Kramer se na konci sezóny vrátí do Leverkusenu

10.12.2014, 16:46
Aktuality
Christoph Kramer momentálně hostuje z Leverkusenu v Borussii Mönchengladbach, ovšem po konci letošní sezóny se do Bayeru podle plánu vrátí. Následně by pak měl s Werkself prodloužit smlouvu...

Kramer na sebe poprvé výrazněji upozornil během hostování ve druholigové Bochumi, odkud následně zamířil zpátky do farmaceutického celku, ovšem do nabitého kádru se nevešel a znovu tak putoval na dvouleté hostování. Tentokráte si jeho služby zajistil Mönchengladbach.

U "Hříbat" se střední záložník po chvíli zařadil do základní sestavy a dobrými výkony si dokonce zajistil vstupenku do nominace na uplynulé mistrovství světa, kde s Německem slavil konečný triumf. Poté i navzdory všemožným spekulacím neodešel a nadále zůstal hráčem Borussie.

Rodák ze Solingenu pak německou nejvyšší soutěž neopustí ani během dalších přestupových období, neboť se po konci sezóny vrátí do Leverkusenu, kde má platný kontrakt do roku 2017. "Od léta se vrátím do Bayeru, kde mám smlouvu. Není to proto, že musím, ale proto, že mě zaujal klubový koncept," prohlásil Kramer pro Sport Bild. "Christoph s námi začne letní přípravu," potvrdil ředitel Michael Schade.

Kramerovi běží s Leverkusenem smlouva do roku 2017, porýnský klub však plánuje, že s německým reprezentantem kontrakt prodlouží. K tomu by mělo dojít během další zimní přestávky, načež Kramer podepíše smlouvu do roku 2019 nebo 2020 s až pětinásobným zvýšením platu. Uvolnit místo na soupisce by měl Stefan Reinartz, kariéru navíc končí Simon Rolfes.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Adaptoval sa v Gladbachu fantasticky, ako osobnosť, tak v hernom systéme, nenahradí ho len tak niekto hneď, bude to chcieť lepší predaj v zime alebo v lete aby bolo začo nakúpiť, snáď to zase nevyriešia nejakou hosťovačkou, i keď 2 ročné hosťovanie už dáva iné možnosti adaptácie a začlenenia sa do tímu, ale potom z toho hráča nemáte ani cent ako teraz Gladbach z Kramera a to mu výrazne pomohli dostať sa do repre a stať sa majstrom sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom si myslim bylo dobry to 50% vlastnictví v Serii A

Reagovat
spider_8

Kramer -> Leverkusen, Darida -> Gladbach

Reagovat
db18

Proč ne... běhavý jsou skoro stejně Zároveň by ale byla škoda, kdyby i nadále nehrál Nordtveidt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou půjde do BVB

Reagovat
Novasik

A nebo zamíří do Realu místo Khediry

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Medran je lepsi

Reagovat
galacticosi

snáď dostane šancu aj José Rodríquez

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych si ho přál do Liverpoolu místo Lucase..ale to by byl zřejmě krok zpět..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

pro něj určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to asi myslím?..

Reagovat
Kucka

od scousera jsem to chápal jako krok zpět pro vás oproti Lucasovi

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele