Kvaraccheliju si vyhlédla Barcelona, Neapol se odchodu brání a chce s Gruzíncem prodloužit smlouvu

01.05., 12:50
Aktuality
Chviča Kvaracchelija (© AFP)

Chviča Kvaracchelija se loni stal nejlepším hráčem italské Serie A, letošní sezona ale z jeho pohledu už tolik úspěšná není. Gruzínský záložník by přesto rád u Partenopei setrval a agent hráče odcestoval do Neapole vyjednat prodloužení smlouvy. Do hry o služby třiadvacetiletého ofenzivního středopolaře se ale zapojila také Barcelona.

Victor Osimhen už svůj úmysl opustit Neapol potvrdil, o druhého klíčového muže ale vedení loňských mistrů přijít nechce. Chviča Kvaracchelija sice není tak dominantní jako loni, deset branek a šest asistencí v jednatřiceti ligových duelech ale rozhodně není špatným počinem.

O gruzínského ofenzivního záložníka se nicméně v posledních týdnech intenzivně začala zajímat Barcelona, která již kontaktovala agenta hráče Mamuku Jugeliho. Ten si vyslechl nabídku, ale dle úterního vydání Gazzetty dello Sport odletěl do Neapole, aby dojednal prodloužení kontraktu na Stadio Diego Armando Maradona.

Rozhodující budou finance. Momentálně pobírá třiadvacetiletý hráč 1,5 milionu eur, novým požadavkem je poté 5 milionů eur. Podle zprávy nabízí prezident Neapole Aurelio De Laurentiis 4,5 milionu eur, což je stejná gáže, kterou před prodloužením kontraktu pobíral Victor Osimhen.

Il Mattino připomíná, že Neapol svého klíčového muže nechce prodat za žádnou cenu. Spokojena je i opačná strana, s Partenopei se dobře spolupracuje agentovi i otci. Schůzka mezi vedením aktuálně devátým týmem Serie A a Jugelim by měla proběhnout v nejbližších dnech a očekává se brzké řešení situace ke spokojenosti obou stran.

Článek byl původně publikován pro eFotbal.

Autor: eFotbal.cz / Tomáš Dvořák

Komentáře (24)

Přidat komentář
ACSeRw!n

Reagovat
fenixLFC

tvl to je clanok za vsetky drobne zalozeny na bulvari, prebrany z eFotbal (!!!) tvrdiaci v nadpise opak toho co uvadza v tweete v clanku

Reagovat
herbage

jako čistej bulvár s 1 % pravděpodobností, že to klapne. To tu nebývalo

Reagovat
PJ

1% pravděpodobnost toho, že podepíše novou smlouvu? Když to chce jak klub, tak podle všeho i hráč a když představy obou stran jsou dost podobný (půl mega rozdíl)?

Reagovat
fenixLFC

1% pravdepodobnost barcelony

Reagovat
PJ

Článek ale neni o tom, že by měl jít do Barcelony. Je o tom, že Barcelona o něj projevila zájem, že Neapol ho prodat nechce a že s nim bude jednat o smlouvě. Nevidim na tom absolutně nic bulvárního.

Reagovat
herbage

Ne, to, že tohle léto půjde do Barcelony. Kdyby byl článek zbaven všech zmínek o Barceloně, tak asi OK. Kvaracchelia má stávající kontrakt silně podstřelený, ale asi nikdo nemohl vědět, že hned první rok tak vystřelí. V takových případech je běžný krok ze strany klubu, že nabídne vylepšený kontrakt klidně ae stejnou délkou trvání, jen aby nedržel nespokojeného hráče na sílu. Zmínky o Barceloně jsou ale směšné a jak je psáno v diskusi níže, půjde nejspíš o fámu ze strany agenta. De Laurentiis odmítl pustit Koulibalyho za 100 mega, v létě se napakuje na Osimhenovi a Kvaru pustí jen při nabídce 100 mega plus, což je zcela mimo možnosti FCB

Reagovat
PJ

co přesně je v titulku opak toho co je v tweetu?

Reagovat
fenixLFC

Kvaraccheliju si vyhlédla Barcelona

sorry, ale to je rovnako ako povedat ze ja som si vyhliadol Scarlett Johansson. absolutne nic nenasvedcuje tomu ze je to hocico viac ako ze by si priali modre z neba. samotny clanok tvrdi ze "Gruzínský záložník by přesto rád u Partenopei setrval ", rovnako ako tweet tvrdi ze si ho barcelona nemoze dovolit. cely ten clanok je o tom, ako sa dohaduju o predlzeni zmluvy a vyhliadnutie barcelonou je spomenute len agentom.

netrvam na tom ze sa ma uvadzat v clanku ze spojenia s barcelonou su pravdepodobne len agentovou snahou ziskat lepsie podmienky v neapoli, pretoze (bez ohladu na to, nakolko si tym mozme byt isti), to nie je podlozene tvrdenie. rovnako ako zaujem barcelony, ktora sa onho zaujimala naposledy v lete. ale samotny nadpis je jednoducho clickbait na urovni roznych bulvarov a ako pise herbage, to tu uplne nebyvalo (a ked ano, tak tiez dostal clanok vysmech). rovnako ked som sa snazil dohladat akekolvek dalsie info tak som na nikoho relevantneho nenarazil, len same pofiderne clickbaitove clanky od bulvaru. ked disponujete nejakymi presvedcivejsimi podkladmi, tak pokojne, len ich je potom potreba doplnit do daneho clanku.

ale mozno som len rozmaznany ked pod spojenim ze si klub niekoho vyhliadol predpokladam aspon aku taku moznost realizacie alebo zacatie prestupovych rozhovorov atd

Reagovat
Posledni Kovboj

Ruce pryc, Scarlett mam zabranou ja

Reagovat
Kadlitko

Já už po ní taky nějakej ten pátek koukám

Reagovat
PJ

Nějaký spojení s Barcelonou ti ale vyplývá i z toho tweetu - kdyby žádný neexistovalo, asi by nebyl důvod do tweetu psát, že podle Neapole si ho Barcelona nemůže dovolit. Jestli si to agent vymyslel, aby si zlepšil pozici pro vyjednávání, nebo jestli ho fakt Barca kontaktovala, to nevíme, ale pořád v titulku neni nic, co by pak v tom tweetu bylo naopak.

Reagovat
Nodi

Věřím že Barcelona, jako většina klubů bude mít vyhlédnutých 100+ hráčů různého věku. Nějak nevidím problém. Článek ani nevybízí k tomu že by to mělo extra dopadnout.

Reagovat
herbage

Když píšeš, že většina klubů má vyhlédnutých 100+ hráčů různého věku, tak jaký význam má zmiňovat explicitně Barcelonu a ne jiné kluby? Pokud by mělo cenu nějaké kluby zmiňovat, tak jen ty, které mají zájem a v jejichž je to finančních možnostech

Reagovat
herbage

Smlouva ještě na 3 roky a jednání s De Laurentiisem, good luck

Reagovat
j_mrazik

Myslíš, že mu řekne: “Hele, loni jsi hrál daleko líp za stejný peníze. Po letošku ti mám spíš tendenci ten plat ještě snížit.”?

Reagovat
herbage

Reakce na přestup do Barcelony

Reagovat
j_mrazik

A zároveň chtějí novou smlouvu pro něj, ne?

Reagovat
janinho

v clanku mi chyba aj to, ze Kvara X krat povedal ze jeho najvacsim snom je zhrat za real ale zase, nieco podobne tvrdil aj Lewa, akurat si na to uz nepamata.

Reagovat
Mateo16

V prvom rade v článku chyba ze za tento rok je FCB v mínuse 350 mega

Tak netuším z čoho chcú ho kupit

Reagovat
janinho

tv prava na roky 2060-80 su este tusim k dispozicii

Reagovat
Well

Nebo můžou rozprodat travnik ještě z druhého stadionu na suvenýry.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mateo16

Ani v Južnom Sudáne nie je taká chudoba ako v Barcelone

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele