La Coruňa přišla o dalšího hráče, letos zřejmě dohrál i Sergio

11.02.2010, 15:00
Aktuality
Deportivo La Coruňa v roce 2010 vypadlo z domácího poháru a i když se stále drží na šesté příčce tabulky Primera Division, tak trenér Miguel Angel Lotina ideální náladu rozhodně nemá. Mohou za to zranění, vedle obránce Filipeho nyní zřejmě přijde o zbytek sezony rovněž zkušený záložník Sergio...

Filipe dal první branku nedávného zápasu s Athleticem, jenomže na souboj s brankářem Gorkou Iraizozem rozhodně nebude vzpomínat v dobrém. Brazilský obránce si z něho odnesl zlomeninu kotníku, když při dopadu nestačil zcela uhnout padajícímu tělu gólmana. Na pomoc mu přispěchali lékaři i Iraizoz, Filipe byl poté převezen do nemocnice, podrobil se operaci a letošní sezona pro něho skončila.

Podobně dost možná dopadne rovněž Sergio González. Ten vynechal již poslední čtyři ligové zápasy a nyní má problémy s vážně poraněným stehenním svalem. Podle lékařů bude chybět několik měsíců a rozhodně by neměl uspěchat návrat na hřiště, na které se v letošní sezoně zřejmě již nepodívá, aby nedošlo ještě ke zhoršení zranění.

"Tohle je další ztráta, čekají nás rozhodující zápasy sezony a my se musíme obejít bez několika důležitých hráčů," posteskl si Lotina.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
goodbay

La Coruna zabere a bude do 6. místa i bez těchto hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

No, uvidíme. Smůlu si snad už vybrali, ale Majorka se Evropy nechce vzdát, evidentně (a to byla pasována na sestup) a Athletic taky není bez šance. Depor to bude mít těžký.

Reagovat
soukup

Naštěstí už Sergio není tak nepostradatelný jak před několika lety

Reagovat
smazaný uživatel

to ne ale pořád je hodně důležitý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele