LA LIGA - PREVIEW 3. KOLA

16.09.2006, 11:12
Previews
Největším šlágrem třetího kola je sevillské derby mezi stále se lepšícími FC a pojoaquínovském Betisu. Real Madrid hraje tradičně vyhecovaný match proti San Sebastianu, Barca na Santanderu, v souboji o čelo tabulky si to rozdají Valencia s Getafe. FC Sevilla je kompletní, Betisu by měl na hrotu útoku pomoci uzdravený Robert.

Real si bude chtít usmířit fanoušky po středečním propadáku v LM, v cestě mu ale bude stát houževnatý baskický protivník v čele s kreativním Xabi Prietem či forwardy Gari Urangou a Kovačevičem. V dresu Realu nastoupí pravděpodobně Cicinho namísto zraněného Salgada, očekává se i start Reyese či Robinha v základu na úkor Raúla. Po zranění bude připraven k nasazení Ronaldo.

Barca jede do Cantabrie na stadion El Sardinero kde sídlí Santander jako favorit. V létě provedli domácí tradiční průvan v kabině a jejich skutečná síla je nejistá. Barca bude dobrý test. Kvalita ale zůstala, vždyť v týmu jsou například Munitis, Žigič či zkušení Luis Fernández a Colsa. Kondičku budezatím nabírat Scaloni. Barca je kompletní, ve stoperské dvojici začíná získávat stálé místo Thuram, Gudjohnsena zatím na hřiště příliš nepustí ve formě hrající Eto´o.

Valencii budou pro utkání s Getafe stále chybět zranění Del Horno, Albelda, Baraja a Tavano, pro karty nemůže hrát ani další levý bek Moretti. Kouč Flores tak zvažuje nasazení Albiola na toto místo, mladého Cerru či Regueira. Debut by si měl konečně odbýt Joaquín. I Getafe mají zdravotní problémy, v ohoržení je start Uruguayce Albina a Argentince Lichta.

Jediný sobotní match sehrají Depor s Villarrealem. Zbytek kola se hraje v neděli, když Bilbao hostí Atlético Madrid (bez Torrese), Espanyol (chybí Costa) Vigo, Osasuna Gimnástic, Huelva Levante (Camacho a Dehu) a Zaragoza (Ponzio) Mallorku.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

není to zas takový umění jako na idnesu

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ještě asi ne... Ale Robinho snad ano...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

I tak budete mít problémy a myslím, že vyhrajete těsným rozdílem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele