Konečná nominace Tuniska na APN

10.01.2008, 17:24
Aktuality
Konečná nominace Tuniska na Africký pohár národů:

Brankáři: Hamdi Kasraoui (Espérance Tunisia), Adel Nefzi (Clubafricain), Aymen Mathlouthi (Etoile du Sahel).
Obránci: Wissem Abdi (Zamalek), Sabeur Ben Frej (Etoile du Sahel), Karim Hagui (Bayer Leverkusen), Yassine Mikari (Grasshoppers), Seif Ghezal (Etoile du Sahel) Mehdi Meriah (Etoile du Sahel), Radhouane Felhi (Etoile du Sahel), Radhi Jaidi (Birmingham City), Wissem Bekri (Espérance).
Záložníci: Chaouki Ben Saada (Bastia), Jawhar M'Nari (Norimberk), Mehdi Nafti (Birmingham City), Kamel Zaiem (Espérance), Chaker Zouaghi (Lokomotiv Moskva), Majdi Traoui (Etoile du Sahel).
Útočníci: Yassine Chikhaoui (FC Curych), Silva Dos Santos (Toulouse), Issam Jemaa (Caen), Mohamed Amine Chermiti (Etoile du Sahel), Mehdi Ben Dhifallah (Etoile du Sahel).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no moc je neznám.. ale schází mi tu Hatem Trábelsí a T.Belaid ze Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

hele Trabelsí je zavřenej za přípravu nějakýho teroristickýho útoku!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Trabelsí hral za Man City a teď je někde v Arábii, ne?

K tomu ter. útoku - byl asi jen vyslíchán apod.

Belaid mi tady taky chybí, zvláště, když jsem někde četl, že jel na soustředění.

Reagovat
smazaný uživatel

hele tak je to shoda jmen. V Tunisku je Trabelsí docela obvyklí jméno, ai něco jako Novák u nás . A reprekariéru ukončil po mistrovství světa, sem našel.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže oprava: Tento Trábelsí nebyl nijak spojován s útoky, byl to další hráč stejného jména Deset let vězení bývalému fotbalistovi tuniského původu Nizaru Trabelsimu-bývalý hráč německého klubu Fortuna Düsseldorf. Měl by sedět do roku 2003, chytili ho s vybušninama apod. Samotnýho mě to zajímalo, tak jsem něco pohledal.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, taky sem se koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale oprabdu jsem si v tu dobu mysle, že je to "ten" Trábelsí, pak se ale pral o místo s Grygerou, tak jsem usoudil, že o nic moc nešlo. Ale tady vidím, že tomu dotyčnýmu šlo o hodně .

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejlepší misto na odpálení bomby by měl střední záložník.. ne hej...třeba ty teroristicky utoky bral ten Trabelsi jako pasivní sport nebo koníček když mu fotbal nestačil

Reagovat
smazaný uživatel

debile

Reagovat
smazaný uživatel

Tunisko už tradičně patří k nejvážnějšímu kandidátu na mistrovský africký pohár. Z arabského severu je nejsilnější a proti jižním "černošským" týmů, jako Nigérie či Senegal, umí zahrát. Jsou takticky na výši, dobře složený kádr, mix z domácí soutěže a ze zahraničí, kde kopou v kvalitních ligách ( Anglie, Švýcarsko, Rusko, ... ). Jejich domácí liga je jednou z nejvalitnějších lig na celém kontinentu. Nejen fotbalovou kvalitou, taktikou, ale i ekonomickou sílou. A to se někde musí projevit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele