LA LIGA - PREVIEW 35. KOLA

28.04.2006, 23:56
Aktuality
Barcelona může dát definitivní razítko na zisk titulu. Musí však porazit Cádiz a spoléhat že Valencia prohraje s Alavésem. V druhém sobotním duelu hostí v boji o záchranu Betis Bilbao, v boji o poháry La Coruňa Celtu Vigo. V souboi třetího s čtvrtým si to rozdají Osasuna Pamplona s Realem Madrid.


Barca přivítá Cádiz stále bez zraněného Messiho, k dispozici by ale už měl být Larsson, po dlouhých měsících i Xavi! Hostům se rozpadla obrana, pro zranění chybějí stopeři De Quintana a Abraham Paz. La Coruňa by měla proti Vigu hrát bez minule vyloučených De Guzmána a Manuela Pabla. Betis rozehraje duel s Bilbaem zase bez Luise Fernándeze a Contrerase.

V neděli hostí Valencia (bez Albeldy) o závchranu bojující Alavés, o postupujících do LM bude hodně rozhodovat i duel mezi Pamplonou a Realem Madrid (Zidane v trestu). Málaga (Juan Rodríguez) bude křísit poslední zbytky nadějí proti propadajícímu se Santanderu (Felipe Melo), o šanci na Pohár UEFA se utkají Getafe s Villarrealem. San Sebastian bude hostit Sevillu, Zaragoza (César) Espanyol (Zabaleta). Atlético Madrid bude zachraňovat nevýraznou sezonu s Mallorkou (Víctor Casadesús).

Autor: Radek Nosil

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Vincent

Pablo César Aimar podruhé otcem, congratulations

Reagovat
HOST*Thomick

Nechápu jak může chtít rosický do atletica to snad i borussie je lepší snad arsenal nabídne víc a pude tam. Ty jo atletico bude snad bez Lm takže proč??

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético se bude snažit aspoň o Intertoto a pak ho vyhrát a jít do UEFY. Rosický bude i tam klíčovou postavou. Navíc, jak už jsem někde zmínil, Atlético angažovalo Sergia Aguera, nejslibnějšího útočníka v Argentině Takže bude mít i komu nahrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ,že Atletiko je pro Rosu správná volba mají poměrně mladý i kvalitní tým na to,aby hrali v příští rok LM.Navíc si myslím ,že španělská liga je pro něho jako stvořená.

Reagovat
HOST*

A když bude v Atletiku, tak už si ho snad konečně všimne Real a koupí ho jako náhradu za Zidana

Reagovat
HOST*Vincent

z atlétika se do realu nechodí

Reagovat
smazaný uživatel

A Raúl?

Reagovat
smazaný uživatel

o tom by sa dalo polemizovat ci je Borussia lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne Borussia ma horsi obranu i nez Sparta, a to je co rict..

Reagovat
HOST*jura

myslím,že měl odejít už dávno!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas neměl v Dortmundu prodlužovat tu smlouvu.

Reagovat
HOST*Ondrej

Atletiko Madrid sice prumerny tym,ale spanelska liga to je trochu rozdil...tam se hraje atraktivnejsi fotbal nez v nemecku...myslim ze mu to bude vyhovovat...Valencia forever..

Reagovat
HOST*JOHN TERRY

Těžko říct zda se ve španělsku najdou pořádní doktoři aby dávali Rosu do kupy po zranění...Ne jak v Borussii že se Rosa zranil a pauzíroval měsíc a pak odehrál zápas a zase byl na marodce... Atlético to bude příští sezonu velký kalibr Torres-Kežman-Aguero-Rosický to bude vítr v obranách soupeře to mi věřte ale nevěřím moc Atleticu na LM to by museli hrát opravdu parádní fotbal jako Real

Reagovat
HOST*RM

Torres má tuším odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

kam?

Reagovat
smazaný uživatel

Se povídá, že do Arsenalu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele