Kovać se soustředí na svou práci, řeči o odvolání ho nezajímají

16.05.2019, 21:07
Aktuality
Výhradně na nadcházející dva zápasy myslí Niko Kovać. Jeho Bayern Mnichov může získat německý titul a triumfovat v tamním poháru a jeho chorvatský kormidelník se koncentruje výhradně na svou práci a povinnosti, nerozlaďují ho ani spekulace tisku o možném odvolání...

Kovać přišel do Bayernu před rokem z Frankfurtu a podepsal kontrakt platný do června 2021. V průběhu sezony byl často terčem kritiky a dlouho to vypadalo na hrubě nevyvedenou sezonu v podání bavorského celku. To se na jaře změnilo, mnichovský klub má na dosah další obhajobu titulu a vedle toho ho čeká finále DFB-Pokalu proti RB Lipsko.

Bayern hraje v sobotu odpoledne s Frankfurtem a vzhledem k obrovskému rozdílu ve skóre mezi ním a Dortmundem mu k zisku titulu bude stačit remíza. Pokud selže, nabídne šanci Dortmundu a dle tisku v krajním případě dojde k odvolání Kovaće, mezi kandidáty na uvolněnou funkci pak má být například Erik ten Hag z Ajaxu.

"To jsou vedlejší záležitosti, které mě nezajímají," prohlásil dnes Kovać.

"Máme před sebou dva úkoly a potřebujeme se koncentrovat na ně. Můžeme se stát mistry, naše koncentrace se neupíná na to, co říkají ostatní. Mám smlouvu, ta běží ještě na další dva roky a tento kontrakt chci dodržet. Udělali jsme kroky směrem vpřed, od utkání s Düsseldorfem jsme prohráli jen dvakrát," zavzpomínal Kovač na druhou polovinu listopadu a v ní domácí remízu 3:3 s Fortunou.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
Ross Geller

Tenhle Kovac je daleko lepsi trener nez Kovac ve Sparte.

Reagovat
cr7sux

Stejně je vtipné, že pravděpodobně bude mít double v první sezóně a píše se o odvolání

Reagovat
smazaný uživatel

Double dam s Bayernom aj ja.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Rudnevs

Rummenigge, no...

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

OT: Investorom v Lauterne bude nakoniec predsa len Becca.

Reagovat
Corleone

je to dobrá zpráva, je to špatná zpráva, nebo jaká je to vlastně zpráva? Teď asi záchrana, ale aby se to Lauternu po čase nevymstilo, jako 1860 s Ismaikem

Reagovat
Rudnevs

Ťažko momentálne povedať, aká je to správa. Vo vedení panuje chaos, celé toto je vlastne boj o moc a hodnotiť sa to bude dať až s odstupom času.

Reagovat
Corleone

Díky za info. Snad čekají Lautern lepší časy.

Reagovat
supporter

Co myslite? Jose?

Reagovat
Seydou Doumbia

Nestraš

Reagovat
bloodonor

Nesimpaticky zmrd

Reagovat
Frantszek

genyalní vijádření

Reagovat
Ross Geller

Těší mě, já jsem Ross.

Reagovat
db18

Mi přijde, že Carlo měl jednoznačně větší klid i těsně před odvoláním...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem celu tuto situaciu. A este vacsmi nechapem ci tu situaciu a tlak vytvaraju len media alebo fakt aj vedenie Bayernu.

Reagovat
db18

Bohužel i Rummenigge... jestli se tahle sezona ještě posere, tak za to z velké části bude moct on. Naštěstí už by tam měl být jen asi další sezonu a pak to snad převezme Kahn (a budem doufat ve zlepšení )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Len tak ma napadlo.

Asi ten Bayern to double dá, rovnako ako v Anglicku City. Tam asi nikoho súdneho nenapadne odvolať Guardiolu...

Reagovat
Frantszek

Stát se může ještě spousta věcí. Frankfurt jistě chce zkusit LM, takže bych BvB ještě neodepisoval. Ale Gladbach si ji zase také bude chtít udržet. Řekl bych, že to může být doooost zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

To je oveľa lepší prípad ako Juventus...x kôl pred koncom istý víťaz. x rokov...

Reagovat
Rudnevs

Bayern to takto x rokov mal a x rokov mať bude. Táto sezóna je výnimka. A zas až tak zaujímavé to nebude, v pohode si to postrážia.

Reagovat
db18

Tam je to debilní, že ty 4 týmy hrají takhle spolu, protože Frankfurtu bych tu LM hrozně přál, ale to by nás zase stálo titul.

Reagovat
Rich

Neměl jsem ho rád jako hráče a nemám ho rád o to víc jako trenéra. Hra Bayernu od jeho příchodu se změnila tím, že se hraje pomaleji a nudněji. Navíc nesmyslné ztráty s kluby, co jsou ve spodní části tabulky. Ne přeji si jeho odvolání i po double, Bayern není Frankfurt a on na to nemá.

Reagovat
manuelo neuero

od zimy hrají výborně a letos mají nejslabší tým za poslední roky,

Reagovat
blackhawk88

vyborne ? vysledky sice maju, ale herny prejav je teda nic moc

Reagovat
manuelo neuero

herní projev se taky na jaře celkem dá

pod ancelottim hráli mnohem nudněji a stejně ho fans chtěli i do druhé sezony

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
Rich

Nesouhlasím, herní projev v některých zápasech je strašný a ty výsledky v některých zápasech jsou jen tak tak. Čekal jsem, že budeš argumentovat tím, že mají slabší tým, upřímně nemyslím si, pravidelně hrají Coman a Gnabry až na pár zápasů a do toho góly přidával Goretzka, tím není slabý, ale herně je to pomalý prostě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele