LA LIGA - PREVIEW 28. KOLA

18.03.2006, 16:57
Aktuality
V sobotu bude Barcelona hájit svůj náskok v čele tabulky na San Sebastianu, v nedělí hrají pronásledovatelé. Real Madrid s Betisem, Valencia na Santanderu. O poháry se poperou ve vzájemném duelu Villarreal s Atlétikem Madrid, Osasuna Pamplona jede na Espanyol. O záchranu budou hrát Cádiz s Alavésem.


Barca hraje v baskicku v sobotu od 22 hodin, chybět bude zraněný Messi a také distancovaný Motta. V útoku se tak asi dostane opět na střelecky disponovaného Larssona, v záloze na Van Bommela. Domácí tým bude kompletní a bude posílený výhrou v La Coruňi v posledním kole. Bílý balet hostí Betis. Zelení mají v trestu obránce Melliho. V domácí obraně pravděpodobně nastoupí Salgado i Raúkl Bravo, v záloze Zidane a Baptista, na hrotu Raúl. Cicinho s Robinhem budou zřejmě zase na lavičce náhradníků.

V sobotu kromě Barcy hrají ještě Getafe s La Coruňou (bez Sergia i Tristána) a Villarreal s Atlétikem Madrid. Oba posledně jmenovaný celky budou výrazně oslabeny, Villarreal nemůže nasadit Romána Riquelmeho, hosté z hlavního města Gabiho a Petrova. V neděli jede Valencia (Caňizares v trestu) na Santander, Osasuna Pamplona (Delporte, Moha, Raúl García, Ricardo) na Espanyol (Armando Sá a Eduardo Costa). Cádiz (Alejandro Varela) hostí Alavés (Carpintero, Juanito, Sarriegi, Bodipo, Coromina), Sevilla (Aitor Ocio) Mallorku, Málaga (Alvaro, Gabriel Milito) Zaragozu a Vigo Bilbao (Orbaiz).

Autor: Radek Nosil

Komentáře (8)

Přidat komentář
Potty

Ten šílenec na lavičce se snad zbláznil! On toho Robinha zničí!

Reagovat
ronaldinho_10

Musím uznat, že je ho škoda, když je takto mladý. Ale přesně jsem to říkal, když přestupoval, že to je špatný přestup, protože párkrát bude sedět a to ho srazí ohromně dolů a za rok bude kopat za béčko....

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale je to jen a jen jeho chyba, ještě se zachoval jak primadona a rozmazlený fracek když kvůli přestupu přestal chodit na treninky...

Reagovat
smazaný uživatel

To z tebe zase něco vylezlo. Za béčko

Reagovat
HOST*yarda

Si myslí, že jsou nejchytřejší, když je Barcelona první

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to hlavně zcela nepodložené nějakými rozumnými fakty. Robinho patří k našim nejvytěžovanějším hráčům a posílat ho do béčka po pár zápasech, které neodehrál v základu (zvlášť když předtím 30x za sebou základ hrál), to už silně zavání popíjením alkoholických nápojů před monitorem

Reagovat
smazaný uživatel

kam ta dnešní mládež spěje

Reagovat
HOST*yarda

Tudíž z toho vyplývá, až z tebe, Ronaldinho_10 něco podobného vyleze, tak s tím utíkej na záchod a neplácej to do diskuse

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele