Kuranyi se omluvil za své chování

13.10.2008, 17:23
Aktuality
Kevin Kuranyi se omluvil za své chování, díky němuž byl vyřazen z kádru německé reprezentace. Útočník Schalke se po sobotním kvalifikačním utkání s Ruskem postaral o pozdvižení, když bez vysvětlení opustil kádr. Trenér Joachim Löw na hráčovo jednání zareagoval prohlášením, že už jej v budoucnu nebude do reprezentace zvát...

Kuranyi k zápasu nebyl vůbec nominován a duel sledoval pouze z hlediště. O poločasové přestávce pak opustil stadion a po utkání nenastoupil do týmového autobusu.

"Bylo špatné odejít tak brzy a za to se omlouvám. V národním týmu jsem byl vždy spokojen. Nikdy jsem neměl problémy s trenérem - na klubové úrovni ani na mezinárodní scéně. Vždy jsem se snažil pochopit ostatní a takový také jsem. Ale nyní jsem všechny nechal na pochybách. Pro hráče Schalke je velice složité sedět na tribuně v Dortmundu. Nikdo neví, co se děje uvnitř mě a v mé mysli a jak špatné to doopravdy je. Trenér mou omluvu přijal, ví, proč jsem tak reagoval a rozumí mi. Bylo toho na mě zkrátka příliš," prozradil Kuranyi.

Kuranyi necestoval na evropský šampionát a ani v nové sezoně se jeho role v národním týmu příliš nezměnila. V základní sestavě hrají Miroslav Klose a Lukas Podolski, jimž záda nejčastěji kryje Mario Gomez.

"Stále je zde řada cílů, kterých bych chtěl dosáhnout. Ale moje budoucnost závisí na tom, jak se rozhodnou ostatní. Lidé, kteří mě opravdu znají, vědí, že nejsem typem člověka, který se chová tak jako v sobotu. Musíte pochopit, že jsem se jako hráč vždy snažil dělat to nejlepší jak pro klub, tak pro svou zemi," řekl dále Kuranyi.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Kuranyi je dobrej a vůbec se mu nedivim, muselo to v něm pěkně vřít. Z té trojice výše zmíněných hraje v lize lépe než on snad jen Gomez, navíc Kuranyi když v repre nastoupil, tak byl téměř vždy klíčový.

Reagovat
smazaný uživatel

helmes?

Reagovat
Arne

Co s nim? Jako, že teď hraje také suprově? To jo, já jsem ale mluvil pouze o té trojici zmíněné v článku.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
madridcan

pekne,ale ci to bude vyslisane...

Reagovat
havrys99

rozhodně bych mu dal šanci.....Poldu bych šoupnul znova do zálohy jako na EURU a do útoku trojice Gomez,Klose,Kuranyi...

Reagovat
smazaný uživatel

na euru hrál v útoku ze zálohy ho doplňoval trochowski a tomu kryl záda lahm...ale je pravda, že hrál z levého kraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Z útočníků jako Kuranyi jde respekt. "Německý" zabiják by si zasloužil v reprezentaci více prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že ho trenér začne zase zvát a dostane šanci rozhodně si ji zaslouží a má na to,aby ji chytil za pačesy a využil ji

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli ho löw znovu povolá, ale myslím že ne, německá reprezentace se bez něj zatím vždy obešla...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele