub19

Tak nebojím se toho, že skončí jako Diego. Ale sólo i boží ruku ale Diego už dokázal.

Reagovat
pantondavo

jo a teď je na řadě ještě vyloučení na MS

Reagovat
HOST*Jakub19

Taky se možná dočkáme. Pořád je na začátku kariery a má toho hodně před sebou.

Reagovat
HOST*R9

Tak jestli Carlos je "čestný hráč", jak tady bylo psáno, tak to pak nevím co je Messi... Každopádně nechápu, že když uplácíme celou sezónu, proč jsme si to nepojistili v tom nejdůležitějším zápase sezóny???

Reagovat
pantondavo

to mluvíš o barce, nebo o Realu?

Reagovat
HOST*

S tím uplácením je to celé nesmysl. A to jak na straně Realu tak Barci.

Reagovat
HOST*R9

To nemusíš říkat mně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli nevdiší rozdíl v ruce (kolik tisíc jich bylo zahráno ve fotbale?) a pokus zranit soupeře zákeřným faulem, tak oki.

Reagovat
pantondavo

Každopádně, ať maj rozhodčí jakkoliv skvělý vybavení, na tohle(God hand apod...) jsou krátky...škoda, že tam nejsou videorozhodčí

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, tak nevím, čemu se zas směješ. A ještě k tomu, když vy jste dali góla po ruce naposledy minulý týden.

Reagovat
HOST*Slejdy

ta valencia paklo match

Reagovat
HOST*

co je koho po valencii....nech to Barca aj Zaragoza dotiahnu k vitazstvu....to je to najhlavnejsie...a nech Stankovce postupia

Reagovat
HOST*Slejdy

mlc jaksi tve prani nebylo vyslyseno

Reagovat
HOST*

to si snad delaj prdel...jak muzou dostat gol...a zase v posledni minute

Reagovat
smazaný uživatel

Tamuuuuuuuuuuuuuudo!!!! Te amamos hasta siempreeeee!!!

Reagovat
HOST*Jakub19

Zmrdi

Reagovat
HOST*R9

Ještěže spravedlnost nezůstalá slepá...každopádně stejně čekám OBJEKTIVNÍ zhodnocení...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva neser mě se spravedlností, do piče. Kdyby byla spravedlnost, tak ten váš zkurvenej srandaklub už zkrachoval.Ty, vole, mě vomejou, fanda Bílejch zmrdů tady bude mlít něco o spravedlnosti. Nasrat

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
HOST*cracker

co vejráš jak z jara, má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt neskutečný, jak jste agresivní, jste čekali desetiletou nadvládu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne všichni jsou agresivní, nciméěn si myslím, že se to dá docela pochopit (anrozdíl od posmívání toho nejstaršího z nás tady), je něco jiného prorhát titul ěbhem sezóyn a prohrát ho dvěma góly v poslední minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe chválím, ale já byl taky připravenej, že budu hodnej... i když... raději si ještě počkám na ten gól Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, se chováš jak rozmazlenej spratek, kterému se nesmí ani vlásek zkřivit, mrkni se naschvál do archívu, jaké kalibry tu na nás vytahujete... kdykoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano já, no to sedí. Ale tak už sis ulevil těmi tvými příspěvky, tak je ti líp a už se můžeš bavit normálně, ne? Doufám, ež ti je luž líp, protože bez těch tvých příspěvklů by sis ten titul jistě nevychutnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne! Víš, co to je, trpět skoro čtyři roky ústrky?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to vím, ale výsměch není odměna. A jestli ano, tak z toho titulu určitě nemáš zas až takovou radost, protože kdybys měl, nepotřeboval bys nic takového psát.

Reagovat
HOST*cracker

Ukaž mi kde jsem agresivní?

Reagovat
smazaný uživatel

schvaluješ fcbéčkovu "pravdu", se podívej co napsal

Reagovat
smazaný uživatel

napsal sem pravdu, ale to ty neuznáš, cejtíš to, ale přiznat to nemůžeš. Real je protěžovanej hnusnej haluzovej pseudoklub a já ho nenávidím čím dál, tím více

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no, čekal jsem to, ale proč takhle? Štěstí bohužel letos nepřišlo snad ani jendou.

Reagovat
Tsigi

Ježiš Barca dá gol rukou a ty tady pindáš o štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Neobtěžuj.

Reagovat
HOST*

to je v pici cely futbal

Reagovat
smazaný uživatel

nemám slov, v 75. minutě mi volala matka a totálně jsem ji seřval

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda a já kvůli tomu všechno zrušil dneska.

Visca el BArca, Visca Cataluny a Visca extraligový Vsetín.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je síla. Vše se tak krásně rýsovalo a pak tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tu rozumuješ? Nakonec se smějete vy ne? To máme tady na MEssiho plivat? V žádném případě. MESSI JE BŮH.

Radši si užíj váš galavečer.

Reagovat
HOST*R9

Tuším, že to byl příspěvek na mě...neplivejte na něj, jen bych chtěl vidět co by se stalo kdyby to udělal nějakej hráč Madridu...tím příspěvkem jsem chtěl upozornit na tu vaši známou objektivitu...a byl věnován určitému člověkovi...a potrefená husa se ozvala...

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné, že kdyby to udělal hráč Realu tak bych ho odsoudil, to říkám upřímně. Je to podle mě přirozené. Ale pochop, že napsat několik takových příspěvků člověku, který se po té ráně necítí zrovna nejlépe, vyprovokuje každého.

Reagovat
HOST*Jakub19

Tak Barca jasně ukázala, jak se dá vlastní neschopností prosrat titul.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Suhlas. Ve finále sme si to posrli sami. Ale co předcházelo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Jakub19

Rozhodlo se v jiných utkáních než těch dnešních. Pač v této sezoně jsme (Barca) mistři v promrhaných utkáních. Viz se Sevilou, když místo aby Ronie dal z penalty gól, tak jsme se nechali vyloučit a prohráli jsme, nebo s Realem, kdy jsme to nezvládli či trapas s Betisem. Odchozené utkání s Ossasunou a tak by se dalo pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Messi u mě skončil, tohle snad nemyslel vážně, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a pojďme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*R9

Anketa: "Smál by se takhle Kyslík kdyby dal takovej gól hráč Madridu?"

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten gól neviděl, s kým se to proboha bavím, že to furt nechápe.

Reagovat
HOST*R9

Tak proč reaguješ na Merenguese?Počkám si tedy...myslím že už to na netu bude...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych jako nereagoval, anketo?

Reagovat
HOST*R9

Víš co podívej se na ten gól a pak něco říkej...

Reagovat
smazaný uživatel

No jelikož fcbéčko připomnělten váš gól z minula, tak už je vše jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal náhodou minulý kolo Ramos gól po přihrávce rukou od Ruuda? Hrdino, máš krátkou paměť nebo si nevidíš do huby? Obojí je k

Reagovat
smazaný uživatel

Jono a já to tehdy hrozně kritizoval.

Reagovat
HOST*R9

Tak tohle nebylo to samý!!!Kua Jirko neříkej, že v tom nevidíš ten rozdíl...?

Reagovat
smazaný uživatel

Chachá a je to tedy, anketo.

Reagovat
HOST*R9

Anketo podívej se na ten gól a pak mluv...

Reagovat
smazaný uživatel

Hihi, "Smál by se takhle Kyslík kdyby dal takovej gól hráč Madridu?"

Reagovat
HOST*R9

důležitý slovíčko: "takovej"

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak an to se dá odpovědět taky jeednoduše: Je lehce nerreálné, aby za vás oblékl dres Messi, pokdu by to udělal, jistě bych mu to dal z pochopitelných důvodů sežrat.

Pokdu by to nedalMessi, tak už by nebyl "takovej".

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl je úmyslná/neúmyslná. Jinak je výsledek naprosto stejnej, tzn. neoprávněnej gól, neoprávněná radost z něj, idkyž víš, že JE neoprávněnej. Obojí je hnus. A další rozdíl: to, že my s toho nedělali aféru, kdežto ty to tady dneska prožíváš ...

A proč to tak prožíváš? Protože víš, jak moc se Realu v sezoně pomáhalo a teď máš jednu situaci, kdy se pomohlo Barce a tak si to chceš užít a pěkně nám to nandat ... Ale mi tě máme v PRDELI

Reagovat
HOST*R9

1. odstavec beru...i když Messiho gól je dvojnásobnej hnus (uznání gólu a Messiho zákeřnost).

2. odstavec je k smíchu..myslíš to vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc měl Ruud dostat žlutou a tím pádem by včera nemohl hrát. Náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

PS: my za to, že se přiznal až tři dny po zápase, když už měl pěkně tři neoprávněný bodíky pěkně v kapsičce taky neodsoudili, ale každej je jinej, že ...

Ale od Madristy je tohle moralizování opravdu dost směšný , anebo spíš na blití

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moc to nedělám, abych dával nějaké hanlivé přezdívky, ale Messi je od tohoto dne pro mě Skřet...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rád bys Skřeta u vás, co?

Reagovat
smazaný uživatel

no teď se zatím uspokojíme s tím titulem a pak uvidíme (jejda, snad se to za týden nepo**** )

Reagovat
smazaný uživatel

Rdevítko, hoříš jak papír

Dneska trapas

Reagovat
smazaný uživatel

jsi největší tragéd této diskuse a ještě hloupější než jsme čekali, máš už svůj věk a TOTÁLNÉ nezvládáš emoce!

Reagovat
smazaný uživatel

emoce nezvládám, to máš teda recht, ale až na popud trapný provokace R9, která je po psychickým otřesu z výsledku v Barceloně opravdu dožrala. Ono, když ti začne několikanásobnej vrah vyčítat, žes jednou zabil, tak tě to opravdu v klidu nenechá

Reagovat
HOST*R9

Jaký provokace?Přečti si celou diskuzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska své emoce nezvládli hlavně dvě osoby - R9 a yarda. Když teda pominu některé šašky, jejichž nicky si naštěstí nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

a fcbéčko ti připadá ok, jo? jdu si asi na něho zavzpomínat do archívu, taková proměna snad ani není možná

Reagovat
smazaný uživatel

OK samo ne, však to sám psal, ale myslím, že se to po tom všem dá jistě pochopit. Zvláště když tady pak po té nehorázné smůle (čekám, že se tomu zas někdo začne smát) někdo přijde se spravedlností.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, smůla teda pořádná, dojeli jste na absenci Dinha a taky na tu skvostnou reprezentační pauzu, před kterou jsem varoval

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
HOST*R9

Jsi to ty nebo se ti někdo dostal do pc?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas nechápu vás. Se podívej, co stvořil R9 během zápasu a to ho opravdu "nepostihla" ani desetina toho, co "postihlo" nás v poslední minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jurovýmu příspěvku z 22:57:36 se opravdu nic dneska nevyrovná

Reagovat
HOST*R9

Co jsem stvořil proboha???Psal jsem to čistě pro tebe, aby sis uvědomil co máte v týmu...ty píšeš o našich hráčích s prominutím sračky i čistě bez emocí...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomil? A co Ruudova ruka a má reakce na ni.

Reagovat
HOST*R9

Ano gól co neměl platit...ovšem ruka v "trochu" jiným podání...ta od Messiho (pokud jsi ji už viděl) je přece svinstvo, to musíš uznat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo viděl jsem ji, přístup stejný jak u Ruuda, věděl o ruce, která vedla ke gólu a nic neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Ruud s tou rukou nestřílel na branku, fakt to tam nevidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nestřílel ale jeho ruka, o kterě věděl, vedla ke gólu. V čem je Ruud lepší než Messi? Že se tři dny potom přiznal? Když by byl lepší než Messi, tak se přizná, ne? Nebo proč se na tom hřišti ihned nepřiznal?

Reagovat
smazaný uživatel

já tady ale už neřeším charakter, čert ho vem, ale spíš mi jde o typ té ruky, Rudla ji dal prostě v souboji, zřejmě byla dokonce nastřelená, ehm, no prostě úplně jiná, co předvedl Messi, o tom se bude diskutovat ještě 5 let, zatímco na Ruudku si nikdo ani nevzpomene (i když u vás člověk nikdy neví )

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co já mám dělat s typem? Ten mi je celkem ukradený, samozřejmě z toho nějakou extra radost nemám, ale stejěn jak jsem se nepouštěl do Ruuda, kterého orpavdu rád nemám, tak se nebduu pouštět do Messiho, tkerého za vše, čím si musel projít, obdivuju a fandím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, ani trošku nemáš našeho Rudíka rád?

Reagovat
smazaný uživatel

Uznával jsem Raúla (pokazil si to tím, že se přidal do mediálně útočné kampaně) a Casillase, toho mám rád pořád. Ze zbytku týmu mi je upřímně na zvracení.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, škoda, nicméně speciálně pro tebe jakožto předsedu fanclubu Emersona mám takovou lahůdku - on totiž už sedm měsíců nedostal kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

zklidnil to, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak částečně asi ano.

Reagovat
HOST*R9

to nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ještě "náhodou" neviděl Messidonu, tak je to např. na rojadirecta

Reagovat
smazaný uživatel

Ta mně pořád chce Internet exploler, nevím, co jsem jí udělal.

Ale onop už ej to jedno, nekritizoval jsme ten váš minulý gól, nekritizuju ten včerejší náš.

Reagovat
smazaný uživatel

a pozor, už to jede.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on tam fakt je rozdíl, Rudla byl v souboji, ovšem Leo jaksi... ehm... no... prostě... kdyby tam tu ruku nedal, tak to prostě gól není, btw., trochu si na tom vašem fóru srovnejte toho lukeška, to je fakt děs

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v souboji se rukou může?

Reagovat
smazaný uživatel

i bez té ruky by byl ten odraz možný, každopádně pak ukázal charakter, jsem zvědavej na Messiho, který se možná ani nechtěl tolik radovat, ale měl tu smůlu, že za ním hned všichni běželi a zavalili ho, no uvidíme, jak se k tomu v médiích postaví

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázal charakter? A co je na tom, když všechny televize vidí ruku, to pak říct? Opravdový charakter by oab ukázali, kdyby přiznali během zápasu, neudělal to ani jeden, nevyčítal jsem to ani jednomu, kde je tedy problém? Tady sespíše ptám R9, který tady pořád předhazvoal svou anketu.

Reagovat
HOST*R9

"pořád"

Reagovat
smazaný uživatel

charakter by prokázal, kdyby se přiznal na hřišti. Takhle je vlastně výsledek Messiho i Ruudovi akce naprosto stejnej, tzn. nespravedlivej vědomej gól

Reagovat
smazaný uživatel

další odkaz:

www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=19774&kom=do

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už chodíš i na polský stránky Barcy?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska/včera to prostě muselo dobře dopadnout, když jsem viděl Macháčka ve sportu na primě, tak mně docvaklo, že v naší bráně bude tentokrát Iker a ne Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě se sluší poděkovat kamarádům z Espanyolu za velmi bojovný výkon, určitě jsme jim slíbili hodně, ale snad ještě něco přihodíme, zaslouží si to

Reagovat
smazaný uživatel

V 87. minute Kameni fauloval vo vlastnej 16ke Etooa a penalta sa nepiskala.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co chces tym povedat ?

Reagovat
smazaný uživatel

hezký, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bol docela traged, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, R9, nic proti tobě, už sem vychladl. Většinou seš v pohodě. Sice nejseš schopnej přiznat, že se Madridu připískává, ale tvůj projev je vcelku kultivovanej. Já byl nasranej z toho, že to Barca opět nakonci s hodně velkou smůlou projela a vy ste to zase s obrovskou haluzí uremízovali titul, a pak si sednu k netu a přečtu se cosi o spravedlonosti. To mě teda kurva dožralo. Neber si to osobně. Třeba nejseš tak špatnej, jak ses v mejch očích dnes prezentoval a dneskas zaťak do živýho, nasypals sůl do hodně čerstvý rány. Proto sem tě tak sjel

Reagovat
HOST*R9

Ok v pohodě...Jirko já to připískávání fakt nevidím, buď jsem zaslepenej já nebo ty...a pokud se něco připískne a stává se to často jak u nás tak u vás, tak je to podle mě v mizérii španělských sudích v posledních letech...

Reagovat
HOST*R9

Já v podplácení fakt nevěřím...a i kdyby se to dělo tak je to můj oblíbenej klub a nikdy bych tomu neuvěřil, pochop...

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, jseš zalepenej. Ikdyby byla černá kočka černá, tak pro tebe je bílá

Reagovat
HOST*R9

Jinak já si to zase myslím o tobě...myslím že vidíš na Realu jen tu špínu, která tam podle mě není...to jsou dva názory v oblasti, ve které se nikdy neshodnem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Real, Fcbéčko Sparta, čistý jsem asi jen já.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetín taky musel někoho uplácet, jinak by to tak dlouho nedržel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetín neuplácel, neměl to zaptořebí, akorát vypouštěl zápasy v Evropě, na které si vždy Zubík a spol vsadili těžké prachy (kurz pět na Francouze se hodí)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a Vsetín

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetín?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden moravský klbu nezvedl proti Vsetínu ruku, kluby z Čech všechny. Ale věřím v civilní soud. A jestli to nevyjde, Vsetín odchází jako legenda a jako mučedník.

Reagovat
smazaný uživatel

a to mě na tom sere. Vsetín měl odejít potupen zadními vrátky a ne být vyhozen a málem prohlášen za svatého

Reagovat
smazaný uživatel

No na hřišti jste to nedokázali. Baráž s Ústím byla společně s posutpem do extralgi a prvním titulem to nejlepší za všechny ty roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem teda čistý jenom já.

Reagovat
HOST*R9

Končím, ráno moudřejší večera...nechápu kde jsem sice provokoval, ale veřte, že jsem to nechtěl nechat zajít do krajních mezích...Messi mě prostě tímhle nehorázně nasral (stejně jako ty doktore v diskuzi o Carlosově loučení a chtěl jsem ti to jen oplatit, ovšem netušil jsem co se z toho vyvine)...ale nikomu jsem se tady neposmíval ani neprovokoval...podívejte se co psáváte vy v diskuzích po našich zápasech, hlavně teda ty Jirko... Dobrou noc!

Reagovat
smazaný uživatel

"Peršané posílají chlapce do školy, aby se tam učili spravedlnosti - říkají, že to je cílem jejich vzdělávání, jako se u nás říká, že cílem je, aby se chlapci naučili číst a psát." Xenofon

No a já si jdu protrpět komentáře k těmto dvoum zápasům.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě fotečka:

www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2007/06/09/0JJDXVVR--346x212.jpg

leckterý volejbalový smečař by se nemusel stydět

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

proč jsou všichni argentinci obsessed z Maradony??? měl ho někdo v druhý půli sejmout loktem a bylo by, divim se že se to nestalo. úžasné drama na závěr, škoda že Sevilla nevyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby vyhrála, tak by byla 2. nebo 3.?

Reagovat
smazaný uživatel

2.

Reagovat
smazaný uživatel

no to by byl teprve vál, ale taky jsem se nad tím ještě před zápasem zamýšlel, kdyby k té bodové shodě došlo a vy pak naschvál vypustili Nástic

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že by do toho naše vedení nešlo, ale já bych byl jednozančně pro.

Reagovat
smazaný uživatel

docela podivuhodná diskuze, njn emoce zatřepou i s těma největšíma sígrama

Reagovat
smazaný uživatel

diskuse mi přijde celkem ok, vzhledem k tomu, co všechno se včera stalo... a taky nezapomeň, že je tady léto a s ním i tradiční neoficiální období smíru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nic nevím, rafáme se zase o přestupech. My máme ty špatné, oni ty dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

V létě je místní atmosféra klidnější, letos by měla btý o to kldiěnšjí, že nebudete mít důvod hledat nesmyslné chyby na týmu, který byl svéhočasu takřka bezchybný.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že je to v létě vždycky hodně v pohodě, akorát jsem jednou vyštval doktora z chatu, když jsem řekl, že Deco nesahá Baptistovi ani po ptáka, sám doteď nevím, jak jsem to vůbec dokázal, pomalu jsem ho musel přemlouvat, aby se vrátil a pokecal s kamarádama

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, chat nám vlastně zrušili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele