Kopačky na hřebík pověsil Tore Andre Flo

12.03.2008, 10:34
Aktuality
Teddy Sheringham ukončí kariéru až po letošní sezoně, jedna osobnost ostrovního fotbalu tak učinila již nyní. Kopačky na hřebík pověsil vytáhlý norský útočník Tore Andre Flo, který se proslavil především díky působení v Rangers a Chelsea...

34letý fotbalista se v lednu loňského roku upsal Leedsu, jenomže v utkání proti WBA si zlomil nohu a přišel o zbytek sezony. Letos zatím nastoupil k 22 zápasům, v základní sestavě se ovšem objevil pouze čtyřikrát.

"Mluvil jsem o tom se svou rodinou a bylo to těžké rozhodování. Má žena je těhotná. Já jsem za ní musel dojíždět a daleko častěji tak nyní uvidím své tři děti. V Leedsu se mi líbilo a jenom si přeji, abych neměl takové problémy se zraněními," řekl ke svému rozhodnutí Flo.

Flo svou kariéru začal ve Strynu a po působeních v Sogndalu, Tromsø a Brannu přestoupil do Chelsea. Na Ostrovech zůstal i nadále a zahrál si za Rangers a Sunderland předtím, než odešel hledatštěstí do italské Sieny.

Po Sieně následovala Valerenga a rozhovor s tehdejším manažerem Leedsu Denisem Wisem. Ten bývalého norského reprezentanta přesvědčil ke stěhování na Elland Road, kde Flo nastoupil celkem k 24 zápasům a dal čtyři branky. V norském národním týmu byla jeho sbírka bohatší, dal totiž 23 branek v 76 duelech.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
fantomas

škoda ho

Reagovat
matZz

když ještě válel za Chelsea tak patřil určitě k tomu nejlepšímu co moh světovej fotbal nabídnout

Reagovat
smazaný uživatel

JN, byl to dobrý kolík.

Reagovat
Devil

V te dobe se me Chelsea , jeji hraci a fotbal jakej hrali libyl , ale to bohuzel ted rict nemuzu .

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl celkově anglickou ligu radši než nyní. Pořád je sice pro mě nejlepší, ale ztratila kouzlo, kterým oplývala před nějakými ještě i 6-7 lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to dobrý šutér !!! Je to škoda, mohl jetě pár sezón hrát a pomoci Leedsu zpět do vyšších pater. Ještě nebyl ve věku, kdy se normálně končí s fotbalem, ale zdraví je holt přednější.

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda, že poslední dobou končí takový ikony už takhle brzo, když mužou hrát ještě tak tři čtyři roky... Tore André Flo byl moc dobrej fotbalista a všude kde byl, určitě na něj rádi vzpomínaj. Já si ho vybavuju hlavně z Chelsea a Rangers, málo ze Sunderlandu a ze Sieny. Ve Valerenze a Leedsu trochu zmizel z očí, ale dokázal toho dost.

Reagovat
smazaný uživatel

můj nejoblíbenější fotbalista, když jsem byl malý..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele