Kovačič: Dovedu si představit přestup do Chelsea

27.12.2018, 11:09
Aktuality
Záložník Chelsea Mateo Kovačič prohlásil, že si dokáže představit, že by v londýnském klubu, kde hostuje z Realu Madrid, mohl zůstat i na delší dobu. Pod Mauriziem Sarrim si totiž vybojoval místo v základní sestavě, což se mu na Santiago Bernabéu od přestupu z Interu Milán nepodařilo.

Kovačič také řekl, že si působení v Premier League užívá. Pokud by s tím Real souhlasil, přestupu by se rozhodně nebránil.

"Myslím, že hostování v Chelsea byla ta nejdůležitější věc, kterou jsem pro svou kariéru mohl udělat," řekl Kovačič. "Byl to krok, který jsem opravdu moc chtěl. Velmi se mi tady líbí a užívám si to tu. Jsem opravdu šťastný. Chelsea je jeden z nejlepších klubů na světě, mám tady skvělé spoluhráče, a také Londýn je úžasné město," uvedl Kovačič.

"Dovedu si představit, že bych tady zůstal. Zároveň mám ale také respekt k Realu Madrid, kde mám pořád platnou smlouvu. Snažím se každý den odevzdávat maximum. Co bude dál, to se uvidí," dodal.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (41)

Přidat komentář
Svatej

Pokud bude hrat jinou pozici, tak proc ne. Na ty soucasny je i navzdory dvou fajn zapasum pri nejlepsim prumernej..

Reagovat
blade115

"Pod Mauriziem Sarrim si totiž vybojoval místo v základní sestavě"

No, spíš mu prostě spadlo do klína a, stejně jako ostatní, ho už má garantované, ať zahraje sebehůř.

Reagovat
mesyas

přesně, vždyť ho zastíní v ofenzivní části i Kanté, a to už je co říct. Celkově ta dvojice Jorginho a Kovačič hrajou dost průměrně, někdy až podprůměrně.

Reagovat
ADM

Nesledujem vás, ale hrozne nemám rád tento typ trénerov, ktorý ani nemajú snahu hráča posadiť a vytvoriť na post trochu zdravej konkurencie. U nás je to večné stavanie Luisa či Rakitiča, napriek tomu či sú zápasy rozhodnuté alebo majú kvantá minút alebo hrajú aktuálne horšie než iné alternatívy, či takisto preferovanie Roberta, aj keď má aktuálne horšiu formu než Semedo.

A najhorší dopad to má na samotných hráčov na lavičke, ktorí aj môžu vidieť, že hrajú lepšie, že fanúšikovia vidia ich tvrdú prácu, no napriek tomu sedia..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Vždyť má na kontě v PL 1000 minut a pravidelně střídá a jde ze hřiště v 60. minutě. Oni všichni tři hráči, co se perou o místo, jsou dost nevyrovnaní.

Reagovat
mesyas

to radši ne, má sice skvělou techniku, ale jinak je neškodnej, neumí vystřelit, není produktivní a celkově bezzubý. Pokud by stál okolo 40-50mil. tak by se o tom dalo přemýšlet, jinak zbytečnost a poslat zpátky do Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nepodává bůhví jak excelentní výkony, ale přesně, záleží na ceně. Podle mě potenciál a prostor pro zlepšení má. Za víc jak 50M by to ale byl fail.

Reagovat
Spasitel

Čakalo sa od neho viac. Radšej minúť peniaze na krídla a útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Predtim to vypadalo ze Real bude mit vyresenou zalohu na nekolik let dopredu Casemiro,Kovacic,Ceballos,Isco a Llorente a ted Kovacic asi odejde, Isco je na odchodu, nakonec jeste prijde novej zaloznik, urcite by stal za kup Havertz z Leverkusenu

Reagovat
Hachim Mastour

Blablalbla. Modrič končí. Kovačič začína.

Reagovat
Doplh11

Já bych ho vůbec nevykoupil, protože mě vůbec zatím nepřesvědčil.... jen jedna asistence a žádný gól za prozatím celkem 23.zápasů..... To už bych rád viděl v sestavě opět Cesca Fabregase,ten sice taky tolik golu nedava,ale aspon je dobre pripravuje A bude mi velice chybět zda v lednu nebo až v létě odejde...aspoň že ho stavím pravidelněji v FM19 než Kovačice

Reagovat
smazaný uživatel

Divim se tej tvrdej kritice. Podle mě hraje dobře, je skvělej na míči, má herní inteligenci a přehled. Té rozehrávce dokáže dost pomoct, má tam v každým zápase skvělý přihrávky a na druhou stranu odvádí i dobrou práci do defenzivy. Co se týče toho, co chce Sarri hrát, tak mi navíc pro kontrolu té hry přijde ve velkých šlágrech proti silným týmům lepší, než Loftus nebo nedejbože Barkley, jsem klidnější, když tam proti top6 týmům hraje Mateo. Neni produktivní, to je fakt, ale zase podle mě není primární úloha středopolaře bejt Lampard, to je jenom takovej fajn bonus. Mateo nemůže za to, že všichni ofenzivní hráči kromě Hazarda (snad s výjimkou Pedra, kterej dělá, co může) jsou lemplové. Navíc ho podle mě lehce blokuje i fakt, že hraje na stejnej straně jako Alonso, takže za něj musí hasit a nemůže se nikdy uplně odvázat. Jako já bych ho klidně podepsal, podle mě přínos pro tým má velký, navíc bych se nebál ho časem využít i jako alternativu k Jorginhovi. Ale podle mě si ho Real bude chtít nechat, Modrićovi už taky neni osmnáct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od hráče z Realu se holt očekává více než od Loftuse nebo Barkleyho. Ale souhlas, že někdy je ta kritika až zbytečná.

Reagovat
Talker

On není špatnej, ale prostě žádná extratřída, za kterou by se vyplatilo investovat ve výsledku.

Reagovat
Greny

Kdo by to řekl že z trojice Kovacic, Jorginho a Kante nejlepší dopředu Kante

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

a to jeste mimo svou pozici

Reagovat
Talker

Za tu cenu, kterou bude chtít Real ne. Oni za něj budou chtít nějakých 60-80, přičemž odpovídající by byla tak polovina. Z té trojice (RLC, Barkley) je asi nejlepší, ale není to o nějaký ohromný kus. Chvíli zářil Barkley, chvíli RLC. Pokud se nerozehraje do mnohem lepší formy, tak bych ho klidně pustil do Realu.

Potřebujeme řešit jiné posty urgentněji.

Reagovat
Whitemedia

Za cenu do 50 mega klidně, víc určitě nedávat..

Jinak jsem teda zvědavý, jestli Kovacic odehraje alespoň jeden celý zápas v PL za celou sezonu, zatím se jen dvakrát dostal přes 80 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Pice, 50mega jsme za hráče nikdy nedali a tady se s nima hazi za nechteneho prumeraka...

Reagovat
Whitemedia

Je to v hajzlu no, nedá se nic dělat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jako fanoušek Manchesteru United to musíš pochopit a citrony si strčit tam, kam slunce nesvítí

Reagovat
Josifek

Reagovat
John Obi Mikel

Klidně berem

Reagovat
Bucky

Hrozně mě baví sledovat, jak se vždycky kritizuje Real, že se zbavuje toho nebo onoho hráče, který má potenciál. A pak Morata v Chelsea průměr, Kovacic v Chelsea průměr - to prostě nejsou hráči pro Real. Oběma jsem fandil, věřil, ale neprokazují, že by rostli jak se očekávalo.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

on Mateo je špica ale Chelsea je tak nejak pri Kantem a Jorgovi zbytočný.

Reagovat
BrainBlender

Modric, Kroose

Reagovat
Bucky

No, špica, nevím nevím. Hraje dost a žádné extra výkony nepředvádí. Kdyby byl špica, tak se prosadí v Realu, on bude mít ale dlouhodobě i s udržením se v Chelsea. Třeba se pletu a ještě se probere, ale zatím to vypadá na klasickou klesavou tendenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda Kovacice nikdy nemusel... A teď mě asi i trochu sere, že krade minuty dvojici Barkley a Loftus, který mám naopak rád. I kdy na začátku sezóny jsem doufal, že si přes ně nekopne a s brekem odtáhne někam úplně do hajzlu

Reagovat
Whitemedia

Barkleymu minuty nebere.. jakmile měl Ross na chvilku formu, tak hrál dost, ale teď se holt vrátil ke své průměrnosti.. a průměrný Kovacic je pořád o parník před průměrným Rossem

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

30 max, jinak nebrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nabízí swap za Edena :-) Kovačič + Isco by byla zajímavá nabídka s tím, že Eden v průměrném klubu bez titulů hrát nebude. Uvidí se na konci sezony, jak na tom Chelsea bude, ale zatím to vypadá na bídu. Takže taková možnost by se vyloženě nabízela. Navíc Kovačič hraje dost solidně. Zlepší střelbu a bude úplně super, není líný, je hodně bojovný a běhavý, má velice slušnou techniku, což se o Barkleym ani Loftusovi říci nedá. Loftus je dle mě hned za ním :-)

Reagovat
Whitemedia

Kova střelbu nezlepší..

Reagovat
Talker

Když vezmu v potaz, že se stává jednou za pár let, že kluby si vymění 2 hráče mezi sebou, tak je nereálné vyměnit přímo tři.

Zvlášť, když 2 hrají podobný post a my máme jednu volnou pozici v záloze, takže jeden by přišel na lavičku. Tohle je naprosto nesmyslný trade.

Reagovat
čutalista

Piš jim to příště ve skratce, se divím, že tě to ještě neunavuje. :)) POTŘEBUJEME GÓLY. tečka :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele