Kranjčar: Prohráli jsme kvůli hřišti

18.11.2007, 10:57
Aktuality
V ten nejnevhodnější moment málem skončila chorvatská série sedmnácti zápasů bez porážky. Lídr kvalifikační skupiny E včera překvapivě podlehl v Makedonii, díky výhře Izraele nad Ruskem ho však tento fakt nakonec mrzet nemusí. Porážku 0:2 Chorvaté přičítají především nekvalitní ploše na stadionu ve Skopje...

"Neprohráli jsme proto, že bychom věděli, že postupujeme. Prohráli jsme kvůli hřišti. Neproměnili jsme svoje šance, jim se to podařilo," řekl po utkání záložník Niko Kranjčar.

Chorvatsko má nyní již jistý postup a v posledním utkání bude hrát o udržení první příčky na půdě Anglie. Ta postup jistý ještě nemá a ve Wembley bude muset získat bod, pokud nebude chtít spoléhat na pomoc Andorry v duelu s Ruskem. Pro Kranjčara bude zápas s Anglií dvojnásob prestižní, jeho působištěm je totiž Portsmouth.

"Můžeme si zahrát ve vysokém tempu a atmosféra na stadionu v Londýně pro nás bude znamenat hodně. Máme povinnost vydat ze sebe to nejlepší, zvláště poté, co se přihodilo Rusku. Izraelci ukázali, že jsou to čestní lidé a my se musíme zachovat stejně. Je pro nás důležité ukázat kvality a získat si respekt," naznačil Kranjčar, že se jeho tým pokusí připravit Albion o postup.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hriste??no ale tiket mi kvuli tomu asi neuznaj jako vyhranej

Reagovat
smazaný uživatel

no to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

mám rád.. dobrý fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

hriste bylo stejny pro obe muzstva

Reagovat
rufus

to sice bylo, ale určitě to víc vyhovovalo Makedoncům a jejich stylu hry

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejne nemuzes prohrat jen kvuli hristi,chorvati sou nekolikanasobne lepsi nez makedonci,nemuzou se vymlouvat na trávník.

Proste to podělali,ale to jim stejne muze bejt ted jedno,postupujou at se deje co se chce.

Reagovat
rufus

Jasně že se na to vymlouvat nemůžou, ale určitě to sehrálo nějakou roli v konečným výsledku. I tak měli vyhrát, a jen doufám, že nevypustí zápas v Anglii ať z toho neni komedie..

Reagovat
smazaný uživatel

no jo podali špatný výkon ne že bylo blbé hříšte

Reagovat
smazaný uživatel

vždy se to na něco musí hodit bud je to hřiště nebo rozhodčí tak si vyberte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele