Kováč má platnou smlouvu, spekulace nekomentujeme, uvedl pardubický klub

20.12.2023, 16:08
Aktuality

Pardubický klub odmítl komentovat spekulace o možném konci hlavního trenéra Radoslava Kováče. Východočeši v krátkém prohlášení na webu zareagovali na úterní informaci některých médií, podle kterých chce bývalý reprezentant rezignovat kvůli sporům s vedením.

O Kováčově možném odchodu jako první informoval web inFotbal.cz. Podle deníku Sport nabídl sám čtyřiačtyřicetiletý kouč rezignaci kvůli sporům o budoucnosti asistenta Michala Hampela, vedení klubu ji ale nepřijalo.

"V uplynulých hodinách jsme zaznamenali v médiích spekulace o možném ukončení činnosti trenéra Radoslava Kováče na lavičce pardubického ligového týmu. Vedení FK Pardubice v tuto chvíli konstatuje, že trenér Radoslav Kováč má s klubem, stejně jako další členové realizačního týmu, uzavřenou platnou a dlouhodobou smlouvu. Z toho důvodu vedení FK Pardubice situaci po zveřejnění spekulací nekomentuje," stojí v prohlášení.

Podle Sportu vedení rozhodlo, že Hampel po podzimu skončí, s čímž Kováč nesouhlasil. Celý trenérský tým působí v Pardubicích od loňského září a v srpnu prodloužil smlouvu do června 2025. V aktuální sezoně patří týmu 13. místo.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
kecipep

zimní okurková sezóna nudit nebude

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Lojd

V aktuální sezoně patří týmu 13.

Reagovat
pobody's nerfect

Kováč má platnou smlouvu, ale tu mize vypovědět i on ne?

Reagovat
Lemond Laws

Nevím, jak jsou přesně nastavené trenérské smlouvy. Ale aby ze dne na den bez udání důvodu vypověděl smlouvu asi nepůjde...

Reagovat
Spalovač šancí

A co tedy představuje tento komentář?

Reagovat
ACSeRw!n

tak fakt to vypada na Liberec

Reagovat
Lemond Laws

asi s tím novým majitelem je to lákavý no

Reagovat
kilobyte

Byla v lize už někdy taková rvačka o trenéra?

Reagovat
Lemond Laws

Ano

Reagovat
kilobyte

Kdy?

Reagovat
Losinho

Pulpit/Straka

Reagovat
kilobyte

O koho?

Reagovat
Losinho

Ano.

Reagovat
lampas

Tak je hotovo, Slovan má nového majoritního akcionáře. Pan Kováč poslední zápas podzimu, kdy s Kozlem naprosto vyjebal, potvrdil, že na angažmá u nás a nahrazení Kozla má plně legitimní nárok.

Reagovat
KingMaster13

Gratulace, v současné době vše lepší než Karl. Ten už to tak 5 let táhl jen a jen dolů. Tohle může být krásný nový impuls, když se Vám podaří ty peníze efektivně zužitkovat (s Nezmarem u kormidla se toho nebojím).

Reagovat
ACSeRw!n

a prej zdvojnasobi rozpocet ted jeste nekam donutit lidi,aby chodili na stadion

Reagovat
ACSeRw!n

*nejak

Reagovat
Imos

já bych se nedivil, kdyby dost lidí co přestalo chodit na protest Karlovi po tomhle impulsu na staďák zase šlo

Reagovat
Losinho

Možná by pomohlo mít tam v marketingu víc než jednoho člověka na plnej úvazek.

Reagovat
Nadržený šimpanz

To je ten borec, co by ho nejradši Vacek ošukal??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele