LA LIGA: 2. KOLO

09.09.2006, 22:50, aktualizováno 10.09.2006, 23:40
Komentáře a souhrny
Většina favoritů ve druhém kole španělské ligy předpoklady splnila - Barcelona bez potíží porazila Osasunu, Valencia uspěla na hřišti Atlétika, Real Madrid hattrickem Van Nistelrooye vyhrál v Levante. Velký šok zažili ve Villarrealu, odkud si tři body odvezl nováček Huelva. Sevilla zvítězila v San Sebastianu a díky skóre ligu vede.


Real Zaragoza - Racing Santander   1:1
Branky:  75. Ricardo Oliveira - 55. Óscar Serrano

Zaragoza na domácím stadionu jen remizovala s Racingem, který si znovu připsal bod proti silnému soupeři. Domácímu Realu chybí hodně do té Zaragozy, na kterou si zvykli fanoušci minulou sezonu, Racing naznačuje, že i v této sezoně by nemusel bojovat na chvostu tabulky.

V prvním poločase neviděli fanoušci na stadionu La Romareda moc dobrý fotbal, oba týmy často kazily na pohled jednoduché přihrávky a tempo bylo pramalé. Úvodní střela a také šance přišla na řadu už ve čtvrté minutě, kdy Oliveira orazítkoval břevno hostující branky. V patnácté minutě po přihrávce Munitise střílel těsně mimo Balado. Po půl hodině hry mířil z velkého úhlu těsně vedle Pinillos. O chvíli později krásně točil míč levačkou do šibenice D´Alessandro, ke smutku domácích fanoušků skončila povedená střela z dvaceti metrů pár centimetrů vedle levé tyče. Ve 36. minutě střílel pohotově kanonýr Diego Milito, Tono si s jeho střelou poradil. V závěru poločasu potom pálil vedle Jorge Lopéz.

V úvodu druhého dějství byl aktivnější Racing a v 55. minutě šel překvapivě, ale zaslouženě do vedení, odražený balon z rohového kopu dolétl k Serranovi, který z voleje trefil přesně k pravé tyči – 0:1. Domácí vyrovnali hned o tři minuté později, ovšem radost Diega Milita zastavil praporek asistenta rozhodčího. Argentinský útočník se dostal do další příležitosti hned minutu po svém neuznaném gólu, tentokráte však nemířil přesně. Po hodině hry hlavičkoval po přihrávce D´Alessandra kdo jiný než Diego Milito, Tono výborným reflexem vyrazil pěkně umístěnou hlavičku na roh. V 75. minutě se Zaragoza konečně dočkala, na rohový kop D´Alessandra si naskočil stoper Ayala, jeden z obránců zablokoval hlavičku argentinského hráče jen k útočníkovi Oliveirovi, jenž snadno doklepl za záda bezmocného Tona – 1:1. Do konce utkání se již nic podstatného nestalo a tak si oba soupeři připsali do tabulky po bodu.


FC Barcelona - Athletic Bilbao   3:1
Branky:  8. Ronaldinho, 35. Ronaldinho (pen.), 72. Gnegneri Yaya Toure - 71. Néstor Susaeta

Fantastický fotbal v poločase prvním a mnoho nefotbalových momentů v poločase druhém viděli diváci na Nou Campu, kde Barca jasně přehrála hostující Athletic. Utkání plné sporných situací nabídlo také skvělé momenty famózního Messiho a hrubé chyby obou obran...

Barca se do svého soupeře zakousla od první minuty a od začátku diktovala tempo hry. V sestavě se překvapivě neobjevil stoper Milito, naopak podle očekávání do útoku nastoupila trojice Messi - Henry - Ronaldinho. Ta ukázala velkou variabilitu a technickou vyspělost, ale také naznačila možný problém v absenci typického hrotového hráče, neboť Henry si často měnil pozici s Ronaldinhem, hrál spíše na levém křídle a v pokutovém území pak měli obránci Bilbaa jasnou převahu. Celkově však měli převahu domácí, nejdříve neměl se svou střelou štěstí Messi, který pálil poté, co obehrál dva soupeře. O tři minuty později už se publikum na Nou Campu radovalo. Iraola fauloval v nebezpečné situaci velmi aktivního Ronaldinha a sám postižený si s nařízeným přímým volným kopem poradil na jedničku, když střelou do pravého horního růžku nedal brankáři Gorkovi sebemenší šanci.

Katalánci po tomto gólu lehce polevili a ke slovu se na pár minut dostali i hosté, avšak s pokusy Susaety a Tica si bez problémů poradil pozorný Valdés. Pak už se taktovky opět ujali Blaugranas, kteří v blízkosti pokutového území kombinovali s úžasnou lehkostí, ale ve finální fázi byli poměrně neefektivní, neboť počet šancí dlouho neodpovídal herní převaze, Frank Rijkaard má tedy stále nad čím přemýšlet. Baskům se pak až do 34. minuty dařilo znepříjemňovat svému soupeři hru tvrdými fauly často až za hranicí pravidel, které ovšem rozhodčí Mégila Dávila nechával bez povšimnutí, a tak si hlavně Messi odnese ze zápasu mnoho šrámů. Ve zmiňované 34. minutě padl druhý gól a sice z penalty. Henry hezky zakombinoval s Ronaldinhem a byl v pokutovém území neúmyslně sražen brankářem Gorkou. Z toho posléze těžil Ronaldinho, když ze značky pokutového kopu gólový rozdíl zdvojnásobil. V závěru poločasu mohli domácí ještě zvýšit, Abidalův centr zakončoval skluzem Ronaldinho jen do připraveného Gorky. V závěru se ještě parádičkou prezentoval Henry, jenž si elegantně poradil s dvěma obránci najednou, následný centr ale jeho spoluhráči už nezužitkovali.

Druhý poločas byl pro natěšené fotbalové fanoušky zklamáním. Úvod byl vlažný, ale Barca se ještě na pár minut rozjela, hlavně v sekvenci šancí v 60. minutě byla nejblíže ke skórování třetího gólu. Předtím mohl skórovat Henry, ale akci zabrzdil nesprávně zvednutý praporek asistenta rozhodčího. Poté už přišly zmiňované šance z šedesáté minuty. Nejdříve efektně zakombinoval Henry s Abidalem, aby první jmenovaný následně orazítkoval tyč Gorkovi branky, krátce na to se uvolnil přes obránce Deco a jeho ránu vychytal sám Gorka, jenž si hned vzápětí poradil i s ranou Messiho. Hřiště pak opustil za potlesku tribun Henry a nahradil ho mladičký Giovani Dos Santos. Mexický útočník se ihned mohl zapas do listiny střelců, to když se famózní Messi zbavil navzdory několika faulům svého strážce, nacentroval do vápna, kde byl úplně nehlídaný Dos Santos, ale svou kroucenou střelou mířil těsně vedle. Od té doby kvalita hry výrazně poklesla.

Vše začalo velkými hrubkami barcelonské obrany, která naprosto selhala při bránění centru, jenž zakončil úspěšně Susaeta. Domácí nechali protihráče trestuhodně odcentrovat, Valdés nezvládl vyběhnutí, míč nevyrazil dostatečně, na hranici vápna byl opět úplně volný hráč hostí, který nepřesnou střelou našel nepochopitelně volného Susaetu, jenž nakonec dopravil míč do sítě. Přesně těmito ztrátami koncentrace přišla Barca loni o titul a můžou být hodně rádi, že je to tentokráte nestálo body.

Prakticky z protiútoku totiž přišel velmi sporný moment, nesprávně rozhodnutý ve prospěch Barcelony. Ukázková dělovka Yaya Tourého se od břevno odrazila pravděpodobně pouze na brankovou čáru, ovšem asistent rozhodčího celou situaci posoudil jinak a africkému záložníkovi uznal podle všeho neexistující gól. Rozhodčí nepřestali úřadovat ani poté. Vyloučený Márquez se možná ještě teď diví, za co vlastně viděl druhou žlutou, Barca každopádně hrála o desíti. Ovšem jen pár minut, jelikož pak hostující Kolkili brutálně fauloval Giovaniho a šel se taktéž předčasně sprchovat. Zbytek zápasu už se jen dohrával, i když útočná dvojice Giovani - Messi předvedla ještě pár hezkých akcí.

Barca tedy má vytoužené tři body, ale i když byl viděn velký pokrok v jejím herním projevu, zdaleka ne všechny pochyby jsou zažehnány. Podobná slova se dají poslat i na adresu Bilbaa, trenér Joaquín Caparrós si rozhodně takovýto začátek sezóny nepředstavoval.


UD Almería - Valencia CF   1:2
Branky:  63. Álvaro Negredo Sánchez - 47. Fernando Morientes, 81. Emiliano Moretti

Valencia splnila roli favorita a odvezla si z Estadia de los Juegos Mediterráneos povinné tři body. "Netopýři" tak vylepšili dojem ze svého prvního vystoupení v této sezoně, kdy na domácím stadionu prohráli vysoko 0:3 s Villarrealem. Naopak Almería nepotvrdila svůj úvodní výkon z La Coruňi.

Trenér Quique Sanchez Flores v utkání poprvé představil některé letní posily – od začátku hráli Caneira, Alexis a Mata, v závěru utkání potom debutovali i Arizmendi a Fernandez. V prvním poločase si nevypracovalo žádné z mužstev gólovou šanci, ovšem hned na začátku druhého poločasu se po přihrávce Rubena Baraji prosadil přesnou střelou k tyči Fernando Morientes – 1:0. Domácím se však v 63. minutě podařilo vyrovnat, tak jako v prvním utkání s Deporem se prosadil domácí útočník Álvaro Negredo Sánchez, jenž si naběhl na přihrávku Corona a zavěsil do Canizaresovi sítě – 1:1. Deset minut před koncem rozhodl o první výhře Valencie v sezoně Emiliano Moretti, krajní obránce si počkal na zádní tyči na přímý kop, který prodloužil Arizmendi a italský hráč už měl snadnou práci...


Real Valladolid - Deportivo La Coruňa   2:2
Branky:  45. José García Calvo, 72. Sisinio González Martínez - 54. Sebastián Taborda, 78. Iván Sánchez-Riko Soto

Nejvyšší soutěž se vrátila na stadión ve Valladolidu, ale výhry se tamní fanoušci nedočkali. Poslední vítěz Segunda División byl sice po většinu zápasu lepším týmem, ale nakonec dosáhl jen na bod. La Coruňa projevila po tragickém prvním zápase známky zlepšení, ale stále zůstává svými výkony daleko za očekáváním.

Valladolid byl od počátku mnohem lepší a vše nasvědčovalo tomu, že je stále naladěn na onu vítěznou vlnu z loňské sezóny. Naproti tomu Deportivo je tým budovaný za pochodu a to se projevilo i tentokráte, ze slavného "Súper Deporu" nezbylo už prakticky nic. První poločas byl vskutku domácím monologem. Do vedení je mohl dostat už ve dvacáté minutě Joseba Llorente, ale neuspěl, stejně jako jeho následovníci Sesma, Kome a Borja Fernández. Naplněné ochozy stadiónu José Zorrilly vybuchli nadšením až na konci první pětačtyřicetiminutovky, když se hlavou prosadil José Antocio García Calvo. Zdálo se, že Valladolid míří jasně za třemi body.

Po příchodu z kabin ovšem bylo všechno jinak. Deportivo se probralo a už po devíti minutách bylo srovnáno. Míč do sítě dopravil Uruguayec Taborda, taktéž hlavou. Nadále se hrál velmi atraktivní útočný fotbal a 72. minuta přinesla další gól, do vedení se po trefě jinak špatně hrajícího Sisinia dostali opět domácí. A opět ho neudrželi. Přitom to vypadalo na začátek velké noci ve Valladolidu, když Riki o pět minut později se štěstím a tentokráte definitivně srovnal skóre. Domácí se ještě z této rány dokázali vzpamatovat a utvořit si závěrečný tlak, v nastaveném čase měl dokonce Nigériec Ogbeche na kopačkách vítězný gól, neuspěl však a výborný zápas skončil nespravedlivou remízou. Valladolid si zasloužil zvítězit, ale pokud bude pokračovat ve stejném nadšení i nadále, nemusí se o svou budoucnost strachovat.


Real Betis - Espanyol Barcelona   2:2
Branky:  84. Fernando Miguel Fernández Escribano, 85. Rafael Sobis - 33. Luis Garcia, 42. Luis Garcia

Hráči Espanyolu si nyní pravděpodobně rvou vlasy za to, jak v samém závěru přišli o vítězství ve výborně rozjetém zápase. Po dvou gólech Luise Garcíi směřovali jasně za třemi body, ale trefy Fernando a Rafaela Sobise v rozmezí pouhých dvou minut nakonec znamenaly dělbu bodů...

I přesto si Espanyol na stadiónu Manuela Ruíze de Lopery zachoval výjimečně úspěšnou bilanci, neboť v posledních dvanácti zápasech zde proti Betisu prohrál jen jediný (2:0 v sezóně 2001 -2002). Utkání začalo lehkou aktivitou domácích, postupem času však převzali otěže hry svěřenci Ernesta Valverdeho a po několika minutách tlaku bez větších šancí přišly i góly. Uběhla zhruba půlhodinka hry, když Luis García zužitkoval skvělou práci Zabalety a z blízkosti překonal portugalského brankáře Ricarda. Los Beticos mohli po pár minutách vyrovnat, když se výbornou akcí prezentoval Mariano Pavone, ale když už se začal v ochozech křičet gól, zneutralizoval Argentincův pokus Kameni. Jednalo se o jedinou gólovou šanci domácích za celý první poločas. Krátce před odchodem do kabin přišel druhý gól hostí. Opět to byl Luis García, kdo se zapsal na listinu střelců, když vyhrál i svůj druhý souboj s Ricardem.

Pískot z ochozů na konci prvního poločasu domácí probral a po příchodu z kabin hráli o mnoho lépe. Aktivní byl hlavně Odonkor, ovšem na výborného Kameniho si v 48. nepřišel. Se svými šancemi neuspěl ani v další průběhu utkání - v 52. minutě mířil vedle, o šest minut později byl na místě opět Kameni.V 68. minutě přišla další šance Betisu, Odonkor se tentokráte změnil v nahrávače, ale jeho centr poslal Pavone hlavou pouze do náruče Kameniho. Dvanáct minut před koncem mohl Esapynol definitivně rozhodnout, ale Luis García tentokrát před Ricardem neuspěl a vyražený míč se od Portugalce odrazil pouze do tyče. V tu chvíli si barcelonský útočník určitě nepředstavoval, kolik bude jeho tým tato zahozená šance stát. Krátce před koncem, v rozmezí dvou minut, totiž na Kameniho vyzráli Fernando a Brazilec Rafael Sobis a body se, vzhledem k převaze domácích ve druhém poločase, zaslouženě dělily.


Getafe CF - Recreativo Huelva   1:1
Branky:  90. Manu - 85. Florent Sinama-Pongolle

Když pár minut před koncem střílel Florent Sinama-Pongolle vedoucí gól, zdálo se, že tím hostům zajistil tři body. Jenže v nastaveném čase se prosadil domácí Manu, a zachránil tak svůj tým od druhé porážky v řadě. Getafe přesto nezanechalo příliš dobrý dojem a bude mít hodně práce, aby se mu podařilo zopakovat umístění z loňské sezóny. To stejné se ovšem dá říci také o Huelvě.

Recreativo začalo aktivně, prvně mířil Marquitos nad a krátce na to se svou hlavičkou neuspěl Bouzón. Getafe odpovědělo šancemi Kepy Blanca a Pablo Hernándeze. Oba dva vychytal svými zákroky pozorný Sorrentino. Bohužel skvěle rozjetý zápas v nastoleném tempu dlouho nevydržel, po úvodních šancí se totiž prakticky nebylo na co dívat. Publikum sledovalo řadu nakopávaných míčů a Carlos Martins, Jesús Vázquez, Javier Casquero a Fabio Celestini ve středu hřiště valnou část prvního poločasu sledovali, jak balóny lítají nad jejich hlavami. Za zmínku stojí několik pohledných akcí Uruguayce Juana Albína a jeho spoluhráče Pabla Hernándeze, ale to pro zvednutí celkově chabého dojmu nestačilo. Nicméně když se užuž čekalo na ukončení první pětačtyřicetiminutovky, přišla na obou stranách jedna velká gólová příležitost. Jenže Sinama Pongolle ani Casquero neuspěli, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Trenér Michael Laudrup měl v kabině svým svěřencům mnoho co říct a nutno přiznat, že domácí hráli v druhém poločase o mnoho lépe. Nejlepším hráčem byl Pablo Herdnández, jenž vedl většinu útoků svého celku, avšak gólové odměny se nedočkal. Otěže zápasu následně vzal do vlastních rukou rozhodčí Lizondo Cortés. Prvně neuznal regulérní gól Ucheho pro neexistující ofsajd, poté nezapískal jasnou penaltu po faulu Abbondanzieriho na Sinama Pongolleho a aby toho nebylo málo, vyloučil Cortés domácího Cotela, jenž doplatil na postrčení Pongolleho, který se poté teatrálně skácel na zem.

Svěřenci Victora Muňoze dokázali využít své početní převahy až v závěru utkání, když pas Camuňase zužitkoval Sinama Pongolle. Bod v zápase, který směřoval k porážce, vystřelil pro Getafe v nastaveném čase Manu. Madridský celek opět málem doplatil na nedisciplinovanost, sezóna sotva začalo a svěřenci Michaela Laudrupa už mají na svém kontě tři červené karty...


Villarreal CF - Real Madrid   0:5
Branky:  39. Raúl, 48. Wesley Sneijder, 50. Ruud van Nistelrooy, 73. Wesley Sneijder, 80. José Maria Guti

Bílý balet se poprvé v této sezóně představil na půdě soupeře. Domácí Villarreal se pyšnil šňůrou devíti neprohraných zápasů v řadě. A Žlutá ponorka se skutečně pustila do slavnějšího rivala bez respektu. Úřadující mistr nastoupil ve stejné sestavě jako proti Atléticu, pouze zraněného Pepeho nahradil Metzelder. Oba týmy se nebály útočit, ale prim hrál v prvních minutách zápasu Villarreal. Po pravé straně se prosazoval přes Drentheho Cazorla a jen špatná muška a výborný Iker Casillas zabránily domácím vstřelit úvodní gól. Udeřilo proto na druhé straně. Ve 38. minutě našel Sneijder z poloviny hřiště pasem ve vápně Raúla a kapitán Realu špičkou kopačky doťukl přihrávku za záda gólmana Viery.

Po vyrovnaném prvním poločase přišla pro Villarreal studená sprcha v podobě úvodu druhé poloviny zápasu. Během dvou minut Real vstřelil další dva góly. První zaznamenal nádhernou střelou z přímého kopu Wesley Sneijder a druhý pak po cizelérském pasu Sergia Ramose loňský nejlepší střelec La Ligy Van Nistelrooy. Trenér Pellegrini nasadil do hry Guillerma Franca a Matíase Fernándeze a později i Caniho, ovšem ani nové síly obrat ve skóre nepřinesly. Naopak góly střílel Real Madrid, který se v tomto zápase opíral hlavně o spolupráci dvojice Guti - Snejder. Čtvrtou branku vístil v 72. minutě po společné akci celého mužsva opět Sneijder a gólový účet uzavřel při jednom z protútoků v 79. minutě střelou zpoza velkého vápna Guti. Za bílý balet debutoval v oficiálním zápase Argentinec Heinze.

Real Madrid naznačil v utkání změnu k lepšímu, hra byla zejména v druhém poločase atraktivní. Naopak Villarreal v druhé polovině odpadl a na jeho kontě mohlo branek ještě přibýt. Vysoké vítězství učinilo z Realu prozatimního lídra celé soutěže.


Levante UD - Real Murcia   0:0


Atlético Madrid - Real Mallorca   1:1
Branky:  78. Mariano Pernia - 19. Daniel Güiza



Tabulka:
1. Sevilla FC22007:16
2. FC Barcelona22006:26
3. Getafe CF22003:06
4. Valencia CF22003:16
5. Real Madrid21104:14
6. Deportivo La Coruňa21103:24
7. Recreativo Huelva21102:14
8. Real Zaragoza21015:33
9. Real Betis21014:23
10. Celta Vigo21014:43
11. Gim. de Tarragona21012:23
12. Atlético Madrid21011:13
13. Real Mallorca20201:12
14. Villarreal CF20110:11
15. Real San Sebastian20112:41
16. Athletic Bilbao20111:41
17. Racing Santander20020:20
18. Espanyol Barcelona20020:40
19. Osasuna Pamplona20020:50
20. Levante UD20021:80


Příští kolo
16.09.2007
Sevilla FC - Recreativo Huelva
Espanyol Barcelona - Getafe CF
Osasuna Pamplona - FC Barcelona
Deportivo La Coruňa - Real Betis
Valencia CF - Real Valladolid
Real Madrid - UD Almería
Real Mallorca - Villarreal CF
Real Murcia - Atlético Madrid
Racing Santander - Levante UD
Athletic Bilbao - Real Zaragoza



Tabulka střelců

3 - Kepa, Eto´o, Van Nistelrooy
2 - Kanouté, Messi, Baiano, Cazorla


Autor: Radek Nosil

Komentáře (71)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1st.

Reagovat
smazaný uživatel

1st.

Reagovat
HOST*Johnny

3:0

Konecne poradnej pridel.

Hura

Reagovat
smazaný uživatel

Barca sice jede, ale real jí brzo zastaví. At uz tomu věříte nebo ne! Vcera jsem jí viděl a bez Ronaldinha ani krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca sice jede, ale real jí brzo zastaví. At uz tomu věříte nebo ne! Vcera jsem jí viděl a bez Ronaldinha ani krok.

Reagovat
HOST*Mára

Chudáku

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tomu vskutku rozumies.

Reagovat
Shevchenko

poslední dobou sleduju tvoje příspěvky a jediné, co k tomu můžu říct je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem se dlouho nebavil

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dávat Galaxie přenosy z Primera Division??

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, Sport1, záznamy i přímé přenosy

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně na kanálu Sport1 v zápase Atlético - Valencia. Naprosto nezvládnutá výslovnost jmen. Navíc splést si Luccina s Mistou je taky umění...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono celý to komentování je takový nějaký ... prostě na hovno . Když vidím ty faktický chyby, co tam za tím mikrofonem plodí, tak se mi z nadsázkou zdá, že bysme to líp okomentovali my, co chodíme na EF.

A chtělo by to, aby to tam trochu prožívali. Až moc dávají najevo, že je ten fotbal ani moc nezajímá a mají to jen jako job, tzn. odvedou si svoje a jdou od válu

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi přesně řečeno, já navíc nemám synchronizovaný zvuk a obraz, takže to ty nedostatky ještě umocńuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že ten Slepička, kterej komentuje Serii A, se docela zlepšil. Nepíská jako Kaiser a i těch chyb už je daleko méně. Jsem celkem spokojenej. Naopak ten umíráček u Levante - Real mě děsil

Reagovat
smazaný uživatel

No Slepice je tragéd, ale musím přeznat, že jsem byl překvapenej, kolik toho o těch týmech Turína a Parmy včera věděl. Tolik faktickejch znalostí, se u komentátorů Sportu 1 fakt nevidí .

Jen ještě podotknu, že mě sere s tím, že komentuje většinou akce s tak dvouvteřinovým zpožděním a řve většinou až po akci, kdy už je hotovo

S tímhle odpadem se nedá srovnávat parádní komentátoři na Galaxii. Ti to zvládají s takovou bravurou, že ikdyž vidíme fakt nudnej zápas, tak s nima, se člověk aspoň pobaví. Je na nich vidět, že PL sledují a baví je. A taky to, že je hrozně baví i to komentovaní. Prostě žádný leklý ryby .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten posun v komentáři může být daný satelitem, ale nevím, klidně je možná i tvoje verze, nedivil bych se tomu...

Reagovat
smazaný uživatel

100% problém u satelitu, ten zvuk jde o 1-2 vteřiny opožděně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Tak, když ví, že saťáky posunujou zvuk, má mluvit o dvě sekundy napřed

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je mi divný, že na jinejch kanálech je to OK ...

A ryk stadionů taky posunutej není, takže by to přecijenom bylo v tom komentátorovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Zvuk ze stadionu jde s obrazem, ale to, co říká Slípka do mikrofonu, je opožděný. Jednou jsem se takhle díval na HBO na Oscary a poslouchal k tomu rádiovej komentář, kterej se opožďoval asi o minutu A pak to vysvětlovali, že nejsou blázni, ale že se to přes ty vlny poněkud loudá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je mi divný, že na jinejch kanálech je to OK ...

A ryk stadionů taky posunutej není, takže by to přecijenom bylo v tom komentátorovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ryk stadionu je ale skoro stejný ne? Nebo ti gól řvou synchronizovaně s obrazem?

Reagovat
smazaný uživatel

No nejlepší bylo, jak tam jednou měli obraz z Fiorentiny a zvuk z Interu

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Po asi 20ti letech koukání na fotbal mám jakejs takejs cit proto, kdy nají diváci křičet při šanci. Zkus to, máš to určitě taky a ani o tom nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Největší gól, kdy jsem myslel, že se fakt poseru smíchy byl komentář v první půlce, kdy komentátor zahlásil něco ve smyslu, že Raúl se střetl s Camachem (Diegem, obránce Levante), svým dávným spoluhráčem z Realu Viděli jste, jak Camacho (José Antonio vypadá dneska? To kdyby se s ním Raúl střetl, tak už nevstane...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti brát iluze, ale ti co chodí na EF, by to lépe neokomentovali ani za hovno. Jaksik jsou tu všichni "strašně chytří, rozumní a bezchybní", ale na sport1, no nevím, nevím....

Reagovat
smazaný uživatel

Vincente, tak jsem ti byl člověče zvědavej na toho favorita ligy a viděl jsem upachtěný šťastný vítězství, kdy byl soupeř lepší a ještě mu neoprávněně vyhodili hráče. Nenastoupil tam za ně jinej tým? Ty by byl skandál ...

Reagovat
smazaný uživatel

no v první půli jsme byli lepší mi, sestava byla lepená, šťastné vítězství ano, ale barca tohle bude zase prohrávat takže pohoda jazz

Caňizares tu žlutou zařídil hodně zkušeně, ale mimochodem viděl jsi kosu Costinhy na Villu

Reagovat
HOST*

Kosa? To je fotbal a ne šachy, chlapče...

Reagovat
smazaný uživatel

ty wogo, tak proti tobě bych si chtěl někdy zahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Gravesen přispěl na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

nechutně bych ho sejmul a on by se na mě usmál a řekl: no co, vždyť to nejsou šachy a ještě by přiběhl zabránit rozhodčímu aby mi dal kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Caňizarese pověsit za koule na břevno

Reagovat
smazaný uživatel

ale udělal to chytře

Reagovat
smazaný uživatel

a toho v černém taky

Reagovat
smazaný uživatel

VALENCIA CAMPEONEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

nechci ti brát iluze ale letos přijde čas pro Atlétiko, Nino je totiž ve formě, Kun Aguero bude velkým oživením a co teprv až se do sestavy vrátí Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

jedině David+David (Silva a Villa) - nejlepší španělský útok historie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu schýza, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, ta byla vostrá

Skluz zezadu, kterým vám přerušil slibně se vyvíjející akci = možná ČK, rozhodčí dal žlutou, takže chybu taky neudělal. Ale tohle jsou nepěkný a nebezpečný zákroky

Ale píšeš, že to Caňi udělal zkušeně ... Prd zkušeně . Tohle jsou přesně věci, který já chci z fotbalu vyštvat. Hráč zasimuluje a spadne. Soupeř dostane žlutou, pak se diví a dostane červenou. To není zkušenost ale podraz, kamaráde . Měli by si sednout k videu, Torresovi karty zrušit a Caňimu ji dát, a protože by to pro něj byla druhá ....

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě: v první půli jste byli lepší?

A v čem? Vždyť to byla taková nezáživná překopávaná. Typickej souboj dvou týmů ze středu tabulky.

Jen ještě podotknu, že jste kromě gólu měli ještě dvě jakés takés šance. Atlético mělo dvě čistý gólovky a ještě tři další šance, takže mě to vychází, že jste byli horší. A to jste ještě mohli chodit do otevřený obrany, ale ty vaše lemry byly rádi, když přelezli půlku .

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě: v první půli jste byli lepší?

A v čem? Vždyť to byla taková nezáživná překopávaná. Typickej souboj dvou týmů ze středu tabulky.

Jen ještě podotknu, že jste kromě gólu měli ještě dvě jakés takés šance. Atlético mělo dvě čistý gólovky a ještě tři další šance, takže mě to vychází, že jste byli horší. A to jste ještě mohli chodit do otevřený obrany, ale ty vaše lemry byly rádi, když přelezli půlku .

Reagovat
smazaný uživatel

(možná)

Reagovat
smazaný uživatel

Leda na dovolenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak pardon...

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/real_madrid/es/desarrollo/687760.html

Idioti, kdo nám asi zbyde? Diogo pryč, Salgado na prd... Ramos by měl jít na stopera... Hnus!

Reagovat
smazaný uživatel

A moc se omlouvám za roztažení...

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele,Villarreal prohrál a dal jim gól jejich bývalý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

jojojo je to super víkend

Reagovat
smazaný uživatel

je čas vrátit vesnice do pralesní ligy

Reagovat
smazaný uživatel

i s rychlíkem Riquelmem

Reagovat
smazaný uživatel

je čas vrátit vesnice do pralesní ligy

Reagovat
smazaný uživatel

snad jste si nemysleli že budete mít Ayalu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to prase, co bylo rádo, že dohrálo?

Toho mít v týmu, to je terno

Reagovat
Radin

Tři goly Ruuda,tady se někdo vyplácí:-)))Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci vrtat (nebo jo ), ale hráli jste proti deseti s penaltou v zádech proti trapnýmu Levante. Já bych to nepřeceňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Prd, velebnosti, hráli jste proti devíti s penaltou v zádech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle byla a rozhodně nemůžeme za to, že si hráči Levante spletli prasečí chlívek s hřištěm...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumné zdůvodnění z tvé strany taky nebude? Camacho držel Ruuda za dres, bránil mu v přístupu k míči, pencle jak vyšitá. Viděl jsem pískat daleko spornější...

Reagovat
HOST*Luis

Vidíte, Ruud nezklamal, jak sem při jeho přestupu napsal, že to byl dobrej nákup a že se vám vyplatí. Jinak zlatá kopka- Samuel, Ruud a David V., mezi nima se rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Real se pískají i daleko přísnější věci, to je nám známo dávno, ale jaksi to nemá moc velkou sílu jako argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Držení za dres, jasná pencle...nevím co zas řešíš...

Reagovat
smazaný uživatel

A co to mění na těch jeho třech gólech? 8 zápasů / 7 gólů - je to stále velký střelec.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Nic, střelec od přírody on prostě je, ale teď jsem koukal, že ani ta pencle bejt neměla . To mi uniklo. Trochu moc rozhodcovských přehmatů na jeden zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Zdůraznil bych, že koupal tři penalty a že jaksi týmu storkát více prospěje, když jso ugóly rozločené, ne když ve vyhraném zápase přidá ještě dva - pro tým prakticky bezcenné - góly...

To jde jasně vidět. etoo dal stejný počet gólů ale pomohl tím týmu k šesti bodům. Ruud se sice "vytáhl" proti slabému Levante, ale kde byl, když Real potřeboval gól proti Villarrealu?

Reagovat
smazaný uživatel

v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci vrtat (nebo jo ), ale hráli jste proti deseti s penaltou v zádech proti trapnýmu Levante. Já bych to nepřeceňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci vrtat (nebo jo ), ale hráli jste proti deseti s penaltou v zádech proti trapnýmu Levante. Já bych to nepřeceňoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele