KVALIFIKAČNÍ STŘEDA

31.03.2005, 02:08
Aktuality
Čeští reprezentanti v Andoře nezaváhali a povinně vyhráli, úspěšní byli i konkurenti v boji o postup Nizozemci a Rumuni. Slovensko doma uhrálo bod s Portugalskem, Rusové ztratili v Estonsku, stejně jako Francie v Izraeli. V San Marinu se nečekaně trápila Belgie.


Skupina 1

Andorra - Česko   0:4
Branky:   31. (pen.) Marek Jankulovski, 40. Milan Baroš, 53. Vratislav Lokvenc, 90+2. (pen.) Tomáš Rosický

Čeští fotbalisté úlohu jednoznačného favorita zvládli. Na terénu, který nedovoloval mnoho technických kousků, a zároveň za větru, který výrazně ztěžoval hru vzduchem, nastříleli Andoře čtyři branky. Ta první přišla po půlhodině, kdy se do vápna prodral Baroš, byl faulován a s penaltou si na jedničku poradil Jankulovski. Ještě do přestávky zvýšil hlavou Baroš a přinesl na kopačky hráčů českého týmu potřebný klid. Také ve třetím gólu měl "prsty" liverpoolský útočník, tentokrát si ve vápně pohrál s obráncem a centrem vyzval ke skórování Lokvence. Domácí si žádnou vážnější příležitost nevypracovali, Petr Čech si na míč sáhl jen párkrát. V závěru, kdy už to vypadalo jen na povinné dohrávání, byl v šestnáctce nedovoleně zastaven Vachoušek a Rosický dal proměněnou penaltou výsledku konečnou podobu.

Makedonie - Rumunsko   1:2
Branky:  31. Goran Maznov - 18. Nicolae Mitea, 58. Nicolae Mitea

Že to v Makedonii nemají favorité první kvalifikační skupiny jednoduché, to poznali na vlastní kůži i Rumuni. Domácím sice v utkání chyběla jedna z největších hvězd, útočník Lazia Goran Pandev, který se zranil při rozcvičování, ale i tak začali aktivně a měli i první šanci. Ovšem neproměnili a byli potrestáni. Sám před bránou se totiž objevil záložník Ajaxu Nicolae Mitea a nezaváhal. Makedonci se nevzdali a vyplatilo se, netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Po přihrávce Krsteva se prosadil Goran Maznov. Pak mohli dokonce jít do vedení, ale opět šanci neproměnili a opět přišel trest, i když o něco později. Časomíra ukazovala 58. minutu, když se po individuální akci trefil opět Mitea a dal tak vítězný gól. Rumuni mohli přidat ještě pojistku, ale Petre v dobré šanci neuspěl.

Nizozemsko - Arménie   2:0
Branky:  3. Romeo Castelen, 33. Ruud van Nistelrooij

Stejně jako v Rumunsku, i doma proti Arménii začali Nizozemci zostra a brzy šli do vedení. Ve třetí minutě zahrával rohový kop van Bommel a Cocuho zblokovanou hlavičku do sítě dopravil Romeo Castelen. Na druhé straně sice mohl brzy srovnat Shahgeldyan, ale veseleji bylo před brankou hostů. Ve 34. minutě také na stejné straně padl druhý gól a opět v něm měl prsty Mark van Bommel, kapitán PSV Eindhoven, na jehož stadiónu se utkání hrálo. Tentokrát přihrávkou našel Ruuda van Nistelrooye, ten obešel gólmana a do prázdné brány pojistil vedení Oranjes. I po změně stran udávali tempo Nizozemci a mohli několikrát své vedení ještě zvýšit. Ale neuspěl ani van Nistelrooy, kterého vychytal gólman Berezovsky, ani Mathijsen, jehož hlavička byla zblokována na čáře, a ani van Bronckhorst, který z dálky trefil jen břevno.

Tabulka:
1. Nizozemsko651014:316
2. Česko650114:515
3. Rumunsko741212:813
4. Finsko630313:109
5. Makedonie71247:95
6. Arménie71154:154
7. Andorra71153:174



Skupina 2

Ukrajina - Dánsko   1:0
Branka:  67. Andrey Voronin

Že mají Ukrajinci kvalifikaci rozjetou na výbornou, to potvrdili i v domácím utkání s dalším kandidátem postupu, Dánskem. Úvodní půlhodina patřila Dánům, kteří měli dvě dobré příležitosti, ale střelu Jörgensena odvrátili domácí z brankové čáry a pokus Poulsena zlikvidoval gólman Shovkovskiy. Probuzení Ukrajinců zařídil Husin, jehož přímý kop jen o kousek přeletěl břevno dánské branky. Domácí ožili a i když první vážnější šanci druhé půle měl opět Jörgensen, podařilo se jim vstřelit vítězný gól. Střela Guseva se odrazila od tyče k volnému Andreji Voroninovi, který už rozvlnil síť. Dánové se snažili vyrovnat, v hlavní roli byl stále Jörgensen, ale bez výsledku. Šance seveřanů na zopakování účasti z MS 2002 jsou už jen mizivé, ze čtvrtého místa ztrácejí na svého přemožitele, s přehledem vedoucího skupinu, už osm bodů.

Gruzie - Turecko   2:5
Branky:  13. Aleksander Amisulashvili, 40. Alexander Iashvili - 12. Tolga Seyhan, 20. Fatih Tekke, 35. Fatih Tekke, 72. Koray Avci, 89. Tuncay Sanli

Turci dokonali nápravu listopadové domácí porážky od Ukrajiny, když po Albánii uspěli proti dalšímu z outsiderů skupiny, Gruzii. Utkání v Tbilisi bylo zajímavé od samého začátku, ve dvanácté minutě dostal hosty do vedení přesnou trefou z přímého kopu obránce Tolga Seyhan, ale hned o minutu později hlavou vyrovnal Alexander Amisulashvili. Za dalších pár minut už Turci opět vedli, prosadil se Fatih Tekke. A když ve 35. minutě přidal další branku, zdálo se, že si jeho tým tříbodový zisk pohlídá. Domácí ale opět zápas zdramatizovali, ještě před přestávkou totiž snížil Iashvili. Rozhodnutí si hosté nechali na závěrečnou čtvrthodinu. V 74. minutě pojistil vedení Koray Avci a poté, co se nechal po druhé žluté vyloučit domácí Gogita Gogua, pečetil na konečných 5:2 pro Turky střídající Tuncay Sanli.

Řecko - Albánie   2:0
Branky:  33. Angelos Charisteas, 84. Georgios Karagounis

Řekové se po špatném vstupu do kvalifikace, kdy ze tří zápasů získali pouhé dva body, probouzejí a v tabulce už jsou druzí za Ukrajinou. Přispěla tomu jednoznačná výhra nad Albánií, i když výsledek tak jednoznačně nevypadá. Úřadující mistři Evropy se do svého soupeře zakousli hned od začátku a prakticky po celý zápas mu nic nedovolili. Když ve 35. minutě dostal Angelos Charisteas hlavou svůj tým do vedení, měli už Řekové na svém kontě dvě trefená břevna zásluhou Katsouranise a Vryzase. I po přestávce domácí dominovali, mohli několikrát pojistit své vítězství, ale dočkali se až v závěru. V 81. minutě ještě rozhodčí neuznal pro ofsajd gól Giannakopoulosovi, pak mohli z ojedinělé akce dokonce hosté vyrovnat, hlava Tareho však nemířila přesně. Druhá branka zápasu tak padla pět minut před koncem, kdy nekompromisní ranou zblízka na 2:0 pečetil Georgios Karagounis.

Tabulka:
1. Ukrajina752012:317
2. Řecko742112:614
3. Turecko733113:712
4. Dánsko723210:79
5. Albánie72053:116
6. Gruzie61238:135
7. Kazachstán50052:130



Skupina 3

Estonsko - Rusko   1:1
Branky:  63. Sergei Terekhov - 18. Andrei Arshavin

Rusové, vědomi si toho, že případná ztráta by jim hodně zkomplikovala možnost postoupit na MS do Německa, vlétli do utkání s Estonskem jako raketa. Hned na začátku domácí přestáli šance Kerzhakova a Khoklova. V 18. minutě už však udeřilo. To stoper Ignashevitch vyslal pas na Arshavina a ten z deseti metrů mířil přesně. Estonský brankář Kotenko byl i nadále v jednom ohni a šest minut před poločasovým hvizdem svůj tým podržel při šanci Arshavina. Krátce před odchodem do kabin se ke slovu dostali také domácí. Terehhov dokonce dokázal překonat gólmana Akinfeeva, míči v cestě do sítě ale na poslední chvíli zabránil včasným skluzem Aleksei Berezoutski. Druhou půli otevřel svou neproměněnou šanci Viikmäe, na druhé straně kontroval hlavičkou nad Bystrov. V 53. minutě vyzkoušel Akinfeevovu pozornost neúspěšně Kruglov. O jedenáct minut později už byl ruský brankář bezmocný. V 64. minutě totiž Kruglovův trestný kop prodloužil Viikmäe až k Terehhovovi a ten ranou zblízka srovnal skóre. Hosté ve zbytku utkání vrhli všechny síly do útoku a hned několikrát byli blízko vítěznému gólu. Snad nejblíže pak v 82. minutě Kolodin, vynikající Kotenko v domácí bráně si však s jeho projektilem z 25 metrů poradil.

Lotyšsko - Lucembursko   4:0
Branky:  32. Imants Bleidelis, 38. (pen.) Juris Laizans, 73. Maris Verpakovskis, 90. Maris Verpakovskis

Účastník loňského mistrovství Evropy, celek Lotyšska, vstupoval do duelu s Lucemburskem v roli jasného favorita, kterou také beze zbytku potvrdil. Domácí svého soupeře dostali od úvodních minut pod tlak, první branku však vstřelili až po půlhodině hry. Ve 33. minutě dostal Lotyšsko do vedení po Rubinsově centru Bleidelis. Druhou, uklidňující branku pak přidal o pět minut později Laizans, který proměnil pokutový kop nařízený za faul na Verpakovskise. Útočník Dynama Kyjev byl klíčovou postavou svého týmu i po změně stran. V 73. minutě to totiž byl právě on, kdo rozvlnil lucemburskou síť potřetí. V nastaveném čase pak účet utkání podtrhl po Morozsově centru svou druhou brankou večera opět Verpakovskis.

Slovensko - Portugalsko   1:1
Branky:  8. (pen.) Miroslav Karhan - 62. Helder Postiga

Slováci začali v zápase se stříbrným celkem posledního Eura aktivně a hned ve druhé minutě zahrozil ranou zpoza šestnáctky Mintál. Nejlepší střele německé Bundesligy byl opět v permanenci o pět minut později, kdy ho v pokutovém území fauloval Ferreira a rozhodčí Sars nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Karhan a trochu se štěstím překonal Ricarda. Až poté předvedli něco ze svého ofenzivního arzenálu také Portugalci, ale místo šancí se na jejich straně množily pouze rohové kopy. Domácí se spoléhali na rychlé brejky a jeden takový předvedli po třiceti minutách hry. To Karhan výtečně načasovanou přihrávkou vyslal do šance Németha, jeho pokus pod břevno však Ricardo vytáhl na roh. Ve 35. minutě se na druhé straně hřiště vyznamenal i Čontofalský, když včasným vyběhnutím sebral tutovku Pauletovi. Po návratu z kabin měli více ze hry Portugalci a v 60. minutě protáhl Čontofalského Ronaldo. Následný rohový kop zahrál Deko, Ferreira přiťukl míč k Postigovi a ten z bezprostřední blízkosti vyrovnal. Hosté se poté nadechli k náporu. Ale nejenom že se jim nepodařilo dát vítěznou branku, dokonce mohli ještě prohrát. V nastaveném čase totiž vypálil Had a hostujícímu celku zachránil bod za remízu skvělým zákrokem Ricardo.

Tabulka:
1. Portugalsko642021:414
2. Slovensko642018:514
3. Rusko632113:1011
4. Lotyšsko631214:1210
5. Estonsko722310:148
6. Lichtenštejnsko61149:164
7. Lucembursko70074:280



Skupina 4

Švýcarsko - Kypr   1:0
Branka:  87. Alexander Frei

Švýcaři porazili Kypr a cítí velkou šanci využít špatných výsledků sousedních Francouzů k přímému postupu. Jediný gól však vstřelil Frei až dvě minuty před koncem. Domácí měli převahu, chybělo však přesnější zakončení. Cabanas i dvakrát Frei totiž svými šancemi pohrdli. Na druhé straně musel před nebezpečným Konstantinouem zasahovat gólman Zuberbühler. Rozhodnutí přineslo až střídaní a příchod Magnina. Ten převzal Cabanasův pas, obešel dva protihráče a předložil Freiovi, který vstřelil svůj 17. gól v 34 mezistátních zápasech.

Izrael - Francie   1:1
Branky:  83. Waleed Badeer - 50. David Trezeguet

Velmi zajímavý a vyrovnaný průběh zatím má čtvrtá skupina především kvůli Francouzům. Suveréni poslední kvalifikace o Euro totiž nečekaně často ztrácejí a stejně dopadli i v Izraeli. Sice od začátku zápasu byli lepším týmem, ale pokračovali tak, jak skončili doma proti Švýcarům - střeleckým trápením. V první půli v dobrých šancích neuspěli Trezeguet ani Wiltord. Až pět minut po přestávce hosté překonali impotenci a po centru Wiltorda se hlavou trefil Trezeguet. Za dalších pět minut ovšem svůj tým oslabil. Ben Haim jej fauloval a útočník Juventusu neudržel nervy na uzdě, oplácel a vykoledoval si rovnou červenou kartu. Domácí vycítili šanci a soupeře zatlačili. V 77. minutě brankář hostí Fabien Barthez vyrazil nebezpečnou střelu zblízka od Nimniho, po následujícím rohu hlavičkoval Afek do břevna. Izraelci se dočkali sedm minut před koncem. Hlavou se prosadil nehlídaný Walid Badier, zařídil remízu a pro Francii také první inkasovaný gól v kvalifikaci.

Tabulka:
1. Francie62405:110
2. Izrael62408:610
3. Švýcarsko523010:39
4. Irsko52307:29
5. Kypr60154:121
6. Faerské ostrovy40132:121



Skupina 5

Moldavsko - Norsko   0:0

Norové nabírali po pomalém začátku formu a v posledních dvou zápasech dvakrát vyhráli se Slovinskem a Skotskem. Díky těmto vítězstvím se vyhoupli na druhé místo za suverénní Italy. Zato Moldávie se krčila na posledním místě a Norové si měli z Moldavska podle všech předpokladů odvézt všechny tři body... Hned v úvodu se hosté přesunuli na půlku domácích a ve 12. minutě se dostali do své první vyložené šance, když po rohovém kopu hlavičkoval v pokutovém území Steffen Iversen, ale nadělal jen mále problémy brankáři Eugenovi Hmarucovi. Moldávie ve druhém poločase zvýšila tempo a dostala se do několika gólových příležitostí. Nejprve v 54. minutě se Dadu dostal přes Riiseho a vše musel nakonec zachraňovat Myhre, který obětavě skočil Daduovi pod nohy. Jen o dvě minuty později Serghei Rogaciov vyhrál hlavičkový souboj s Erikem Hagenem, ale ostražitý hostující brankář si s jeho hlavičkou poradil. Dadu pokračoval v dobývání norské svatyně, ale jeho střela z dvaceti metrů minula cíl. Norsko hrálo povětšinu druhého poločasu zatažené v obraně, i tak se málem mohlo radovat z výhry, Iversenův přímý kop ale zneškodnil Hmaruc a uchoval tak zasloužený bod pro svůj tým.

Slovinsko - Bělorusko   1:1
Branky:  44. Aleksandar Rodic - 49. Aleksandr Kulchy

Bělorusové potvrdili, že venku se jim daří a poté, co remizovali v Norsku a v Itálii prohráli po přestřelce 3:4, dokázali bodovat i ve Slovinsku. Domácím se už v první půli zranil Cimirotič, ale jeho náhradník Aleksandar Rodic se trenérovi za důvěru odměnil. Minutu před přestávkou totiž po přihrávce Cipota dostal domácí do vedení. Krátce po změně stran ale vyrovnal Aleksand Kulchiy, kterého uvolnil Romaschenko. Slovinci mohli v závěru strhnout vítězství na svou stranu, ovšem Siljak z dobré pozice netrefil a v 78. minutě domácím rozhodčí nejprve přiřknul penaltu po Rodicově pádu ve vápně, aby ji po konzultaci s pomezním zase odvolal.

Tabulka:
1. Itálie54019:512
2. Norsko52216:38
3. Slovinsko52215:48
4. Bělorusko41219:65
5. Skotsko40221:42
6. Moldavsko50231:92



Skupina 6

Polsko - Severní Irsko   1:0
Branka:  87. Maciej Zurawski

Poláci po vysokém vítězství nad Ázerbajždánem 8:0 udělali v základní sestavě dvě změny, Radoslaw Haluzny nahradil zraněného Kamila Kosowskiho a Bartosz Karwan nastoupil místo Radoslawa Sobolewskiho. Irové si do Polska přijeli pro bod a tak vypadal i scénář utkání. Domácí se mohli hned v úvodu dostat do vedení, ale v plné síle se ukázal Taylor, který Zurawského přímý kop vychytal. Poláci měli jasnou herní převahu a dostávali se do mnoha slibných šancí, Zurawski ale zase na hostujícího brankáře nevyzrál a stejně dopadl i tahoun domácího týmu Jacek Krzynówek. Minuty pomalu ubíhaly a Frankowski se dostal sám před brankáře a... znovu zaúřadoval Taylor. Blížil se závěr a zdálo se, že severní Irové už mají zápas pod kontrolou a remízu nakonec uhrají, to se však nakonec nestalo. Zurawski se v 86. minutě dostal k hlavičce, mířil přesně a 32 tisíc domácích fandů málem radostí zbořilo stadion. Poláci tak zcela zaslouženě vyhráli 1:0 a stále drží krok s vedoucí Anglií.

Rakousko - Wales   1:0
Branka:  87. Rene Aufhauser

Rakušané byli po většinu zápasu horším týmem. Ryan Giggs a Craig Bellamy měli šest velkých šancí, ale způsob, jak překonat výborného Payera, nenašli. Brankář Walesu Coyne byl zaměstnán o něco méně a první vážnou šanci Rakušanů vychytal, když si poradil s přímým kopem Ivanschitze. Potom na druhé straně zahrozil Bellamy, jeho pokus se ale nevešel mezi tyče. Druhá půle se odehrávala skoro podle toho samého scénáře, jako ta první. Rakousko bylo zase pod tlakem a Giggs byl blízko branky, ale Payer jeho volej z blízka zblokoval. Rakušané i přes převahu soupeře dokázali v závěru šťastně vstřelit vítězný gól zásluhou Aufhausera. Wales je tak definitivně venku ze hry o mistrovství světa v Německu.

Anglie - Ázerbájdžán   2:0
Branky:  51. Steven Gerrard, 62. David Beckham

Anglie po vítězném zápase se Severním Irskem sestavu neměnila, zato hostující celek nastoupil se čtyřmi změnami. S první vážnější příležitostí Anglie si Kramarenko poradil, když musel zasahovat proti hlavičce Owena, který si v dnešním zápase moc přál vstřelit svůj třicátý gól v reprezentaci. Až v 54. minutě se diváci na St James' Parku dočkali první branky, když se ranou z voleje prosadil liverpoolský záložník Steven Gerrard. Uběhlo jedenáct minut a Anglie zvýšila náskok na dvojnásob, šťastným střelcem se stal David Beckham. Třetí gól mohl přidat Rooney, ale jeho volej zneškodnil šikovný Kramarenko. Anglie měla ještě mnoho dalších příležitostí, zvýšit skóre ve svůj prospěch se jí však už nepodařilo. I tak outsidera s přehledem porazila a dál kraluje své skupině.

Tabulka:
1. Anglie651013:316
2. Polsko650119:515
3. Rakousko632111:811
4. Severní Irsko60335:133
5. Wales60245:112
6. Ázerbájdžán60241:142



Skupina 7

Bosna a Hercegovina - Litva   1:1
Branky:  21. Zvjezdan Misimovic - 60. Marius Stankevicius

Bosna remizovala s Litvou, oba týmy zůstávají ve hře o postup. Domácí diktovali od začátku tempo hry a do vedení šli po dalekonosné střele Boliče, která překonala gólmana Karcemarskase. Hosté však pozorně bránili a po hodině hry vyrovnali. Na Cesnauskisův trestný kop si naskočil Stankevičius a zblízka překonal hlavou Hasagiče. Rozhodnout mohl domácí Bajramovič, ale jeho gól nebyl pro hraní rukou uznán.

San Marino - Belgie   1:2
Branky:  41. Andy Selva - 18. (pen.) Timmy Simons, 65. Daniel van Buyten

Gól Daniela van Buytena ve druhé půli zápasu Belgie v San Marinu odvrátil překvapení a Belgičané jsou tak po dvou výhrách zpátky ve hře o postup. Hosté se dlouho trápili, nepomohl jim ani první gól, který dal z penalty Simmons, když Bacciochi fauloval Buffela. Ještě do přestávky využil nedorozumění v hostující obraně Andy Selva a srovnal skóre. Zároveň tak dal první gól svého týmu v kvalifikaci. Vysvobození přinesl Belgičanům až po hodině hry van Buyten.

Srbsko a Černá Hora - Španělsko   0:0

Španělé remizovali v Srbsku a Černé Hoře, ztráta je to ale spíše pro ně, neboť domácí se udrželi na prvním místě tabulky. Domácí nasadili nebezpečný útok Miloševič a Kežman, hostující kouč Aragones postavil Puyola do středu obrany, jeho místo napravo zaujal čerstvě 19letý Sergio Ramos, v útoku začal místo Raúla od začátku Reyes. První zahrozili domácí, po rychlé akci se však po tečované Kežmanově střele zahrával roh. Na druhé straně vyrazil na roh gólman Jevrič střelu Joaquína, poradil si i následnou hlavičkou Del Horna. Mezi tyče nezamířil ani Reyes. I domácí měli šance, hlavička Krstajiče i volej Djordjeviče šli těsně nad. Do druhé půle přišel místo De La Peni Raúl, ale hra byla nadále vyrovnaná. Po chybě stopera Pablase ocitl sám před Casillasem Kežman, ale trefil jen tyč. Obrovské šance spálili i Španělé. Po rohu zakončoval nad zcela volný Juanito, Raúlem vypíchnutý míč napálil v jasné šanci nad i Torres. Poslední slovo měl Djordjevič, ale ani on svým trestným kopem branku netrefil.

Tabulka:
1. Srbsko a Černá Hora532010:011
2. Španělsko52308:19
3. Litva52307:29
4. Belgie52127:77
5. Bosna a Hercegovina40313:63
6. San Marino60061:200



Skupina 8

Chorvatsko - Malta   3:0
Branky:  24. Dado Prso, 35. Dado Prso, 80. Igor Tudor

Chorvaté si poradili doma s Maltou a vyhoupli se do čela tabulky. Dvěma góly zařídil výsledek kanonýr Dado Pršo, třetí přidal v druhé půli Igor Tudor. Utkání se hrálo na jednu branku, první gól dal po dvaceti minutách po centru Roberta Kovače hlavou Pršo, druhý přidal útočník Glasgow Rangers hráč po kombinaci Babiče s Krajnčarem. Domácí poté polevili, třetí gól dal až v závěru po akci Krajnčara s Klasničem Tudor. Malta mohla zaznamenat čestný úspěch a dát svůj druhý gól v kvalifikaci, ale Ettiene Barbara neuspěl tváří v tvář Tomicovi.

Maďarsko - Bulharsko   1:1
Branky:  90. Peter Rajczi - 51. Stilian Petrov

Gól Rajcziho v poslední minutě zachránil pro Maďary bod, remíza je však pro oba soupeře ztrátou, favority na postup zůstávají Švédové s Chorvaty. Hosté byli v první půli aktivnější, ale Stilian Petrov i Berbatov stříleli nepřesně. Branky padaly až ve druhé půli, když do vedení šli Bulhaři. Martin Petrov centroval a jeho jmenovec Stilian hlavou překonal Királyho. Výhra však hostům nebyla přána. V poslední minutě zahrávali domácí roh, míč prošel až ke Rajczimu, který jej v pohodě doťukl do poloodkryté branky.

Tabulka:
1. Chorvatsko541013:213
2. Švédsko540117:212
3. Bulharsko522110:88
4. Maďarsko52126:97
5. Island50144:141
6. Malta50141:161



Autor: Petr Starý, David Kubáň, Radek Nosil, Tomáš Pavlík

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*JANO

ZATIAL JE TO OK,AJ KED VYHRA S PORTUGALSKOM BY POTESILA VIAC.GO SLOVENSKO GO

Reagovat
HOST*LoCknAr

Hrali sme v pohode..jedina vec co Slovensku chyba je technika hracov a to myslim tak,ze nevie pomaly ani jeden nas hrac udrziat si loptu na nohe dlhsie ale hned prihrava..Ale som stastny,ze mame aspon remizu urcite sme mali aj na vitazstvo skoda,ze Szilard nekopol trosku na stranu..Za stavu 2:0 by to podla mna bolo ovela lepsie..Ale aj tak SLOvenskOOOOOOOOOOOOOOOOO..

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

heeeeeeejaaaaaaaaaaaaaaaaheeeeeeeeeeeeeeeeejaaaaaaaaaaaaa heeeeeeeeeeeeeejaaaaaaaaaaaaaa Slovenskoooooo.. zatial v pohodke, mozme ist na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Vas stale ceka Portugalsko venku, zapas v Lotyssku a zaverecna bitva doma s Ruskem (ktera muze byt rozhodujici), kazdopadne tyto tri zapasy jsou dulezite a ztrata at uz pouhych dvou bodu Slovensko pravdepodobne vyradi z boje o primy postup ... ale porad je tady baraz samozrejme:)

Reagovat
HOST*stam

Bolo to velmi dobre mohli sme vyhrat..vonku s lotysskom musime vyhrat..doma smei´im dali styrku tak sand vyhrame aj vonku..v portugalsku by stacila remiza a Rusov doma roznesieme jedna basen..som optimista no...SLOVESNKO!!!!!MY CHCEME MS 2006!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V Portugalsko to nevidim az tak ruzovo Inak tieto pobaltske staty musime jednoznacne nabit a ako tak vidim ruske vykony tak by to nemal byt probem P.S.: Je hanba ze od krpatych Portugalcov dostaneme gol z rohu

Reagovat
HOST*JANO

Pozor!Nepodcenujme Lucembursko,Lichtej.nie to Lotyssko.Su to silne muzstva a hlavne doma.Vid zapas Portugalcov v Lichtejn.A to uz portugalci viedli 2-0Rusi su momentalne v krci,ale do jesene daleko.V Portugalsku by bolo uspech uhrat remizu.Bol by som spokojny keby Slovensko skoncilo aspon 2 cim by hralo baraz.Pretoze priznajme si ze na Portugalcov este nemame. Ale aj tak-SLOVENSKOOOOOOOO SLOVENSKOOOOOOOO HEJA HEJA HEJA SLOVENSKOOOOOOOOO.Chce to MS.2006.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele