Krkić má nové angažmá, upsal se Visselu Kobe

09.08.2021, 16:30
Aktuality
Vissel Kobe oznámil podpis Bojana Krkiće. Někdejší velký talent Barcelony byl po odchodu z MLS bez angažmá a s japonským klubem podepsal smlouvu do ledna 2023...

Krkić se stal v roce 2007 ve věku 17 let nejmladším hráčem Barcelony v LaLize a následně katalánskému celku pomohl k zisku tří titulů a dvěma triumfům v Lize mistrů.

Po působení v AS Řím, AC Milán nebo Ajaxu zamířil Krkić do Stoke City, za které s přestávkami nastupoval pět sezon. Naposledy oblékal dres Montrealu Impact v zámořské MLS a nyní si po lednovém odchodu našel nové angažmá ve Visselu Kobe.

"Tato příležitost je pro mě po všech stránkách nejlepší. Nemohu se nové výzvy dočkat," řekl 30letý Krkić, jenž se v Japonsku potká s Andrésem Iniestou. "Iniesta je výjimečný hráč a jsem šťastný, že si s ním mohu opět zahrát," uvedl na adresu bývalého kapitána Barcelony.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ako je možné že šla jeho kariéra stále z kopca ? Peniaze stúpli do hlavy alebo jednoducho prestal makať na sebe ?

Reagovat
Nx

Psychicky problemy

Reagovat
srandamač

Takovej Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, psychické problémy. Niečím takým si prešiel aj Andrés Iniesta, ale ten sa z toho dostal. Práve Andrés bol ten, kto sa mu snažil vtedy najviac pomôcť aj preto si myslím, že si vybral práve tento klub, lebo s Andresom si najviac rozumel. Aspoň tak som sa o tom dočítal v práve čerstvo dočítanej knihe o Andrésovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový dřevák...

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z těch pověstných talentů La Masie, které prý Barca může tahat jako králíky z klobouku

Reagovat
Nadržený šimpanz

Myslím, že on byl největší talent Barcy od Messiho doteď. Jen to prostě nevyšlo. Ale tak kariéru nějakou udělal

Reagovat
Gazdo

Celkom urcite. Od Messiho cias sme taky talent nemali a momentalne ani nevidim niekoho kto by sa mu priblizoval. Kedysi som si myslel ze Lee Seung Woo bude genialny ale tomu zase hlava uletela uplne inym smerom. A dokonca by som si dovolil ist este dalej a povedal ze talentovanejsi futbalista odkedy on od nas odisiel bol uz iba Neymar

Reagovat
LeonardoUžoa

Ansuman

Reagovat
Gazdo

Podla mna Ansu nie je vacsi talent ako Bojan

Reagovat
LeonardoUžoa

Smíšek jak Haley Osment. Btw pro takovou lamu ještě super angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak povymetal celkom dobré adresy. Aspoň nikto nemôže povedať, že sa bál skúsiť aj inú ligu.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele