Kušej si vyzkouší FORTUNA:LIGU, Prostějov vyměnil za Mladou Boleslav

20.01.2023, 12:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Tesim se na nej , pamatuju si kdyz byl ve FIFE jako talent

Reagovat
Fodbalysta

OT: Zatímco Baník Ostrava má na pravém kraji obrany hned několik variant, Sigma Olomouc hledá alternativu za zraněného Juraje Chvátala. Hanácký celek si možnou posilu vyhlédl právě ve Slezsku, zamlouval by se mu Jan Juroška, kterému po sezoně s Baníkem vyprší smlouva. (isport.cz)

Aneb další ze série - posily alias Láďa Minář: Dotáhnout 30 letého frajera, co má za posledních 5 let odehráno víc zápasu v MSFL než v lize

To by opravdu nemohl dostat šanci někdo z mládeže nebo béčka ?

Reagovat
fabec1222

Však to je příležitost pro hráče z B týmu, ale Baníku

Reagovat
Lukáš_6

Však je tam Filip Slavíček. V lize už naskočil , a nevypadal zle 20 let , takže ideální čas ho začleňovat . Minář je kapitola sama o sobě. Chytila za super peníze pustit nechce , dokud nebude mít náhradu, ale ona se zadarmo těžko shání a to že se uzdravil David Vaněček, takže je defakto náhradou za Chytila , tak o tom ani nemluvím. Pak tam jsou ještě Zifčák , Růsek a Zlatohlávek, ti všichni mohou hrát na hrotu

Reagovat
HorajzmAmmann

zrovna Juroška je z těch beků u nás nejlepší, pokud bude zdravotně v pořádku. Jsem rád, že dostal šanci a myslím, že nepůjde.

Vemte si Sanneha na hostovačku.

Reagovat
Fodbalysta

No zrovna co jsem to dopsal tak čtu tweet Michala Kvasnici, kde dává soukromí tip na sestavu na Zlín a píše tam i Jurošku. Uvidíme, co je na tom pravdy. Každopádně Juroškovi končí v létě smlouva, takže nejspíš možnost alespoň něco vydělat, pokud tedy nemá eminentní zájem prodloužit.

Reagovat
HorajzmAmmann

taky myslím, že bude hrát Juroška a že s ním normálně Hapal počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu moc tvou kritiku. Pokud bude Chvátal zdravý a ve formě před zraněním, tak je celkem jasná jednička a potřebují spolehlivý back up, protože tam nechtějí topit Slavíčka, aby měl herní vytížení. Juroška možná za sebou nemá nejlepší angažmá, ale na Slovácku ukázal, že umí být platným. Nehledě na to, že mu končí v létě smlouva, takže příjde za nějakou směšnou částku.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tam neměli chtít topit Slavíčka? Frajerovi je 20, podzim ve FNL měl slušnej, má nejvyšší čas na první ligu.

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak je na tom Chvátal. Každopádně jde o back up. A nejspíš chtějí ať Slavíček hraje pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to promiň ale to by tuplem nedávalo smysl. Slavíček hraje pravidelně ve FNL a teď v lize mohl zaskočit za zraněného Chvátala a třeba ho i vytlačit ze sestavy kdyby se chytl. Kdyby se nechytl, tak se vrátí k pravidelnému hraní za béčko. Sigma prostě dalšího pravýho beka, tuplem sice dobrýho ale věčně zraněnýho Jurošku nepotřebuje.

Reagovat
Fodbalysta

Já se jen držím názoru, že je za mně lepší dát přednost odchovanci, který už ve druhé lize určitou kvalitu ukázal, než dotáhnout další "kus" na sklonku kariéry, který bude brát 2x dětí výplatu než odchovanec.. Nehledě na to, že jako back up tam mají ještě Vepřeka, který si troufnu říct by spolehlivě na pár zápasů zaskočil. Sigma sice prohlašuje útok na poháry, ale nalejme si čistého vína, že ta šance spíš není. Z poháru vypadla a její nekonzistentní, leckdy podprůměrné výkony proti slabším celkům zpravidla venku, mi moji teorii moc nevyvrací. A další věcí je, že výsledky v přípravě moc přesvědčivé nejsou.

Reagovat
Fodbalysta

+větší

Reagovat
Neri04

Neni to ten, kteremu Scasny doporucil, at jde radsi do Nemecka, nez aby zustal v CR?

Reagovat
smazaný uživatel

Další talent, který nikoho nezaujme ani v nižších ligách a ve 22 si poprvé kopne první ligu a ještě k tomu českou. Kuš s takovými "talenty".

Reagovat
meno

Bude dobrej

Reagovat
jsemdement

A přitom je ve 22 stále moc mladej na to, aby hrál v tak zkušenostmi nabyté, defenzivně takticky vytříbené kapr lize.

Reagovat
risk je zisk

Ve Fife 19 jsem mu dával maximum tréninku, co to šlo. Víc jak 75 neudělal.

Reagovat
ratusek

Stejně jsme ho nechtěli

Reagovat
Kepy_FCB

Nemáš dost Vasilů všude kolem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele