Kouč Scolari bude jednat o angažmá u národního týmu Kolumbie

05.12.2018, 14:44
Aktuality
Luiz Felipe Scolari v minulosti vedl reprezentace Brazílie a Portugalska a v tuto chvíli není vyloučen jeho návrat na mezistátní scénu. O zkušeného trenéra má zájem kolumbijský svaz a jeho zástupci už sedmdesátiletého kormidelníka dokonce kontaktovali, v průběhu následujících týdnů pak dojde k jednáním...

Scolari za sebou má angažmá například v Chelsea nebo Cruzeiru a do Palmeirasu přišel letos v létě, aby s ním získal brazilský mistrovský titul. Kontrakt mu běží do konce prosince 2020.

"Proběhl kontakt, to ano. Jedná se o práci, o níž si nyní ve chvíli, kdy skončila sezona, můžeme promluvit trochu více. Z posledních dvaceti nebo pětadvaceti let jsem osmdesát procent času strávil mimo Brazílii, vše tak musím zvážit rovněž z pohledu rodinných aspektů," prozradil Scolari.

"A mám také ještě jednu rodinu - tu v Palmeirasu. Budu muset zohlednit i to, jak mě v klubu respektují, jak mě přijali a jaké jsou vztahy mezi fanoušky. Tyto věci znamenají strašně moc," dodal.

Na lavičce kolumbijské reprezentace v uplynulých letech šéfoval José Pekerman a své působení ukončil letos po světovém šampionátu. Od té doby národní tým dočasně vede kouč tamní dvacítky Arturo Reyes.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
kattos

Jen aby se nezapomělo.

1:7

Reagovat
Corleone

Reagovat
Zark

Jen aby se nezapomnělo.

Zlato z MS 2002.

Reagovat
kattos

Věř mi, po té co se stalo v 2014, se na tohle zapomělo

Reagovat
Zark

na tebe bych vytáhl nějakou špínu, ale bohužel, jsi jen nějaký závistivý nou nejm

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Poď do Sparty

Reagovat
Ross Geller

Scolari: "Kontakt tam byl"

To je jak když faulovaný hráč obhajuje penaltu na něj písknutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Zajímalo by mě, co ho v mozku těší/užírá víc, jestli vyhranej Mundial 2002 nebo ta ostuda doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi tá ostuda. Predsa len je to krajina, ktorá za najhorší moment vo svojej histórii považuje prehraté finále MS. Oni nemajú žiadnu Bielu horu, žiaden protektorát, žiaden vstup spriatelených armád...oni majú Maracanazo.

Reagovat
mayday

Tak finále MS 1950 byla pro ně tragédie, ale 1-7 je podle mě ještě daleko horší. Kdyby to bylo ještě navíc na Maracana, tak by se z toho posrali

Reagovat
Agent z Melmacu

Scolari:"Hráč by nemal reprezentovať inú zem, ako z ktorej pochádza, Diego Costa mal hrať za Brazíliu a nie za Španielsko, potrebujeme ho."

Reportér:"Keď ste boli tréner Portugalska, tak ste presvedčili Deca, aby nehral za Brazíliu ale za Portugalsko"

Scolari - rozzuřene odejít

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele