LA LIGA - PREVIEW 30. KOLA

25.03.2006, 14:00
Aktuality
Poslední Málaga hostí v sobotu Barcelonu je to pro jedna z polsedních šancí jak odvrátit sestup. Hosté jsou v pohodě, když s náskokem krácí vstříc titulu. Druhá Osasuna Pamplona jede na derby do Bilbaa, Real Madrid hostí La Coruňu, Valencia se představí v Seville.


Málaga bude oslabená, když za incident a červené karty v posledním zápase pykají Alexis, Juan Rodríguez a také Morales. Barca má trestu Puyola a vzhledem ke zranění Márqueze a Edmilsona musí experimentovat ve stoperské dvojici. Nastoupí Oleguer a k němu možná mladíček Rodri, který střídal v minulém zápase.

V dalším sobotním zápase hostí Bilbao (bez Gurpegiho) Osasunu Pamplona (Cuéllar, Puňal) a ta bude chtít prodloužit sérii 4 výher v řadě a potvrdit druhé místo v tabulce. Poslední sobotní zápas sehrájí o poháry bojující Villarreal (Tacchinardi) se zachraňujícím se Betisem (Juanito).

V neděli hostí Real Madrid venku vynikající La Coruňu. Domácím bude chybět stoper Mejía a budou řešit otázku koho k Ramosovi i tradičně se měnící sestavu v útoku. Naděje Deporu zvyšuje fakt že bude kompletní. Do Sevilly přijede hájit náskok na čtvrtém místě tabulky Valencia a bude jí chybět záložník Angulo se stoperem Marchenou.

V neděli dále hrají Santander (Pinillos) se Zaragozou, Getafe se San Sebastianem, Espynyol s Alavésem, Celta Vigo s Mallorkou (Ballesteros) a Cádiz (Estoyanoff) s Atlétikem Madrid (Luccin, Perea).

Autor: Radek Nosil

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

stoperská dvojice Oleguer a Rodri??? , to bude zajímavé

Reagovat
HOST*PUYOL

Radsej by som chcel vidiet Mottu a Rodriho

Reagovat
smazaný uživatel

To bdue fungovat dobře, hráli spolu dva roky v béčku, takže budou dobře sehraní, ale každopáně předpokládám, že obrannou dvojicí bude Motta-Rodri.

Reagovat
antimadrista

Jo no, naši odchovanci, to neznáš viď ?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že znám, ale nevěřím jim

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět RM-La Coruňa 02, je na to celkem dobrej kurs...

Reagovat
smazaný uživatel

Celé odpoledne jsme s místní radou starších probírali zcela radikální změnu image tohoto webu. Samozřejmě k horšímu. Doktore, máš slovo:

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiální prohlášení:

V posledních dnech jsem si nemohli nevšimnout nárůstu reklamních ploch na Našem Vašem milovaném webu. Vzhledem k tomu, že si dokážeme představit PJovy roky práce a dřiny, reklamy jsme až dodnes respektovali.

Avšak TAK dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Já a za mnou vlviná skupina přispěvatelů v čele s rominhem jsme se tudíž rozhodli dát touto peticí najevo náš nesouhlas s tímto prachsportým rozprodávaním našeho vašeho Eurofotbalu. Odmítáme dál sledovat, jak nám Eurofotbal mizne před očima.

Nápis "Eurofotbal" tolik typický pro zdější prostředí se nám zmenšuje geometrickou řadou. Políčko "chat" člověk aby pohledal. Z každého řádku na náš zíra Gillette či expect.com, z různých reklamních banerů nás bolí oči.

Proto doufáme, že se vše vrátí brzy do normálu. Dovolil bych si upozornit, že na dnešní schůzy už padaly i návrhy na demonstraticni odsunuti návštěvníků na Efotbal. Tento návrh byl sice prozatím zavržen, nicméně našel i spoustu příznivců! Byla by to bolestivá sitauce, ale pokud vše bude postupovat tímto tempem, tak nám nezbyde jiná možnost.

Je smutné, že PJ podráží nohy fotbalu zrovna v době, kdy se bojuje proti korupci, přitom je v ní sám zapletený a myslí jen na vlastní kapsu!

Reagovat
HOST*

myslíš že si to tu PJ přečte?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to pravda A i když to zatím bereme částečně s humorem, tak je třeba se nad tím vážně zamyslet. Za chvíli totiž můžeme mít reklamu i pod každým příspěvkem.

Reagovat
Mr.Jindros

Mně je to celkem jedno. Kdybych byl na místě PJe, taky bych na tom chtěl vydělat co nejvíc. Navíc tohle není tak hrozné. Mimochodem - kdyby někteří odtáhli pryč bylo by to jenom dobře. PS Ten poslední odstavec si doufám nemyslel vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně ho nemyslel, ale je to opravdu jasná změna k horšímu. Všechno se tu hýbe a já jenom čekám, kdy na mě z obrazovky něco vyskočí Navíc to (aspoň si myslím) možná ovlivňuje ty reakce, které se stále častěji objevují někde úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak práve si sa odpísal jako budúci moderátor

Reagovat
HOST*yarda

To se odepsal už dávno Nicméně design mého NEJoblíbenějšího sportovního serveru mě po týdenní absenci nemile překvapila A to, že se shodnou Kyslík s Rominhem už taky o něčem svědčí....

Reagovat
PJ

Mno, pěkný. Takže mi budete platit vy? Nevidíte to trochu moc černě?

Všechno, co se změnilo, je horní část webu. Tak jaký radikální změny? Zmenšil se titulek, zmenšily se položky menu, obsah webu se posunul dolů jen o malej kousek. Jak píšeš "zmenšování nápisu geometrickou řadou" - zmenšil se poprvý. Takže jsi zase trochu mimo. Velikost menu - ano, zmenšilo se. Ty myslíš že je dobrý, když je menu velký a zabírá místo, kde už může bejt obsah? Podívej se na jiný weby, jak velký tam maji menu... A ten tvuj poslední odstavec - to snad ani nebudu komentovat, protože takovou kravinu snad ani nemůžeš myslet vážně.

Dovedete si vůbec představit, kolik je s takovym webem práce? Kolik svýho volnýho času sem mu zadarmo věnoval v posledních letech? Nechcete reklamu? Pak mě budete muset živit, protože kvůli Eurofotbalu nemam moc čas na jinou práci. Ono je sice hezký, když to někdo dělá jen tak, pro radost, ale když už to zabírá deset hodin denně, tak už to jen pro radost dělat nejde...

Ta reklama na Gillette je jen krátkodobá, na pár dní, pak se to zase vrátí do původního stavu. Ještě jednou se asi na týden objeví koncem dubna.

Ale ta radikální změna, o který píšeš, přijde. Bude to ještě před MS, změní se celý design, doufám že k lepšímu. I když pokud si zakládáš na velikosti nápisu Eurofotbal, tak se ti to asi líbit taky nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem to zase za všechny schytal já.

Reagovat
HOST*2 pac

můžu se zeptat jestli se bude měnit diskeze,doufám že ne

Reagovat
Shevchenko

diskeze určitě ne

Reagovat
PJ

To záleží na tom, co si konkrétně představuješ pod pojmem "měnit". Rád bych jí zachoval v takový podobě, v jaký je teď, jen se možná trochu změní barvy, aby se přizpůsobily novýmu designu. Ale protože i novej design bude laděnej do modra, tak jestli bude nějaá změna barev, bude minimální.

Druhá změna asi bude podstatnější - rozsáhlejší diskuse, kde bude třeba nad 100 příspěvků, nebudou přímo pod článkem, ale bude potřeba kliknout, aby se diskuse načetla. To aby načítání dlouhý diskuse nebrzdilo načítání článku a nevadilo tak lidem, kteří si diskusi číst nechtěji. Taky to ale bude možnost nastavení zaregistrovaných uživatelů - každý si bude moct zvolit, jestli chce diskusi zobrazovat rovnou, nebo až po kliknutí...

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho nastavení bych ještě navrhoval to, aby si každý mohl zaškrtnout uživatele, od kterých chce mít příspěvky zobrazené a od kterých ne.

Bože, to by byla úleva

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, to by se pak nikdo nedozvěděl moje moudrosti.

Reagovat
HOST*yarda

Tvoje moudrosti? Doteď jsem tu ani jednu neviděl, tak si nevymýšlej

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, bude, anonymové nebudou moci přispívat, stejně jako uživatelé, kteří fandí Barceloně a začali tu psát, až když culos začali vyhrávat. Takže, Antimadristo, neboj, s tebou si pokecáme

Reagovat
smazaný uživatel

Tudíž odpadne většina diskusí nad 100 příspěvků, kterých se PJ tak bojí

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v tom případě tu nebdueš ani ty, protože si se taky objevil když real vyhrával...

Reagovat
smazaný uživatel

Velký prd, chlapečku, navíc jsem tu po tři krušné sezóny zůstal, což bych rád viděl u jiných

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, přišels, když se dařilo, takže smůla, sezony si strč někam, o tom jsi předtím netvrdil. Takže jediný tu bude antimadrista, ty tu nemáš co dělat.

Reagovat
HOST*yarda

Ty zase neumíš číst, ale to je celkem normální...Protože, já říkal anonymy a fanoušky Barcelony, o Realu nepadlo ani slovo. A rozhodně se nepodílím na sto a více příspěvkových diskusích padesáti a více příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to mě nezajímá, když to cheš rozdělovat, tak každému stejně, tudíž tady nemáš co dělat, protože jsi tady přišel, když se tvému týmu dařilo a vyhrával. O dlouhých hádkách si taky nic nepsal, takže to taky odpadá, nesnaž se hledat nic dalšího...

Reagovat
HOST*yarda

Ano, a vy zase bijete černochy, prostě klasika

Reagovat
smazaný uživatel

A čo si čakal, keď sa dáš dokopy s Rominhom proti PJ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele