KURANYI ŽÁDÁ POSILY

06.07.2007, 15:55
Aktuality
Schalke v uplynulé sezoně opět nezískalo titul a podle letních pohybů v kádru to zatím vypadá, že ho nezíská ani v sezoně příští. Zatímco Bayern Mnichov získává jednu hvězdu za druhou, celek z Gelsenkirchenu spíše oslabuje, čehož si všiml i útočník Kevin Kuranyi...

"Pokud se rychle něco nestane, čeká nás hodně těžká sezona. Mladí hráči jsou dobří, ale složení kádru není správné," domnívá se naturalizovaný německý reprezentant.

Schalke v létě získalo již čtyři posily (Ivan Rakitic, Heiko Westermann, Mathias Schober a Jermaine Jones), ani jedna z nich ale nemá status velké hvězdy a jen těžko potáhne tým za úspěchy. Z klubu naopak odešli Hamit Altintop (Bayern Mnichov) a především Lincoln (Galatasaray), nad čímž fanoušci kroutí hlavami ještě dnes.

"Chci vyhrávat tituly. S hráči, kteří zatím přišli, riskujeme pouze druhé místo. To je něco, o co nemám zájem," varuje Kuranyi. "Lincoln a Hamit odešeli a jejich kvality nebyly nahrazeny."

Přestupy Schalke má z velké části na starost sportovní ředitel Andreas Müller. "Jakmile se vrátí z dovolené, promluvím si s ním. Už jsem mluvil s kapitánem Marcelem Bordonem. Očekávám, že klub začne brzy utrácet," říká Kuranyi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Madridista

Schalke vzdycky vsazelo na kvantitu nez na kvalitu se mne zdalo,tak uvidime jak to bude letosni prestupove obdobi,kazdopadne bez Lincolna,pokud neprivedou adekvatni nahradu, nemaji sanci uspet ani v nemecke lize natoz LM.

Reagovat
HOST*MilZed

Jeden hrac nemuze ovlivnit celej tym.........

Reagovat
HOST*Madridista

Odchod klicove hrace muze ovlivnit cely tym. Tak jak hrala Chelsea kdyz se zranil Terry nebo Barca dyz byl Ronaldinho bez formy?

Reagovat
HOST*

Do Schalke se chodí za prachama....Proč asi myslíte že takovej Kuranyi tam šel,když mohl bejt ve stuttgartu a získat titul nebo Ailton z Brém taky šel do Schalke,i když si myslim,že Brémy a Stuttgart sou lepší mužstva....já si myslim,že Schalke v týhle sézoně dokáže velký hovno,leda tak pohár uefa vybojovat a v lize mistrů?sem zvědavej co tam bude dělat

Reagovat
HOST*Madridista

Bude zalezet na slozeni skupiny v LM ale podle me na takovych 80% ze skupiny vyleti a budou este radi za 3. misto a zahrajou si UEFU

Reagovat
smazaný uživatel

Neco na tom bude..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele