LA LIGA PREVIEW - 35. KOLO

19.05.2007, 14:47, aktualizováno 20.05.2007, 13:05
Previews
Valencia včera brankou z poslední minuty vyhrála na Mallorce a nyní je na vedoucím triu, jak odpoví. Real Madrid zajíždí na hřiště Huelvy a bude mít zřejmě nejsnadnější pozici. Barcelonu čeká těžký zápas s Atletikem Madrid a Sevilla bude hostovat v La Coruni...





Athletic Bilbao - Real Mallorca (neděle 00:00)
Betis Sevilla má ideální příležitost, jak definitivně odvrátit hrozbu sestupu. V domácím utkání přivítá Tarragonu, kterou může případným vítězstvím definitivně dsoudit k sestupu. "V sobotu dostaneme velkou příležitost a musíme zapomenout na to, co se stalo proti San Sebastianu a Getafe. Tým potřebuje podpořit. Vím, že fanoušci hodně trpěli a mají právo na stížnosti," chápe trenér Luis Fernandez postoj nespokojených příznivců svého týmu. Proti Nasticu nenastoupí Fabrice Pancrate a Garcia Arzu, start Johanna Vogela je nejistý.

Tarragona je již několik týdnů smířená se svým osudem, který zřejmě bude definitivně zpečetěn již v tomto kole. Ztráta na sedmnácté Bilbao činí čtyři kola před koncem deset bodů a její smazání by bylo zázrakem. Ví to i trenér Paco Flores, který po sezóně ze své funkce odstoupí. Proti Betisu nenastoupí Quintana Alvaro Iglesias, Carles Mingo, Jesus Serrano, Manuel Ruz, Hernandez Oscar Lopez, Goncalves Gil a Antoni Pinilla.
Pravděpodobné sestavy: Athletic Bilbao: Contreras - Ilic, Melli o Nano, Juanito, Isidoro - Vogel, Assuncao, Capi - Sobis, Fernando, Edu nebo Robert.  Real Mallorca: Rubén Pérez - Calvo, Navas, Matellán, Marc - Merino, Chabaud, Campano, Grahn - Portillo, Rubén Castro. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.80 - 6.75
Tip eurofotbal.cz: 1
Atlético Madrid - Recreativo Huelva (neděle 00:00)
Valencia stále živí naději na zisk mistrovského titulu a na vedoucí duo Real Madrid, Barcelona ztrácí pouze čtyři body. Část z této porce by Netopýři rádi smazali již na Mallorce, proti rozjetému Realu, který vyhrál čtyři zápasy v řadě, to však budou mít hodně těžké. "Všichni chceme vyhrát titul. Musíme bojovat a vyhrát poslední čtyři zápasy, abychom na sebe mohli být pyšní. Stále máme šanci," ví trenér Quique anchez Flores. Valencia má vcelku příznivý los, ve zbývajících kolech ji čekají derby s Villarrealem a Levante a duel se San Sebastianem. Na marodce jsou Vicente, Mario Regueiro, Edu, disciplinární trest nepustí na hřiště Navarra, nejistý je start Morientese.

Mallorka se z pásma sestupu vyhrabala již na jedenáctou příčku a naskytla se jí velká šance účasti v evropských pohárech. "Budou tady chtít vyhrát, protože pokud by nechtěli, ztratili by šanci na titul. To je dělá ještě silějšími," říká kouč Gregorio Manzano. Ten má k dispozici kompletní kádr.
Pravděpodobné sestavy: Atlético Madrid: Moyá - Héctor, Nunes, Ballesteros, Navarro - Jankovic, Pereyra, Ibagaza, Jonás - Arango, Víctor.  Recreativo Huelva: Cañizares, Miguel, Albiol, Ayala, Moretti - Marchena, Albela, Joaquín, Silva nebo Gavilán - Angulo, Villa. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.30 - 2.00
Tip eurofotbal.cz: 02
Levante UD - Espanyol Barcelona (neděle 00:00)
Zaragoze se rozplynul sen o účasti v Lize mistrů a v závěrečných kolech bude hájit příčky zajišťující Pohár UEFA. Velký krok k jejich udržení může udělat jižv duelu proti Bilbau. "Pokud porazíme Bilbao, budeme mít Pohár UEFA téměř jistý a splníme náš předsezónní cíl. Do této situace jsme se dostali díky pohlednému fotbalu, který produkujeme," pochvaluje si trenér Victor Fernandez, jehož ani nemrzí ztráta reálné šance na Ligu mistrů. "Před sezónou na to nikd nepomýšlel, je snem, že jsme bojovali tak dlouho." Zaragoze se poslední dobou zasekla její hlavní zbraň - kanonýr Diego Milito neskóroval již v pěti zápasech. Mimo hru jsou Cuartero, Pique a Aranzabal, nejistý je start Zapatera.

Bilbao drží poslední nesestupovou pozici a nemůže si tak dovolit ztrácet body ani s týmy ze předu tabulky. "Propásli jsme velkou šanci před týdnem proti Deportivu. Potřebujeme pětnebo šest bodů, ostatní týmy jich deset nebo dvanáct nezískají," vytyčil jasný cíl obránce Josu Sarriegi, který by se podobně jako Murillo měl objevit v sestavě po drobném zranění.
Pravděpodobné sestavy: Levante UD: César - Diogo, Sergio Fernández, Gabriel Milito, Juanfran - D'Alessandro, Celades, Zapater, Aimar - Sergio García, Diego Milito.  Espanyol Barcelona: Aranzubia - Expósito, Prieto, Sarriegi, Amorebieta - Murillo, Yeste - Iraola, Javi Martínez, Gabilondo - Aduriz. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.00
Tip eurofotbal.cz: 0
Real Zaragoza - Deportivo La Coruňa (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Real Zaragoza: Auoate - Coloccini, Lopo, Andrade, Capdevila - Sergio, De Guzmán; Estoyanoff, Juan Rodríguez, Riki - Arizmendi.  Deportivo La Coruňa: Palop - Daniel Alves, Javi Navarro, Escudé, Dragutinovic - Jesús Navas, Martí, Renato, Adriano - Kanouté, Luis Fabiano. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.25 - 2.05
Tip eurofotbal.cz: 02
Osasuna Pamplona - Real Madrid (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Osasuna Pamplona: Kameni, Velasco, Jarque, Lacruz, Chica, Ángel, Moisés Hurtado, Coro nebo Luis García, Jonatas, Moha, Pandiani.  Real Madrid: Abbondanzieri, Contra, Belenguer, Pulido, Paredes, Redondo, Casquero, Alberto, Nacho, Manu, Güiza. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.15 - 3.15
Tip eurofotbal.cz: 0
Villarreal CF - Getafe CF (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Villarreal CF: Viera - Javi Venta, Fuentes, Gonzalo, José Enrique - Tacchinardi, Senna - Marcos, Cani - Pires, Forlán.  Getafe CF: Toño - Pinillos, Rubén, Garay, Oriol - Scaloni, Vitolo, Colsa, Serrano - Juanjo nebo Balboa, Zigic. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.55 - 5.15
Tip eurofotbal.cz: 1
Racing Santander - Real Murcia (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Racing Santander: Molina - Descarga, Álvaro, Alexis, Rubiales - Zé María, Camacho, Tommasi, Courtois - Riga, Salva.  Real Murcia: Ricardo - Javier Flaño, Cruchaga, Cuéllar, Corrales - Juanfran nebo Nekounam, Puñal, Raúl García, David López - Valdo - Soldado. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.00 - 3.20
Tip eurofotbal.cz: 10
UD Almería - Real Betis (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: UD Almería: Bravo - Mikel González, Víctor López, Juanito, Garrido - Garitano, Aranburu, Savio, Xabi Prieto - Kovacevic, Díaz de Cerio.  Real Betis: Esteban - Ángel, Tamas, Contreras, Placente - Pablo García, Oubiña - Gustavo López, Canobbio, Nené - Baiano. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.45 - 3.50
Tip eurofotbal.cz: 10
FC Barcelona - Valencia CF (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: FC Barcelona: Laquait - Merino, Beto, Pablo Amo, Poli - Juanma, Jesús Vázquez, Rafa Barber, Cazorla - Uche, Sinama-Pongolle.  Valencia CF: Iker Casillas - Miguel Torres, Sergio Ramos, Cannavaro, Roberto Carlos - Higuaín, Diarra, Beckham, Robinho - Raúl, Van Nistelrooy. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.80 - 3.45 - 1.85
Tip eurofotbal.cz: 2
Sevilla FC - Real Valladolid (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Sevilla FC: Pichu - Seitaridis, Zé Castro, Fabiano Eller, Antonio López - Luccin, Maniche - Galletti, Jurado nebo Agüero, Petrov - Fernando Torres.  Real Valladolid: Valdés - Zambrotta, Puyol, Thuram, Gio - Deco, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho, Eto'o. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.20 - 2.15
Tip eurofotbal.cz: 10

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com, marca.es

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zaragozu mám vsadenú, aj keď cítim " x "

Reagovat
smazaný uživatel

Aka je vykupna ciastka Davida Silvu zo zmluvy ?

Reagovat
smazaný uživatel

60?

Reagovat
HOST*-Kopy-

myslim, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID!!!

Reagovat
HOST*

Aj ked som fanuskom barci uz neverim ze vyhraju ligu a tobos neverim ze vyhraju dnes nad atleticom a preto by sme uz mali dnes pogratulovat asi realu madrit k vytazvu v lige

Reagovat
HOST*Cece

O:6 mestaci, aby Barca vyhrala???

Reagovat
HOST*empty

zas tak bych Huelvu nepodcenoval...abysme od ni nedostali zase 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele