Kouč Hejkal po prohře s Pardubicemi cítil neskutečné zklamání

30.08.2020, 22:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Porad ta stejna pisnicka dokola a nic noveho. To fakt nekdo je schopen tvrdit dva roky dokola?

Reagovat
ondrasch77

Možná by měli v Teplicích pouvažovat nad faktem, že letos z ligy sestupují 3 týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nekonzistentni tym. S tema moznostma co v Teplicich maji je to proste ostuda. Podle me tam jsou na hrace male naroky a prisnost.

Reagovat
PISTOLERO

Jaké mají možnosti ?

Reagovat
smazaný uživatel

Suprovy stadion, silny sponzor, ktery sice utlumuje ucast, ale porad jsou rozpoctove 20-30 milionu nad Pribrami, Opavou, Budejovicema, Karvinou.

Reagovat
PISTOLERO

Stím rozpočtem bych to neviděl tak optimisticky. Výrazně to tam šlo dolů. Stadion sice pěknej, ale co z toho když tam nechodí lidi? Jejich výhodou je možná to, že jsou "kousek" od Prahy a hráči jim tudíž dají přednost před kluby jako Opava nebo Karviná.

Reagovat
esmuellert

Po smrti Hrdličky to jde šíleně z kopce. Zázemí mají super, myslím si že i podmínky jsou nadstandardní na to, že jde o Teplice. Říkám si, kdy konečně začneme těžit z toho, že máme za kopci Německo.

Kde jsou ty doby, co jsem chodil na pohár UEFA...

Reagovat
ondrasch77

za předposlední větu, naprosto nevyužitý potenciál...

Reagovat
run

můžeš to vysvětlit?

Reagovat
ondrasch77

"Říkám si, kdy konečně začneme těžit z toho, že máme za kopci Německo."

Snaha o propagaci FKT v Německu (lidi by přijeli na ligový fotbal), snaha o družbu FKT s Dynamem..., těch možností je asi víc.

I na Jablonec jezdí Němci a Poláci.

Reagovat
esmuellert

Přesně tak, dříve jezdilo z Drážďan plno fanoušků Dynama. Byla to doba, kdy se v Teplicích hrála Evropa. Díky tomu se o Teplicích vědělo, ale už se z toho netěžilo. Občas jsou na stadionu fanoušci Dynama vidět, ale momentálně by je dokázal na prstech jedné ruky spočítat i nešikovný truhlář.

Za poslední 2-3 roky nevidím snahu klub někam posunout. Dokonce se i nyní změnili předsezónní cíle - střed tabulky.

Reagovat
Lof

Here we go again

Reagovat
veikko

Suverénně nejslabší ligový trenér. Mimochodem on si vezme na lavičku 4 hráče do pole a pak si na tiskovce stěžuje, že neměl jak změnit střídáním obraz hry.

Reagovat
Bakary3

vocas

Reagovat
xhejl

jako ne že by mě už taky trochu nes**l, ale v tomhle je imho dost nevinně. Ten kádr má reálně fakt 18 normálních hráčů (což asi nebyla jeho volba) a při zranění Knapíka, Shejbala, Nazarova, Moulise a Kozáka se dost blbě hledají ti hráči na střídání, co to změní

Reagovat
esmuellert

Pořád říká, že bude dávat šanci mladým, tak proč aspoň na tu lavičku nevzal 2-3 dorostence, aby to nevypadalo tak blbě? Marodka je to na začátek velká, ale když se člověk logicky podívá na pár sezón dozadu, tak doplnění kádru dá rozum.

Reagovat
xhejl

Já jsem to pochopil tak, že se Nazarov a Moulis zranili až relativně těsně před zápasem a nebyl čas nikoho dobrat. Každopádně mladý ať tam klidně dává, ale asi to nejsou ty hráči, co to změní (po čemž volal).

Jinak mi přijde, že co se mládeže týče, tak kde nic není ani smrt nebere. Radosta dostává šanci furt, většinou si ho na hřišti za tu dobu nevšimnu ani jednou. To jestli má být výkvět naší mládeže, tak se ani nedivím, že tam nikoho radši nebere na lavičku.

Reagovat
run

je to tak. vypadli prý na poslední chvíli a dalším chyběly covid testy. vypadl pro zranění i neoblíbený Hošek. krátkodobě je to docela velká marodka...

Reagovat
esmuellert

U takového Nazarova je to už klasika. On jeden zápas odehraje a pak další tři promarodí. Celkově ta kvalita kádru je tristní. Takový Hošek tam nemá co dělat a je smutné, že jsme do nové sezóny přivedli 2 hráče na hostování, přitom bylo avizovaných posil víc. Pořád se mluví o tom, jak ještě jeden hráč má přijít, ale skutek utekl. Bohužel to, že najednou ze sestavy vypadnou dva hráči, to se prostě může stát, ale další zápas hrajeme se Slováckem a to už musíme brát body chtě nechtě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele