Král byl neustále na telefonu, protože nevěděl, zda přestup do West Hamu vyjde

01.09.2021, 11:30
Aktuality
Alex Král (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (270)

Přidat komentář
madridcan

Má 23 rokov.. jasné, že je vkuse na telefóne

Reagovat
Losinho

Ale teď k tomu měl konečně rozumnej důvod

Reagovat
icemike

Vlastně, já nejsem závislý na telefonu, jen čekám, až zavolá West ham

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
kilobyte

Teď už ho Šilhavý neposadí, protože souhra z klubu. Takže jistotu ve středu budou mít Souček a Král. K nim bude určitě cpát Holeše. To zase bude ofenzivní střed.

Tak snad se bude aspoň Královi dařit.

Reagovat
Miguel19

No z lavičky se s nimi moc nesehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, z lavičky Spartaku na lavičku WHU

Reagovat
kolouch

?? Vzdyt na lavicce byl ve dvou zapasech po navratu z repre. Pak uz zaklad

Reagovat
PaYaB

Reagovat
Losinho

Král si zas tak moc nezahraje přes Součka s Ricem.

Reagovat
wyqinac

jsem byl docela prekvapenej, ze Rice neodesel, je asi porad mozny, ze odejde treba v zime ne?

Reagovat
Losinho

To asi možný je.

Reagovat
Rezan

tak když k tomu šoupneš dvě nabušený křídla a zabijáka na hrotu, tak by to třeba šlo

Reagovat
Baronne

Tak už jenom najít ty nabušený křídla no, aspoň jedno

Reagovat
Kluivert9

Provod?

Reagovat
Baronne

To by možná šlo, kdy se má vrátit? Uvidíme jak na tom bude po zranění..

Reagovat
Greny

tak na jaro

Reagovat
Rezan

Reagovat
Kucka

Reagovat
janinho

adam ondra a ja ze koho mi kral stale pripomina

Reagovat
Witcher

Ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Hochstapleri oba dva

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PBLead

Ne no

Reagovat
Svatej

Tak co, uděláme si znova zhodnocení toho, jak si kdo vedl na přestupáku z větších klubů?

Odchody + příchody + braní v úvahu potřeby týmu

Vidim to tak, že:

S)

PSG - z týmu, ze kterýho jsem měl dojem, že ideální moment pro úspěch prováhal a letí k zemi, se jediným létem dostali na pozici největšího favorita LM.

A)

United - Dojít DM, tak jsou po boku PSG. V podstatě doplněný všechny slabý místa v kádru + bonus v podobě Ronalda.

B)

Chelsea - Vypakováno 70% deadwoodu, 140 mega na prodejích + doplnění posledního chybějícího článku v podobě Lukaku. Saul jako backup za Kantého s jeho vrtkavým zdravím výbornej bonus. Když ho nakopnem, máme za hubičku tu nejvyšší možnou kvalitu. V opačným případě se pakuje zpátky. Kádr je poprvé za x let kompletní a přestavba se dá považovat za dokončenou.

City - Finalista LM dotáhnul brutální kvalitu v podobě Grealishe. Odchod Aguera se v podstatě nemá jak projevit, když už téměř nehrál. Hrot nevyšel, krom toho je ale kádr ve skvělý kondici.

Atleti - Vrátil se jim Griezmann z 80 milionový hostovačky, přišli další nadějní kluci, ale zas odešel Saul, kterej prý poslední zápasy vypadal výrazně lépe.

C)

Arsenal - Dost fajn nákupů do budoucna, ale v podstatě až na Odegaarda všechno kluci, kteří mají stejně vysokou šanci vyletět jako vyhořet

Real - Odešel Ramos, Varane, neudrželi Odegaarda, nedošel Mbappé. Dorazil Alaba, u kterýho jsou stále pochybnosti, jestli je skutečně tak dobrej. Camavinga je fajn, ale nevim, na co je jim další DM, když mají pořád celkem mladýho Casemira. Hrát to na 2 s jejich kádrem je škoda.

Tottáč - V podstatě mi to přijde dost podobný s Arsenalem. Přišlo pár hráčů s obrovským otazníkem vytetovaným na zádech, jako trenér přišla až volba č.16

Juventus + Inter - Vypakovali hráče způsobem, o kterým fandové shodně prohlašují, že jde vlastně o posílení. Z pohledu zvenčí to tak nevidim. Pořád jsou ty kádry ve srovnání s ostatními velmi slabý.

D)

Barcelona -

Pool - Konaté úplně nestačí. Tohle fakt posrali.

Reagovat
Witcher

Bayern nulovej všechno bude ležet na jednom hráči,BVB pokud bude Haaland zase dávat 40g plus tak od nich čekám velké věci

Reagovat
Svatej

VIdíš, já si říkal, na koho zapomínám.

K Realu jsem chtěl ještě dopsat, že ten kádr vypadal o jeden rychlostní stupeň pomalejší, než by správně měl být, proto jsou tak nízko. Ten tým je teď taky dost mimo..

Reagovat
Allianz_Arena

Ano, Bayern nulovej...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayern +

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Saúl by mohl bejt spíš vedle Kantého, ne?

Slepice měli s trenérem imho víc štěstí než rozumu.

Reagovat
Svatej

Ono těžko říct. Věřim tomu, že první volba bude furt Jorginho a Kanté. Jakmile jeden z nich odpadne a bude potřeba to rotovat, tak nastoupí nejspíš jakákoliv kombinace. Pokud se Saul dostane do tý původní superformy, tak si třeba s Jorginhem pozice protočí, ale moc tomu nedávám.

Reagovat
Walter_Sobchak

Kovacic je nahrada za Kanteho a Saul za Jorgiho. Kante - Kova spolu moc dobre nefunguje a myslim si že ani Saul - Jorginho by spolu nezahrali dobre.

Reagovat
fabec1222

PSG určitě není největší favorit. Tolik hvězd v kádru nebude dělat dobrotu. Jakmile narazí na taktický a týmově hrající tým, tak je nebudou schopní dát.

Reagovat
Svatej

I kdyby nebyl úplně největší, tak je pořád mezi první trojkou, to od toho tvrzení není furt daleko..

Reagovat
JeséRodriguez

nedivil bych se Chelsea, záloha Kanté - Jorginho - Saúl bude skvělá, Lukaku je taky určitě upgrade oproti Wernerovi, a Havertz vypadá taky dobře. Taktickou vyspělost ten tým už ukázal.

Reagovat
Taiger

Ty se hodně nudíš kámo

Reagovat
Svatej

Je středa, nejnudnější a nejdebilnější den v týdnu, daleko od obou víkendu. Nemám si s kým pokecat o fotbale, většina mých kamarádů fandí Arsenalu a ti fotbal nějak nechtějí řešit poslední dobou..

Reagovat
Moje maličkost

Najdi si jiné kamarády

Reagovat
wyqinac

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

low blow

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Vypakováno 70% deadwoodu

To mi moc nevychází.

Reagovat
Svatej

Bakayoko, Moses, Zappacosta, Giroud, Zouma + kluci na hostovačky jako Kenedy, Emerson, Batshuayi, Drinkwater, Ampadu

V podstatě v týmu zbyl akorát Sarr, kterej v pohodě může hrát i za nás + Barkley, RLC a Musonda. Během příštího roka se prodá dalších pár kusů z těch, co jsou teď na hostovačce a bude to pročištěný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko je taky jen na hostování, stejně tak Abdul Rahman Baba. Hostování nepočítám jako že někoho vypakujete, příští léto je máte zpět (nebo i dřív) a jste v úplně stejné situaci. Tady ti borci jsou většinou už neprodejní, a když už, tak s mega ztrátou.

Reagovat
Svatej

To ale není můj problém, že něco nepočítáš.

Ti hráči se špatně koupili pár let zpátky a proto se za poplatky posílají jinam, aby je vyplácel někdo jinej a ještě nám za výpůjčku dal peníze, kterýma se snižuje vzniklá škoda. Vzhledem k tomu, že je celý vlákno založený na tomhle přestupáku a ne na nějakým, kterej se stal 5 let zpátky, se klubu teď podařilo poslat do prdele přebytečný hráče, z toho několik definitivně.

Příští rok bude situace zase snažší, protože těch kluků na vypakování bude zase o něco míň.

Reagovat
jk

Víš ale že Reading určitě neplatí 120kpw za Drinkwatera a jestli vám za něj něco pošle tak to bude v řádech desetitisíců za rok jo?

Největší zisk pro chelski z takové hostovačky je, že se trenéři v Cobhamu nemusí dívat na ty kyselé ksichty co si přivedl předchozí manažer

Reagovat
Svatej

To mas jednoho hrace, kterej skutečně placenej je z větší části nama, ale.jinak.jde o vyjimku z pravidla.

Reagovat
jk

No vyjímka to určitě nebude, velká část těch vašich hostování je do ekonomicky hodně slabých týmů, které tímto způsobem spíš lacně lepí svoje sestavy.

Ale dá se na to nahlížet i opačné, kdy třeba Pašalič nebo Tomori nakonec z té hostovačky (která asi taky byla za peníze) udělali přestup a něco jste získali zpět.

Ale určitě bych to neprezentoval tak pozitivně

Reagovat
Svatej

Hmm vím, že to tak běžne bývá, spíš než u chudých týmů si vybavím spíš Balea, Coutinha a podobný, ale u nás si teda krom Drinkwatera nevybavím absolutně nikoho... Může mě zkusit vzdělat, ale skutečně si myslím, že tady o výjimku šlo

Reagovat
jk

Já teď na mobilu žádný research dělat nebudu. Ale přeci musíš sám vědět, že Porto by určitě neplatilo Sarrovi 6m ročně a neplatil by mu je ani Fürth tento rok, kdyby to vyšlo.

Zappacosta muže mít kolik? 80? Janov a obránce z 80kpw?! To nee. Bakayoko bere tak 100kpw, tam bych si tipl taky, že po té Itálii chodí tak za 70%.

Tam je asi důležitý míst ty hráče mimo tým a trochu snížit ztráty ale pískat si nad tím podle mě moc nejde.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
John Obi Mikel

Giroud a Zouma v takové společnosti...

Reagovat
Svatej

Deadwood bude do dvou let mozna i Werner. Se zvysujici se urovni se tohle může stát

Reagovat
DieFohlenBMG

Ze Zoumy udělá Moyes dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Camavinga neni DM.

Reagovat
Svatej

Uff... nemám náladu na slovíčkaření a puntičkaření, takže k tvojí spokojenosti - Evidentně defenzivní hráč, dělící svoje minuty mezi DM a CM. Parádička.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych to jeste rozvedl. On je hrozne unikatni hrac. Je to exceletni ball winner, takze to svadi ho oznacovat jako DM, nicmene mimo toho je i excelentni dribler a skvelej v posouvani hry dopredu. Ciste na DM by ho byla skoda, protoze tam si tyhle vypady dopredu nemuze dovolit. Pokud bude hrat, tak skoro urcite bude hrat s nekym kdo ho bude vzadu jistit (= Casemiro). Za me je to spis nahrada za Modrice/Kroose, coz vzhledem k jejich veku dava vetsi smysl.

Reagovat
Svatej

Já vycházel z různých rozborů už pár měsíců zpátky + toho, co vidim na netu. Teď, když se hodně o Camavingovi mluvilo v suvislosti s příchodem do United, se zmiňoval neustále jako posila na post DM.

Neznám moc stránek, který si zapisují pozice hráčů pro jednotlivý zápasy, ale Camavinga má na TM víc zápasů jako DM než jako CM. Poslední má v březnu, to jsou furt jen nějaký dva měsíce, který dohrál na CM, což mi na nějaký přehodnocení z defenzivního hráče přišlo celkem málo.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Je dosť podobný Pogbovi a DM z neho robia ľudia, ktorí ho nikdy nevideli a dozvedeli sa o ňom až keď sa oňho začali zaujímať top kluby..preto ma dosť vytáčali tie predpokladané zostavy s ním na DM momentálne by bol zbytočný, ak by odišiel Pogba, tak ideálna náhrada...pre Real skvelý hráč, ktorý postupne nahradí Modrica/Kroosa

Reagovat
Svatej

Tak proč ho na tý pozici vedou různý weby jako hráče na pozici defensive midfielder?

Hlavně netušim, co vás na tom tak uráží. Na pozici DM se všeobecně považuje i Kanté a přesto je to kluk s brutálním přínosem dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

>ale Camavinga má na TM víc zápasů jako DM než jako CM

https://i.imgur.com/V7TtrJm.png

Defenzivni zaloznika hraje v Rennes Nzonzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dobry, to je minula sezona. Ty mluvis o vsech sezonach.

Nicmene to o Nzonzim furt plati. Loni hrali tak ze Nzonzi sedel vzadu a Camavinga si tak mohl delat co chtel.

Reagovat
Svatej

Tak jedna sezona pro mě nic moc neznamená. Kanté u nás hrál za Sarriho téměř podhrota a stejně jsem ho kvůli tomu za podhrota nepovažoval, prostě si to trenér vyžádal... U Camavingy může bejt ta okolnost podobná a vyžaduje to jak trenér, tak se to hodí kádru mít tu zálohu jištěnou poctivým hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tou jednou sezonou se da rict o jeho sezone odehrany na DM zejo. On tech sezon na vrcholovy urovni moc neodehral. Proto je dobry koukat spis na to v cem vynika a ne ho rigidne posuzovat dle toho, ze na TM je vedeny jako DM nebo CM. Jak rikam vyse, on je excelentni ve dvou vecech - ball winning a posouvani hry dopredu tim ze se vezme mic, prejde tri hrace a potahne ho 50 metru. Posadit ho ciste na sestku, nechat ho odebirat mice by byla hrozna skoda. Kvalitni dribling a progresivni styl hrani je ve fotbale hrozne ceneny (staci se podivat na Viniciuse - naprosty strevo ale monstrum co se tyce tahani hry dopredu) a proto si myslim, ze se bude do budoucna profilovat spis do nejakyho box-to-box zaloznika a ne cistyho DM (= konkurence Casemira).

Reagovat
Svatej

Jiste, da se na to dívat oběma směry. Kdyby ale z druhý strany hral tuhle sezonu podhrota nebo křídlo, tak uz daleko snáz pochopím to pozdvižení nad tim, ze jsem takovyho hráče urazil nálepkou DM. Pointou bylo, ze jste poridili hráče, kterej hral na střední nebo defenzivní pozici a prvni, co me napadlo, bylo prave to, ze si může překážet vic s Casem nez s někým ofenzivním. Pokud ho mas lip nasledovanyho, tak fajn.. Moc by to na tom hodnocení prestupaku asi nezměnilo, ale jako upřesnění dobrý.

Jak je to vubec s Valverdem? Neni on taky tenhle typ poctivyho hráče, od kteryho ale taky necekas otvírání obran?

Reagovat
vodka

na athleticu ho tak popisovali taky...

Reagovat
Busby babes

takovej trochu ala Pogba no. jen ne uplne stejnej.

Reagovat
kiwwi

Celkom dobré zhodnotenie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mesyas

Prodali se především mladíci s potenciálem. Jedině co bylo dobrý je ten Zappacosta a povinná opce pro Bakayoka. Jinak borici jako Barkley, Baker, Drink, Kepa(ano, i on, mít tak drahou dvojku je trestné), Baba, Musonda, Loftus nebo Emerson, tyhle hráči se nevyřešili a za rok se situace bude opakovat, buď šli na hostování, kde většina platu pokryje Chelsea nebo zůstal iv klubu. Takže tvrzení „vypakovat 70% deadwoodu“ je trochu přehnané.

Reagovat
Svatej

Už jsem odpovídal ownymu. Pustilo se víc hráčů, ne jen ti mladí kluci a příští rok bude ta práce zas o něco snažší, když jsou někteří definitivně pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on nějaký nový deadwood zase přibude. Nevím koho přivedete v zimě, ale teď na deadwood aspiruje minimálně Hudson-Odoi.

Reagovat
Walter_Sobchak

Najväčší talent z akademie je Chelsea je určite deadwood BVB by ho zobralo okamžite, akurat že sme hostovačku zatrhli.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že je, ale myslím si, že příští nebo přespříští léto už bude. Nauč se číst. Ne že by byl tak špatnej, ale v A týmu Chelsea je pro jeho rozvoj toxické prostředí a nedostane tolik šancí, aby se prosadil. Loftus cheek byl taky jakej talent a kde je teď...

Reagovat
Svatej

U nej nebyly duvody absence talentu nebo povaha. To zraneni ho úplně odrovnalo, neveri vlastnímu telu

Reagovat
Svatej

Proč bychom někoho v zimě přiváděli?

Reagovat
smazaný uživatel

Které přestupové období jste nikoho nepřivedli? (kromě těch, kdy jste nemohli)

Reagovat
Svatej

Nemusi s přivést 0 hracu, aby se mohl tym zúžit. Tenhle rocnik jsme.privedli Lukaku a pujcili Saula, kterej se v případě nespokojenosti popakuje automaticky. Odeslo pritom dost hracu, vcetne tech, co mohli hrat v tymu.

Reagovat
M0rb1D4S

No tak naposledy třeba právě skončenou sezonu v zimě

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Remt

Víš co Sašo? jako bychom nebyli sami dost nasraní

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

PSG... ja nevim, zas tak jistej bych si tim nebyl. na zacatek: urcite jsou velky favorit na LM a je mozny, ze to suverenne ovladnou. That being said... je tak nepravdepodobny, ze si to uplne nesedne? Messi je jako hrac fenomenalni, o tom zadna, ale jak jsou obavy u nas, ze nam Ronaldo rozhodi celej zbytek, tak se presne tohle imho muze stat i u PSG. Donnaruma je super posila, Hakimi taky. Ramos je vudce, ale uvidime jak na tom po zraneni bude? V jeho veku to neni uplne sranda (ale verim, ze to da, zvlast kdyz nebude treba aby hral porad). Takze jo, zadarmo udelali zvucna jmena, ale pokud by jim to ve vysledku nesedlo, ja tak prekvapeny nebudu.

My, jak rikas, chtelo to DM, po tom tu volaji vsichni. Na druhou stranu uplne nesdilim ten pohled, ktery tu obcas vidim, ze ted malem nemame sanci. Fred a McTominay nejsou zadni world class playeri, ale orezavatka to taky nejsou. Uplne v klidu se muze stat, ze vetsinu sezony odehraji prumerne/mirne nadprumerne zapasy a bude to stacit. Anebo taky ne. jinak spokojenost s prestupakem a asi i s tim rozhodnutim na toho Rice pockat do pristiho roku nez brat nekoho, koho uplne nechcem. To jsme delali driv a pak se tech hracu blbe zbavovali a stejne to nefungovalo. Za me skoda, ze jsme nezkusili Bissoumu. Ale Ole ho pry vidi jako typ hrace ala Mctominay no.

Vy asi nejlepsi prestupak, na Saula jsem zvedav, fans Atleti o nem nemluvili uplne hezky, tak uvidime. A i u nasich fans jsem casto videl obavu (na zacatku srpna, na konci uz kazdej chtel at hlavne nekdo prijde. ). Tak uvidime, jestli nas to nebude mrzet.

City privedlo Grealishe, kteryho v zasade nepotrebuje tolik, jako hrota. Zas Torres zatim hraje vyborne, treba z nej Pepek udela hvezdu.

Arsenal... nejvetsi utrata a pritom to nepusobi, ze by realne ten tym nejak extra posilili pro letosni sezonu. Hodne potencialu do budoucna, coz uz mozna vyuzije jinej trener nez Arteta...

Tottac, tady s tebou mirne nesouhlasim. Privedli nadejne hrace, ale imho daleko vic proverene/zkusenejsi. Podle me maji vyborny prestupak, udrzeli Kane. Jak se pred sezonou dost mluvilo o tom, ze se ta top 4 kvalitou odtrhne od Arsenalu s Tottenhamem, tak si nejsem jisty, jestli to pro Spurs bude platit. Urvali 3 vyhry, i kdyz meli relativne kliku, jestli si to po repre pauze lip sedne, budou dobri.

Pool. investoval do prodlouzeni smluv s osou tymu no. privedli stopera, coz potrebovali a imho ted uvidi, jak v zaloze zahrajou ti jejich mladi. zatim se jevili dobre. Problem mozna budou mit vepredu.

Reagovat
Swarley

Jako samozřejmě, že se musí ten přestupak hodnotit úspěšně.. Jestli ti přišel Varane, Sancho a Ronaldo, tak nemůže nikdo říct, že to je přestupak na hovno...

Ale mohlo to být dokonalé

Reagovat
Svatej

Narez! Prectu, diky.. a ke zbytku se taky vyjadrim

Reagovat
Busby babes

delas viteze a porazeny po kazdem kole. Letos to pise Richard Jolly. Casto to jsou docela vtipny postrehy.

Reagovat
Liveral

Jolly je úplně skvělej, jeho tweety s nesmyslnejma statistikama jsou čirý zlato

Reagovat
jk

Levy

Reagovat
kattos

Reagovat
Kixi Syhimour

běž s tím laskavě někam

Reagovat
Svatej

sorry

Reagovat
Cobra

Za mě jsme měli po dlouhé době fakt kvalitní přestupák a na Paraticiho nemůžu říct půl křivého slova. Sissoko a Aurier pryč a k úplné dokonalosti by chybělo prodat Ndombelého a Daviesa.

Přivedl se stoper a bek, který byl nutností + mladý talent na křídlo. Kdyby došel ještě kvalitní CAM, tak za mě máme nejlepší přestupák vzhledem k naším možnostem.

Přirovnávat nás k Arsenalu je podle mě teda úplně mimo.

Reagovat
Svatej

Hodnotim to ze svýho vnějšího pohledu a hlavně nehodnotim silu kadru, to je velmi důležitý. Ze jste ted kvalitativně/herně pred Arsenalem vi víceméně kazdej, ja hodnotim pouze prestupak a porovnavam stavy klubu, ktery do nej vlezly a jak z nej vylezly..

Za me jsou to u vás vsechno hraci, kteří jsou s jedinou vyjimkou dost málo prověření a hovno dokazali.

Ve srovnani s tema nad vama:

Psg snad nemusim řešit.

Lip jak United jste si nevedli. Ti narozdil od vás neprisli o stopera ze zakladu, naopak z nej udelali trojku a privedli top hráče z Realu a top2 na světě v zakončování.

City vyhrali titul, dali LM, maji sirokej kadr a ještě vylepšili zálohu, jinak jejich tym nemá výrazný slabý místa. Od lepsiho hodnocení jim chybel hrot, kteryho možná ani nepotřebují vzhledem k tomu, co si Pep mysli o hrotacich.

My naopak temer nic nepredvedli, dovedli jsme ale dokonale to, co nám chybělo a neudělali jsme zadnou píčovinu jako by byl treba přebytečnej (i když kvalitní) Hakimi a ani jinej nepotrebnej hrac, co nas neposune. Nebýt tech odchodů, ktery ho zaplatily (a zaroven se.neprojevily na sile tymu) tak nas dam treba i níž k vam a Arsenalu, ale praci si klub odvedl dobře, byt ne bezchybně.

Arsenal oproti vam mel daleko víc práce a víc práce odvedl. Privedli hrace na silenej pravej kraj, dotahli proverenyho Odegaarda z top klubu, za kterej by klidne mohl hrat + zalepili místo na stoperu Pro mnohy pochybny nakupy, stejně, coz je jeden z duvodu, proc sami nejsou výš v tom mym subjektivním seznamu.

Atleti se právě dostali kvalitou nad Real i Barcelonu. Jestli to neni skvělá práce na prestupaku, tak nevim, co je.

+ Nejdůležitější vec je ta, ze nekdo nahore byt musi a někdo musí být níž. To nutně neznamena, ze si ten klub vedl mizerně (teda krom tech dole, znovu sorry chlapi ). Kdyby si urcity kluby nevedly vicemene bezchybně, tak z toho vyjdete daleko líp. Furt ale mate v týmu dost děr, který nejsou vyřešený.

Pravej bek se řeší odchovancem, u kteryho doteď není jisty, jestli nekdy bude opravdu špička na svym postu + je tam Nunuv kun, co se zatim nikdy pořádně nepredvedl, zadarmo odchazejici Aurier a ted celkem drahej a poměrně neznamej Royal z Betisu, kteryho Barcelona ochotně.pustila.

Střed zálohy úplně vychlazenej. Ndombele je ekvivalent hráčský horský drahy, zůstává stagnujici Alli, nechtenej Winks, pul roku dobre a.pul.roku prumerne hrajici Hojbjerg, mizernej Lo Celso a v utoku musite doufat, ze se Bryan chytne, jinak jste znovu odkazani na Kaneovo zdravi a Sona. Kdyz si to srovnam, tak jste toho vyresili dost malo, pricemz Arsenal toho možná vyřešil min, ale aspoň se hodně snazil, proto je dávám k vám..

Tl;dr Tym máte furt lepší, ale na prestupaku si vedlo dost tymu daleko lépe

Reagovat
smazaný uživatel

"poměrně neznamej Royal z Betisu, kteryho Barcelona ochotně.pustila"

- jestli sis nevšiml, tak Barcelona teď ochotně pouští každýho

jinak mi teda nepřijde, že se Arsenal víc snažil vyřešit svoje problémy, se svým problémem vytváření šancí neudělali vůbec nic, Odegaard byl půlku minulé sezony taky hroznej, hlavně že přivedli průměrnýho stopera za raketu a druhýho brankáře

"pul.roku prumerne hrajici Hojbjerg"

- to jsem si teda nevšiml

"stagnujici Alli"

- ten vypadá, že na sobě zamakal a zažije tuto sezonu renesanci

že máme 3 pravý beky je sice blbost, ale není to problém

Reagovat
Svatej

Jenže narozdíl od Royala u Griezmanna víš, že jde o kvalitativní fuckup pro klub.

Co jsem je sám sledoval, tak není ani tak výraznej problém ve vytváření si šancí. Problém je spíš jejich zakončování. Proti nám měli x náznaků a to i proti City, jen tam nebyl nikdo, kdo by to urval i s nohama a byl na správným místě. Jejich problém je záloha a obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda viděl jenom ten zápas proti City a tam snad ani žádné náznaky neměli, 19 % držení míče, bez střely na bránu. Ale jinak je to těžký hodnotit, když v tom týmu nefunguje absolutně nic. Ale máš trochu pravdu, když se jim minulou sezonu jakž takž dařilo, tak si ty šance vytvářeli, ale nebyli často schopni vystřelit. Podle mě to jde za Artetou, o kterým se povídá, že šíleně micromanaguje a chce mít každou přihrávku pod kontrolou, a tak hráči hrají alibisticky. A pak taky faktor Aubameyang, který jim zachraňoval zápasy do té doby, než podepsal novou smlouvu.

Reagovat
Svatej

V tomhle naprosto souhlasim. Arteta se ukazuje nakonec jako pořádnej matlák, co se soustředí v některých ohledech na naprosto šílený a zbytečný detaily (možná i věci příliš překombinovává), přičemž ty základy mu uplně unikají... S lepším trenérem bude Arsenal vypadat daleko líp. Nevim jestli to bude stačit na to, aby o poháry opravdu aktivně bojovali, ale jejich halvní problém vidim vzadu. Tam by si v horní polovině tabulky v současný době zahrál maximálně Tierney..

Reagovat
Svatej

Tak toho Hojbjerga víc sleduj, co ti na to mám říct.

To je sice hezký, ale skoro tři roky už nic pořádnýho nepředvedl, nějaká naděje je při současným hodnocení tohohle přestupáku asi stejně užitečná jako to, že se daří i Saulovi. Je to pěkný doplňující info, ale neudělá to najendou z problému řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Hojbjerg rozhodně neměl žádnej průměrnej půlrok. Neotřesitelnej pilíř naší zálohy celou minulou sezonu, jeden z mála hráčů, na který se dalo spolehnout, a završil to výkonem na Euru.

Reagovat
Eichel

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Jak jsem zmínil - přestupák vzhledem k naším možnostem, které jsou úplně někde jinde, než ropáci a United..

Střed zálohy máme průměrný, ale Lo Celso a Ndombelé jsou v tento moment prostě neprodejní a bez jejich prodejů Spurs nemůžou koupit dalšího záložníka za 40+. Útok jsme řešit nemuseli, když jsme udrželi Kanea. Střed jsem již psal a obranu jsme vyřešili dle mého skvěle. Odešel Toby, nahradili jsme ho nejlepším obráncem italské ligy minulého roku, navíc ta obrana dle začátku ligy funguje skvěle.

Arsenal asi řešit nechci, protože za mě prostě neposílili dobře a z Odegaarda se tady dělá daleko lepší hráč, než ve skutečnosti je. Ten argument, že přichází z Realu je bezvýznamný.

Reagovat
Cobra

Ajo, já tam ty možnosti nenapsal, protože jsem ten odstavec smázl.

Reagovat
Svatej

Tak co se týká těch prostředků - furt se to dalo řešit pěkně po italsku na hostovačky s opcí, cokoliv, co by vám zvedlo kvalitu tenhle rok s tím, že dlouhodobý doplnění budete řešit postupně.

Ono dokud jsem neviděl prodanýho Zoumu za 35 a prodanýho Dana Jamese za 30, tak jsem si taky myslel, že je hodně hráčů za současný finanční situace neprodejných, spíš možná zkrátka nemáte dobrý vztahy s některýma klubama nebo agentama. Věřím tomu, že při troše štěstí a umu by se dovedli alepson rozumně prodat. Neřešení útoku ale teda vidim jako průser. Tady ani nejde o možnost zranění, ale pokud se chcete vydávat za tým špičky, tak prostě záskoky na ty útočný pozice potřebujete, to je naprosto normální. Nedovedu si představit, že bychom měli dopředu jen Lukaku a Mounta s tím, že musí vydržet celej rok, to by byla katastrofa...

Jak může být bezvýznamný? On by kvalitativně na ten jejich tým normálně měl, to je celkem relavantní argument vzhledem k tomu, že je to daleko lepší tým než má Arsenal. Já z něj sám neplánuju dělat Ozila v nejlepších letech, ale prozatím se prokázal jako kvalitnější hráč než cokoliv, co jste dopředu přivedli vy.

+ přivedli Lokongu, předraženýho Whitea a Japonce na post, kterej měli obsazenej hůř než týmy z Champu. Kdyy to byli fantasticky vybraní hráči, tak dám Arsenal výš, ale jsou to králici v klbouku, jako většina vašich přestupů. Znova, ve výsledku ani nemusí jít tolik o přímý srovnání hráčů. Oni měli určitý místa, který byly třeba zalepit a taky tak udělali.

Reagovat
Cobra

No... čekal bych, že přijdeš s něčím jiným, než že se dá něco řešit po Italsku a že při troše umu dokáže vlastně kdokoliv prodat kohokoliv. Tohle je strašně jednoduché řešení, které tak prostě nefunguje u žádného klubu včetně vás s nejlepší manažerkou na světě Marinou.

Nevím, na základě čeho soudíš, že by kvalitativně měl na Real. Statistiky má naprosto mizerný na post, jaký hraje a pověst supertalentu vůbec nepotvrzuje. My nikoho přivádět nemuseli, na tento post máme Alliho a Lo Celsa popř. toho lenocha pobírající 200k/pw. Je Odegaard lepší než tihle? Za mě ne... Klidně bych se vsadil, že Alli bude tuhle sezónu úplně někde jinde, než on.

Reagovat
Svatej

?? Však jak my, tak třeba i takovej Arsenal si přesně takhle dočasně kvalitu zvýšil. My jsme si přivedli Kovačiče, (před lety třeba i Falcaa, Pata, Quaresmu); Arsenal zas Odegaarda a Ceballose; Tottáč Balea. To máš hned pár případů i s možnýma výchylkama, kdy šlo o posílení týmu bez přímý investice a ani nemusíš vytahovat Italy, tak jak nefunguje?

To ani nemluvim o Coutinhech a podobných šílenostech, který se dají pořídit za nulovou čásktu s tím, že se to holt vrátí na platu, kterej i při polovičním plnění ale je pořád míň nákladnej než koupě hráče.

Statistiky měl mizerný i Iniesta, od produktivity tam můžeš mít i jiný kluky. Pověst supertalentu potvrdil předtím, než do Arsenalu přišel, když byl ročník předtím v nejlepší jedenáctce Laligy, která má minimálně tři kluby, jejichž hráči se pravidelně umistují i v sestavách Uefa, co zase chceš víc?

Na jedný straně se ti nelíbí nezasloužený přeceňování hráče, ale sám na to jdeš stejně z druhý strany

Jo... kdyby bylo jak je porovnávat. Alli měl hlavní přínos v gólech, Odegaard ho přesně tam nemá a spoléhat se na nějaký hodnocení určitýho portálu je k ničemu. Jinak bych do toho ale šel. Alli to má v mých očích za sebou, z něj top záložník nebude a pár gólů navíc to nezmění... "mŮj NáZoR "

Reagovat
Busby babes

My naopak temer nic nepredvedli,

wtf?? Lukaku je malo? tu tvoji nespokojenost fakt nechapu. Mate na papire asi druhej/prvni nejlepsi kadr v lize.

Reagovat
Svatej

Tak jsem to nemyslel vůbec. Chtěl jsem tím nějak vyjádřit, proč nejsme někde nahoře u Áčka nebo Ska my. Těžko bych tam nacpal tým, co vlastně koupil jedinýho hráče a zároveň to následně obhajoval jako tip top, když tam jinej tým dotáhne 3 světový topky a druhej 4

Ve výsledku jsem spokojenej.

Reagovat
gunner123

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
John Obi Mikel

Co znamenají ty písmenka? Jako tak nějak chápu že, A nejlepší a D nejhorší, ale proč máš první S?

Reagovat
Svatej

S je v podstatě prémiový hodnocení, vídám to seřazování takhle často

Reagovat
Baronne

S tier brácho

Reagovat
Svatej

Reagovat
Baronne

Že ty hraješ LoLko nebo CSko nebo něco takovýho? Mám pocit že jsme se o tom jednou bavili

Reagovat
Svatej

Tak to je dost možný. Tak 5 let zpátky jsem hrál Lolko, teď hrávám pořád ještě Warzone, dokud nevyjde ten Battlefield

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Budu hodnotit akorát Spurs, protože zbytek mě nezajímá a nemám o tom takový přehled

Trenér - nechtěl jsem ho, je to přesný opak toho Spurs DNA o kterém mluvil Levy. Na druhou stranu je to dobrý trenér, vybral si ho DoF, jeho record proti Top6 řeší něco, s čím jsme měli problém. Některé hráče dokázal už teď pozvednout a jako fanoušek counterattack fotbalu bych měl mít vlastně radost. Doufám, že tohle je projekt třeba na 5 let. Zatím nehodnotím špatně.

Přestupy - Odešli stárnoucí hráči, kterým končily smlouvy. Na platech to dělá cca 40m £ ročně.

Jako celek hodnotím přestupák určitě pozitivně, první část přestavby kádru se myslím podařila. Osa týmu Son-Kane-PEH-Lloris je pohromadě. Odešli hráči na pomezí lavičky a přišly mladí hráči, kteří dávají smysl.

Do základu se počítá snad jen s Romerem, který byl nejlepší obránce loňské Serie A, takže asi žádný nýmand. Nejvíc se ale těším na B. Gila, s ním nepotřebujeme žádného kreativního střeďáka, protože ten přechod do útoku on už teď umí skvěle, ale furt je mu 20, takže uvidíme.

Nepřivést hrota a čekat další rok než poslat nesmyslnou raketu do Itálie hodnotím taky kladně, to bylo jednodušší a výhodnější si toho Kanea nechat i když ten jeho odchod budem muset řešit znovu. Pro letošek by měl být útočník a prodloužení s Llorisem priorita.

Každopádně je to třetí rok v řadě, kdy končíme přestupák se slušnou sekerou z čehož mám trochu obavy. Nejsou to žádné extra pálky a dříve jsme do kádru nijak masivně neinvestovali, takže nemůžeme těžit z prodejů ale vzhledem k tomu, že jsme asi nejzadluženější klub v Evropě nepůsobí to dobře.

Každopádně přestavba je potřeba, zadarmo se to neudělá a opravdu hodnotit ten první Paraticiho přestupák fakt půjde až zas za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sekera není teď tak hrozná. Třeba takovej Romero je na hostování s opcí, takže se bude platit případně až za rok. Utrácí se trochu víc, to je pravda, ale je to nutné, no. Tak snad to nebudou flopy. Snad je už u konce covid a budou konečně pořádné příjmy ze stadionu, s tím asi taky hodně Levy počítá.

Reagovat
jk

Jooo, jestli to bude dělat minus 170m za tři roky to zvládnem. Některé kluby jsou na tom hůř Jen bych se radši držel těch +- vyrovnaných čísel, protože Lewis s Levym prachy z kapsy nevytáhnou

Reagovat
Svatej

Jj, ja jsem vas nechtel z toho hodnocení vynechat, protoze i k takovy Barcelony nebo Interu by to nebylo uplne fer, ale vic nespravny by bylo ty tymy tam nezahrnout vůbec.

Hlavně ono to nejspíš vyznelo tak, ze bejt pro vas v ty společnosti je v podstatě urážka, ale v mych ocich si v tomhle silenym prestupaku zkrátka hodně klubů vedlo příliš dobre na to, abych je dal na stejnou úroveň. Vic jsem se rozepsal u Cobry, tak mi to tam muzes zkritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

No, hlavne to prirovnani k Arsenalu nedava zadny smysl, vzhledem k tomu, ze jsme udelali prestupy s Net spedem kolik, 60mega? Navic jsme privedli manazera, ktery uz ma s tymem kompletni pripravu a smer je jasny. Arteta behem letoska poleti, a prestavbu kterou zacal prevezme nekdo jiny. Podle tebe to je volba c. 16, ale soudis tak podle niceho. Mourinho byl kratkodoba sazka na to, ze on proste nejakou trofej vyhraje, jinak nedaval dlouhodobe zadny smysl. Nuno neni zadna trenerska superstar, ale ma za sebou solidni record v PL a me ten counter attacking football ke Spurs proste sedi nejlip, takze to za me dava vetsi smysl, nez nejaka trenerska superstar, ktera by si k nam sla na rok-dva restartovat karieru. Mou stacil az az.

Reagovat
jk

No, že by si woolwich oproti Spurs nějak výrazně v tomto přestupáku polepšil, že do toho narvali o 100m víc se mi taky nezdá

Reagovat
Svatej

Jenže já nechci ty týmy přirovnat přímo, ani to nejde vzhledem k tomu, že nemáte stejný výchozí ani výstupní pozice, tomu rozumíš ne?

Arsenal začínal přestupák v příšerný pozici a vyšel z ní jako o něco lepší tým, kterej potenciálně zalepil pár obrovských děr a obecně mírně vylepšil kádr. Vy jste tam vešli jako tým, kterej v podstatě akorát vyměnil Tobyho (kterýho mi tu kluci před rokem pořád prodávali jako top stopera na ostrovech) za Romera a neznámou Gila vyměnili za Lamelu. Ve výsledku na tom kvalitativně jste velmi podobně jako rok předtím.

To je sice hezký, že to dovedeš takhle okecat, ale ve výsledku je Nuno trenér, kterej toho dokázal asi tolik jako Moyes. Že hraje nějakým konkrétním stylem, kterej vám může sednout, je takykrásný, ale pořád je to trenér, kterej nepatří mezi tu nejžádanější kategorii trenérů a nic se nezmění, dokud s váma něco nesvede.

Je to stejný jako s těma hráčema. Až se prokáže a nakope všem týmům v lize prdel, udělá top4 a nějakej pohár, tak se můžeme bavit zpetně o tom, že to byla fajn koupě. Teď je to trenér, kterýho jste vytáhli z lehce nadprůměrnýho celku ligy, kterej byl navíc dost dobře dopovanej talentovanýma hráčema, přesto s nima nic výraznýho nedokázal, narozdíl třeba od Ranieriho nebo Rodgerse, kteří i zvládli s béčkovýma týmama vyhrávat.

Arsenal utratil o 70 mega víc, ale taky dotáhl kolik 5(?) hráčů rovnou do základu. To jim kredit zvedá.

Reagovat
jk

woolwich utratil o 100m víc než Spurs a do základu přivedli Podle mě 3-4.

Reagovat
Svatej

koho? Romero a ?

U Arsenalu v podstatě nepochybuješ, že všechny posily při plným zdraví budou ihned hrát. U vás je furt velmi reálný, že budou o svý místo dlouho bojovat..

Reagovat
jk

Eeee jsem ti napsal trochu chaoticky. Woolwich přivedl 3-4 do základu bych řekl. White, Odegard, Lokonga/Tomiyasu.

Spurs reálně přivedli do základu jen Romera no.

Reagovat
Svatej

Jo takhle.. No, to mi ve výsledku přijde dost solidní. Když chceš nakupovat do týmu, kterej má bojovat v PL o prvních pár příček, tak stejně dneska počítáš s cenovkou 30+ za hráče, pokud nemáš vážně vyjímečnej skauting

Jedinej vyloženě ulet mi u nich příjde Ramsdale. Whitea beru jako neutrál. Je kvalitní, ale přepálenej.. Ostatně tohle jsou právě ty důvody, proč Rasenal, kterej potenciálně vyměil víc jak třetinu sestavy, je zároveň tak nízko. Prostě na jedný straně dobrá práce, na druhý si říkáš, jestli se trochu nezbláznili.

Reagovat
jk

woolwich se nikam neposunuje nezávisle na úspěšnosti přestupového období.

Mě ten jejich přestupák nepřijde ani kvalitní, ani nekvalitní. Přijde mi jako nutnost.

Jinak Ramsdale přichází podle mě na pozici jedničky příští rok, proto ta cena. Ale co mě u nich šokuje je to, že jsou schopni nacpat do týmu 160m, přesto, že tam furt jsou signály, že trenér není úplně nejvhodnější. Oni mu buď naprosto věří, což je obdivuhodné nebo ty přestupy musí řídit nezávisle má Artetovi a proto to tam taky vypadá jak v cirkuse.

Ale Rosický říkal v Angličanovi, že Arteta Odegarda velmi, velmi chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wolves dostal do Evropy, kde nedelali ostudu pokud vim. Ten Rodgers je celkem dobry priklad, ceho presne dosahl pred tim nez sel do Liverpoolu? Poch k nam sel taky jako relativne neznama. Ranieri v Lesteru? Sorry, ale vsak oni meli solidni tym za hodne penez, ktery na ten zazracny titul taky celkem slusne navazal. A vsak ja ti netlacim, ze je Nuno trenerska superstar, jen ze netusis, jestli to byla skutecne prvni nebo posledni volba (nevim to ani ja).

Reagovat
fenixLFC

ehm rodgers vytiahol swansea, poche soton. a ranieri je teda priklad uplne mimokedze manazoval chelsea,a s valenciou vyhral ligovy pohar, interotot cup a supercup

Reagovat
jk

V klidu. Já z toho prvního postu vycítil, že vlastně o přestupové politice ani směřování Nuna s Paraticim letos moc nevíš ale nechtěl si nás vynechat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jste nějak teď mimo radar vyjam Harryho

Reagovat
jk

Užívám si to, dokud vám v derby zas Dier nenakope párky

Reagovat
Svatej

Dřív by mi ta vzpomínka trochu zvedla tlak, teď na ni celkem s láskou vzpomínám, takže s chutí do toho, jsme na řežbu připravení

Reagovat
Bayern +

A na klub, ktorý za vlaňajšok vyhral 6 trofejí v jednej sezóne si zabudol...

Reagovat
Svatej

psal jsem ho hned nahoře, nevim proc jste mi vypadli.

Problem je, ze nemeckou ligu sleduju pravděpodobně ze vsech nejmin (pricemz si jeji kvalitu uvedomuju, ale narozdil od Francouzů nemáte v Bayernu takovy marketingový taháky a co hur, nedělate v lize ostudu i navzdory tomu, jakou tam mate proti ostatním silu )

Reagovat
Bayern +

Chápem, tak teda doplním

Tak my sme v podstate toto leto rekonštruovali len obranu. Zo základnej zostavy začína stredová dvojka a ofenzívna štvorka už tretiu sezónu prakticky v identickom zložení (Kimmich, Goretzka, Gnabry, Műller, Coman, Lewa). Tam sme akurát potrebovali zohnať kvalitnú náhradu na viac postov, primárne teda CM - čo dokonale splňuje Sabitzer a v kádri tiež zostáva 18 ročný Musiala, ktorý bude fakt skvelý a kvôli nemu vám už aspoň nikdy nebudeme naháňať Odoia Sklamaním zatiaľ ostáva Sané, ten ak sa nespamätá bude až 5.-6. voľba v tej ofenzívnej trojke a Tolisso, ktorý je IP, na Bayern už zrejme nemá a nepodarilo sa ho ani speňažiť.

Obrana je kvôli odchodom Boatenga a hlavne Alabu prekopaná, miesto nich prišli Upamecano ako hotový hráč, Omar Richards na krytie chrbta Daviesovi a vytiahol sa mladý RB Stanisić, ktorému vyšla príprava a nemuseli sme tak kupovať alternatívu k Pavardovi. Najväčším problémom je zdravie Hernandeza, ktorý vo forme patrí do najužšej špičky CB (viď odveta proti PSG), akurát je fakt strašne často zranený. Pozitívom aspoň je, že po dvoch rokoch sa konečne bude naplno využívať na CB a nie na LB.

Nevyšli nám Neuhaus a Ginter. Prvý menovaný mi nevadí, ten má na Bayern ešte jeden rok čas, v súčasnosti by bolo 45 mega za neho dosť zbytočných. Ginter by sa hodil ak teda Stanisić s Nianzouom nezvládnu tlak veľkosti Bayernu, no asi si na neho počkáme do budúceho leta klasicky zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Plus velikansky achievment, ktereho Levy dosahnul a neni ani v clanku od Busbyho je Sonovo prodlouzeni. Tam jsem cekal, ze bude chtit odejit, protoze si muze uplne stejne jako Kane myslet na ty nejlepsi tymy a vyhravani trofei. Neskutecny sympos.

Reagovat
jk

Jojo, proto jsem ho zmínil v té ose týmu. Za mě prostě super práce za dobrý prachy.

Btw. ten letošní net spend Spurs je -35m €.

Reagovat
Busby babes

podle me je velka otazka, jestli i za rok City bude Kane chtit... Zvlast kdyz cenovka pujde dolu jen mirne a bude zase o rok starsi a na trhu Haaland.

U nas situaci komplikuje prichod Ronalda a navic to, ze jestli bude Mason takhle pokracovat, tak to muzem zkusit postavit na nem, ale to je samozrejme ted jeste brzy hodnotit. A rekl bych, ze nikdo jinej nepotrebuje 100 milionovej hrot. Jeste mozna Bayern, pokud by jim nevysel Haaland?

Reagovat
smazaný uživatel

+ tezko rict, jestli bude Kane nejak extra ochotny jit mimo PL.

Reagovat
jk

Ale Haaland je tak 200m přestup + určitě brutální zásek do plážového rozpočtu. I když City si to určitě můžou dovolit, nedivil bych se kdyby za rok řešili i nějakou hvězdu do zálohy/obrany.

Reagovat
Busby babes

no, je otazka, co pak kdo vyhodnoti jako vyhodnejsi. 200 mega za hrot na 10 let nebo 100 mega za hrot na max pulku ale spis tak 3 roky na te uplne top urovni.

Reagovat
jk

Jasně. Já si to jen dal do toho kontextu, že city budou posilovat i jinde, tudíž by mohli volit variantu Kane právě z důvodu aby mohli utratit i jinde.

Reagovat
Salfovic

Neuděláme !

Reagovat
Golasso

O Arsenalu jsi to napsal dobře. Sám z toho mám smíšené pocity. Já tohle stavění čistě na mladých úplně nemusím, protože z Wengerovy éry je fieldtested, že to prostě v klíčových chvílích nefunguje a ti mladíci se ani dlouhodobě nemají vedle koho rozvíjet. Nějaké přestupy zkušenějších hráčů se nám nepovedly, ale jestli to byl vhodný důvod úplně opustit tu myšlenku věkově namixované sestavy, to fakt nevím ...

Na druhou stranu ty nákupy jako takové se mi zdají dobré a líbí se mi, že jsme jen nelepili posty, které hoří, ale přemýšleli jsme pár let dopředu, např. White a Ramsdale. Stejně ten tým ještě letos nebude nic moc, i kdybychom na hořící RB nějakým zázrakem dotáhli např. Hakimiho.

Samozřejmě, jak správně píšeš, je otázka, jak se ti hráči chytí, protože to u tady těch relativně neprověřených nákupů nevíš nikdy ...

Reagovat
Svatej

Kdybych přímo fandil Arsenalu i Chelsea a měl tak přímý porovnání, tak bych z těch přestupů měl první dojem podobnej, jako když Chelsea kupovala Zappacostu, Emersona a Barkleyho.

První dva jsou hráči, kteří byli statisticky v Italii solidně hodnocení (Zappa měl fakt dobrý herní čísla, až jsem zíral), ale prostě ti to tak nějak divně smrdí. Jak to dopadlo je jasný.

Barkley kluk, kterej měl zjevnej talent a mohl zaplnit zálohu na x let, pokud se skutečně vyvede a talent naplno zužitkuje. Pořád bych ale tenkrát měl radost z větší jistoty, tohle je pořád výstřel naslepo.. Ve výsledku se všech tří snažíme zbavit a museli přijít lepší.

Stejnej dojem mám teď u vás. Může z nich naprosto v pohodě vyrůst přerostlej druhej Tierney napravo, šikovnej mrňavej VIeira doprostřed a anglickej Cannavaro uprostřed obrany, ale přesvědčenej o tom člověk prostě není.

Reagovat
Messiáš

Barcelona si ten vyrechtanej smajlik zaslouzi akorat za Messiho, jinak se udelalo kotel prace, na platech se usetrilo (z casti bohuzel) temer 200 mega, pokud se splni podminky povinnych opci u Trincaa a Griezmanna, tak to bude vice jak 120 mega profit. Krome toho Eric Garcia je velmi slusna posila a Depay je uzasnej. Demir se uvidi a zbytek je na hovno, ale u De Jonga nam prispiva na plat Sevilla a opce neni povinna, po sezone povali s Koemanem nekam do Holandska.., na to s jakymi kartami se hralo, tak se z toho vykouzlilo pomerne solidni "cistkove" mercado. Ano, chtelo to hlavne pryc Pjanice a Umtitiho, to je fail, ale paklize se majoritni cast sezony bude hrat s divaky, tak to nevidim pro nas vubec cerne. Dalsi leto budeme v silne pozici

Reagovat
Svatej

diky za vhled. Takhle zvenčí jsem pruser nepovazoval jen Messiho, ale neschopnost i za podobnych podminek jako u Griezmanna vypakovat i ty další kotvy.

Z druhy strany jo, asi jsem byl moc prisnej, protože vaše vedení melo tolik práce, ze i kdyby si personálně pribrali vedení dvou dalsich klubu, tak tu potřebnou praci pravděpodobně nestihnou dodělat. Navíc jsem výš psal, ze hodnotim pouze tenhle prestupak, takze bych asi ani nemel brat v uvahu okolnosti okolo Griezmanna, nicméně to uppne ignorovat tak jako tak nejde.

Vaseho top2 utocnika jste poslali pod cenou favoritovi na titul (neodpustim si - zase ) a sami si vzali hruzostrasnou nahradu, nevypakovali iste Pjanice a spol, přišli o Messiho, nedokazali přesvědčit a privest k rozumu Moriba, Nedokazali se zbavit Dembelehp, aby prisel někdo normální... Garcia je fajn, ale Umtiti v nejlepších letech to taky není. Aguero třeba ok bude, byt uz mam taky trochu pochybnosti, fakt ma prisernej rok a pul.. Depay by byl super i kdyby byl koupenej za balik, tohle se povedlo.

Asi budeš vědět spoustu veci lip, tohle je ode mě pohled zvenčí no..

Druha vec, která do tematu nepatří, protože se resi jen současnost, ale jsem velmi zvedavej, jak se cela.ta situace se snizovanim platů za ucelem darovani tech platů jinym projeví na týmový morálce. Mně to z principu přijde prostě šílený

Reagovat
Messiáš

Hele ve spouste vecech nejsi daleko od pravdy 3 ze 4 kapitanu souhlasili se snizenim platu, Sergi Roberto (mozna zatim) ne a ten tlak na nej prostrednictvim medii je prisernej. Lze jen spekulovat do jake miry tyto praktiky jsou dokonce posveceny vedenim. Kazdy z tech hracu je i v trochu jine situaci a treba Pique si opravdu uz muze dovolit hrat skoro zadarmo, kdyz jeho prijmy jsou davno vetsi z mimofotbaloveho prostredi.

Tuhle facku jsme kazdopadne potrebovali, hrali jsme zavody s tymy, ktere jsou jinak zajistene a to neni treba mluvit o tom, kolik se tech prestupu povedlo. Me tam trochu vadi ten Koeman, on na jednu stranu nekterym mladym sance a minuty dava, ale ma tam "sve oblibence" a naopak jsou hraci, ktere jsou jasne v kolonce "odepsani".

Mit v utoku Braithwaita byvaleho borce z Middlesbrough a De Jonga, ktery se ani moc neohral v Newcastlu, je opravdu desivy level a opravnene vytvari memecka a posmesky s tim, ze dalsi na rade je nekdo ze Sunderlandu . De Jong se da brat pozitivne akorat tak, ze je zadarmo, cast platu hradi Sevilla, jeho profil v tymu nemame (bohuzel ani v La Masii) a je to Koemanuv kun, takze ten nemuze moc remcat, ze nikoho nedostal (jakkoliv to absurdne zni v kontrastu toho, ze mu odesel druhej nejlepsi utocnik lonske sezony). Zase je desivy, ze bereme treti volbu hrotaka v Seville, tady tohle okno a i kazdej vyber hrace a jeho hodnoceni je straslive ambivalentni a zalezi jen na uhlu pohledu.

Dembele se prodat mel a asi to byl i zamer, nebyt toho, ze se ta sklenenka zrani na Euru. Pjanic, Umtiti a do nejake miry i Lenglet meli taktez pakovat kufry, ale tohle je uz tak trochu trend, ktery muzes videt ve vicero klubech a nemusi byt ani uplne top. Vy jste si s tim poradili dobre, ale spousta prodanych hracu jeste opravdu nejakou hodnotu ma, horsi by bylo, kdyby vase ucetnictvi si treba nemohlo dovolit odepsat Drinkwatera

Ale obecne vidis jak Tottenham musi vyplacet ze smlouvy Auriera, Real Jamese Rodrigueze pustit zadarmo, Juventus se nedokaze zbavit Ramseyho, kdyz pred tim mel stejne problemy s Matuidim a Khedirou. Zkratka kazde kratkozrake rozhodnuti te v tuhle chvili vytresta na dost dopredu.. stejne jako nas cheat FFP deal Pjanic-Arthur

Reagovat
Busby babes

ty vole, vsak vsechno co tenhle prestupak predvadite je na toho smajlika. Griezmann za 40 k Atletum, kdyz jste ho pred dvema lety kupovali za 120? Vim, ze vam nic jineho prakticky nezbylo, ale proste je to smesny.

Emerson, kterej prisel pred mesicem a dali jste mu 300 mega vykupku?

To jak jednate s Umtitim a brutalne ho tlacite aby se vysral na svoji platnou smlouvu?

Matheus Fernandes, ktereho jste donutili ukoncit smlouvu, Moriba a tak... tohle vsechno vas poskodi do budoucna.

Reagovat
alcantara

Presne tak, Garcia ci Depay su evidentne na smiech Griezmann je Bartomeuova robota, co ineho sa s nim dalo robit? Poslal sa doprdele s minimalizovanim strat, vsak ten hrac bol prakticky nepredajny, dobra robota. Na Emersonovi sa zarobilo, co je na tom smiesne? Moriba je hracka v rukach agentov, ktory je nenazrany, ale Barcelona je na vine, OK

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, ze s Griezmannem vam nic jineho nezbylo, ale porad je to smesny.

prakticky plati tohle: Mad how Barcelona gave Atletico €86m, Luis Suarez, the La Liga title and Antoine Griezmann in exchange for Antoine Griezmann.

coz proste je

Vazne ti neprijde smesny privezt hrace, dat mu 300 mega vykupku, placat o tom, jak tu bude roky a za 29 dnu ho prodat jinam?

Vazne myslis, ze hraci a jejich agenti nevidi, ze smlouva s Barcelonou v soucasne dobe nic moc neznamena? Ze kdyz se to nebude hodit, tak klub predhodi hrace davu aby je donutil jit s platem dolu nebo smlouvu jen tak zrusi?

Ale tak pokud si myslite, ze tenhle prestupak byl dobrej... ok no. stat se takova situace u nas, tak je mi asi spis do breku. A jasne, ze za to muze predchozi vedeni, ale Laporte to po nastupu taky maloval dost naruzovo a pak odesel Messi, Aguero ani nemohl byt registrovanej a tak... strasnej bordel tam mate.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
alcantara

Dik za informaciu, inak by som o tom ani nevedel

Emerson hrac na biznis, peniaze sa zidu, nic viac, nic menej. Neviem kto co placal, ved je to uplne jedno, tolko sa toho naplaca. Prisiel, neosvedcil sa, odisiel so ziskom, end of story.

Prestupak sa totiz nestal tu a teraz, bol ovplyneny skvelymi rozhodnutiami mesiace a roky predtym. Nabalilo sa to, Messi bol posledna kvapka. Za to, akym sposobom odisiel, si snad ten zmrd raz najde sibenicu. Na konci dna to je ale kruta realita taka, ze nam pomoze odbremenit vydaje na platy, on na sklonku kariery ma tim, ktory je konkurencieschopny v lige aj LM. Bolestive, ale win-win pre obe strany.

Neviem, co vidia agenti, ale myslis si, ze hraci k nam nebudu prestupovat? Bude to este tazky rok ci dva, potom budeme opat v hre o najvacsie hviezdy.

Reagovat
Busby babes

Ale tohle preci nerikam. Cela diskuze zacla tim, ze Svatej zhodnotil prestupak Barcelony na vysmech. A ja jen rikam, ze se to podle me jinak ani brat neda. Jasne, ze tam jsou nejake objektivni okolnosti, jako 1,3 bln dluhu. Ale porad myslim, ze pokud hodnoti prestupak tak je to pro vas docela katastrofa.

Porad jste obri klub, mozna to bude trvat par let, ale z tech problemu se vyhrabete a hraci k vam chodit budou. Jen rikam, ze se muze stat, ze si to nekdo dvakrat rozmysli a ze proste do sveho rozhodovani zahrne uvahu na tema: je tam risk, ze se finance zhorsi a pak Barca udela cokoliv aby me donutila jit s platem dolu...

K nekterym hracum jste se letos chovali fakt priserne neprofesionalne. A vsichni to vidi...

Reagovat
Messiáš

Griezmann po amortizaci za tech 50 mega (10 mega je hostovacka) nevychazi vubec spatne. Usetri se 80 mega na platu za dva roky u nej. Tady je smesne akorat to, ze posilujeme konkurenta, ale to me vzhledem k sympatiim k Atletum zase tolik nevadi. Tohle je paradoxne win-win-win situace pro kazdeho. Matheuse nikdo k nicemu nenutil, mel ve smlouve klauzuli o jednostrannem vypovezeni smlouvy, na smich bylo jeho angazovani, nikoliv zbaveni se. Pravne je to v tomhle pripade naprosto v poradku. Apropos, ukaz mi klub, ktery se dokaze zbavit jakehokoliv zmetka, ktereho predtim podepise pod dlouhodobou a casem nevyhodnou smlouvu. Videl si to ostatne i u Alexise u vas, Ozila v Arsenalu, Jamese v Realu, Tottenham se Sissokem a Aurierem, Chelsea s Drinkwaterem. Takze ano, je to obrovska skoda, ze se tento kaspar nepodaril vypakovat, alespon se s nim ted jedna o snizeni platu. Co se tyce platove politiky zadny klub neudelal takovouhle osekavaci akci jako my. Samozrejme je tady durazne ALE, ktere je, ze je to na ukor Messiho, coz si zadny Cule nepral.

Moriba je fracek pod vlivem nenazranych agentu, takovejhle byl i Xavi Simmons, diky zajmu Tottenhamu za nej dostaneme od Lipska skora 20 mega a 10% z future sale. Na jeho post mame lepsi a talentovanejsi hrace. Puig je nepochybne lepsi a Gavi je uplne jinej vesmir, co se tyce cehokoliv.

Emerson vypadal jako verze Juniora Firpa akorat na prave strane, je to RWB ne RB, defenzivne horel a vlastne ani nic dopredu nevymyslel. Pro Tottenham muze byt casem dobrej, ale neni nikterak blizko Destovi na nahradnika je to zbytecny luxus, kdyz tam muze zaskocit Mingueza a Roberto.

Co je dal k smichu? Pochybuji, ze nam neco z toho do budoucna uskodi

Reagovat
Busby babes

hezky to vsechno malujes na ruzovo. Asi nejvic me bavi, jak za 29 dnu poznate, ze je hrac uplne na picu. ale whatever, proste je to smesny, co letos predvadite. a ano, ma to nejakej kontext, ale porad je to smesny. Ano, my se Alexise snazili zbavit, ale ne tak, ze bychom ho predhodili fans ala: vidite toho hajzla, bere miliony a nechce jit splatem dolu jako Pique...

Proc by to jako ti hraci meli delat? maji platnou smlouvu, neni jejich problem, ze mate dementni vedeni. Navic v situaci, kdy to snizeni platu znamena, ze se ty penize jim vezmou a daji se novym hracum. Ze to dokazete obhajovat jako prijatelny chovani je celkem smutny.

Reagovat
alcantara

Ale ved ajked nebude uplne k hovnu, tak vzhladom na obsadenie pozicie je jeho predaj pomerne jasna zalezitost Nie je o com.

Nic robit nemusia, ja osobne to pochopim, ked odmietnu, neviem, ako ostatni. Od Gerarda, Sergia ci Jordiho to beriem ako prejav lojality ku klubu.

Reagovat
Messiáš

Ne, vy jste jen platili asi polovinu platu Alexise, zatimco hral nekde jinde...

Ten hrac s nami byl ted 29 dnu, ale dva roky jsme jej meli celkem pod drobnohledem. kdyz hral v Betisu. A ve finale je to uplne jedno, kolik s nami stravil casu. Prodali jsme jej a uprimne malokomu chybi. Zvlast, kdyz na ten post 3 hrace mas a Desta, ktery je jinde a i kdyby nebyl, tak je to Koemanuv oblibenec a bude hrat, pokud bude zdravej.

Neni to ani nic super vyjimecneho, podivej se, kolik to odehral Odegaard za Real Madrid/kolik toho bylo pod Ancelottim, mnohem drsnejsi "prestup" byl z tohohle pohledu Demichelis z Malagy pres Atletico do City, kde se posbiralo 5 mega a jelo se dal.

Zadnemu hraci nikdo nedrzi bouchacku u hlavy, aby kyvl na snizeni smlouvy. Nicmene to snad nezakazuje klubu o techto vecech s hraci jednat. Behem Covidu nejsme zdaleka prvni ci jediny klub, ktery by jednal s hraci o jakemsi snizeni platu ci docasnem odpusteni vzhledem k obrovskym vypadkum prijmu. Hejt dostavaji Pjanic s Umtitim ani ne kvuli jejich mastnym smlouvam, ale kvuli jejich neochote prestoupit. Vse je samozrejme hrube ovlivnene emocemi, kdy obetnim berankem tohohle vseho je nejlepsi hrac vsech dob a nase nejvetsi legenda.

Zasadni vec, kterou mas trochu pokrivene je: " Navic v situaci, kdy to snizeni platu znamena, ze se ty penize jim vezmou a daji se novym hracum." K snizovani platu dochazi vzhledem k nasemu hospodarskemu vysledku a FFP La Ligy, ktere trva na 70% podilu mezi prijmy a vydaji. Aby to bylo jeste slozitejsi, tak 25% z kazdeho usetreneho eura se pocita rovnou. Takze ano..snizeni platu muze dopomoci registraci novych hracu, ale jde daleko spise o dlouhodoby trend, jak mit platy hracu aspon trochu v rovnovaze. Vsichni novi hraci dohromady neberou ve finale vice nez 30 mega hrubeho, i s nimi se v souctu podarilo snizit platy asi o nejakych 220 mega (polovina je bohuzel Messi). Nemam vesteckou kouli a nevim, jak moc se projevi ztrata Messiho, Griezmanna na prijmech z merche a jaka bude ochota lidi/socios chodit na zapasy/platit si clenstvi, ale pred Covidem jsme byli nejlepe vydelavajicim tymem na svete, problem vzdycky byl alarmujici a velmi nizky pomer mezi prijmy a vydaji, kdy jsme celkovy zisk meli vetsinou do 5 mega eur, tohle osekavani nakladu mi ale dava velmi slusnou nadeji, ze tahle cisla budou v dalsich necovidovych sezonach mnohem priznivejsi

Reagovat
kiwwi

When Greenwood gets the ball in this position it’s already a goal (with video)

Making the pundits say “the keeper has to do better” since 2019.

https://streamable.com/dr2t1b

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak pres kopirak

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Golden boy. Je sice pravda, ze spousta tech gólů tam gólman ne ze mohl, ale mel mít, ale to nic nemění na tom, ze je to parádní fotbalista a závidím vám ho víc než kohokoli jiného komukoli jinému.

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

prej mu treneri rikali neco podobneho, co kdysi Ronaldovi. Kdyz ses tak blizko, nemusi to byt uplne presne umisteny, kdyz to bude rana.

Reagovat
r.mrazik

a von jim na to celkem kasle,protoze umisteny to je ve velke vetsine skvele

Reagovat
Grahf

tak ono tie strely po zemi k tyči sú najťažšie chytatelné pre brankarov.

Reagovat
M0rb1D4S

Ten kluk je neskutečný. Toho vám fakt závidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

One-angle star

Reagovat
Kucka

Reagovat
off-olda

Co to kurva?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
meno

Fotbal je fakt jednoduchá hra, škoda, že jsem nerd a ne sporťák

Reagovat
PhilipS

Nechápu, že West Ham nepořídil útočníka. To je fakt zarážející. To budou dávat na hrot Součka? Vůbec nevím, jak tu sezónu chtěj odehrát.

Reagovat
Losinho

Falešná devítka s Bowenem? Kdyby se třeba teď zranil Antonio na dva měsíce, tak máte vymalováno.

Reagovat
kolouch

Moyes to někde vysvětloval. Na útočníka, co dá 15+ gólů za sezónu West Ham, hlavně platově, nemá (viz. sága s Tammym Abrahamem) a kupovat hráče na lavičku jako backup k Antoniovi nebude mít větší efekt, než když Antonia zastoupí Bowen (Vlašič, Benrahma) v roli falešné 9. Loni to fungovalo s Lingardem perfektně. Ne, že bych nás chtěl srovnávat s Liverpoolem, ale ti takhle hrají v podstatě každý zápas.

Reagovat
PhilipS

Chápu, že tam chce dávat Bowena. Ale i tak je to strašně málo hráčů. Antonio bude minimálně půlku zápasů zraněnej. Nechápu, proč nezkusili aspoň toho Simu. Drahej nebyl

Reagovat
kolouch

Ofenzivních hráčů máme dost. Bowen, Benrahma, Vlasic, Fornals, Antonio, Lanzini, Yarmolenko. V případě absence Antonia si umím představit zálohu+útok: Souček, Rice, Fornals (nad nimi) - Benrahma, Bowen, Vlasic. Síma by byl jen další křídlo do počtu

Reagovat
kolouch

Respektive hra West Hamu už není jen o tom, že musí být nutně kladivo, co to tam dotlačí silou. Antonio sice představuje ideální kombinaci síly a techniky, ale věřím, že ho Moyes dokáže nahradit i bez použití podobného typu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je teď Moyes úplně v prdeli, když zjistil, že nevíš, jak tu sezónu vůbec odehrají

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mně druhá volba Bowen a třetí Jarmolenko.

Reagovat
Leon7

Reagovat
cristiano.K.

což je furt slabá náhrada

Reagovat
jk

Podle mě jim stačí dostat balón k balónu, vybojovat 10 rohů za zápas a mají šanci. Útočníka ani nebudou potřebovat

Reagovat
smazaný uživatel

Spomínam si, že keď odchádzal Král do Spartaka, tak tu nejeden filozofoval, že je to krok späť, že si zazdí kariéru a pod. Myslím si, že svoje tu zohrali predsudky voči ruskej lige a všeobecne predsudky voči Rusku.

No a zrazu je tu prestup do PL...

Reagovat
Mönchengladbach

Ruská liga je na úrovni naší a jde brutálně dolů, mrkni na koeficient za poslední roky:

V pětiletém byla před sezónou 8. v Evropě.

Ve čtyřletém 10. (za Skotskem).

Ve tříletém 16. (za Norskem).

A za poslední dva roky, po které tam byl právě Král, je 26. za Bulharskem. A to byl například v obou letech ruský mistr (Zenit) nasazen v LM z prvního koše, v obou stejně skončil ve skupině poslední.

Reagovat
Čenda

Právě že si naštěstí včas uvědomil, že se v te prdeli uz zabíjet nechce.

Předsudky vůči Rusku nejsou, je to furt Sovětský svaz, akorát bez svazu..a ztrraceného alkoholika v čele.

Takže závěrem, Rusko pochopitelně

Ruská literatura, umění, hudba, dříve věda a dokonce i někteří lidé , ale Rusko

Reagovat
John Obi Mikel

Viděli jsme to na EURU. Za ty dva roky se vůbec neposunul.

Reagovat
smazaný uživatel

Turnaj ti nemusí vyjsť. Stáva sa. Stalo sa to onakvejším hráčom. Spomínam si napr. na MS 2010 a Messiho.

Predpokladám, že skauti WHU ho sledovali a nekupujú mačku vo vreci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to naše malá taky asi očekává přestup do West Hamu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jen blbá výchova Kolik jí je?

Reagovat
Vsadim gule

43

Reagovat
Salfovic

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Blbá doba,já jako makej pořád jebal do magnetický tabulky,ted máj mobil no

Reagovat
Remt

taky me to to sere. Ja jako bezdetnej asi nemam co mluvit, protoze jsem to nezazil. Ale kdyz vidim kamosovyho malyho jak si vyvztekava aby mu zas a opet davali do ruky telefon a neumi uz bez toho bejt (budou mu dva roky), tak je to hroznej pohled. Ja v jeho veku tohle delat, tak dostanu na hubu a ne mobil do ruky. Oni mu radsi vrazi mobil do ruky a hraj si s mobilem a hlavne bud chvili zticha.

Reagovat
Infi

v takovém případě je to ale špatná výchova, respektive to dítě ví, co musí udělat, aby dosáhlo svého, za tím ještě žádné logické uvažování není v takovém věku ale máš lidi a lidi, že jo, před telefony sis mohl zkusit vydupat další čokoládu a buď se povedlo a měl jsi zkažené zuby hned co narostly a nebo málem vybité, protože rodiče takové chování netolerovali

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Busby babes

Manchester United's Aaron Wan-Bissaka has pleaded guilty to driving while disqualified, without a licence and without insurance.

Reagovat
Wazza228

Má tak malej plat, že to nevystačí ani na pojištění. To chce novou smlouvu.

Reagovat
Busby babes

Closed doors.

Manchester United vs Stoke City.

Playing XI : Heaton Jones Mengi Dalot Fernendes Matic VDB Cavani Hannibal Mata Greenwood.

Reagovat
iamek

To Bruno jako hraje i takové zápasy?

Reagovat
Busby babes

neni Fernandes jako Fernandez...

https://www.transfermarkt.com/alvaro-fernandez/profil/spieler/811778

Vsak Bruno je v Portugalsku na repre.

Reagovat
iamek

Bylo mi to divné. Ten je Z a Bruno je S

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
wild

Bruno neni v repre?

Reagovat
Grahf

4:3 vyhralo stoke

Reagovat
Busby babes

a prej Mason zase gol a snad i Mengi. Videl jsem jen, ze Cavani dal z primaku brevno.

Reagovat
iamek

#oleout

Reagovat
Losinho

Přišel Sima a už jedou.

Reagovat
oddy

Reagovat
Wazza228

VDB konečně v základu

Reagovat
dontcallmeandre

Nevím jestli to tu někdo psal. ale já bych se nedivil, kdyby Král na euru hrál špatně schválně. Spartak avizoval, že když se mu bude dařit, bude za něj chtít raketu.A to asi nebylo úplně v jeho zájmu. Možná jsem jen paranoidní. (každopádně, mě by to nevadilo, mě repre nezajímá a Krále neživí)

Reagovat
kolouch

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

fuck yeah

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Salfovic

To jako bivakoval v nějaké telefoní budce nebo jak? Nějak si to nedokážu představit.

Reagovat
smazaný uživatel

Do pulnoci byl na poste

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Ødegaard on why he chose Arsenal: “I wanted stability. I wanted to settle down somewhere with a lot of good players who want to establish the club back in the top, with a good manager. That’s why I think Arsenal is pretty perfect for me.”

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Skutečné důvody v diskusi pod PL v kostce.

Reagovat
Remt

To jo, aby se neusadili pristi rok na spici Championship

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

to je ale roztomila telenovela

Reagovat
smazaný uživatel

Boril na fotce: kam bezis ty pico, oslav ten gol s nama

Reagovat
OTASi

neuvěřitelný příběh

Reagovat
Remt

skoro tak dobrej jak ten o tom typkovi co sel nad ranem po Brne nachcanej, jak to tenkrat bylo? To me chytilo za srdicko

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná mě, ale já to nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa chcel pochváliť, že mu ho to pripomína.

Reagovat
AC Sparta Praha good

To nedopadne dobře - mají stabilní střed zálohy a během jednoho dne přikoupí Krále a Vlašiče

Reagovat
SunFells

Být 1. náhradou za Rice/Součka není špatná pozice. Sem tam hrávali i na 3 vzadu, tam jej taky můžou využít. Vlašič si bude konkurovat s jinými.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele