Koscielny o budoucnosti jasno nemá, rozhodne se po dovolené

22.05.2021, 12:55
Aktuality
Laurent Koscielny má už přes měsíc problémy s achilovkou a může tak uvažovat o své další budoucnosti. Už 35letý francouzský obránce dokončuje svou druhou sezonu v Bordeaux, kde má kontrakt ještě na jeden rok, ve hře je ovšem vícero možností...

Koscielny strávil nejlepší roky kariéry v Arsenalu, vedle toho hájil barvy Lorientu, Tours a Guingampu a ve svém současném působišti má hned několik důvodů k nespokojenosti. Jedním jsou špatné výsledky a výkony tradičního klubu, jemuž stále hrozí sestup z nejvyšší soutěže. Ideálně navíc nepracuje vedení, daleko k dokonalosti má jeho aktivita na přestupovém trhu a ještě daleko větší problém znamená čtyři týdny staré vyjádření společnosti King Street, která nemá prostředky na další financování Bordeaux.

"Potřebuji mít stoprocentní jistotu, že se zachráníme v Ligue 1, pak se budu bavit s ostatními. Bude to těžké rozhodování, ale v tuto chvíli to vypadá na pokračování kariéry. Když vám hlava řekne, že to bude složité, je to vždycky negativní znamení... všechno pak jenom vyústí ve zranění. Potřebuji si všechno srovnat v hlavě a dopřeji si kratší dovolenou. Pak se vrátím a budeme jednat o tom, co pro mě bude nejlepší," prohlásil.

"Kdyby pokračování mělo znamenat další sezonu podobnou té letošní, pak rovnou řeknu ne, bude potřeba vyřešit spoustu záležitostí. Byl bych rád, kdyby vedení splnilo sliby o příchodu potřebných hráčů, abychom se v tabulce pohybovali výše a vytvořili páteř fungujícího týmu. To se nestalo a z toho je třeba se poučit. Já sám z toho budu vycházet," namířil kritiku do řad svých nadřízených.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
Oli99

OT: diskuze k ms v hokeji?

Reagovat
Mönchengladbach

Naprostá legenda Arsenalu.

Reagovat
Slavia10

Souhlasím a i přesto, že Arsenal měl vždy v historii velké hráče a i zajímavé je pro mě i zároveň jeden z největších sympaťáku v dresu Arsenalu, možná trochu škoda že nemá žádnou velkou trofej, o to víc musí fanoušci Arsenalu ocenit, že měl na víc a přesto nikdy nepřemýšlel ani o tom, že by odešel ve svých nejlepších letech.

Reagovat
Ferguson6

Nemal na viac a stál nás Carling Cup v roku 2011.

Reagovat
Nebelung

Z pohledu toho jaký u nás ukázal progres, tak určitě

Reagovat
Bakary3

To bych nerekl, ze legenda a uz vubec ne, ze naprostá.

Urcite se na nej bude v dobrem vzpominat, stopu zanechal, makal pro klub, ale pri jeho angazma nebyl Arsenal zrovna uspesnej a sam Kos mel taky svoje mouchy.

A tim koncem si to taky zkazil.

Reagovat
Golasso

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jardin

Reagovat
Kucka

Reagovat
Remt

Ten ještě hraje?

Reagovat
Mönchengladbach

Překvapivě nikoliv v Arsenalu.

Reagovat
REPLIKATOR

Symbol úpadku Arsenalu.

Reagovat
afc

3 FA Cupy vyhral tak či tak.

Reagovat
Slavia10

Možná by tam pořád patřil mezi ty lepší.

Reagovat
Bandita_Harry

On ani nie

Reagovat
Front hell

To víš že jo

Reagovat
Pace to P.M.

Xhaka

Reagovat
masly008

Reagovat
Golasso

tvl

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Zdechlina

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
Akinfeev

OT: Krmelec

Reagovat
smazaný uživatel

Není lepší jíst normálně u stolu?

Reagovat
Akinfeev

nn. tohle má svoje kouzlo.

Reagovat
REPLIKATOR

Za těch 10 minut co ho tam dal měl 3 tutovky. Tu třetí naštěstí už proměnil

Reagovat
Akinfeev

Na sestřih jsem koukal ráno ... A doufal, že je v šanci někdo vypadající jak on

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Pán stopér. Veľmi chýba takýto hračik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele