Kouče Flicka nadchl přístup hráčů Bayernu v Římě

24.02.2021, 11:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Müllered

Lazio mě dost zklamalo svou pasivitou, to se nikdo z trenérů nepodíval například na zápas proti Frankfurtu? Bez aktivního presinku to proti Bayernu nejde. Je fakt, že tam první poločas nehrál Leon, když hrají s Joshuou oba, tak dokážou vymazat kohokoliv.

Reagovat
Beči

Tak ono hrát proti dvojici Kimmich - Goretzka je doslova vražedný úkol. Tam prostě neprojdeš Ale taky mě překvapilo, že Lazio nehrálo na vysoký presink, protože opravdu jedině tak se dá se současným Bayernem něco uhrát. A to ještě Lewa nesmí mít formu

Reagovat
Pipo123

Na nejaký pressing tam nemáš hráčov, Leiva má 34 rokov, Alberto je tvorca hry, ten napádať nebude, jediný tam je Milinkovic a Ciro čo sú schopný presovať celý zápas

Reagovat
Ferragamo7

Ja napíšem k tomu len 2 poznámky:

1.Flicka nadchol prístup hráčov v tomto zápase,súhlasím, hrali perfektne a súper mal až priveľký rešpekt,to bolo vidieť na ich nervozite v prihrávkach.Ale mňa nadchol Sule a to myslím smrteľne vážne.Čo ten tam vystrájal,to bolo niečo neuveriteľné Ten musel byť naspídovaný Ale fakt,toto bol jeho mega výkon v drese Bayernu,veď on tam obchádzal súperov ako Messi v najlepších časoch Naozaj som netušil,že aký potenciál sa v ňom skrýva.Pre mňa jednoznačne najlepší hráč zápasu!Veď on bol viac v útoku,ako v obrane No keby podával takéto výkony,tak Pavard môže ostať sedieť na lavičke.

2.Nikdy som si nemyslel,že Goretzka bude pre Bayern tak kľúčovým hráčom,to bolo vidieť,keď nastúpil na 2.polčas vo Frankfurte,hneď tá hra mala iný zmysel.A teraz si výborne rozumejú s Kimmichom,včera všetko v podstate vyriešili smerom dopredu aj dozadu.Ja som mal trochu obavy po odchode Thiaga,ale zbytočne,táto dvojica je úplne v pohode.

Reagovat
Kolarik12

Souhlas, Sulemu ten zápas opravdu vyšel, ale pořád mám z něj dojem, že v okamžik bránění, kdy by měl nejvíc zabrat prostě jen vyklusává. Jako dočasný řešení na RB dobrej, ale Bayern prostě bude muset v létě na ten post někoho dotáhnout, Sarra poslat do ř*ti a přivést někoho, kdo se o ten základ popere s Pavardem.

Jinak Goretzka za mě udělal největší progres za poslední rok z celýho Bayernu. Nedokážu si už bez něj základní sestavu představit. Stal se z něj takovej ten typickej macho borec, což mu ale herně dost pomohlo. Získal sebevědomí a díky tomu, že hodně nabral a v součtu s jeho výškou si každej protihráč dost rozmýšlí, jestli s ním jít do souboje, protože to vždycky bude bolet. Ještě před rokem a půl jsem o jeho budoucnosti v Bayernu měl dost pochybnosti, Kovac ho moc nenasazoval, ale to jak na sobě dokázal máknout z něj udělalo pro mě jednoho z nejoblíbenějších hráčů Bayernu.

Reagovat
südkurve
Reagovat
Gerd 13

Nikdo asi nemá ve středu hřiště takovou dvojku jako my! Goretzka - Kimmich jsou nepostradatelní! Sule jako záskok na Pb dobrý, ale je to klasický stoper.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele