La Liga preview - 1. kolo

25.08.2007, 12:09, aktualizováno 26.08.2007, 10:13
Previews
Nový ročník španělské Primera División má na programu zbylých sedm zápasů prvního kola. Barcelona svou cestu za znovuzískáním titulu začíná v Santanderu. Těžký úkol čeká hned na úvod na Valencii - v prvním kole doma v derby přivítá vždy nepříjemný Villarreal...





Real Madrid - Atlético Madrid (sobota 20:00)
La Liga je konečně zpět a hned v úvodu na nás čeká jeden z jejich nejvypjatějších zápasů - madridské derby mezi domácím Realem a hostujícím Atléticem. Oba celky mají za sebou rušné přestupové období a jejich soupisky doznaly od minulé sezóny mnohým změn. Kdo však posílil lépe? O mnohém napoví právě jejich vzájemný duel...

Real Madrid vstupuje do boje o obhajobu titulu s již údajně uzavřeným kádrem, ale všech nově příchozích hráčů se jeho fanoušci přesto nedočkají. Arjen Robben a Gabriel Heinze dorazili do hlavního města Španělska příliš pozdě na to, aby mohli být k sobotnímu zápasu plně připraveni. Naopak k dispozici budou trenéru Berndu Schusterovi Nizozemci Drenthe se Sneijderem, kteří se už zúčastnili i neúspěšného boje o španělský Superpohár proti Seville. Německý stratég bude moci nasadit i "naťuknuté" Pepeho, Sergia Ramose a Ikera Casillase, nicméně nejistý je start Fabia Cannavara a definitivně mimo hru jsou Miguel Torres s Gonzalo Higuaínem.

Základní sestava bílého baletu je plná nejistot. Otazníky visí hlavně nad složením zálohy, Schuster podle všeho počítá se Sneijderem na pravou stranu, Drenthe se naopak v superpoháru vyskytoval ve středu, vzhledem k nepřesvědčivém výkonu se ale dá očekávat, že tentokráte dostanou na tomto postu přednost jiní. Dvojice Diarra - Guti se jeví jako nejpravděpodobnější.

Atlético přes léto nakoupilo výborně a opět si dělá zálusk na nejvyšší mety, jeho hráči hýří sebevědomím a cítí velkou šanci pokořit svého odvěkého rivala na jeho hřišti. Trenér Aguirre může počítat s téměř všemi hráči a do útoku podle všeho nasadí smrtící duo Forlán - Aguero, které si během léta očividně padlo do oka a odvádí Atléticu skvělou práci. Dilema musí mexický kouč vyřešit na levé straně, kde se o jedno místo perou Simao s Reyesem. Větší šance má druhý jmenovaný, neboť Portugalce trápí lehké zranění. Překvapením je povolání Misty, jenž už byl údajně jednou nohou pryč a absence Zé Castra s Brauliem.
Pravděpodobné sestavy: Real Madrid: Casillas - Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Drenthe - Sneijder, Diarra, Guti, Robinho - Raul, van Nistelrooy.  Atlético Madrid: Leo Franco - Seitaridis, Ibanez, Perea, Antonio Lopez - Maniche, Luccin, Raul Garcia, Maxi - Agüero, Forlan. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1,75 - 3.45 - 4.20
Tip eurofotbal.cz: 2
Sevilla FC - Getafe CF (sobota 22:00)
FC Sevilla, vítěz Copa del Rey, třetí v loňském ročníku La Ligy a čerstvý vítěz španělského Superpoháru, začne svou pouť na domácím hřišti proti Getafe. Madridský celek vstupuje do nové sezóny s novým trenérem, kterým není nikdo jiný než bývalý barcelonský idol Michael Laudrup. Jestli se mu podaří zcela nahradit úspěšného Bernda Schuster ukáže až čas, úvodní zápas by ale mohl o mnohém napovědět...

Sevilla má v nové sezóně velké ambice, které zatím potvrdila výborným výkonem nad Realem Madrid, se kterým si dvakrát vcelku jednoduše poradila v boji o Španělský superpohár. To za ni ale ještě hrál Dani Alvés, jehož situace se nyní zdá býti poněkud nejistou. Odchod brazilského obránce do Chelsea sice padl, ale Alvésova budoucnost v klubu je i nadále nejistá, jelikož nevstřícný přístup Sevilly v otázce jeho přestupu hráče velmi rozhněval. Utkání proti Getafe se každopádně nezúčastní, oficiálním zdůvodněním je zdravotní stav... Základní sestava je jedna velká neznámá, je totiž dost dobře možné, že se trenér Juande Ramos pokusí řadu hráčů šetřit před blížícím se Evropským superpohárem. Krom absence Alvése je vyloučen i start sankcionovaného Poulsena, do sestavy se nevejde ani Chevantón, jenž prakticky najisto odchází.

Před Michaelem Laudrupem stojí nelehký úkol. Nejenže odehraje své první utkání na hřišti, kde se týmu Getafe nikdy nepodařilo ani skórovat, ale zároveň se dánská legenda musí obejít bez řady důležitých hráčů. V repríze loňského finále španělského poháru nemůže Laudrup počítat s potrestanými Casquerem a Controu, nejistý je i start Díaze. Naděje hostů se budou upírat na silnou útočnou dvojici ve složení Kepa - Uche, ani jejich dobrý výkon ale pravděpodobně na body stačit nebude...
Pravděpodobné sestavy: Sevilla FC: Palop - Hinkel, Dragutinovic, Fazio, Puerta - Jesus Navas, Renato, Keita, Duda - Fabiano, Kanouté  Getafe CF: Abbondanzieri - Corté, Belenguer, Díaz, Licht - Pablo, Celestini, Sousa, Nacho - Uche, Kepa  
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.25
Tip eurofotbal.cz: 1
Real Murcia - Real Zaragoza (sobota 22:00)
Real Murcia přivítá ve svém premiérovém zápase po návratu do nejvyšší soutěže tm, který rok od roku míří výše a výše: real Zaragoza. Domácí utratily za posily takřka deset milionů eur (nejvíce ve své historii) s cílem zajisti si dlouhodobou účast v nejvyšší lize. Jejich soupeř má pro změnu za cíl vytvořit mužstvo pravidelně bojující o příčky zajišťující evropské poháry.

Trenér Lucas Alcaráz nasadí do úvodního duelu polovinu fotbalistů, kteří minulou sezónu vydřeli postup, zbytek doplní nové přírůstky, z nichž nejvýznamnějším je pravděpodobně Brazilec Baiano, jenž dorazil ze sestupující Celty Vigo. Právě na jeho výkonech bude dost možná záležet osud celé sezóny. Šanci předvést, jak se dokázal v novém působišti zabydlet, bude mít právě nyní. Další posila Henok Goitom si na ni naopak bude muset, proti Zaragoze totiž začne na lavičce a přednost dostane Uruguayec Iván Alonso.

Svěřenci Víctora Fernández by rádi do nového ročníku vstoupili tou správnou, k čemuž jim má pomoci i Brazilec Matuzalem, jehož účast byla dlouho ve hvězdách. Naopak do hry nezasáhne zraněný Diego Milito, což dává perfektní možnost nově příchozímu Richardu Oliveirovi, aby se naplno předvedl. Oliveira (tehdy v dresu Betisu) patřil před svým odchodem do AC Milán k nejnebezpečnějším útočníkům španělské ligy. Premiéru si po svém kontroverzním přestupu z Villarrealu odkroutí i býválá opora Valencie Roberto Ayala. Rozhodně ho však nečeká lehká úloha, svými výkony se pokusí dát zapomenout na další Argentince Gabriela Milita, který po několika sezónách odešel do Barcelony.
Pravděpodobné sestavy: Real Murcia: Notario - Pignol, Arzo, Mejía, Peňa - Richi, Pablo García, Gallardo, Regueiro - Alonso, Baiano.  Real Zaragoza: César - Diogo, Ayala, Sergio, Juanfran - Aimar, Gabi, Zapater, Matuzalem - Sergio García, Oliveira. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.20 - 2.00
Tip eurofotbal.cz: 2
Valencia CF - Villarreal CF (neděle 21:00)
Velmi zajímavý zápas by měl být k vidění na Mestalle, kde v derby hostí domácí netopýři Villarreal. Oba celky vstupují do sezony s velkými ambicemi. Valencia v přestupovém období rozhodně nelenila a velmi dobře posílila. Nicméně stále chybí ofenzivní záložník, který by mohl v průběhu sezony citelně chybět. Otazník visí hlavně nad složením stoperské dvojice, na dvě místa v sestavě se tlačí čtyři vysoce kvalitní hráči - mladíci Albiol s Alexisem a zkušenější Marchena s Helguerou.

Trenér Flores tak má z čeho vybírat, na tiskové konferenci před zápasem řekl: "Villarreal se změnil, ale neztratil nic ze své výkonnosti". Navzdory ztrátě kanonýra Diega Forlána, který odešel do Atletika Madrid vidí, španělský trenér stále velkou sílu v ofenzivě žluté ponorky, zvláště v novém střelci – Giusepem Rossim, který přišel do Villarrealu z Manchesteru United a v přípravě se ukázal ve velmi dobrém světle. "Podepsaní Rossiho se jim povedlo, je to velice nebezpečný hráč", upozorňuje bývalý trenér Getafe.

Čtvrtý tým uplynulé sezony v přípravě zrovna nezářil, ligová generálka proti Parmě také nevyšla. V zápase proti Elfsborgu se zranil Vicente, fit nejsou ani Del Horno, Edu a také nové tváře - Žigič, Arizmendi a Mata.

Villarrealu se naopak v přípravných utkáních vedlo lépe, v pěti zápasech ani jednou neprohrál. Trenéru Pellegrinimu bude chybět Gonzalo Rodriguez, který promarodil takřka celou minulou sezonu a i letos nezačal sezonu šťastně. Do pořádku by se naopak dal měl útočník Nihat.
Pravděpodobné sestavy: Valencia CF: Canizares - Miguel, Marchena nebo Alexis, Albiol, Moretti - Joaquin, Albelda, Baraja, Silva - Villa, Morientes.  Villarreal CF: Viera - Venta, Fuentes, Godin, Capdevila - Cani, Senna, Mavuba nebo Josico, Pires, - Fernandez nebo Rossi, Tomasson.  
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.00
Tip eurofotbal.cz: 1
Deportivo La Coruňa - UD Almería (neděle 19:00)
Deportivo La Coruňa s novým trenérem a staronovým herním stylem přivítá v prvním kole nováčka z Almeríe. Miguel Ángel Lotina chce Depor vrátit ke špičce španělské ligy, tři body jsou tedy nutností. To hosté si budou chtít hlavně vychutnat pocit nejvyšší soutěže, která se jim po téměř tři desetiletí vyhýbala.

Domácí klub sice vyměnil během léta trenéra, ale jinak se složení týmu příliš nezměnilo. Tou hlavní novinkou je každopádně příchod Andrés Guardada, hvězdného útočníka, který přišel z Mexika za více než pět milionů eur. Lepší časy podle všeho čekají na Sergia Gonzáleze, který si pod bývalým trenérem Caparrósem příliš nezahrál. Nyní má nastoupit ihned od začátku a vytvořit dvojici defenzivních záložníků s Kanaďanem Julienem de Guzmánem.

Almería se dočkala. Je to neuvěřitelných 27 let, co se naposledy tento provinční klub ocitl v Primera División. Natěšení fanoušci se také nemohou dočkat až uvidí v akci nejvýznamnější posilu jejich klubu. Je jím odchovanec Realu Madrid Álvaro Negredo, od něhož si v celém Španělsku do budoucna hodně slibují. Mladý útočník by mohl nastoupit od začátku utkání, neboť trenér Unai Emery nemá k dispozici Chilana Mathíase Vidangossyho, mimo hru je také bývalý hráč Bayernu Mnichov Julio dos Santos. Trenér Emery řeší krátce před startem, kdo vlastně bude týmovou jedničkou v bráně. Naděje si dělají dva nově příchozí - Brazilec Diego Alves a na hostování vypůjčený Cobeňo ze Sevilly.
Pravděpodobné sestavy: Deportivo La Coruňa: Aouate - Pablo, Rodri, Coloccini, Lopo - Cristian, Sergio, de Guzmán, Adrián - Riki, Guardado.  UD Almería: Diego - Pulido, Bruno, Acasiete, Mané - Juanito, Melo, Ortiz, Corona, - Negredo, Crusat. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.65 - 5.50
Tip eurofotbal.cz: 1
Recreativo Huelva - Real Betis (neděle 19:00)
Recreativo Huelva bylo jedním z příjemných překvapení v loňském ročníku. Vydařila se hostování Arza a Cazorly, v útoku řádil Uche. Ti jsou však již pryč a vyhlídky Huelvy jsou tak nejasné. V přestupním období celek doplňoval kádr ale především v obraně, když přišel zkušený Quique Alvarez, také gólman Barbossa či obránce z Boky Juniors Pampa Calvo. I tento zápas se dá brát jako derby. Malé andaluské. Zopakovat loňskou osmou příčku ale bude velmi těžké.

Cúperův Betis v minulé sezoně tápal, na vině byla ale i rozsáhlá marodka. Letos by ale tým měl hrát o klidný střed tabulky. Odšli vlastně jen nepotřební hráči, včetně například i Assuncaa. Do branky by se ale naopak měl přesunout Ricardo, minulý rok nefungující ofenzivu vyztuží Somoza, Mark González a Babič, v jednání je navíc ještě Hélder Postiga. Betis nemůže pro toto utkání počítat se zraněným Markem Gonzálezem.
Pravděpodobné sestavy: Recreativo Huelva: Sorrentino - Bouzzon, Moya, Alvarez, Buatista - Martins, Vazques, Marcos, Camunas - Varela, Pongolle.  Real Betis: Ricardo - Ilič, Juanito, Nano, Babič - Somoza, Rivera, Odonkor, Caffa - Pavone, Sobis. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.00
Tip eurofotbal.cz: 2
UD Almería - Valencia CF (neděle 19:00)
Valencia pojede do Almeríe s jasným cílem, odčinit týden starou porážku z utkání proti Villarrealu (0:3). "Netopýrům" se v utkání na Mestalle nedařilo v ofenzivě, natož pak v obraně, naopak "Žlutá ponorka" svým výkonem mile překvapila a odvezla si ze hřiště rivala plný bodový zisk. K ostudné porážce přispěla i dvě naprosto zbytečné vyloučení Davida Villy a Joaquina. Oba se tak v utkání s Almeríi nepředstaví. Trenér Flores se bude muset dále obejít bez zraněných Vicenteho, Edua a Žigiče. Ze středečního úspěšného duelu o postup do hlavní fáze Ligy mistrů si navíc odnesli šrámy Ivan Helguera a Jaime Gavilán. Kouč Flores tak ví, že utkání s nováčkem soutěže rozhodně nebude procházkou růžovým sadem. "Nikdo nám nedá nic zadarmo, bude to velmi těžké utkání. Rozhodně pojedeme do Almeríe s respektem, nic nepodceníme." tvrdil na tiskové konferenci Flores.

Almeríi se narozdíl od svého dnešního soupeře první kolo navýsost vydařilo. Nováček soutěže si odvezl všechny tři body ze stadionu Riazor, kde hraje své domácí zápasy Deportivo La Coruňa. Trenér Almeríe Unai Emery nevěří, že by se na Valencii podepsala vysoká domácí prohra s Villarrealem: "Nemůžete se dívat jen na výsledek, ale také na samotnou hru. Výsledek 3:0 pro mě není vším. Valencie je velký tým, o tom není pochyb. Pro nás to bude těžké utkání, ale rozhodně se Valencie nebojíme, ale budeme mít maximum respektu pro tento týmu." Emery bude mít k dispozici skoro kompletní kádr, chybět bude jen Cabrera, jenž se zranil o tréninku a bude mimo hru dva týdny.
Pravděpodobné sestavy: UD Almería: Cobeno - Acasiete, Carlos Garcia, Juanito, Bruno - Koróna, Crusat, Juan Ortiz, Soriano - Miguel nebo Uche, Negredo.  Valencia CF: Canizares - Miguel, Marchena, Albiol, Moretti - Angulo nebo Mata, Albelda, Baraja, Silva - Arizmendi, Morientes. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.20 - 2.00
Tip eurofotbal.cz: 2
Racing Santander - FC Barcelona (neděle 19:00)
Populární Barca zajíždí ve svém úvodním zápasu sezóny do Santanderu, aby potvrdila výbornou formu z předsezónních přátelských utkání. Domácí Racing nečeká lehká úloha, přes léto ztratil několik důležitých hráčů a bude nesmírně obtížné, aby do nového ročníku vstoupili tou správnou nohou.

V Kantábrii panuje velká nejistota, zda se podaří udržet úroveň z minulé sezóny, kdy Sanatander zaznamenal nejlepší výsledek v historii. O lecčem by mohl napovědět právě duel s Barcou, do něhož svěřenci trenéra Marcelina nastoupí již bez Zigice, jehož místo by měl zaujmout odchovanec Iván Bolado. Mladý útočník tak doplní na hrotu Munitise, Smolarek zůstane na lavičce. Stejně tak si bude na svou šanci muset počkat nově příchozí obránce Sergio Sánchez. Přednost dostane talentovaný Garay spolu s Oriolem.

Příznivci Barcelony se již nemohou dočkat, až uvidí v akci tzv. "4 Fantásticos" jak se přezdívá jejich útočné čtveřici ve složení Lionel Messi, Samuel Eto'o, Thierry Henry a Ronaldinho. Už teď je ovšem jasné, že jeden z nich začne pouze na lavičce náhradníků a trnete Rijkaard zůstane u osvědčeného rozestavení 4-3-3. Problémem by mohlo být složení stoperské dvojice, neboť Gabriel Milito má stopku za žluté karty a špitán Carles Puyol se zotavuje ze zranění kolena. Dalšími na řadě by měli být Lilian Thuram s Rafaelem Márquezem, nicméně větší šance než mexický kapitán má odchovanec Oleguer, jenž během přípravy odehrál největší počet minut, většinou právě ve dvojici s Thuramem. Co se týče zálohy, Černý Petr zůstane pravděpodobně v rukou Deca, přednost dostane trojlístek Xavi - Touré - Iniesta. Brazilec Edmílson je dlouhodobě zraněný, na lavičce ho zastoupí talentovaný Marc Crosas,Thiago Motta se do týmu nevešel. Jak už bylo řečeno, v útoku bude muset i přes absenci Giovani Dos Santose (nemá prozatím vyřízené potřebné občanství) a Bojana Krkice (pryč s reprezentací) sedět jedna z hvězd, vše nasvědčuje tomu, že jí bude Henry, i když je otázka, v jaké fyzické kondici se vrátil Samuel Eto'o z přátelského zápasu reprezentace.
Pravděpodobné sestavy: Racing Santander: Toňo - Pinillos, Oriol, Garay, Fernández - Colsa, Duscher, López, Serrano - Bolado, Munitis.  FC Barcelona: Valdés - Zambrotta, Oleguer, Thuram, Abidal - Xavi, Touré, Iniesta - Messi, Eto'o, Ronaldinho. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 3.85 - 1.45
Tip eurofotbal.cz: 2
Real Mallorca - Levante UD (neděle 19:00)
Mallorca hostí v prvním kole Levante, ostrované nemají ani pro letošek velké plány. Odešel nadějný Jankovič a také nepříliš úspěšní Tristán a Maxi López. Na jejich místa přišli Guiza s Webó. Do branky tým posílil o gólmana Luxe z River Plate, obranu o Navarra. Mallorka spoléhá na dobrou formu v domácím prostředí, v které zakončila minulý ligový ročník, který nakonec zakončila na 12. místě. Trenér Manzano může počítat se všemi hráči, Webó se stihl vrátit z kamerunské reprezentace, ale bude spoléhat zejména střelce Guizu.

Naopak ambice se zdají být v Levante. Kádr je hodně pozměněný. Z důležitých hráčů odešel jen křídelník Kapo. Seznam posil je mnohem bohatší. Na hostování gólman Storari z AC Milán, do obrany zkušený David Castedo. Mnoho nových jmen čítá ofenziva. Jsou to Rigano, druholigový kanonýr Javi Fuego, Araveladze či playmaker Savio. V Levante si asi dobře pamatují závěr minulého ročníku, kdy se tým dostal do krize když nevyhrál deset zápasů v řadě a málem sestoupil. Kouč Resino má ale problémy se zraněními. Mimo hru jsou Arveladze, Courtois a Leon. K dispozici by ale už měl být Alvaro.
Pravděpodobné sestavy: Real Mallorca: Moya - Hector, Ballesteros, Nunes, F. Navarro - Pereyra, Ibagaza, Gutierrez, Tuni - Guiza, Webo.  Levante UD: Storari - Descarga, Serrano, Cirillo, David - Berson, Viqueira, Ettien, Savio - Riga, Geijo. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 4.30
Tip eurofotbal.cz: 0
Espanyol Barcelona - Real Valladolid (neděle 21:00)
Espanyol, finalista posledního ročníku Poháru EUFA, vstoupí do nového ročníku La Ligy zápasem s Realem Valladolid. Katalánský celek má letos hodně vysoké cíle, tým je stabilizován, odešel jen útočník Pandiani, naopak zůstali další kanonýři – Tamudo a García. Z utkání s Realem nebere Espanyol nic jiného než tři body, proti jsou však zranění, chybět bude kapitán Tamudo, ofenzivní záložník De la Peňa a Rufete. Davida Garcíu ze hry vyřadila žloutenka.

Nováček v soutěži se do Primera Division vrací po třech letech. Jasným cílem klubu bude udržení se. Do mladého týmu přišli hráči se zkušenostmi z Primery Division. Největšími posilami sou brankář Butelle, záložník Estoyanoff a Alexis.
Pravděpodobné sestavy: Espanyol Barcelona: Kameni - Zabaleta, Torejjon, Moises, Jarque - Angel, Rodriguez - Valdo, L. Garcia, Riera - Coro.  Real Valladolid: Butelle - P. Lopez, Calvo, Lea, Marcos - Borja, Camacho, Sisi, Rafa - Quique, Llorente. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 3.80
Tip eurofotbal.cz: 1

Autor: Petr Kilian, Radek Nosil, Milan Kopal

Komentáře (64)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hned na úvod derby s Atleticem, to by mohl Real hned prohrát

Reagovat
HOST*

kez by

Reagovat
HOST*

mohlo by to dopadnout jak se sevillou

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, každopádně už se moc těším, až to večer začne, Atletico gogogo !

Reagovat
HOST*Madridista

Real zfoukne atletico jako svicku

Reagovat
HOST*villa

Jo zase je tu nej liga světa La Liga. Doufam že tenhle rok se podaří a titul budem slavit mi ve Valencii

Reagovat
HOST*Quaranin

Tento rok uz ho budeme slavit! Vivala Valencia

Reagovat
HOST*

Ani náhodou,nejsem ničí fanoušek,ale nejlíp na tom určitě bude Barcelona (až na toho brankáře mají super tým a s posilováním byli taky rozumní-Abidal,Henry,Militio-super posily),Real taky dobře posílil,ale než se sehrajou,tak už se na ně bude Barca dívat z patra (a nejspíš i Valencia)

Reagovat
HOST*Real

atletico nevyhraje,ruud tam soupne jednoho a sneijder se prida a kdyz se rozhodci dobre vyspi tak bude proti realu penalta jako vzdy

Reagovat
HOST*

Jsi to s tou penaltou poplet, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tt vypadá dobře, Angel by mohl skončit u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Cracker j.

Do hajzlu proč nedávaj Real na Sport 1??

Reagovat
HOST*eddiethegreat

to ma tiez zaskocilo,som sa cely den tesil na spanielsku ligu

Reagovat
HOST*CeceFCB

Spor sa nevyriesil, tod vse.

Reagovat
HOST*Cracker j.

Jakej spor kurva do prdele já jel kvůli tomu domu?

Reagovat
HOST*CeceFCB
Reagovat
HOST*Cracker j.

Aha dík sem si nevšim. To je fakt skvělý se na 1 kolo těšim jak malej yarda( ) a nic

Reagovat
HOST*CeceFCB

ja tiez, ale ak pôjde zajtra Barca tak mi to je jedno, ale asi nepôjde

Reagovat
HOST*Cracker j.

A Barcelonka zejtra pude nebo ne??

Reagovat
HOST*CeceFCB

No to je otazne, ale vuhladom na to, ze dnes nejde Madrid tak pochybujem, ze sa to dozajtra vyriesi a Barcu budu vysielat

Reagovat
HOST*CeceFCB

Inac zevraj to ide na TEQUILLE , na jedinom kanali v europe.

Reagovat
HOST*CeceFCB

TEQUILLE 1

Reagovat
HOST*gaudi

ale zapas Sevilla-Getafe davaju na Sport1 v Madarsu,tak dufam,za zajtra Barcu daju v telke...

Reagovat
HOST*CeceFCB

Ja dufam, ze to pôjde na SopCaste

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
plechi

tak se nezlob Andy

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to není možné.. takové sračky musíme prostě porážet.. nechápu můžou nechat střílet pořád Raula.. vždyť ten sráč nedá ani 5 goalů za sezonu, ale Atléticu musí dávat furt.. kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se .

Reagovat
HOST*rm

...trapáku...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, sry.. to jsem přehnal.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

taková porážka mě dokáže fakt nasrat.. tak nasraný jsem nebyl ani po Barceloně.. příští kolo výhra! kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

Jste se z toho zas určitě posrali, takové body zadarmo.

Reagovat
plechi

A to se teprv rozjíždíme

Reagovat
HOST*CeceFCB

Ako hral "MEGA PEPE" ?

Reagovat
plechi

Tak je to doma Wesley to zařídil

Reagovat
HOST*

jj parada

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Murcia dostane takovou latu, že se z toho poserou..

Reagovat
HOST*

aby ses neposral ty az udrbou se Zaragozou bod , letos dost posilili maj sanci na zachranu

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

opravdu? .. ne, to jsem bez tebe nevěděl ne samozřejmě čtu, a tudíž vím že Murcia není vůbec špatný tým, někde jsem i četl, že měli velmi vydařenou přípravu, nemohl jsem uvěřit.. prý drtli Anderlecht nebo koho 6:0 nebo tak podobně..

Reagovat
HOST*

no tak ja Murcii fandim dyl nez jsem si precetl ten clanek to vim i z ruznych prewiew, ze posilili tak v tom pripade nechapu proc by je Zaragoza mela nak vyrazne prejet, ze se z toho poserou

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Zaragoza je mi fuč, nabízím ti kompromis: dneska vyhraje Murcia nad Zaragozou a pak dostane od Atlética .. a byli bychom spokojeni oba ne?

Reagovat
HOST*

jo tak to beru a prohru tak max o 2 goly zadnej klepec at nemame ostudu

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ok

Reagovat
HOST*CeceFCB

Andy si fakt tak naivny a myslis, ze Atletico vyhra titul?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Cece si fakt tak hloupý a myslíš, že bych si tohle mohl myslet?.. mohlo by to vyjít=3.-4.flek=šance na LM

Reagovat
HOST*CeceFCB

OK

Reagovat
HOST*CeceFCB

Reagovat
HOST*CeceFCB

Murcia vedie

Reagovat
HOST*

Jo Andy asi se z toho poseres ty

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hahaha.. Oliveira

Reagovat
HOST*CeceFCB

este neni koniec

Reagovat
HOST*

nevadi i bod se Zaragozou bereme vsema desiti, ted to aspon udrzet

Reagovat
HOST*CeceFCB

vedie v Sevilli 1:0 , ale vylucilu mu hraca

Reagovat
HOST*

2 hrace ma Getafe venku to neudrzej...

Reagovat
HOST*

no autor je pěknej buzerant. dát že prohrajeme no looser no...my totiž vyhráli!!!! OH YEAH

Reagovat
smazaný uživatel

Furt marně přemýšlím, co má společného fotbalový tip s orientací.

Reagovat
HOST*españa

to se nediv, když ani loser neumí napsat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Iniesty by měl hrát Deco. Iniesta je totiž skvělý žolík, který dokáže oživit hru. Pokud hraje od začátku, není tolik vidět.

Reagovat
HOST*CeceFCB

Mam tiez Andresa rad, ale chcem dnes vydiet od prvej moinuty Deca

Reagovat
HOST*

Hm,slušně vokecaný!

Reagovat
Xavi

Reagovat
frank

Racing- Barca 0:0, Recreativo- Betis 1:1, La Coruňa- Almería 0:3, Mallorca- Levante 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele