Krul si angažmá v Newcastlu užívá, spekulace nečte

28.01.2012, 10:24
Aktuality
Teprve loni se Tim Krul začal prosazovat mezi tři tyče Newcastlu United a v letošní sezóně již patří k hlavním oporám týmu, který předčil očekávání a v Premier League bojuje o poháry. O nizozemského brankáře dokonce už projevily zájem movitější kluby, sám Krul ale měnit působiště nehodlá...

Třiadvacetiletý rodák z Haagu přišel na sever Anglie již v létě 2005 a po dlouhém boji a hostováních ve Falkirku a Carlisle se nakonec v St. James’ Parku dokázal prosadit.

”Hraji za klub, za který jsem hrát vždycky chtěl. Pět nebo šest let jsem tvrdě pracoval, abych se dostal tam, kde nyní jsem. V tuhle chvíli si to tady užívám,” prohlásil brankář, který se již objevil v nizozemské reprezentaci.

V této sezóně nastoupil Krul k pětadvaceti soutěžním utkáním a osmkrát vychytal čisté konto, jeho výkony tak podle anglických médií pozorně sledují londýnské kluby Chelsea a Tottenham. ”Teď je jedno z těch období, kdy lidé spojují každého se vším. Hráči, kteří mají přestoupit, tak také přestoupí. Já ale spekulace v novinách nebo na internetu nečtu, zahrálo by si to s mojí myslí,” uvedl Krul.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (1546)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele