Kouč Setién hráčům Barcelony k remíze 1:1 v Neapoli pogratuloval

26.02.2020, 11:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (54)

Přidat komentář
Bakary3

Tohle je směšný...

Reagovat
patas92

Co?

Reagovat
Bakary3

Že trenér Barcelony gratuluje svým hráčům k remíze v Neapoli.

Pokora OK, ale Barca je tým, který má vždy chtít vyhrávat.

Tohle mi od něj přijde jako alibismus a takový vyjádření, mám pocit, často vídávám u trenérů, který se u takovýho klubu ocitli ani neví jak.

Pak si radši dělají alibi, že vlastně to byl strašnej soupeř atd atd a výsledek je úspěch.

Reagovat
Rox

Barcelona vystřelil jednou na bránu, dala jeden gól a on mluví o produktivitě .

Reagovat
Spalovač šancí

však jo

Reagovat
kilobyte

No víc produktivní už to být nemohlo.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Firkraag

Tos neviděl zápas Bohemka - Čáslav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

1strala na branu,1 gol...100 %

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Unique

Hrozně mě sere, že prostě a jednoduše nemáme plán B. Hrajeme si pořád to svoje a vůbec nejsme schopni něco změnit a adaptovat se. Včera to bylo do očí bijící. Jeden na jednoho to zkouší a umí jen Messi. Ostatní jen posouvají balon. Když je možnost to zrychlit směrem dopředu tak opět přijde přihrávka dozadu. Griezman si párkrát zkoušel zaběhnout, ale nedostal téměř žádný balón. Hlavně v prvním poločase. Dát dobrej centr je taky asi nadlidskej úkol pro některý hráče. Výsledek do odvety určitě dobrej. Věřím, že je doma porazíme a postoupíme. Předvedená hra ale katastrofa. Chápu, že do plných se hraje hodně těžko, ale i s tím přece musíme počítat a umět se proti takto hrajícím mančaftům prostadit.

Reagovat
Rox

To proste není žádnej styl hry, jen nahodne poskládaní hráči čekající co vymysli Messi. Jenze bez náběhu krajních obráncu se 4 středníma záložníkama s Vidalem na kraji to prostě nejde. Kdyby to aspon fungovalo směrem dozadu. Jenže i tam jsou velký problémy.

Reagovat
Unique

Pravdu díš

Reagovat
Bakary3

Plán B nemá Barca x let, jen dřív na to měla kvalitu.

Reagovat
Unique

Máš recht

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Salfovic

Plán B odešel s Xavim a Iniestou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

Přesně to, co tu píšeš, říkám a píšu sem už dlouho. Jenže to není mít plán A nebo B, prostě oni to snad už ani líp neumí. Celá obrana a k nim Bus a Rak si tam vzadu KUTÁLEJÍ míč, jak kdyby vedli pět nula, jak tím mohou vytvořit nějakou překvapivou akci? Kdyby to už aspoň dělali rychleji, než se stačí soupeř přeskupit a vytvořili tím nějakou nadějnou situaci, aby to mělo smysl. To spíš vypadá jako předávání si zodpovědnosti za rozehru. Nakonec to dají Stegenovi, ten to kopne dopředu na Nikoho. Technika zpracování míče většiny je žalostná, nedůstojné hráčů takového klubu. Dobrá příhra z první skoro neexistuje. Fotbalové myšlení, kreativita a cit pro hru - žádné. Vše na náhodu, nikdo neví, co hrát a kde být. Chuť ustávat osobní souboje taky není. Vidal, co platné že lítá, bojuje, rve se, jenže skoro co zákrok, to faul. A centry přesně do běhu, to skoro nikdo z nich neumí, ikdyby se tam Griez ulítal. Odvaha a schopnost něco překvapivého vymyslet - nulová. Ani rychlostně většina hráčů nestačí. Míče si předávají navzájem, místo toho, aby to hnali aspoň párkrát za zápas nejkratším směrem dopředu. Samozřejmě jediný, koho se tyto výtky netýkají, je Leo. Občas se o něco pokouší Frenkie a velmi vyjmečně Arthur. Jako kdyby to měli v zájmu taktiky všichni zakázané. Toto je ta správná, pravá, chtěná a pilovaná taktika? Tak nevím.

Reagovat
Unique

Reagovat
IkerCasillas

Setién mě začíná bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz takhle bude pokracovat, tak i me.

Zatim na E. Valverdeho nema sanci...

Reagovat
jenage

Ještě budou prosit Valverdeho, aby se vrátil.

Reagovat
Slavia10

Valverde by tam dostal určitě 0:3 takže

Reagovat
Greny

0:3 by bylo super

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Y.N.W.A

proč?.. Hra pod Setienem vypada daleko lip, Gattuso byl takticky připravenej a stejne doma neuhral dobrej vysledek, pod Vakverdem by mela Neapol daleko vic sanci a prohrala by, si myslim

Reagovat
Mercury

Reagovat
jakubbosak

To byl ten jeho krásný fotbal, kterým se chce v Barce prezentovat? Výsledek ještě jakštakš, vzhledem k předchozím ročníkům, kdy jsme venku v LM doslova hořeli, ale předvedená hra? To ať se na mě nikdo nezlobí, ale horší už to snad ani nemůže být... Absolutně nedokážeme reagovat na soupeřům styl hry! Kdyby měla Neapol trošičku víc štěstí, klidně jsme mohli prohrát.

Reagovat
Stannis Baratheon

Proti betonu není žádný recept. Hrát proti busu je těžší než si všichni myslí.

Hráči můžou běhat jak chtějí, ale je to úplně na nic když soupeř brání zónově v 10 kolem vápna. Jediné co jde je hrát to do stran a doufat že se uchytí nějaký centr a nebo nějaká dobrá nečekaná prostrkávacka na jeden dotyk, ale k tomu všemu je potřeba i štěstí. Nijak jinak se na to reagovat nedá

Reagovat
Bakary3

Je to pravda, na druhou stranu tak musi hrat i jiny top tymy, kdyz jsi dobrej, musis to cekat, bohuzel...

Dalsi vec je, jakym zpusobem s tim chteji bojovat treba i pri skladbe kadru.

Na prvni pohled pusobi logicky vybirat si hrace pro "jejich" fotbal... ale kdyz tam pak neni odlisna alternativa, jde to taky tezko.

Treba nejakek extremne behavej zaloznik... silovej hrot.. jasně, je to Barca a musi byt skvely i s micem.

Ale k cemu je mit na hristi vetsinu borcu, kteri chteji jen dirigovat, hrat technicky, do kecky.. to prostě nejde.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
jakubbosak

Jenže nám ta podpora ze stran trochu chybí mi přijde, už nemáme Alvese ani starýho dobrýho Jordiho... To je první věc a druhá - jak si to chceš narazit, když nemáš s kým? Ti kluci si podle mě nerozumí tak, jak by měli. Ale možná se pletu, je to jen můj názor a asi neobjektivnost, protože mám pořád před očima Iniestu a Xaviho.

Reagovat
Bakary3

Myslim, ze to je jedno s druhym.

On byt tam ted xavi s iniestou, asi by taky nezarili jako driv, kdyz okolo nich byli vsichni v pohybu.

Co si budeme povidat, Messi jezdil, Etoo byl k nezastaveni, predrim i Henry, Pedro.. beci..

Ted Messi s pribyvajicim vekem nenabeha tolik, zmenila se mu trochu i pozice a uz se tp po nem ani nevyzaduje. Suarez nemusim mluvit. Dembele neni zadnej dric. Griez neni tahovej.

V zaloze Arthur, De Jong, Bus, Rakitic.. nejsou liny, ale neprinespu ten pohyb, ktery je treba. ...

Dulezity mit nekoho, o koho si narazit.. ale kdyz to trochu prezenu, nejakej jezdec si kolikrat narazi i o kuzel. A Barce by se tech běžců ted asi docela siklo vic...

Reagovat
Gazdo

Nulovy pohyb je presne to co barcelonu podraza. Nie nekvalita hracov ale jednoducho pohyb a ponuka. Kombinacie mozu fungovat len za tychto podmienok

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Bakary3

Ono se casto rika o hracich jako prave xavi, iniesta..., jak udelaji ze sppluhracu fotbalisty.

A ono to funguje i obracene, ty drici, jako defenzivni zaloznici, ktery jim sbiraji a predavaji míče... kridla, ktery jim vytvari pohybem prostor pro praci s micem a nahravku.. ty fotbalisty delaji i z nich.

Ale mam pocit, ze v Barce si uz nepamatuji, ze pod Guardiolou to bylo o neskutecnym pohybu

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Do istej miery sa da hrat aj proti takemu bloku. Bud si super vytiahnut obcas tym ze mu poziciam loptu a potom ked uz sa dostane tam kam chcem tak sa mu snazit loptu odobrat a valit k brane kym sa stihne skonsolidovat. Dalsia vec je silovy hrot, behavi zaloznici a kridla a hraci ktori in dokazu poslat milimetrove pasy skrz jednotlive linie lebo tie medzery tam vzdy budu. Tych moznosti je skratka dost len to treba skusit a zrovna velkoklub ako Barcelona ma byt na nieco take pripravena. Momentalne je kader v dezolatnom stave takze je to tazsie ale stale tam nehraju ziadni amateri. Staci takemu bloku supnut jeden veduci gol blok je v tu ranu prelomeny lebo uz musia hrat aktivnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hral Vidal v zaloze a vyztuzoval hru proti breakum, misto neho behal na hrotu Fati a misto Rakitice nastoupil Puig a pote Artur, tak by je ty decka provetrali dostatecne.. Maji dost rychlosti i drzosti a nestalo by vse jen na prave strane, jelikoz Firpo byl dopredu uplne nepouzitelny. Pique mel neskutecne spatny den a podepsalo se to nejen na golu ale i nekolika nebezpecnych situacich kdy propadl pri breaku ..

Reagovat
Stannis Baratheon

Jak by je t větrali, když by si to odbránili zónově? To by tam kolem nich běhali jak pomatení a nic z toho. A byli bychom zas u toho, že to musí zkusit na ty centry z krajů a na prostrkávacky, a doufat že se něco se štěstím uchytí a nebo že obránci udělají kiks.

Reagovat
remeslnik

Tak na centry minimálně potřebuješ aspoň vysoké hráče. Výhodou je slušná technika, síla, stabilita, výskok, přehled, trošku něco jako dnes Lewa. A takového Barca dlouho nemá a ani nepamatuju, kdy naposledy měla. Henry, Zlatan. Tam to chce spíš pár technických hráčů, jako byli svého času Leo, Xavi, Iniesta, Alves a aby se nebáli to zkoušet kombinačně. A bylo by to i barcelonštější. Už vidím ty obránce, jak je "odvážně" zastavují. Takové buď nezastavíš vůbec nebo jen faulem s následným přímákem nebo penaltou. Při kopací technice Messiho bych se nebál o výsledky. Kde je vzít? Myslím si, že by se pár podobných dalo najít i teď a nemuseli by být ještě ani hotoví ( tím pádem i drazí) hráči. Taky se to nedá dát dohromady za jeden přestupák, tím směrem se mělo jít už dávno. A taky by to chtělo správného trenéra. Takový Klopp přišel do Poolu s jasnou vizí. Vybíral dost často neznámé nebo málo známé hráče s potenciálem hrát "jeho" hru. A dochoval si je. A jaká je z toho teď mašina.

Reagovat
rave

Výsledkově je to samozřejmě progres oproti posledním ročníkům. Ale pokud takhle opravdu chceme hrát, tak se neposuneme nikam.

Reagovat
technecium

Posun je v tom, ze ted jsme kombinovali pred jejich vapnem a ne pred nasim, jako obvykle pod Valverdem. Otazka je, jak velkou zasluhu na tom ma herni styl Neapole

Reagovat
Kostomlat

Ten Setién je nějakej Troll?

Reagovat
LAM

Překvapil mě přístup Neapole.Čekal jsem jejich pressing až u našeho golmana,stejně jako třeba to co hrálo Getafe.Neapol nechtěla asi riskovat a zalezla až na sbojí půlku.Mohlo se jim to vyplatit,ale u nich doma jsem to nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaty Valverde, tohle je kokot

Reagovat
oli9

ten má prohlášení jako by trénoval nějaké Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cukjerek

Konecne nasli spravneho kormidelnika

Reagovat
smazaný uživatel

Plán B nemáme už mnoho let. My máme jediný plán "Dejte to Messimu a počkejte, až něco vymyslí. Pokud Messi nehraje, tak zkoušejte se nějak dostat do šestnáctky a třeba z toho něco bude.". Smutné, ale je to tak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele