Kostić na Euro "21" nepřijede. V jednání je ale Mitrović

13.06.2015, 22:07
Aktuality
Velké personální šachy musejí těsně před vypuknutím "malého Eura" v České republice podstupovat Srbové. Těm na poslední chvíli vypadla dvojice Kostić-Stojiljković, pročež se kouč Mladen Dodić snaží sám vyjednat posilu v osobě Aleksandara Mitroviće...

Ze stejných důvodů jako Matěj Vydra si na mistrovství Evropy do 21 let nezahraje potenciální útočná opora Srbska Filip Kostić. Jeho zaměstnavatel ze Stuttgartu ho totiž nakonec odmítl na turnaj pustit.

Dvaadvacetiletý Kostić původně povolení dostal, nově jmenovaný kouč Zorniger se však po chvíli rozhodl, že chce mít srbskou naději po ruce celé léto. Místo Kostiće byl na sraz dodatečně povolán Aleksandar Čavrić.

Trenér Mladen Dodić takto přijímá jednu špatnou zprávu za druhou. Před pár hodinami zároveň obdržel informaci, že nebude moci využít útočníka Nikolu Stojiljkoviće, který se pro změnu zranil.

Srbský svaz již nicméně pracuje na možných náhradách. Jednou z nich by se mohl stát Aleksandar Mitrović, jeden ze srbských střelců v kvalifikaci. Jeho fyzická kondice podle některých zpráv není optimální, přesto se však Dodić snaží od Anderlechtu získat povolení na kanonýrovo dopsání.

Srbové šampionát otevírají hned ve středu duelem s favorizovaným Německem.

Autor: Tomáš Daníček / twitter.com/SerbianFooty

Komentáře (5)

Přidat komentář
stas87

To je skoda.Kostic ku koncu jari hral vyborne.Zornigera chapem,dlho trva trapenie VfB a tak chce mat vsetkych v priprave.Zaujimave,ze dva roky po sebe Stuttgart nasiel hracov co im vyrazne pomohli k zahrane(Traore.Kostic..)Hazarduju dost a treti krat uz by to nemuseli zachranit.

Mitrovic hra dnes v Kodani,V prvom polcase neviditelny,v druhom spalil tutovu.Krasny center,myslim ze od Ljajica,poslal pod brvno ale Schmeichel este stihol vyrazit na brvno.

Reagovat
fantomas

Jak vypadá Yussuf Poulsen vepředu za Dány?

Reagovat
stas87

Myslis dnes alebo v inych zapasoch?Ja sledujem len dnesny zapas,inak Dansko len v zostrihoch.

Dal gol po peknej akcii,napalil to pekne k zrdke.Obehal toho vela,ustal vela subojov.Bol skratka vidiet.Zapajal sa do kombinacii ale okrem golu snad nezakoncil.Asi dvakrat oh neprijemne faulovali a mozno aj preto ho potom Olsen stiahol.Keby hral casom spolu s Corneliusom,nebol by som proti.Bendtner bol vidiet este menej ako Poulsen.

Reagovat
fantomas

Dnešek stačí no, dík

Reagovat
stas87

Nz.Preco sa nepresadil Cornelius?Od zaciatku na to nemal alebo ho po celu dobu odpisalo to dlhe zranenie?V Olomouci zosmiesnil celu cesku obranu a mal pekne nasliapnute.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele